NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Kazah annyira beugrott, hogy majdnem az előzőbe futamban indult.
3 hónapja
Kézis lányok mikor jönnek ma széttörni a lelkünket?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Mármint a 24 évvel ezelőtti olimpiai döntőre reflektálsz mint pár év? 😀Nagyon lemaradhattál, pár éve vertek minket az olimpiai döntőben.akkor lemaradtam és a dán női kézi újra elérhet valamit...1,90 dánia, 2,34 hollandiaSzerintem papíron a hollandok voltak esélyesek, ha kicsivel is. Főleg az utóbbi évek eredményei után45.perc, és dán női kézi 20-17-re megy a hollandok ellen, ez kicsit meglepiMi a meglepő benne?
Chargers LT
warr_b
De nem tudom mik voltak az oddsok
Chargers LT
mustaine
Chargers LT
Sixo
3 hónapja
inkább a hollandok estek visszaakkor lemaradtam és a dán női kézi újra elérhet valamit...1,90 dánia, 2,34 hollandiaSzerintem papíron a hollandok voltak esélyesek, ha kicsivel is. Főleg az utóbbi évek eredményei után45.perc, és dán női kézi 20-17-re megy a hollandok ellen, ez kicsit meglepiMi a meglepő benne?
Chargers LT
warr_b
Chargers LT
mustaine
Chargers LT
itt is az van szerintem mint a fiúknál, hogy az egyik csoport sokkal erősebb volt, jelen esetben itt az A
3 hónapja
Nagyon lemaradhattál, pár éve vertek minket az olimpiai döntőben.akkor lemaradtam és a dán női kézi újra elérhet valamit...1,90 dánia, 2,34 hollandiaSzerintem papíron a hollandok voltak esélyesek, ha kicsivel is. Főleg az utóbbi évek eredményei után45.perc, és dán női kézi 20-17-re megy a hollandok ellen, ez kicsit meglepiMi a meglepő benne?
Chargers LT
warr_b
Chargers LT
mustaine
Chargers LT
3 hónapja
akkor lemaradtam és a dán női kézi újra elérhet valamit...1,90 dánia, 2,34 hollandiaSzerintem papíron a hollandok voltak esélyesek, ha kicsivel is. Főleg az utóbbi évek eredményei után45.perc, és dán női kézi 20-17-re megy a hollandok ellen, ez kicsit meglepiMi a meglepő benne?
Chargers LT
warr_b
Chargers LT
mustaine
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
1,90 dánia, 2,34 hollandiaSzerintem papíron a hollandok voltak esélyesek, ha kicsivel is. Főleg az utóbbi évek eredményei után45.perc, és dán női kézi 20-17-re megy a hollandok ellen, ez kicsit meglepiMi a meglepő benne?
Chargers LT
warr_b
Chargers LT
3 hónapja
Közben gerelyen a másik favorit, a friss EB győztes Vadlejch is megdobta a szintet elsőre.
3 hónapja
Teljesen esélytelen a férfi kenu 2es. Ezek a kínaiak meg spanyolok több mp-vel előttünk vannak, és hát a saját futamban meg 4. lett a csapat. Ebből pontszerzés sem lesz.
3 hónapja
Szerintem papíron a hollandok voltak esélyesek, ha kicsivel is. Főleg az utóbbi évek eredményei után45.perc, és dán női kézi 20-17-re megy a hollandok ellen, ez kicsit meglepiMi a meglepő benne?
Chargers LT
warr_b
3 hónapja
45.perc, és dán női kézi 20-17-re megy a hollandok ellen, ez kicsit meglepiMi a meglepő benne?
Chargers LT
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
45.perc, és dán női kézi 20-17-re megy a hollandok ellen, ez kicsit meglepi
3 hónapja
Egyből pozitív voltam utánaTehát a legnagyobb kenu esélyünket láttuk xDNe legyél negatív!
Sixo
csipkelli
3 hónapja
Nézzük pozitívan, a románokat és világbajnok németeket elkentük. De hát minket meg 3 másik váltó kent el.
3 hónapja
Hogy mi ? 2008 óta nem volt érmünk kenuban ? 😮Ha minden igaz...akkor Vajda nyert aranyat asszem
Sixo
3 hónapja
Szerencsére a törökök fordítottak 0-1 után, most 2-1 nekik röpiben, jön a 4. szett
3 hónapja
"Kenuban a 2eseknél nem irreális elvárás a dobogó" Tehát akkor a többinél igen. Nice.
3 hónapja
Weber megerősítette, hogy a favoritok között vagy ezzel a közel 88 méteres első dobással.