NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Kampman
28 363
amerikai ffi röplabdacsapat az egy hatalmas látvány. egy amerikai férfi válogatott csapatot nem láttam még, ahol mindenki fehér.hoki?
slowmotion
3 hónapja
deyell
11 702
amerikai ffi röplabdacsapat az egy hatalmas látvány. egy amerikai férfi válogatott csapatot nem láttam még, ahol mindenki fehér.pedig a lacrosse gondolom ilyen.
slowmotion
choose life
3 hónapja
amerikai ffi röplabdacsapat az egy hatalmas látvány. egy amerikai férfi válogatott csapatot nem láttam még, ahol mindenki fehér.
Szerkesztette: slowmotion
3 hónapja
buzi amcsik behúztákazért majd az olimpia után rádöbbenek, hogy mennyi mindenről lemaradtunk, tényleg hülyén hangzik, de jobb lenne elhúzni az egészet egy picit
3 hónapja
Holland mint kosár nemzet? 😀Mindegy legalább nem a csigások nyertek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
hehe, OT-ban kikaptak a franciák 3x3-ban, pont az a holland verte meg őket, aki amúgy az egész meccsen tök szar volt 😊
3 hónapja
OT a 3x3-as kosárban, pedig nagyon a franciáknak állt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
3 hónapja
Kampman
28 363
Hosszabbítás a kosárdöntőben.
3 hónapja
hát ez a szörf egy kurva nagy lutri
3 hónapja
A hongkongi úszók melegítőjén is ott volt hogy Hong-Kong ChinaVégül is az itt a hivatalos nevük, csak eddig nem hallottam, hogy bárki ki is mondta volna.Nem tudom ki a kommentátor a streamen, amit nézek, de tetszik, hogy mindig "Hong Kong China"-t mond 😊nagyon komolyan veszi a one china policy-t
Peszinter Ferenc
Kampman
Peszinter Ferenc
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
A franciáknak drukkolok, de ez így volt korrekt.
3 hónapja
Jó kis meccs ez a brazil-usákok röpi
3 hónapja
Végül is az itt a hivatalos nevük, csak eddig nem hallottam, hogy bárki ki is mondta volna.Nem tudom ki a kommentátor a streamen, amit nézek, de tetszik, hogy mindig "Hong Kong China"-t mond 😊nagyon komolyan veszi a one china policy-t
Peszinter Ferenc
Kampman
3 hónapja
Azért ha tippeltem kellene, hogy melyik az a csapatsport, ahol ha a magyar válogatott játszana 20-30-40 meccset az olimpia top 8 ellen, akkor egyet se nyernénk, akkor biztos a férfi röpit mondanám.
3 hónapja
ez a riporter is idióta, de persze semmi meglepő
3 hónapja
deyell
11 702
Ezek a 3x3 kosarasok miért ilyen szar dobók? El se tudom képzelni milyenek lehettek a kutyaütő csoportmeccsek, ha ez a döntő. Hát ezt három középszar nba játékos lesimázná.egymás után két homály a hollandóktól kicsit erős volt
Hanni
choose life
3 hónapja
mondjuk sztem ez lökés volt
3 hónapja
mondjuk jobb így mert a hosszabbításban úgyis nyertek volna..
3 hónapja
Kampman
28 363
büntetőt fognak kapni a franciák
3 hónapja
Ezek a 3x3 kosarasok miért ilyen szar dobók? El se tudom képzelni milyenek lehettek a kutyaütő csoportmeccsek, ha ez a döntő. Hát ezt három középszar nba játékos lesimázná.
3 hónapja
Kampman
28 363
Nem tudom ki a kommentátor a streamen, amit nézek, de tetszik, hogy mindig "Hong Kong China"-t mond 😊nagyon komolyan veszi a one china policy-t
Peszinter Ferenc
3 hónapja
Nem tudom ki a kommentátor a streamen, amit nézek, de tetszik, hogy mindig "Hong Kong China"-t mond 😊
3 hónapja
nincs les.. akkor innentől simán behúzzák a franciák