NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Nem ahhoz volt köze (valami 104 méter volt a korábbi gerelyekkel a világcsúcs), hanem az, hogy túl laposan csapódtak már be, "csúsztak" a füvön és nem volt egyértelmű, hogy érvényes-e a dobás, meg hogy pontosan hol esett le.Jön a ffi gerely...Azzal úgy tudom buheráltak valamit. Elkezdtek a 100 fölé közelíteni, és onnan nem sok lépés, hogy szemközti nézőket ledobják. Egyszer egy pályabírót is bedobtak már. A gerelyek úgy tudom nerfelve lettek.
Hihetetlen, hogy Zelezny világcsúcsát képtelenek megközelíteni már 28 éve
De a norvég Thorkildsen olimpiai rekordja is
Chargers LT
Sixo
worldathletics.org/news/feature/history-javelin-implement-specifications
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
1986-ban volt az, miután (nyilván) az NDK-s német csóka 104m-t hajított. Után változott szabály, majd 1991-ben gerely változás. Azóta ugyanaz mindenJön a ffi gerely...Azzal úgy tudom buheráltak valamit. Elkezdtek a 100 fölé közelíteni, és onnan nem sok lépés, hogy szemközti nézőket ledobják. Egyszer egy pályabírót is bedobtak már. A gerelyek úgy tudom nerfelve lettek.
Chargers LT
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Gecc Székely erős kezdés, egy etiópot és egy kenyait összekevert, Weltejit és Kipyegont xD Ma is egy elnézést kéréssel indítja a napot 😀
3 hónapja
Jó mondjuk én azt nem értem, egy olyanért miért zárták ki.Pont akartam írni.Nah Faith mégis csak ezüst érmes, tudtam én !Azt hogy? Kizárják a videofelvételek alapján hivatalosan, majd ugyanazon felvételek alapján újra 2. óvás után? Ekkora faszságot
Sixo
Szegény olasz lány, aki órákig bronzérmes volt...
Chargers LT
Egyből fellebbezett a kenyai szövetség, és visszarakták ezüstérmesnek.
warr_b
3 hónapja
Pont akartam írni.Nah Faith mégis csak ezüst érmes, tudtam én !Azt hogy? Kizárják a videofelvételek alapján hivatalosan, majd ugyanazon felvételek alapján újra 2. óvás után? Ekkora faszságot
Sixo
Chargers LT
Egyből fellebbezett a kenyai szövetség, és visszarakták ezüstérmesnek.
3 hónapja
Jön a ffi gerely...Azzal úgy tudom buheráltak valamit. Elkezdtek a 100 fölé közelíteni, és onnan nem sok lépés, hogy szemközti nézőket ledobják. Egyszer egy pályabírót is bedobtak már. A gerelyek úgy tudom nerfelve lettek.
Chargers LT
3 hónapja
Jön a ffi gerely...Hihetetlen, hogy Zelezny világcsúcsát képtelenek megközelíteni már 28 éve
3 hónapja
bezzeg ha magyar lenne, megkapná a bronzérmes zsetontNah Faith mégis csak ezüst érmes, tudtam én !Azt hogy? Kizárják a videofelvételek alapján hivatalosan, majd ugyanazon felvételek alapján újra 2. óvás után? Ekkora faszságot
Sixo
Chargers LT
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Jah sírt meg minden annyira örült. Tuti Meki intézte, hogy szopjon az olasz.Nah Faith mégis csak ezüst érmes, tudtam én !Azt hogy? Kizárják a videofelvételek alapján hivatalosan, majd ugyanazon felvételek alapján újra 2. óvás után? Ekkora faszságot
Sixo
Chargers LT
3 hónapja
hát de az origo megírta, hogy jön amire vártunk: kezdődhet a magyar éremeső 😊magyarán bukta lesz a kajak-kenu, pedig itt sokan várják, hogy éremeső lesz
(mondom ezt úgy, hogy a versenylónak a verseny napján kell jól futnia)
3 hónapja
Nah Faith mégis csak ezüst érmes, tudtam én !Azt hogy? Kizárják a videofelvételek alapján hivatalosan, majd ugyanazon felvételek alapján újra 2. óvás után? Ekkora faszságot
Sixo
3 hónapja
A nők esélytelenek jah. Pedig most nyertek EB-t, de az olyan EB volt, mint az úszó. A németek ellen 0 esélye van a csapatnak, a táv végére sikerült elcsípni a német hajó legvégét. És hát az időt nézve az másik futamból is az új-zélandiak és a spanyolok is messze vannak.Egy kör alapján a magyar férfi kajak négyesnél van 3 jobb váltó.a nőinél meg vagy 5 😀 de a fiúk szerintem dobogó alját elcsípik majd minimum
Sixo
eaglesmcnabb
3 hónapja
100 méteres futásban nem volt reményfutam, ha jól emlékszem (200-on ugye már volt). Marhaság ez így, évekig jó volt ahogy volt? Ott vannak a helyek, az idők, ha egyik sem jön össze akkor ez van.gondolom ugyanaz mint atlétikában, hogy kijössz egy futamra, versenyzel 2 percet és mész haza (ha kiesel)A 4-esekkel megkavartak, az olimpia honlapja azt írta, hogy azok egyenesen mehetnek a döntőbe, de nem.Jó fasz lebonyolítás, minek így elhúzni...
Totál agyfasz az egész, 11-12 hajóból 3 körön át lesz 8-as döntő, hatalmas taps.
2 futam top2-je elődöntő, a többiek negyeddöntőznek még ma, ahol egy futamban az utolsó 2 kiesik, többiek elődöntő. Ott megint kiesik 2, és jön a döntő. Férfi 4-es végzett mára, jönnek a lányok.
csipkelli
warr_b
NB2
3 hónapja
Egy kör alapján a magyar férfi kajak négyesnél van 3 jobb váltó.a nőinél meg vagy 5 😀 de a fiúk szerintem dobogó alját elcsípik majd minimum
Sixo
én reálisna aranyat csak férfi k1 és k2-ben várok, ebből ha egy arany becsúszik már jó, többi számban bármilyen érem ajándék.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
csipkelli
4 008
Hát ez nem volt meggyőző 😊
3 hónapja
Idióta török nő...24-23-nál szettlabdája van Kínának női röpiben, de a törökök szerválnakkockáztatni kell, mert ha meg nem nyit rizikósat, azt rutinból fogadják, feladják, és jó eséllyel be is ütik
Erre nyit egy hosszút és oda a szett :/ 😀
Chargers LT
3 hónapja
Egy kör alapján a magyar férfi kajak négyesnél van 3 jobb váltó.
3 hónapja
gondolom ugyanaz mint atlétikában, hogy kijössz egy futamra, versenyzel 2 percet és mész haza (ha kiesel)A 4-esekkel megkavartak, az olimpia honlapja azt írta, hogy azok egyenesen mehetnek a döntőbe, de nem.Jó fasz lebonyolítás, minek így elhúzni...
Totál agyfasz az egész, 11-12 hajóból 3 körön át lesz 8-as döntő, hatalmas taps.
2 futam top2-je elődöntő, a többiek negyeddöntőznek még ma, ahol egy futamban az utolsó 2 kiesik, többiek elődöntő. Ott megint kiesik 2, és jön a döntő. Férfi 4-es végzett mára, jönnek a lányok.
csipkelli
warr_b
3 hónapja
A 4-esekkel megkavartak, az olimpia honlapja azt írta, hogy azok egyenesen mehetnek a döntőbe, de nem.Jó fasz lebonyolítás, minek így elhúzni...
csipkelli
3 hónapja
csipkelli
4 008
A 4-esekkel megkavartak, az olimpia honlapja azt írta, hogy azok egyenesen mehetnek a döntőbe, de nem.Totál agyfasz az egész, 11-12 hajóból 3 körön át lesz 8-as döntő, hatalmas taps.
Szerkesztette: csipkelli
3 hónapja
srácok!Mi ez a hanyagság??? Nem írtátok, hogy a kajakosok továbbmentek.
Van, aki dolgozik 😊
3 hónapja
Idióta török nő...24-23-nál szettlabdája van Kínának női röpiben, de a törökök szerválnakErre nyit egy hosszút és oda a szett :/ 😀
3 hónapja
csipkelli
4 008
Ez lehet egy jó nap, a két női csapat kiesése papírforma lenne, hátha lehet borítani. Bravúrra fel!Ja, és Székely valószínűleg elküldi magát este Fradi-meccset közvetíteni 😀