NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Azért ebből a névből többet is kihozhattál volna 😛hát de ugyanígy hívják.
Toca
csúnya lesz, de lehet SRB és FRA is kiesik a 8 között
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Blama lehet, megleődnék-e rajta egyáltalán nem.szerbeknek azért szép blama lenne kiesni ittMills megint FIBA GOAT modebanSerbia - Mills 17-16 csak a többiek is berámoltak 19et
Negritis, a vajda
Toca
Negritis, a vajda
3 hónapja
szerbeknek azért szép blama lenne kiesni ittMills megint FIBA GOAT modebanSerbia - Mills 17-16 csak a többiek is berámoltak 19et
Negritis, a vajda
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Mills megint FIBA GOAT modebanSerbia - Mills 17-16 csak a többiek is berámoltak 19et
Negritis, a vajda
3 hónapja
Mills megint FIBA GOAT modeban
3 hónapja
tegnap ott volt a vitya lánya is az olimpiánAzért ebből a névből többet is kihozhattál volna 😛
eaglesmcnabb
3 hónapja
kiváncsi leszek meddig bírják az ausztrálok
3 hónapja
Bazzeg harmadszorra bírtak elundulni, kajakkenuban elég ritka a kiugrás...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Csipesék ,hogy beakadtak, hátrafelé eveztek a rajtnál.Csipes Feri?
Sixo
3 hónapja
tegnap ott volt a vitya lánya is az olimpiánNo 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Brazilok 3-0 sima, elődöntőben vannak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Sosem értem, hogy mi értelme aktívan kezdeni az első menetet, ha utána úgyis a 2. menet számít kedvezményezettnek. Mondjuk full laikus vagyok.amugy igen, ez igy eleg vicces.
ervinator
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
A Szigeten 1730 lesz egy sör. Remélem legalább egy Sarka Kata hugyozott bele, hogy megérje az árát.
3 hónapja
Az mi már. Az új-zélandi kajakos páros most elindultak kenuban. A többi 1:40es időket mentek 500on, ők 2:24et repesztettek xD A szakkommentátor meg azon viccelődik, hogy alig bírnak nem eldőlni xDÉs azért csinálták, mert kajakban nem tudtak kvalizni, de kenuban Óceániából ennyivel is ki lehetett jutni, Angola vert várjuk 40 secet. És így kajak 4est tudnak indítani 😮 Ezt nem értem, hogy jött össze, azt hittem oda külön kvali van csapattal, és nem páronként kell.
Sixo
3 hónapja
Az mi már. Az új-zélandi kajakos páros most elindultak kenuban. A többi 1:40es időket mentek 500on, ők 2:24et repesztettek xD A szakkommentátor meg azon viccelődik, hogy alig bírnak nem eldőlni xD
3 hónapja
Amúgy A Géza Elemér Q pont kajakról váltott úszásra, vagy evezés volt? 😀Mi lenne ha Srí Lanka vagy KAK vagy Madagaszkár esetleg Mongólia kajak-kenuzna.Vagy Géza Elemér Q
Sixo
mustaine
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Mi lenne ha Srí Lanka vagy KAK vagy Madagaszkár esetleg Mongólia kajak-kenuzna.Vagy Géza Elemér Q
Sixo
3 hónapja
Élmény hallgatni, hogy a hangosbemondó, hogy szenved a brazil nevekkel. Jacky Jamael Nascimento Godmann nevében 2szer is megállt gondolkodni. Pedig ezek még kezdő nevek. Mi lenne ha Srí Lanka vagy KAK vagy Madagaszkár esetleg Mongólia kajak-kenuzna. Azt hinné az ember, ha már ez a munkád ,azért csak elgyakorolod a neveket előtte, előre tudott a futambeosztás.
3 hónapja
Nem, mert ő elég ÉGŐ produkciót tenne le az asztalra.azt nyeri mucsiPláne ha van cserépléctörés is.Azt hittem a judonál nincs buzibb sporthát nem ér fel egy szotokán harcibemutatóval
mustaine
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=jC_boSzk8Lg
Negritis, a vajda
3 hónapja
Tizenegyéves olimpikon bazz. Ebben a női gördeszkában eddig mindenki eltanyált, mióta átkapcsolták.Tony Hawk sír
3 hónapja
azt nyeri mucsiPláne ha van cserépléctörés is.Azt hittem a judonál nincs buzibb sporthát nem ér fel egy szotokán harcibemutatóval
mustaine
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=jC_boSzk8Lg
3 hónapja
A női sem jobb, ott 6ból kell top4 mind2 futamban xD Ez mi az isten.
3 hónapja
minden meccs végén szét kellene fejelni egy égő gázbetontéglát fejjelPláne ha van cserépléctörés is.Azt hittem a judonál nincs buzibb sporthát nem ér fel egy szotokán harcibemutatóval
mustaine
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska