Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
ugandainak komoly aero zoknija van xd
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Igen. Azon az ágon, simán. A döntőben még...Egyebként ez a szerb csapat nem lesz a dobogón. Az olasz, spanyol, magyar, görög négyesből kerül ki a győztesA görögöket is aranyesélyesnek tartod? Nagyon belelendültek, egyáltalán nem rosszak (sőt), de azon meglepődnék, ha megnyernék.
zemanla
nagylaza, főpohárnok
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
3 hónapja
Egyebként ez a szerb csapat nem lesz a dobogón. Az olasz, spanyol, magyar, görög négyesből kerül ki a győztesA görögöket is aranyesélyesnek tartod? Nagyon belelendültek, egyáltalán nem rosszak (sőt), de azon meglepődnék, ha megnyernék.
zemanla
3 hónapja
Spanyolok fordítottkak közben fociban.
3 hónapja
Nem fognakEgyebként ez a szerb csapat nem lesz a dobogón. Az olasz, spanyol, magyar, görög négyesből kerül ki a győztesLegyen igazad! Nehogy már ők is triplázzanak... :/
zemanla
Nandito
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
3 hónapja
Libériai gyerek de furcsán futott, mint akinek becsípte a zacsi szelét a gatya.
3 hónapja
Egyebként ez a szerb csapat nem lesz a dobogón. Az olasz, spanyol, magyar, görög négyesből kerül ki a győztesLegyen igazad! Nehogy már ők is triplázzanak... :/
zemanla
Music City Miracle
3 hónapja
Mi tudjuk a legjobban, hogy az USA játszott már döntőt is.Itt a vége. Maradnak nekünk az olaszok...Aztán spanyol-horvát győztese következhet, jó kis ág lett... Mondjuk az durva, hogy vagy USA vagy Ausztrália négyben lesz a férfi tornán.
zemanla
Ja, és én továbbra is fogadni mernék rá, hogy a szerbekkel senki nem akart játszani.
Kivéve a görögöket! 😀
Nandito
3 hónapja
Egyebként ez a szerb csapat nem lesz a dobogón. Az olasz, spanyol, magyar, görög négyesből kerül ki a győztes
3 hónapja
Elb@szták...Nagyon elmentek az Amik az elejénHorvátokat nem értem …Itt a vége. Maradnak nekünk az olaszok...Aztán spanyol-horvát győztese következhet, jó kis ág lett... Mondjuk az durva, hogy vagy USA vagy Ausztrália négyben lesz a férfi tornán.
zemanla
Ja, és én továbbra is fogadni mernék rá, hogy a szerbekkel senki nem akart játszani.
Kivéve a görögöket! 😀
Nandito
csebi
3 hónapja
Szerintem sem, de ha kikaptunk volna, akkor az olaszok is máshogy taktikáznak.én meg arra hogy kurvára nem akartunk az olaszokkal játszani 😀Itt a vége. Maradnak nekünk az olaszok...Aztán spanyol-horvát győztese következhet, jó kis ág lett... Mondjuk az durva, hogy vagy USA vagy Ausztrália négyben lesz a férfi tornán.
zemanla
Nandito
eaglesmcnabb
Nekem jobban tetszik a kosár és a röpi lebonyolítása, abban a rendszerben talán kevésbé lehet taktikázni.
Music City Miracle
3 hónapja
Ugy néz ki, ez lesz az aranyérmes ág.Itt a vége. Maradnak nekünk az olaszok...Aztán spanyol-horvát győztese következhet, jó kis ág lett... Mondjuk az durva, hogy vagy USA vagy Ausztrália négyben lesz a férfi tornán.
zemanla
Kivéve a görögöket! 😀
Nandito
3 hónapja
Horvátokat nem értem …Itt a vége. Maradnak nekünk az olaszok...Aztán spanyol-horvát győztese következhet, jó kis ág lett... Mondjuk az durva, hogy vagy USA vagy Ausztrália négyben lesz a férfi tornán.
zemanla
Kivéve a görögöket! 😀
Nandito
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
én meg arra hogy kurvára nem akartunk az olaszokkal játszani 😀Itt a vége. Maradnak nekünk az olaszok...Aztán spanyol-horvát győztese következhet, jó kis ág lett... Mondjuk az durva, hogy vagy USA vagy Ausztrália négyben lesz a férfi tornán.
zemanla
Nandito
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Jah, Erriyon Knighton a másik mérgezett húsos xD Marchand is mondhatja majd azt ha esetleg pozitív mintát adna.
3 hónapja
Itt a vége. Maradnak nekünk az olaszok...Aztán spanyol-horvát győztese következhet, jó kis ág lett... Mondjuk az durva, hogy vagy USA vagy Ausztrália négyben lesz a férfi tornán.
zemanla
Kivéve a görögöket! 😀
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
3 hónapja
Kemény lesz a 200 első előfutama, van Niekerkkel és a 100on nem induló Fahnbullehval.
3 hónapja
Miért lenne reális elvárás, hogy világcsúcsot látunk? Oké Mundoban mindig benne van ,de azért nem fix. 3.5 hónapja ugrotta a legutóbbit. Azóta elég sokat próbálkozott 6.25re, volt nagyon közel, de nem sikerült.
3 hónapja
Lesz európán kívüli csapat a 4 ben
3 hónapja
deyell
11 702
természetesen a franciák 3x3-as kosárlabdában is bejutnak a döntőbe.
choose life
3 hónapja
Itt a vége. Maradnak nekünk az olaszok...
3 hónapja
Elvileg nem lehetetlen, de az első három negyedben összesen lőttek 7-et. És már 5 a különbség...Nehéz, de nem lehetetlen. Azt szokták mondani, hogy nem egy támadásból kell a 4 gólt ledolgozniBakker! Ha a horvátok büntetőkkel kapnak ki, akkor játszhatnak az auszikkal?....Úgy nézem, kikapnak ők a rendes játékidőben is. Négy gólt aligha dolgoznak le az utolsó negyedben.
zemanla
nagylaza, főpohárnok
zemanla
3 hónapja
Így még szebb a szerbek elleni győzelem. Emberelőnyök kihasználása: 7/6. (A szerbeknél 10/5. Nekik volt még két belőtt 5 méteresük is, mi egyet se kaptunk.)
3 hónapja
Nehéz, de nem lehetetlen. Azt szokták mondani, hogy nem egy támadásból kell a 4 gólt ledolgozniBakker! Ha a horvátok büntetőkkel kapnak ki, akkor játszhatnak az auszikkal?....Úgy nézem, kikapnak ők a rendes játékidőben is. Négy gólt aligha dolgoznak le az utolsó negyedben.
zemanla
nagylaza, főpohárnok