NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
brazil behúzza?Nagyon úgy néz ki, örülök neki
eaglesmcnabb
Biles 2. lesz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
brazil behúzza?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Esposito nálam dobogós, bármi van 😀Vigyázzá, még nincs 18
Chargers LT
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Biles 2x is rontott leérkezést, ejha
3 hónapja
jó a tracklist szinte mindnél
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
nyilvan ausziknak mindegy volt a betonbiztos 2. helyukkel, de azert megis erdekes ez.nem tudom, hogy volt-e mar de az ausztraloknak sikerult kikapniuk Japantol vizilabdaban ... 😊mutatja mennyire vagyunk jók mi is
csebi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
ne izéljetek már, tök mindegy volt nekik a meccsnem tudom, hogy volt-e mar de az ausztraloknak sikerult kikapniuk Japantol vizilabdaban ... 😊mutatja mennyire vagyunk jók mi is
csebi
Negritis, a vajda
3 hónapja
nem tudom, hogy volt-e mar de az ausztraloknak sikerult kikapniuk Japantol vizilabdaban ... 😊mutatja mennyire vagyunk jók mi is
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Esposito nálam dobogós, bármi van 😀"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
nem tudom, hogy volt-e mar de az ausztraloknak sikerult kikapniuk Japantol vizilabdaban ... 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Willie Parker
15 412
Fun fact: általános iskolában magasugró voltam, bár saját bevallásom szerint is inkább közepes, mint jó.Én megnézném Williet amint magasat ugrik.Topic nem tud elindulni a magas döntőben 🙁szerintem kevesen lennének kiváncsiak az itteni keyboard warriorokra 😀
warr_b
Negritis, a vajda
Sixo
3 hónapja
Pont Hosszu miatt nem kap olimpiai tamogatast Tusup, mert o valamelyik rokonat jelolte meg papiron az edzojenek Tusup helyett. Hosszu evek ota eresi a lehetoseget, hogy epp hol rugjon bele a MUSZ-ba, ennek a mainak az egvilagon semmi koze sincs Milakhoz, szimplan csak az o nevet hasznalja fel arra, hogy elerje a sajat celjait, ami ranezesre vagy a MUSZ elnoki poszt, vagy valami magasabb.Azért jó, hogy nem ment rá, mert így adja vissza azt az ámokfutást, amit Hosszú művel. Szerintem neki egy ideje már valami magas pozícióra fáj a foga a MUSZnál de méginkább az ex-finánál.szerintem ez már azóta téma nála, amióta sikerült Gyárfást kipattintani. pontosabban ugye akkor még náluk volt, mert Tusuppal próbálkoztak jól helyezkedni.
szaba
azt tudom még amúgy elképzelni, hogy vérig van sértve, amiért a férje nem kapta az olimpiai bajnoki edzői juttatást, hiába őt jelölte, és így akar bosszút állni az elnökségen.
slowmotion
Ha nem jatszana el masfel evente, hogy valami balhet kirobbant es ezaltal lemondasra szolitja fel a MUSZ-elnokseget, akkor meg el is hihetnenk, hogy ez most csak Milak megvedeserol szol, de leven, ismerjuk az elmult 5+ evet, leri rola, hogy csak a sajat erdekei szerint furja-faragja a dolgokat.
3 hónapja
Warrb hozzad a gallyakat, dolgunk van.Sixonak még a kólája is szarNyilván az, elég csak Sixora gondolniOka okkal nyert nyújtón, minden oka megvolt rá 😀ez valami chargers betegség? 😊
Chargers LT
empty is ilyenekkel fárasztja a jónépet 😊
NB2
mustaine
eaglesmcnabb
3 hónapja
Női talaj következik, jön vissza Biles és a friss arany gerendás D'Amato, és bronzos Esposito
3 hónapja
japók mit bénáztak itt a 3. szett végén, remélem nem bosszulja meg magátSzerintem innen megfordítják már az olaszok.
Löfli
3 hónapja
Ha kér bronzérmes van, nem egymás mellé szokták tenni a két zászlót? Itt meg a tajvanit belógatták a kínai alá, lolizzítják Kínában a repülőgépek hajtóműveit, ez nyílt provokáció
warr_b
3 hónapja
Ha kér bronzérmes van, nem egymás mellé szokták tenni a két zászlót? Itt meg a tajvanit belógatták a kínai alá, lol
3 hónapja
japók mit bénáztak itt a 3. szett végén, remélem nem bosszulja meg magát
3 hónapja
We are Chargers pamparampampampam.Oka okkal nyert nyújtón, minden oka megvolt rá 😀ez valami chargers betegség? 😊
Chargers LT
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
Ez milyen normálítlan formátum? Leesik az indonéz, de nem a kiesésesben leggyorsabb nem győztes olasz lány jut nyolcba, hanem a leesett indonéz, mert neki a rangsorolón gyorsabb ideje volt...
3 hónapja
a 15 év elchargerkedése a meccseknek ide juttatja az elméket 😀Oka okkal nyert nyújtón, minden oka megvolt rá 😀ez valami chargers betegség? 😊
Chargers LT
NB2
3 hónapja
Sixonak még a kólája is szarNyilván az, elég csak Sixora gondolniOka okkal nyert nyújtón, minden oka megvolt rá 😀ez valami chargers betegség? 😊
Chargers LT
NB2
mustaine
3 hónapja
Nyilván az, elég csak Sixora gondolniOka okkal nyert nyújtón, minden oka megvolt rá 😀ez valami chargers betegség? 😊
Chargers LT
NB2
3 hónapja
Oka okkal nyert nyújtón, minden oka megvolt rá 😀ez valami chargers betegség? 😊
Chargers LT
3 hónapja
Oka okkal nyert nyújtón, minden oka megvolt rá 😀