Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Akkor az nem ő volt.Görög mit sírHa jól mondta a kommentátor, 1896 óta az első görög, aki medencében szerez érmet.
warr_b
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
FelmérésIgen, nem
Eredményhirdetésnél a magyar himnuszra felálltok? Van aki énekli is?
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Görög mit sírHa jól mondta a kommentátor, 1896 óta az első görög, aki medencében szerez érmet.
warr_b
több mint 1 éve
FelmérésIgen igen
Tactful Cactus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Görög mit sír🥇ezt akarta
warr_b
Draft

több mint 1 éve
Felmérésnem és nem
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Görög mit sír

több mint 1 éve
FelmérésEredményhirdetésnél a magyar himnuszra felálltok? Van aki énekli is?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
De nem állította, h nálunk nincs, hanem épp az ellenkezőjét mondta.. amúgy erről kb első kézből tudok én is sajnos, nagyon durva dolgokat hallottam ezzel kapcsRájöttem, hogy nem erőlködöm. Vannak, akiknek kellenek a legendák és ez így jó nekik. Higgyenek ebben.
Szesze
több mint 1 éve
A románoknak már 2 aranya van? 😮 A kurva anyjukat!2000-ben volt 11 is, azóta jól leadták a szintet.
shagi0206
built for this shit
több mint 1 éve
Wladár Sanyi adja át Kósnak az aranyat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 520
es a telikbat az amcsikon?😂ÁramvonalasÉn azt nem értem, miért húznak két sapkát a fejükre.Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Én is szoktam, mert nekem sose ment a megfelelő légzéstechnika. Meg van egy olyan - nem is tudom - "spéci képességem", hogy amikor már fáradt vagyok, akkor egyszerre tudok venni levegőt a számon is és az orromon is.
Kampman
shagi0206
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
😄😂Három már hülyeség lenneÉn azt nem értem, miért húznak két sapkát a fejükre.Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Én is szoktam, mert nekem sose ment a megfelelő légzéstechnika. Meg van egy olyan - nem is tudom - "spéci képességem", hogy amikor már fáradt vagyok, akkor egyszerre tudok venni levegőt a számon is és az orromon is.
Kampman
shagi0206
warr_b
Janek

több mint 1 éve
Fürjes, a kurva anyádat!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Kotonból meg pláne😁😁😁Három már hülyeség lenneÉn azt nem értem, miért húznak két sapkát a fejükre.Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Én is szoktam, mert nekem sose ment a megfelelő légzéstechnika. Meg van egy olyan - nem is tudom - "spéci képességem", hogy amikor már fáradt vagyok, akkor egyszerre tudok venni levegőt a számon is és az orromon is.
Kampman
shagi0206
warr_b
Janek
Draft

több mint 1 éve
Három már hülyeség lenneÉn azt nem értem, miért húznak két sapkát a fejükre.Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Én is szoktam, mert nekem sose ment a megfelelő légzéstechnika. Meg van egy olyan - nem is tudom - "spéci képességem", hogy amikor már fáradt vagyok, akkor egyszerre tudok venni levegőt a számon is és az orromon is.
Kampman
shagi0206
warr_b
több mint 1 éve
ÁramvonalasÉn azt nem értem, miért húznak két sapkát a fejükre.Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Én is szoktam, mert nekem sose ment a megfelelő légzéstechnika. Meg van egy olyan - nem is tudom - "spéci képességem", hogy amikor már fáradt vagyok, akkor egyszerre tudok venni levegőt a számon is és az orromon is.
Kampman
shagi0206
warr_b
Draft

több mint 1 éve
A szemüveg miatt.Én azt nem értem, miért húznak két sapkát a fejükre.Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Én is szoktam, mert nekem sose ment a megfelelő légzéstechnika. Meg van egy olyan - nem is tudom - "spéci képességem", hogy amikor már fáradt vagyok, akkor egyszerre tudok venni levegőt a számon is és az orromon is.
Kampman
shagi0206
warr_b
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Nincs döntős háton 😕Azért meglepő lett volna.
Heisman nádor

több mint 1 éve
Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Bukake esetén nem megy bele az orrába
Kampman
Draft

több mint 1 éve
Én azt nem értem, miért húznak két sapkát a fejükre.Miben segít, ha csipeszt raknak az orrnyergükre?Én is szoktam, mert nekem sose ment a megfelelő légzéstechnika. Meg van egy olyan - nem is tudom - "spéci képességem", hogy amikor már fáradt vagyok, akkor egyszerre tudok venni levegőt a számon is és az orromon is.
Kampman
shagi0206

több mint 1 éve
Nincs döntős háton 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Eszternél is jött a vasmacsek
Draft

több mint 1 éve
Nah ezt a hozzáállást szeretem.Most nézem, hogy Schoenmaker itt 100 nyert, 200on szopott, Tokióban meg pont fordítva volt, 200on nyert 100on kikapott.mint idén Milák? kemény gec
Sixo
eaglesmcnabb