Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
A VSOPNa ki jött vissza? 😀fogAzért ha Milák nyer holnap, nagy csalódás lenne, ha utána interjút adna bárkinek 😀nyugi, nem fog 😊
csipkelli
Szesze
Stez
iktriad
youtu.be/Pcfh5l7qgfI?si=B0RRk46bM9QJqGVZ
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Wiffen vajon be fog baszni este?
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Willington tényleg elfogyott, ez a befutó meg zseniSzabó Gáborral meg különösen.
zacknorb
több mint 1 éve
Ír olimpiai bajnoki cím úszásban!!!
több mint 1 éve
németek eddig oktatják a brazilokatelőtúrtad a 2014-es vb elődöntő vhs-t?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Nah kezdődik a férfi vízilabda meccsünk, ragadó spanyolok ellen
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Willington tényleg elfogyott, ez a befutó meg zseni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jó nem lehet minden ausztrál nagy tehetség extraklasszis.Jah mert amikor Thorpe nyert ennél fiatalabban nem volt senki előtte. O'Callaghan előtt nem volt egy Titmus amikor először nyert VB-t.Ionával mi van. Az hittem ő lesz a következő nagy ausztrál úszó. Erre már 18 éves, oszt nem nyert semmit.Azért van előtte egy McKeown és egy Regan Smith. A cuki Kaylee se baromi öreg a 23 évével. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
németek eddig oktatják a brazilokatde nézzük a magyar spanyolt
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Milák Kristóf, erről beszélünk már vagy 30 perce ...Na ki jött vissza? 😀fogAzért ha Milák nyer holnap, nagy csalódás lenne, ha utána interjút adna bárkinek 😀nyugi, nem fog 😊
csipkelli
Szesze
Stez
iktriad
több mint 1 éve
A spanyol Paula épp elég, hogy abban van 😁Nem tangában játszanak 😕Röplabdából kiindulva inkább seggek. 😀Spanyol - Brazíl női strandröpi közben... Szeressük 😎Csöcsök?
Chargers LT
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Legalábbis a brazilok nem, a spanyolok igen.
Kampman
több mint 1 éve
Nyerni vagy nyilatkozni?Azért ha Milák nyer holnap, nagy csalódás lenne, ha utána interjút adna bárkinek 😀nyugi, nem fog 😊
csipkelli
Szesze
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nyilván 😅Röplabdából kiindulva inkább seggek. 😀Spanyol - Brazíl női strandröpi közben... Szeressük 😎Csöcsök?
Chargers LT
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
több mint 1 éve
Jah mert amikor Thorpe nyert ennél fiatalabban nem volt senki előtte. O'Callaghan előtt nem volt egy Titmus amikor először nyert VB-t.Ionával mi van. Az hittem ő lesz a következő nagy ausztrál úszó. Erre már 18 éves, oszt nem nyert semmit.Azért van előtte egy McKeown és egy Regan Smith. A cuki Kaylee se baromi öreg a 23 évével. 😀
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Mint már mondtam, az egyik brazil játékos neve DUDA.Spanyol - Brazíl női strandröpi közben... Szeressük 😎Csöcsök?
Chargers LT
ThundersNFL a Paraszt
Azt hiszem már Tokióban is ott volt.
több mint 1 éve
Röplabdából kiindulva inkább seggek. 😀Spanyol - Brazíl női strandröpi közben... Szeressük 😎Csöcsök?
Chargers LT
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
fogAzért ha Milák nyer holnap, nagy csalódás lenne, ha utána interjút adna bárkinek 😀nyugi, nem fog 😊
csipkelli
Szesze
több mint 1 éve
Azért ha Milák nyer holnap, nagy csalódás lenne, ha utána interjút adna bárkinek 😀nyugi, nem fog 😊
csipkelli
több mint 1 éve
Spanyol - Brazíl női strandröpi közben... Szeressük 😎Csöcsök?
Chargers LT
Draft

több mint 1 éve
Ezt kezdték terjeszteni a “nagy” szakik miután kiderült h néha medencézett.Egyébként neki nem is kell szét edzeni magát, hogy jó formában legyen. Tipikusan az a fajta úszó, akinek elég, ha nem felejti el a vizet, csinál egy simán 4 hetes ciklust, formába hoz és marha jó időket hoz. Nekem is volt egy-két ilyen csapattárs, marhára irigyeltem őket.
Az edzés és az edzegetés nem ugyanaz. Az edzők szerint.
Ha bárki csak úgy edzeget ahogy ő, arra azt mondják hogy nem edzett.
Tehát a lényeg hogy nem edzett az edzők szerint, ő meg csobbangatott.
Ennyi.
ozibozi
több mint 1 éve
Winnington ebbe bele fog halni 55.6-ös első 100, wtf???Biogázzal ad pluszt
Igor
Draft

több mint 1 éve
Spanyol - Brazíl női strandröpi közben... Szeressük 😎