PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 10 éve
Szasztok. Tudtok valamiféle magyar ps 4 madden 15 ligáról vagy pc-s madden 08 bajnokságról?
@KJuraszik
több mint 10 éve
Ez a Magicka vicces, csak lezsibbadok, amíg pontosan betáplálok egy mágia kombót.Most próbálkozom a Hellsingessel, azt meglátom.
több mint 10 éve
ugye van a The Incredible Adventures of Van Helsing trilógia amit magyarok csináltakA Magicka ígéretesnek tűnik. Köszönöm, ezt kipróbálom.
steam hasonlónak mondja a Sacredet is
esetleg javaslom a magickát ami félig hasonló félig nem, de talán egy próbát megér
Negritis
több mint 10 éve
horror kedvelőknek :www.youtube.com/watch?v=aPpZXZVy8LQ
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
ugye van a The Incredible Adventures of Van Helsing trilógia amit magyarok csináltaksteam hasonlónak mondja a Sacredet is
esetleg javaslom a magickát ami félig hasonló félig nem, de talán egy próbát megér
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 10 éve
Keresek diablo2-höz hasonló hack'n'slash tipusú játékot PC-re. Fő szempont az is, hogy ne kötelezően multiplayer legyen a játék, hanem legyen lehetőség alap offline single player módra, valami kampányra.Annyit még tudni kell, hogy a diablo3-ra nincs lovettám jelenleg, a 2-t meg vagy 5-6 éven át játszottam szét modokat is próbálva a haverokkal hamachin. A Median volt a kedvenc mod, az egy teljesen új játékélmény, de már azt is szénné játszottuk.
Amiket próbáltam eddig:
- Titan's Quest: érdekes a 2 skill tree párosítás, de ez a római, egyiptomi, mittudomén milyen mitológiai atmoszféra nekem nem jön be és nagyon csúnya az inventory. Abbahagytam pár hónap után, semmi varázsa nem volt.
- Dungeon Siege 1,2,3: a 2 egész jó volt, de utáltam egy egész csapatot menedzselni és mikrózni külön-külön a karakterekkel. A 3 pedig nagyon-nagyon szar egy játék.
- Torchlight 2: na ez zsír, tetszett a félig mesés világa, az üdítő karakterosztályok, skillek. Ezt úgy egy évig nyomtuk LAN-ban, de haverom azóta nem játszik és kicsit rá is untam.
- Sacred: ebben teljesen megöli a játékot, hogy a skilleket rúnák formájában fel kell venni, mint egy tárgyat.
A Path of Exile kurvajól néz ki, de sajnos nincs single player opció.
Szerkesztette: Minitron
több mint 10 éve
tegyük hozzá hogy humble-n most épp total war bundle van 😀
több mint 10 éve
Sok lesz már a jóból.www.youtube.com/watch?t=1&v=kKqaX3NNR28
Egy hét múlva meg Blood Bowl II megjelenés. ^^
Szerkesztette: süti
több mint 10 éve
aki szereti a HS-t annak javaslom az Archon Team League Championshipetamaz twitchén lehet nézni, elég jó
több mint 10 éve
szezonkezdéshez 😀www.youtube.com/watch?v=0Oem60yvtUY
több mint 10 éve
Tejesember
256
Ha ki is jönnek, akkor is butított verzióban (és nem csak a grafikára értve). Lásd NFL, Shadow of Mordor. Új játékok miatt már nem éri meg PS3 v Xbox360-at veni. Feltétlenül új játékokkal akarsz játszani, akkor Ps4-et vagy Xbox One-t vegyél.
több mint 10 éve
ha "csak" one/ps4 akkor jó eséllyel nem fog kijönni 360/ps3-ramost pl az MKX jelentette hogy bocs nem tudjuk backportolni
több mint 10 éve
Új játékok mennyire valószínű, hogy kijönnek xbox 360ra is? Azt vágom, hogy előbb One, és később lehet lesz a korábbi verzióra is. Csak mert lehet vennék "occsón" egy használt 360at, és lenne pár játék amiket eddig csak Onera / PS4re láttam kijönni
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
én 2-4 évente szoktam fifát venni amúgyaz kb elég hogy rácsodálkozzak
több mint 10 éve
Én nem találtam benne sok kivetnivalót XO-n.Sokat változott a 15-höz képest, de azt azért szem előtt kell tartani, hogy vadonatúj Fifa-t egyik évről a másikra, sosem fogunk kapni.

JT Daniels fan
több mint 10 éve
pc.demo.ez a fifa16 elég borzalmasra sikerült 😀na erre kíváncsi vagyok.Konzol ? Mi a baj ?
Kenny
Drip
Nulla fejlesztést vélek felfedezni az arcokon és a védekezésen kívül.A demo baromi nagy csalódás nekem.mintha a 15-tel játszanék 1az1be.
több mint 10 éve
ez a fifa16 elég borzalmasra sikerült 😀na erre kíváncsi vagyok.Konzol ? Mi a baj ?
Kenny
több mint 10 éve
ez a fifa16 elég borzalmasra sikerült 😀na erre kíváncsi vagyok.Konzol ? Mi a baj ?
Kenny
több mint 10 éve
TGT: volt goldom 45 packra, meg vettem 50-et, mert F2P. Minden fontosabb legendary meg van, nyitni 5-öt nyitottam (egy golden Chillmaw), legyártottam még pár dolgot. A toptier deckeket összeraktam, és azóta nem játszom 😀Hex most jobban bejön, alapvetően limited játékokat jobban élvezem, és az HS arénát már unom.

több mint 10 éve
Mad Max nem lett rosszarkham style harc, post apcalyptic világ
egyedül ratbag 2.0 zavar kicsit
több mint 10 éve
Forza Motorsport 6 demó karcol eléggé 😊 Várom már a teljes kiadást 😊Ma elvileg jön a Fifa 16 demó is

JT Daniels fan