NFL eredménykövetés
- 6 aktív topik
New England Patriots - Buffalo Bills
159
27
19:00
RedZone week 15
86
10
New York Giants - Washington Commanders
47
10
Houston Texans - Arizona Cardinals
30
10
Jacksonville Jaguars - New York Jets
30
6
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
8
7
Politika
65 feliratkozó
3 órája
az gabokocka, aki nem tud telefonról fórumozni, ő kristófot törölte 😀azt nem bírnám el, inkább töröltem 😊Jól tetted, én is direkt nem linkeltem, féltem hogy Löfli permbanra tesz a retyón ülve 😆
Josszi
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 órája
azt nem bírnám el, inkább töröltem 😊Jól tetted, én is direkt nem linkeltem, féltem hogy Löfli permbanra tesz a retyón ülve 😆
Josszi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 órája
azt nem bírnám el, inkább töröltem 😊
4 órája
Ha Múzsa cikkek bemásolásáért egy heti kitiltás járt volna, akkor Jeszenkszkyre mi ? 😀1 óra kötelező démonidézés miközben irénke szól
bobi0092
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 órája
Ha Múzsa cikkek bemásolásáért egy heti kitiltás járt volna, akkor Jeszenkszkyre mi ? 😀Jeszenszky Zsolt:Nem tudom, szerintem a tegnapi csodás írása alapján nagyon is egy számító féreg.Anyám, ez a Jeszenszky is mekkora egy undorító, alávaló féreg...Szerintem neki már egy ideje elmentek otthonról. Már inkább beszámíthatatlan, mint féreg.
warr_b
peterk2005 udvari bolond
warr_b
Josszi
5 órája
mondjuk ha csak fele akkora kókler és grifter mint bármelyik abból a kettőből már akkor is egy rákPróbált a magyar Steven Crowder lenni, de az Alex Jones-i karaktert is kipróbálja.Nem tudom, szerintem a tegnapi csodás írása alapján nagyon is egy számító féreg.Anyám, ez a Jeszenszky is mekkora egy undorító, alávaló féreg...Szerintem neki már egy ideje elmentek otthonról. Már inkább beszámíthatatlan, mint féreg.
warr_b
peterk2005 udvari bolond
warr_b
Meg van a prédikátori énje is, amelyik a legviccesebb.
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
Próbált a magyar Steven Crowder lenni, de az Alex Jones-i karaktert is kipróbálja.Nem tudom, szerintem a tegnapi csodás írása alapján nagyon is egy számító féreg.Anyám, ez a Jeszenszky is mekkora egy undorító, alávaló féreg...Szerintem neki már egy ideje elmentek otthonról. Már inkább beszámíthatatlan, mint féreg.
warr_b
peterk2005 udvari bolond
warr_b
Meg van a prédikátori énje is, amelyik a legviccesebb.
6 órája
Nem tudom, szerintem a tegnapi csodás írása alapján nagyon is egy számító féreg.Anyám, ez a Jeszenszky is mekkora egy undorító, alávaló féreg...Szerintem neki már egy ideje elmentek otthonról. Már inkább beszámíthatatlan, mint féreg.
warr_b
peterk2005 udvari bolond

6 órája
Anyám, ez a Jeszenszky is mekkora egy undorító, alávaló féreg...Szerintem neki már egy ideje elmentek otthonról. Már inkább beszámíthatatlan, mint féreg.
warr_b
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
6 órája
Az, a ZsótiAnyám, ez a Jeszenszky is mekkora egy undorító, alávaló féreg...DJ Jeszy a rejszolástól belédbújnak a démonok vallás alapítója?
warr_b
Josszi

6 órája
Anyám, ez a Jeszenszky is mekkora egy undorító, alávaló féreg...DJ Jeszy a rejszolástól belédbújnak a démonok vallás alapítója?
warr_b
6 órája
Anyám, ez a Jeszenszky is mekkora egy undorító, alávaló féreg...

7 órája
jól dolgozik a BM Hr, a legújabb ideiglenes igazgató a Szöllő utai intézmény élén..Kezd gyanús lenni, hogy a felvételi követelmények része, hogy legyél egy agresszív, abuzáló pöcs, mert ha csak véletlenül böknének rá az új emberre, akkor is valószínűleg találtak volna jobbat. 😀
https://jelen.media/zaklatas-ongyilkossagi-kiserletek-es-testi-fenyites/
Josszi
Amúgy tragikus. Itt a 15 évnyi, csak a feltétlen lojalitást díjazó, a kritikát hisztérikuan elutasító, uram-bátyám, felülről irányított korrupcióra épülő rendszer kontraszelekciójának eredménye.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
7 órája
köszi a véleményt arról amit mondott...baszki, Czabán Samuból közszereplő értelmiségi lett.nagyon jól és érthetően elmagyarázza a srác (Czabán Samu) a propaganda technikáit honnan jön és hogyan müködikAz egész Szőlő utcai történet legaljasabb, legokádékabb szála az, hogy azzal próbálják elkenni a sztorit, hogy ezek csak bűnözők.Egyetértek. A goebbelsi-sztálini propaganda mai változata. A legijesztőbb viszont az, hogy sokaknál működik (legalábbis így veszem le azokból a Fb-oldalakból, amiket látok). Ha megint tudják hozni a választásokat, akkor tényleg menthetetlenek vagyunk.
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
https://youtu.be/6QbJ8wTu5Pc?si=71ZPbFMqpyi8jB_X&t=3500
Josszi
Már az egyetemen is egy teszkós tgm volt.
resistance is futile
7 órája
Nahát, tényleg ez a neve? 😆baszki, Czabán Samuból közszereplő értelmiségi lett.nagyon jól és érthetően elmagyarázza a srác (Czabán Samu) a propaganda technikáit honnan jön és hogyan müködikAz egész Szőlő utcai történet legaljasabb, legokádékabb szála az, hogy azzal próbálják elkenni a sztorit, hogy ezek csak bűnözők.Egyetértek. A goebbelsi-sztálini propaganda mai változata. A legijesztőbb viszont az, hogy sokaknál működik (legalábbis így veszem le azokból a Fb-oldalakból, amiket látok). Ha megint tudják hozni a választásokat, akkor tényleg menthetetlenek vagyunk.
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
Josszi
resistance is futile
Rákospalotán tér is volt róla elnevezve, ott volt pl a 69-es villamos végállomása a nyolcvanas években 😁

7 órája
baszki, Czabán Samuból közszereplő értelmiségi lett.nagyon jól és érthetően elmagyarázza a srác (Czabán Samu) a propaganda technikáit honnan jön és hogyan müködikAz egész Szőlő utcai történet legaljasabb, legokádékabb szála az, hogy azzal próbálják elkenni a sztorit, hogy ezek csak bűnözők.Egyetértek. A goebbelsi-sztálini propaganda mai változata. A legijesztőbb viszont az, hogy sokaknál működik (legalábbis így veszem le azokból a Fb-oldalakból, amiket látok). Ha megint tudják hozni a választásokat, akkor tényleg menthetetlenek vagyunk.
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
Josszi
8 órája
Én nem nézek kormányinfót, szóval olyantól kérdezném, aki látta az utolsót:Asszem pl pár ellenzéki újság nem is tudott volna.
Volt bárki az ellenzéki médiától, aki visszakérdezett Gulyásnak, hogy "ugye nem azt akarja éppen implikálni, hogy a bűnözők ellen elkövetett erőszak az állami szervek és alkalmazottak részéről rendben van?", vagy valami hasonlót?
StormST
Telexre nem jutott idő, 24.hu meg nem megy mióta a Vitalyos mondana meg h ki jöhet tőlük ki nem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 órája
jól dolgozik a BM Hr, a legújabb ideiglenes igazgató a Szöllő utai intézmény élén..https://jelen.media/zaklatas-ongyilkossagi-kiserletek-es-testi-fenyites/
8 órája
ah majd elvitatkoztok ezen Recsken vagy az állami akubontóbanSemmit nem feltételeztem az életviteledről, amit leírtál, arra reflektáltam, hiszen az maga a HIPERNORMALIZÁCIÓ folyamata. Feltételezésekbe te bocsájtkozol az én idegállapotomról, pedig csupán azért írom végig nagybetűvel, mert a telefonon a prediktív szövegbevitel már így dobja fel és nem szerkesztem át kisebbre.Úgy látom a rendszerváltás már annyira biztos, hogy nyugodtan egymásnak eshetünk a kis- vagy nagybetűk miatt. 😀
r.baggio
peterk2005 udvari bolond
8 órája
srácok ne vegyétek már a véleményeket egymás elleni támadásnak pls, impulziv emberként nekem is nagyon nehéz ez, és sokszor félreértek másokat. oké hogy ez csak irott kom.csatorna , egy elavult forum motoron, de ne márHa ezt nekem is címezted, akkor félreértettél.
Josszi
Én nem vettem támadásnak, de a nép fogalmába beletartozik ő is és ezáltal magáról és családjáról is ítéletet hoz.
Én nem ebben a szellemben nevelkedtem, szóval nem gondolom, hogy rám és családomra állna a "népre" ráhúzott gondolat és körülöttem sokakra szintén nem, szóval ez megint egy ilyen relativizálás meg "néplélek" felemlegetése.
8 órája
Két dolgora világítanék rá, mint a napsugára::egyrészt a fasiszta ellenségkeresés mindig olyan célt talál, aki nem tudja megvédeni magát - a legelesetebb, legkiszolgáltatottab, a legmarginalizáltabb csoportok kerülnek a célkeresztbe. Manapság az identifikáció mentesítéssel megáldott migránsok, nemi "szereptévesztők", drogüggők - vagy csak gyűjtőszőval olyan szegénységi csoportok, akiket masszívan lejjebb lehet taszítani
másodrészt a kapitalista alapkép, miszerint a BMW5ssel minek kéne parkolójegyet fizetni. S itt bújik ki a pedofília is, hiszen hát bazmeg minek kéne a kurváknak fizetni, mikor leszopnak meleg levesér is, sőt még az is sok. Ez a masszív trágya ennek a hozadéka, nehogymá adózzjnk, nehogymá a kurváknak is fizetni menjen, majd keresünk okán csillogószeműeket, akik nem kérnek és nem is beszélhetnek vissza
Nos ha összerakod a két fényt, akkor tudod

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
9 órája
Semmit nem feltételeztem az életviteledről, amit leírtál, arra reflektáltam, hiszen az maga a HIPERNORMALIZÁCIÓ folyamata. Feltételezésekbe te bocsájtkozol az én idegállapotomról, pedig csupán azért írom végig nagybetűvel, mert a telefonon a prediktív szövegbevitel már így dobja fel és nem szerkesztem át kisebbre.Úgy látom a rendszerváltás már annyira biztos, hogy nyugodtan egymásnak eshetünk a kis- vagy nagybetűk miatt. 😀
r.baggio

9 órája
Én azért ezt nem gondolom. Van persze a társadalomban egy réteg, amelyik ilyen. Mindkét oldalon. De azért a többség nem ilyen. Inkább egy a social media skizofréniát okozó hatásáról van szó. Amikor MP nyáron Erdélyben járt, akkor az egyik helyen az utcán összegyűltek páran tiltakozni ellene. Nyilatkoztak is, elmondtak minden tamtamot, amit a (gondolom helyi, de lehet, hogy a dunán hallott) propaganda begyakoroltatott velük. Mindezt olyan indulattal, hogy hozzá tették, hogy ha MP-t meglátnák leköpnék, megrángatnák, stb. A Partizános Marci aztán utána elment az egyik legharsányabb otthonába - egy maszek masszőrhöz -, beszélgetett vele, és pár óra alatt az lett a vége, hogy a faszi lényegében bocsánatot kért azért, hogy olyanokat mondott korábban, amilyeneket. Úgyhogy ezek inkább szekunder indulatok, nem arról van szó, hogy a társadalom többsége irigyen korrupt ... szerintem.1., pedofilbotrányeleve hibás logika szvsz a végletekig korrupt hatalmat hibáztatni a társadalom bűnrészessé tételében, hacsak nem a választók végletekig infantilizálása a célunk ebben az értelemben. azért van hatalmon egy ilyen moralitású brigád politikai oldaltól függetlenül, mert értékválasztásában a társadalom túlnyomó részének pont semmi baja sincs ezzel az egésszel, vagy ha van is, az messze van a kritikus értéktől. a nagy o1g-zők jelentős részének sem morális vagy értékalapon van baja a nerrel, hanem kizárólag azért, mert a anyagi értelemben a rendszer vesztesének mondhatóak. ahogy ezek az emberek visszakapnák a trafikjukat, a kocsmájukba megint berakhatnának 5 gyümölcsforgatót vagy visszaoszthatnának 30%-ot a sikeres vállalkozásfejlesztési pályázatukból/hitelükből, egyből hozsannázva szaladnának örökélet+1 évig orbánra szavazni. és eszükbe nem jutna a közszolgáltatások lerohasztása, kegyelmi ügy vagy szőlő utca miatt ezt a választásukat valamiféle moralitás vagy távlatos gondolkodás miatt felülvizsgálni
2., azt mondják, hogy kompletten átvilágították a rendszert, kiszűrték a kétes elemeket
3., szőlő utcai botrány, első kör
4., ötperces vizsgálat, nincs felelős, ellentámadás
5., szőlő utcai botrány, második kör
6., ezek a gyerekek bűnözők, megérdemlik a verést
Elképesztő cinizmus kell ahhoz, hogy valaki legalább ezen a szálon elindulva ne lássa meg, hogyan teszi bűnrészessé a társadalmat a végletekig korrupt hatalom, csak hogy minél tovább a helyükön maradhassanak.
r.baggio
fake.id

9 órája
Semmit nem feltételeztem az életviteledről, amit leírtál, arra reflektáltam, hiszen az maga a HIPERNORMALIZÁCIÓ folyamata. Feltételezésekbe te bocsájtkozol az én idegállapotomról, pedig csupán azért írom végig nagybetűvel, mert a telefonon a prediktív szövegbevitel már így dobja fel és nem szerkesztem át kisebbre.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 órája
hiába írod le idegből csupa nagybetűvel a legújabb kedvenc jelszavadat, az nem az én hipernormalizációmon múlik, hogy ebben a társadalomban ennek a viselkedésnek a hagyománya többszáz évre vezethető vissza. és úgy, hogy rólam vagy az életvitelemről semmit sem tudsz, de nagy hangon most kampman után rám mutogathatsz vádló ujjal az erkölcsi magaslatodról. várom dankodavidot is ezek után, hogy ellegyek a picsába küldve HIPERNORMALIZÁLÓ fideszesként 🙃Köszönöm a remek prezentációt, hogy milyen is a HIPERNORMALIZÁCIÓ a gyakorlatban.1., pedofilbotrányeleve hibás logika szvsz a végletekig korrupt hatalmat hibáztatni a társadalom bűnrészessé tételében, hacsak nem a választók végletekig infantilizálása a célunk ebben az értelemben. azért van hatalmon egy ilyen moralitású brigád politikai oldaltól függetlenül, mert értékválasztásában a társadalom túlnyomó részének pont semmi baja sincs ezzel az egésszel, vagy ha van is, az messze van a kritikus értéktől. a nagy o1g-zők jelentős részének sem morális vagy értékalapon van baja a nerrel, hanem kizárólag azért, mert a anyagi értelemben a rendszer vesztesének mondhatóak. ahogy ezek az emberek visszakapnák a trafikjukat, a kocsmájukba megint berakhatnának 5 gyümölcsforgatót vagy visszaoszthatnának 30%-ot a sikeres vállalkozásfejlesztési pályázatukból/hitelükből, egyből hozsannázva szaladnának örökélet+1 évig orbánra szavazni. és eszükbe nem jutna a közszolgáltatások lerohasztása, kegyelmi ügy vagy szőlő utca miatt ezt a választásukat valamiféle moralitás vagy távlatos gondolkodás miatt felülvizsgálni
2., azt mondják, hogy kompletten átvilágították a rendszert, kiszűrték a kétes elemeket
3., szőlő utcai botrány, első kör
4., ötperces vizsgálat, nincs felelős, ellentámadás
5., szőlő utcai botrány, második kör
6., ezek a gyerekek bűnözők, megérdemlik a verést
Elképesztő cinizmus kell ahhoz, hogy valaki legalább ezen a szálon elindulva ne lássa meg, hogyan teszi bűnrészessé a társadalmat a végletekig korrupt hatalom, csak hogy minél tovább a helyükön maradhassanak.
r.baggio
fake.id
r.baggio