Politika
69 feliratkozó
15 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Vasárnap esti hírtv + mandiner bestof
youtu.be/tE8vv44nsuk?is=nPvpmyZxuzxMryO-
MP m1 interjú bestof
www.youtube.com/watch?v=L58M9SXOH74
Szerkesztette: Löfli
10 perce
A "Dehát én ott sem voltam" c. sorozat kövi része 😀444.hu/2026/04/17/curtis-a-napi-politikaban-nem-vettem-reszt
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
20 perce
Egy újabb jól átgondolt gyöngyszem Gulyás Geritől:Remélem azért Lexikét beviszik, inkább ott legyen gyöngyszem, mint a fővárosi közgyűlésben...
Az MTI tudósítása szerint arra a felvetésre, hogy Orbán Viktor bejelentette, újraszabják a Fidesz-frakciót, és nem feltétlenül azok fognak bent ülni a parlamentben, akiknek a lista alapján eredetileg joguk lenne, úgy reagált: miután nem erre a választási eredményre készültek, ezért az a praktikus, ha olyan frakció van, amely a párt megújulását is egyértelműen mutatja.
„Nyilvánvaló, hogy egy olyan frakció kell, amely mind a Fidesz megújulását képes szimbolizálni, mind pedig szakpolitikai kérdésekben jártas, akár kormányzati tapasztalatokkal rendelkező embereket magában foglal” – mondta a távozó miniszter.
Tehát a nyertek volna, akkor jó lett volna egy olyan frakció, ami tele van semmihez sem értő, lusta, vén hülyékkel... 😀 😀
somoskovig

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
33 perce
A fanyalgóknak: a Tisza egy jobbközép párt, néhány eltévedt liberálissal, mint Bódis Kriszta.Ha így állunk mindenkihez, akkor MP-t sem kellett volna megszavazni, ő is exNer-es volt."ex". kétezer éve volt egy Saul nevű faszi, aki választott magának valami művésznevet, aztán teljesen az ellenkezőjét kezdte csinálni, mint addig.
NB2
nem mondom, hogy MP ártatlan, de most van négy éve jóvátenni a bűneit.
ami meg a nőcit illeti, miért ne? Hoffmann Rózsa is mekkora ötlet volt, ha már
slowmotion
A választói népfront sokkal színesebb, ettől még a káderállomány nem az.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
34 perce
Egy újabb jól átgondolt gyöngyszem Gulyás Geritől:tele lett volna semmihez sem értő, lusta, vén hülyékkel IS, meg a feljebb vázolt szakpolitikusokkal.
Az MTI tudósítása szerint arra a felvetésre, hogy Orbán Viktor bejelentette, újraszabják a Fidesz-frakciót, és nem feltétlenül azok fognak bent ülni a parlamentben, akiknek a lista alapján eredetileg joguk lenne, úgy reagált: miután nem erre a választási eredményre készültek, ezért az a praktikus, ha olyan frakció van, amely a párt megújulását is egyértelműen mutatja.
„Nyilvánvaló, hogy egy olyan frakció kell, amely mind a Fidesz megújulását képes szimbolizálni, mind pedig szakpolitikai kérdésekben jártas, akár kormányzati tapasztalatokkal rendelkező embereket magában foglal” – mondta a távozó miniszter.
Tehát a nyertek volna, akkor jó lett volna egy olyan frakció, ami tele van semmihez sem értő, lusta, vén hülyékkel... 😀 😀
somoskovig
mínusz az űrispánasszony, mert ő önként offolta magát.
34 perce
Jajj istenem, kedvenc párosom Gönczi és Marsi is elmennek a TV2-től, mert pihenniük kell...Hát itt minden propagandista elfáradt? Ennyire megterhelte szegényeket a sok mocsokság ami elhagyta a szájukat?
Tudom, tudom, ők csak a körülmény áldozatai.
Hullik a férgese.
34 perce
Jövök haza, péntek délután és a kocsiban zenét hallgatok. Aki akarja hallgassa velem. 😊viewfi-media.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/soundchains/0xb29937cc18b22e2bd6caae286be292e18286325a/Mikor%20%C3%BAj%20dal%20sz%C3%B3l%20a%20t%C3%A9ren%201.mp3

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 órája
Nem ártana pl., ha a magyar emberek rájönnének, hogy a képviselőjük azért van, hogy KÉPVISELJE őket és követelnék, hogy a fogadóóra intézménye legyen kialakítva és be lenne tartatva, ahol az emberek felhozhatnák a problémáikat és számonkéthetnék a képviselőt, az szerintem egy jó első lépés lenne...Azt ne felejtsük el, hogy itt senki se azért szavazott MP-re mert nagy reményeket fűzött a leendő oktatás-, egészségügy-, kulturális- vagy külpolitikájához.Ment a like, de közben én abban bízom, hogy minél többen azt is felfogjuk, hogy NEKÜNK is van feladatunk. Nekünk sem annyi a rendszerváltás, hogy vasárnap behúztuk az X-et és kész, hátradőlés, várjuk a galambot. Nem fog berepülni, mi is kellünk hozzá. Nyilván nem arra gondolok, hogy mindenki álljon neki önkéntesként felszántani az országot, de a változáshoz muszáj beindulnia a konstruktív vitáknak. Nincs az a jó szándékú hatalom, amelyik képes lenne KOMOLY visszajelzések, kritikák, adott esetben határozott NEM-ek nélkül jól működni. A mi dolgunk ezeket kimondani, megadni azokat a jelzéseket. És abba belefér adott esetben még a ventillálás is. 😊 A hatalom dolga, hogy filterezzen.
Se nem azért, mert szimpatikusnak, kedvesnek, bizalomgerjesztőnek találta.
De még csak nem is a pedigréje vagy a múltbéli dolgai miatt.
Egyetlenegy tényleges oka van minden rá adott szavazatnak ebben a közösségben, az, hogy ő tudja legyőzni Orbánt, ő képes eltakarítani (konszolidálni) a NER-t, és ennyi.
Minden más csak a bónusz.
Én nem gondolom, hogy lehet nagyon mást és máshogy csinálni ebben az országban gazdaságilag, vagy káderek tekintetében, mint ahogy az elmúlt 16 (36) évben volt, de legalább nem ugyanaz az ukránozó, háborúspszichózist szító, homofób, pedofilsimogató, trashpolitikus banda csinálja. Ez momentán nagy előrelépes.
Ne álljunk már úgy hozzá, ahogy Orbánhoz a szektás hívei, hogy tévedhetetlen, bírálhatatlan, mindent jól fog csinálni, meg majd úgyis igaza lesz, de ennek az a párja, hogy úgy se, hogy mindenen fanyalgunk, kákán is a csomót keressük, patikamérlegen vizsgáljuk a dolgait, amikor még az három hét, hogy egyáltalán ténylegesen miniszterelnök legyen.
MP megtette azt, amit elsősorban vártunk tőle, offolta Orbánt.
És ezen felül nem fogja jobbá tenni az életünket, ez nem is egy politikus dolga.
Változtattunk azon, amin tudunk, mostantól megint évekig olyan dolgok jönnek, amin nem tudunk.
Nem fordult ki a világ a sarkából, csak kicsit megrázta magát, és egy kullancsot lerázott magáról.
Ennyit vártunk és ennyi történt.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Zuglóban a polgármester minden hétfőn tart ilyet, szóval ne mondja senki, hogy nem megoldható és ő több emberért felel, mint egy átlagos képviselő...

1 órája
Egy újabb jól átgondolt gyöngyszem Gulyás Geritől:Az MTI tudósítása szerint arra a felvetésre, hogy Orbán Viktor bejelentette, újraszabják a Fidesz-frakciót, és nem feltétlenül azok fognak bent ülni a parlamentben, akiknek a lista alapján eredetileg joguk lenne, úgy reagált: miután nem erre a választási eredményre készültek, ezért az a praktikus, ha olyan frakció van, amely a párt megújulását is egyértelműen mutatja.
1 órája
Azt ne felejtsük el, hogy itt senki se azért szavazott MP-re mert nagy reményeket fűzött a leendő oktatás-, egészségügy-, kulturális- vagy külpolitikájához.Ment a like, de közben én abban bízom, hogy minél többen azt is felfogjuk, hogy NEKÜNK is van feladatunk. Nekünk sem annyi a rendszerváltás, hogy vasárnap behúztuk az X-et és kész, hátradőlés, várjuk a galambot. Nem fog berepülni, mi is kellünk hozzá. Nyilván nem arra gondolok, hogy mindenki álljon neki önkéntesként felszántani az országot, de a változáshoz muszáj beindulnia a konstruktív vitáknak. Nincs az a jó szándékú hatalom, amelyik képes lenne KOMOLY visszajelzések, kritikák, adott esetben határozott NEM-ek nélkül jól működni. A mi dolgunk ezeket kimondani, megadni azokat a jelzéseket. És abba belefér adott esetben még a ventillálás is. 😊 A hatalom dolga, hogy filterezzen.
Egyetlenegy tényleges oka van minden rá adott szavazatnak ebben a közösségben, az, hogy ő tudja legyőzni Orbánt, ő képes eltakarítani (konszolidálni) a NER-t, és ennyi.
Én nem gondolom, hogy lehet nagyon mást és máshogy csinálni ebben az országban gazdaságilag, vagy káderek tekintetében, mint ahogy az elmúlt 16 (36) évben volt, de legalább nem ugyanaz az ukránozó, háborúspszichózist szító, homofób, pedofilsimogató, trashpolitikus banda csinálja. Ez momentán nagy előrelépes.
Ne álljunk már úgy hozzá, ahogy Orbánhoz a szektás hívei, hogy tévedhetetlen, bírálhatatlan, mindent jól fog csinálni, meg majd úgyis igaza lesz, de ennek az a párja, hogy úgy se, hogy mindenen fanyalgunk, kákán is a csomót keressük, patikamérlegen vizsgáljuk a dolgait, amikor még az három hét, hogy egyáltalán ténylegesen miniszterelnök legyen.
És ezen felül nem fogja jobbá tenni az életünket, ez nem is egy politikus dolga.
Változtattunk azon, amin tudunk, mostantól megint évekig olyan dolgok jönnek, amin nem tudunk.
Nem fordult ki a világ a sarkából, csak kicsit megrázta magát, és egy kullancsot lerázott magáról.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 órája
Nosztalgia, tele aranyköpésekkel:www.youtube.com/watch?v=NocdeUoib7Y
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
1 órája
Arról van valakinek értesülése vagy infója, hogy hogy lehet elképzelni a fidesz listás képviselők átalakítását. Gondolom önként lemond aki rajta volt eddig a listán és a helyére a következő ember léphet fel, aki szintén visszalép és így ki tudják alakítani a kívánt embereket.
Itt rebesgetik, hogy Pócsot felteszik a listás képviselők közé, aztán azért érdekelne, de azért Pócs elég hátul volt a listán, tehát nagy átalakítást igényel ez a dolog.
De ha valaki jobban értesült akkor fejtse ki
2 órája
Azt ne felejtsük el, hogy itt senki se azért szavazott MP-re mert nagy reményeket fűzött a leendő oktatás-, egészségügy-, kulturális- vagy külpolitikájához.Egy politikus sem tudja jobba tenni az eleted, de evtizedeken keresztul a politikusok osszesege jobba tudna, jobba kellene hogy tegye. Most megint visszaleptunk a start mezore miutan 16 korbol (jo lehet csak 10-bol) kimaradtunk szoval lehet azzal hitetni magunkat hogy jatekban vagyunk. Kivancsi vagyok meddig tart, de egyszer lehet nekunk is szerencsenk talan.
Őszentsége Sobri Jóska
2 órája
Azt ne felejtsük el, hogy itt senki se azért szavazott MP-re mert nagy reményeket fűzött a leendő oktatás-, egészségügy-, kulturális- vagy külpolitikájához. Se nem azért, mert szimpatikusnak, kedvesnek, bizalomgerjesztőnek találta.
3 órája
és ha csak a kapcsolatot menedzselné az egyházi iskolák felé? azt adnámHa így állunk mindenkihez, akkor MP-t sem kellett volna megszavazni, ő is exNer-es volt."ex". kétezer éve volt egy Saul nevű faszi, aki választott magának valami művésznevet, aztán teljesen az ellenkezőjét kezdte csinálni, mint addig.
NB2
slowmotion
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 órája
Ha így állunk mindenkihez, akkor MP-t sem kellett volna megszavazni, ő is exNer-es volt."ex". kétezer éve volt egy Saul nevű faszi, aki választott magának valami művésznevet, aztán teljesen az ellenkezőjét kezdte csinálni, mint addig.
NB2
3 órája
Nagy Márton visszavonul a politikától.Gondolom elkészült az a CV és feltöltötte linkedinre. Annyi megkeresés jöhetett, hogy ezért még a politikát is elengedte!
Mert van valami más amit tud csinálni?
Cowboykarcsi90
3 órája
telex.hu/kulfold/2026/04/17/a-times-hegedus-zsolt-leendo-egeszsegugyi-miniszter-gyozelmi-tancarol-es-terveirol-irA kis Lóri tesója? Az szép.
A brit egészségügyet nem tudom ismeri-e itt valaki közületek? 😊 bár a cikkben is benne van, a legjobb elemeit szeretné átültetni.
BTW, nem tudom volt e már, de ő pedig az öreg Hegedűs Loránt néhai református püspök negyedik gyermeke 😛 a család az család 😀
dande2
3 órája
Azt hittem április 12-vel megnyugszik a hangulat, de félek, hogy ez nem áll meg. Én tudom, hogy a Tisza szavazótábora a legvegyesebb társaság az elmúlt 37 évben, van benne kiábrándult Fideszes, MiHazánkos, aki kormányváltást akart, DK-s, LMP-s, konzervatív jobboldali. Igen elértük a célt, de a probléma most jön, hogy a megoldásokat különbözőképpen látják. És amíg ilyen erős a Fidesz magja, rohadtul nem kéne nekik megadni azt, hogy máris széthúzást látnak a Tisza oldalán. Elsőre tényleg jó lenne ha mindenki türelemmel állna a dolgokhoz, a fő kolomposokat megbüntetik, de ahogy Sobri írta, teljesen feddhetetlen ember nincs. Valakiben mindig találunk valamit.Most a legfontosabb a türelem. 16 évnyi Fidesz után én már csak 4 év múlva nézem meg, hol tart a Tisza a vállalásaival.
Én most azt szeretném, hogy hozzáértőket nevezzenek ki a megfelelő helyekre és az OV és társai bűnhődjenek, a többit majd talán megoldja az élet.
NB2
Május 9-én Európa-nap, kormányalakítás, buli a Kossuth téren, utána hazamegyek és fontosabb dolgokkal foglalkozom, mint a politika.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 órája
Nagy Márton visszavonul a politikától.mivel a szenya 444 megzavarta a szálloda előtt, így azt se tudjuk meg 😊
Mert van valami más amit tud csinálni?
Cowboykarcsi90
3 órája
Nagy Márton visszavonul a politikától.Mert van valami más amit tud csinálni?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
4 órája
meg még csak a kormányváltás se történt meg, rohadt messze vagyunk a megnyugvástólAzt hittem április 12-vel megnyugszik a hangulat, de félek, hogy ez nem áll meg.Öt nappal a választás után máris félsz? Oké, megszoktuk hogy félni kell, de szerintem engedd el, és bizakodj. Egyelőre még semmi nem történt, amitől félni kellene.
NB2
Mikey
nyári szabadságolások előtt nem nagyon várom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 órája
Azt hittem április 12-vel megnyugszik a hangulat, de félek, hogy ez nem áll meg.Öt nappal a választás után máris félsz? Oké, megszoktuk hogy félni kell, de szerintem engedd el, és bizakodj. Egyelőre még semmi nem történt, amitől félni kellene.
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 órája
Nagyon szépen megszondáztatták ezt az oktatási miniszter pozit.Azért érdekes, hogy 2 fontos miniszteri pozítcióról mélyen hallgat MP az eleje óta, az egyik ez az oktatási, a másik a belügyminiszter...
Az meg külön vicces hogy MP üzent a Reddit népének is 😀
Nomac
Nekem az a kérdés most, hogy azért van a csend, mert ilyen emberei vannak már kiválasztva, akiknek billenős lehet a megítélése, vagy azért, mert esetleg még tényleg nincs rájuk konkrét jelölt és most jön a keresgélés és a szondázás?

4 órája
Nagyon szépen megszondáztatták ezt az oktatási miniszter pozit. Az meg külön vicces hogy MP üzent a Reddit népének is 😀