Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
amúgy ha a DK&slepp féle mondjon le/előválasztás szánalmasAz előrehozott választás tényleg az.
akkor az MP féle "le kell mondania" nem az?
Negritis, a vajda
A Sulyok takarodj az valid. A Gulyás/Semjén akár az is az lehet, kellenének részletek.
De igazából kurvára az utóbbi ügyet kéne ütnie minden ellenzékinek minden csatornán vasárnapig, hogy elnyomja a kibaszott béketábort. Pedofidesz, Bogyó és Babóca közben atomháború, jobb, ha nem védi a Fidesz a gyerekeket, ebben szerintem van anyag. A nem akarunk háborút úgyse megy át, támadni kell.
több mint 1 éve
amúgy ha a DK&slepp féle mondjon le/előválasztás szánalmasDK/Slepp nem ezért szánalmas. Mondják csak, mondjuk nem tűnnek már kurva régóta úgy, hogy ez valójában ezt akarják mindenképpen sőt.
akkor az MP féle "le kell mondania" nem az?
Negritis, a vajda
MP-nek mindkét táborra szüksége van, úgyhogy szerintem tőle várni lehet sőt biztos vagyok benne, hogy fogunk látni egymásnak ellentmondó kommunikációt. Kíváncsi vagyok hogyan oldja meg, hogy egyet is ért a Fidesszel meg nem is, eddig aránylag jól.
több mint 1 éve
amúgy ha a DK&slepp féle mondjon le/előválasztás szánalmasakkor az MP féle "le kell mondania" nem az?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Meghallgatva ezt az interjút számomra eldőlt hogy nem a kutyákra húzom, hanem megy a Tiszára. Ilyen emberekből kellene még több, és megadni nekik a lehetőséget, lehet nem lesznek jó politikusok és az első ciklus után kihullanak, de így kéne kinézni ennek a rohadt demokráciának.
Remélem a következő két évben sikerül hasonló embereket bevonzani a helyi politikába is Magyarnak.
Szerkesztette: Nomac
több mint 1 éve
Életem videója 😂— Hunique (@Skorpiooh) June 3, 2024
ELKÉPESZTŐEN SZÓRAKOZTATÓ
zacknorb
több mint 1 éve
Nemtom hogy van e kedvem egy újabb Hillary Clinton imitaciohozAz esti Partizános Toro interjú előtt milyen volt a tegnapi Dobreves?Dobreves.
zacknorb
Röviden: Nem a kérdésekre válaszolt, csak darálta a propagandáját a szokásos idegesítő stílusában. Marci bármit kérdezett, olvasott rá, akármivel is szembesítette, mindent simán elengedte a füle mellett. Semmi újat vagy érdekeset nem mondott.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Az esti Partizános Toro interjú előtt milyen volt a tegnapi Dobreves?Dobreves.
zacknorb
Röviden: Nem a kérdésekre válaszolt, csak darálta a propagandáját a szokásos idegesítő stílusában. Marci bármit kérdezett, olvasott rá, akármivel is szembesítette, mindent simán elengedte a füle mellett. Semmi újat vagy érdekeset nem mondott.
több mint 1 éve
Az esti Partizános Toro interjú előtt milyen volt a tegnapi Dobreves?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
új MZP interjú, beszél benne Lázárról és Orbán lehetséges utódairólMZP okos ember, jól elemez, de nem politikus alkat. Ezt ezzel az interjúval is demonstrálja.
www.szabadeuropa.hu/a/marki-zay-peter-orban-tudja-hogy-lazar-megvezeti/32977639.html
deyell
több mint 1 éve
új MZP interjú, beszél benne Lázárról és Orbán lehetséges utódairólwww.szabadeuropa.hu/a/marki-zay-peter-orban-tudja-hogy-lazar-megvezeti/32977639.html
built for this shit
több mint 1 éve
The grind is realwww.reddit.com/r/hungary/s/gdyP7MdPS1
több mint 1 éve
Igen, igen, de én a E-On Hálózati Kft-ről beszélek, ami előtte ELMŰ Hálozati Kft. volt. Azt is meg akarta venni, mármint még ELMŰ Hálózati Kft-ként, de az E.On ráígért. Na a megmaradt pénzbő lenne a röptér.Én erre gondoltam, illetve erről kaptam tegnap levélben értesítést is:Na várjál azert az nem úgy van. Vannak régiók. Az E.On területeiből vett, de magát az E.On t eleve nem veheted meg, az egy német cég 😊De ráadásul már 2022-ben megvette az MVM az E.ON-t.Július 1-től beolvad az EON az MVM-beÁllítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Klaci79
Eazzy
Willie Parker
Jughead
Az E.On Áramszolgáltató és az Elmű Hálózatból lett EOn Hálózat az nem ugyanaz, és az E.On Hungária Zrt alatt vannak/voltak.
Van itt szó egyetemes szolgáltatásról meg elosztói engedélyesről, meg ilyenek, és nem mind ugyanaz.
Eazzy
www.portfolio.hu/uzlet/20240313/julius-elsejere-osszeolvad-az-eon-aramszolgaltato-es-az-mvm-next-energiakereskedelem-674697
Willie Parker
Aztán mos csak találtak pár milliárd aprót a sarokba.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Én erre gondoltam, illetve erről kaptam tegnap levélben értesítést is:Na várjál azert az nem úgy van. Vannak régiók. Az E.On területeiből vett, de magát az E.On t eleve nem veheted meg, az egy német cég 😊De ráadásul már 2022-ben megvette az MVM az E.ON-t.Július 1-től beolvad az EON az MVM-beÁllítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Klaci79
Eazzy
Willie Parker
Jughead
Az E.On Áramszolgáltató és az Elmű Hálózatból lett EOn Hálózat az nem ugyanaz, és az E.On Hungária Zrt alatt vannak/voltak.
Van itt szó egyetemes szolgáltatásról meg elosztói engedélyesről, meg ilyenek, és nem mind ugyanaz.
Eazzy
www.portfolio.hu/uzlet/20240313/julius-elsejere-osszeolvad-az-eon-aramszolgaltato-es-az-mvm-next-energiakereskedelem-674697
több mint 1 éve
Na várjál azert az nem úgy van. Vannak régiók. Az E.On területeiből vett, de magát az E.On t eleve nem veheted meg, az egy német cég 😊De ráadásul már 2022-ben megvette az MVM az E.ON-t.Július 1-től beolvad az EON az MVM-beÁllítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Klaci79
Eazzy
Willie Parker
Jughead
több mint 1 éve
Tudom, de továbbműködött önálló jogi személyként a villamoshálózat üzemeltetés miatt, mert a koncesszió-jogosultság lejárta nélkül az EU-nak vissza kellett volna fizetni több millió euro-t.De ráadásul már 2022-ben megvette az MVM az E.ON-t.Július 1-től beolvad az EON az MVM-beÁllítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Klaci79
Eazzy
Willie Parker
Jughead
több mint 1 éve
De ráadásul már 2022-ben megvette az MVM az E.ON-t.Július 1-től beolvad az EON az MVM-beÁllítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Klaci79
Eazzy
Willie Parker
több mint 1 éve
Mert az ellenzék azt akarja, Viktor ezt mondta és akkor úgy is van, axióma...telex.hu/belfold/2024/06/03/egeszsegugy-nincs-gyermeksebeszeti-es-traumatologiai-ellatas-szeged-orvosi-kamaraMindent kibírunk csak ne legyen háború, az a lényeg.
Ez még tegnapi, de talán a nagy gyerekvédelmi buzdulatban esetleg tehetnének valamit a nertársak azért is, hogy ilyenek ne történhessenek meg, igaz akkor kevesebb háborús plakátra lenne pénz...
StormST
Csak azt nem értem, hogy miért lenne háború...
Lúdas Solymi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/06/03/egeszsegugy-nincs-gyermeksebeszeti-es-traumatologiai-ellatas-szeged-orvosi-kamaraMindent kibírunk csak ne legyen háború, az a lényeg.
Ez még tegnapi, de talán a nagy gyerekvédelmi buzdulatban esetleg tehetnének valamit a nertársak azért is, hogy ilyenek ne történhessenek meg, igaz akkor kevesebb háborús plakátra lenne pénz...
StormST
Csak azt nem értem, hogy miért lenne háború...
több mint 1 éve
Július 1-től beolvad az EON az MVM-beÁllítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Klaci79
Eazzy
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/06/03/egeszsegugy-nincs-gyermeksebeszeti-es-traumatologiai-ellatas-szeged-orvosi-kamaraEz még tegnapi, de talán a nagy gyerekvédelmi buzdulatban esetleg tehetnének valamit a nertársak azért is, hogy ilyenek ne történhessenek meg, igaz akkor kevesebb háborús plakátra lenne pénz...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Állítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Klaci79
Szerkesztette: Eazzy
több mint 1 éve
Ez, ami Bonyhádon is történt, csak a jéghegy csúcsa.. bárcsak kiesne minden csontváz a szekrényből.Lehet gyalog is menni..
Gyermekvédelem… hányok öcsém. És akkor viszem haza feleségem nagyszüleit a ballagás után s csak azt hajtják hogy ne legyen háború..
- JC6
Nálam após gyurcsány hívő, mindig megjegyzem hány kétharmadhoz akar még asszisztálni, aztán valahogy abbamarad a beszélgetés.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Ez, ami Bonyhádon is történt, csak a jéghegy csúcsa.. bárcsak kiesne minden csontváz a szekrényből. Gyermekvédelem… hányok öcsém. És akkor viszem haza feleségem nagyszüleit a ballagás után s csak azt hajtják hogy ne legyen háború..
több mint 1 éve
na ez komoly, főleg az hogy a bicskei pedofilügyben elítélt három figurának milyen kapcsolatrendszere van. atlatszo.hu/orszagszerte/2024/06/04/a-miniszterelnokseg-altal-tamogatott-nemzetisegi-gyerektaborban-tarthatott-foglalkozast-az-elitelt-bicskei-pedofil-nevelo/
built for this shit