Politika

69 feliratkozó

több mint 1 éve
andree Arizona Cardinals 1 800
ÉN azt vallom, hogy a Mi Hazánkosok ugyanúgy utálják a Fideszt, a keménymagnak nincs az az isten, hogy a Fideszre szavazzanak vagy ne ábránduljanak ki, ha összebútoroznak a Fidesszel
NB2
Mondjuk minden szélsőjobbos párt életútja az szokott lenni, hogy a keménymag megalapít egy igaz szélsőjobbos pártot, akinek ez vonzó szép lassan besorakozik mögé, majd gyors növekedés végén a vezető politikus képességeitől és a körülmények alakulásától függően platózik valahol. Mikor a vezetés észleli, hogy itt a a plafon akkor elkezd tájékozódni, hogy merre tovább, megtalál valami nagyobb politikai erőt ami felé elkezd húzni, jó esetben egy kis zsé is esik, ami miatt a "true" fanok kiábrándulnak belőle és a leghangosabb, legkarizmatikusabb arc alakít egy új igaz szélsőjobbos közösséget, majd pártot. Az utóbbi folyamat közben a Fidesz mindig felzabál pár százalékot az árvákból. Rinse and repeat. Vona magasabbra jutott mint Toro, de mivel már legalább a harmadik ciklusnál vagyunk ez is szép politikai teljesítmény. Ügyes húzás volt az antiglob árváknak kedveskedni, meg leigazolni Schiffert, de azért már látszik, hogy kezd széthúzni a banda, mert túl sok összeesküvés elmélet és agenda megy párhuzamosan. Én is cash outolnék.

Szerkesztette: andree
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 694 — Lucas Scott
 telex.hu/belfold/2025/03/18/allami-kituntetes-nyomozas

Zseni!
Toca
szerintem ez valami fétis már a fideszben.
Amadeus the Young
Pedofidesz

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 667
 444.hu/2025/03/18/egy-modosito-szerint-maximum-egy-honappal-elore-lehet-bejelenteni-a-tunteteseket-igy-a-pride-ot-is

Csak megoldják, a rosseb egye meg azt a gránitszilárdságút.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 767

Zseni!
Toca
szerintem ez valami fétis már a fideszben.
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 632 — Vikings fan

Zseni!
több mint 1 éve
focilap 62
ÉN azt vallom, hogy a Mi Hazánkosok ugyanúgy utálják a Fideszt, a keménymagnak nincs az az isten, hogy a Fideszre szavazzanak vagy ne ábránduljanak ki, ha összebútoroznak a Fidesszel
NB2
Nekem nagyon sok Mi hazánkos ismerősöm van, akik jobban örülnének akár egy Tisza koalíciónak, mint a Fidesszel való koalíciónak.
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 921 — Steelers fan
Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.
nagylaza, főpohárnok
Vegyél vajat, egészségesebb.
szaba
Finomabb is.

Amúgy gondolom a margarin Rama vagy valami hasonló lehetett, bár a sajatmárkás termékek között is pont a margarin és joghurt ára ment nagy %-al (20+) lejjebb.
kittli
Konkrétan: Bords Eve (with olive oil).
nagylaza, főpohárnok
Arra akartam utalni, hogy a gyártói márkás (nem jutott eszembe a kifejezés ezért ramaztam) termékeknél sokkal magasabb árréssel dolgoznak mint a saját márkással, így ezeknél valósan érezhető az árcsökkenés.
Viszont kedves ismerősöm tegnap már meg is állapította, hogy "átverés az egész, nincs itt semmi leárazás".
Siettem,nem volt kedvem belemenni a témába így még nem tudtam meg, hogy OV vagy a multi verte át. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár
 telex.hu/kulfold/2025/03/17/europai-unio-szankciok-oroszorszag-trump-rubio-szijjarto-telefon-veto

Lánczi elvtárs tud róla? aggódom hogy csak így beleszólnak külföldről mit kell csinálnunk..

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 543
NB2
Csak a klasszik MIépes vonal kihalt biológiailag, ők meg nem jutnak be egyedül a fidesz szélsőségesei nélkül.
Egy az útjuk
Így meg nehéz ellenük menniük…

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
mindenki kedvenc udvari bolondja ismét feltűnt 😀
 www.facebook.com/stories/2222989191068850/UzpfSVNDOjU1MzU4MzU1MTA3NjkxNA==/?view_single=1

az életből kéne kibannolni ezt a teleszart búvárruhát 😀

Szerkesztette: petey

több mint 1 éve
Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.
nagylaza, főpohárnok
szaba
Finomabb is.

Amúgy gondolom a margarin Rama vagy valami hasonló lehetett, bár a sajatmárkás termékek között is pont a margarin és joghurt ára ment nagy %-al (20+) lejjebb.
kittli
nagylaza, főpohárnok
plusz 1. mi csak azt vesszük(pláne amikor le van árazva 😀)

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 623 — nabege2@yahoo.com
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 131 — Kinek mit intézett a kormánya
Igazából MP azzal, hogy kijött ezzel a Fidesz-Mi Lacánk koalícióval csak azt mondta, el amit egy komplexen értelmezni tudó ember érzékelt az elmúlt 2-3 hétben. Én legalábbis Mi Gatyánk Mozgalmas durván hithű munkatársamnak ezt mondom hónapok óta, de ugyanúgy tagadják, minthogy le lehet írni a Facebookra azt, hogy Toroczkai.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 543
nagylaza, főpohárnok
szaba
Finomabb is.

kittli
nagylaza, főpohárnok
Az még jó is 😊
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 692 — beers & Packers
nagylaza, főpohárnok
szaba
Finomabb is.

kittli
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 380
Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!
Mikey
picit deja vu-m volt reggel, azt hittem megint itt a Covid 😀
gamerkr
A veszélyhelyzeti kormányzás még mindig tart, szóval a Covid el se múlt 😀
Lúdas Solymi
Hívjuk ezt dagadt Vitya féle császárságnak, indokot mindig fognak találni, reméljük h 2026-tól ez véget ér választások után, vagy addig lefordul a székről.
Beki
Ja, amikor most hoztak olyan törvényt, h a kormány lehet kisebbségi pozícióban és hozhat rendeleti törvényeket továbbra is.

Álmodj királylány.

Itt a Fradi meg a többi ultrának kellene beajánlani valamit, hogy ugyanazt megcsinálják mint 2006-ban a TV székháznál meg úgy általában.

De lenne egy kérdésem, ha a rendőrök, katonák látják, ahogy az aktuális kormány alakítgatja a szabályokat a kedvükre és az ellenzék hiába nyer tiszta játszmával, akkor se tudnak mit csinálni, akkor az ő fejükben mi játszódik le?
Mit fognak akkor csinálni, amikor kivezénylik őket, hogy gyűjtsék be a beazonosított "rendbontókat"?
Vagy oda is a szelektált és lojális embereket meg TEK-eseket küldik és nekik nem probléma, hogyha ők lesznek a modern kori ÁVO?
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 921 — Steelers fan
nagylaza, főpohárnok
szaba
Finomabb is.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 756
Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi
Hívjuk ezt dagadt Vitya féle császárságnak, indokot mindig fognak találni, reméljük h 2026-tól ez véget ér választások után, vagy addig lefordul a székről.
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 738
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 692 — beers & Packers
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 963
 444.hu/2025/03/17/a-fideszessege-miatt-megbirsagolt-volt-hirados-nemeth-balazs-a-fidesz-frakcio-szovivoje-lett

közszolgálat
Amadeus the Young
Partizános szereplése máig az egyik legszurrealisabb interjú amit valaha láttam.

Szerkesztette: esanders10
több mint 1 éve
fake.id 1 896 — sixseveeeeeen
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi
mondjuk ez még mindig a migráns veszélyhelyzet, nem? 😀
Negritis, a vajda
a veszhelyzet nem mulik el csak atalakul
Kúrfürst briareos
3-4-5 párhuzamosan futó dangerből úgyis mindig lesz valami, ami épp kéznél van
több mint 1 éve
fake.id 1 896 — sixseveeeeeen
Mikey
nana, azt mondták, azt sem lehet, majd azt is jól kivizsgálják
(nem emelhetik más termék árát)
NB2
nem emelhetik, de az aldiban véletlen pont aznaptól vágtak rá 10%ot a fehérjés pudingra meg gyümijoghurtra is xd
több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
a veszhelyzet nem mulik el csak atalakul

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 392 — The Mathematician
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!