Politika

66 feliratkozó

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 426 — Cowboys fan
fideszes polgi fia a pedofíliával gyanúsított pedagógus, míg az iskola igazgatója, aki állítólag el akarta tussolni az ügyet, fideszes önkormányzati képviselőjelölt.

hvg.hu/itthon/20240604_bonyhad-iskola-tanar-filone-ferencz-ibolya-fidesz-onkormanyzati-valasztas
deyell
vannak itt Bonyhádról szerintem, kérdezzük meg őket
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 450 — Sworn to the Dark
fideszes polgi fia a pedofíliával gyanúsított pedagógus, míg az iskola igazgatója, aki állítólag el akarta tussolni az ügyet, fideszes önkormányzati képviselőjelölt.

hvg.hu/itthon/20240604_bonyhad-iskola-tanar-filone-ferencz-ibolya-fidesz-onkormanyzati-valasztas

built for this shit

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 982
Állítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 282 — Keep pounding
MP megtette a feljelentését?
Azt ígérte, hogy ma benyújtja.
gabokocka
polt péter lemondott már?
rogán elmenekült? (tudom hogy épp londonban kapták el)
orbán lemondott?
ezeket is ígérte
Negritis, a vajda
Amiket leírsz, azokra nincs közvetlen hatása. A feljelentésre, mint korábban a hangfelvétel nyilvánossagra hozatalára, arra van. Korábban konkrét időpont nélkül ígérte, majd lett a hétfő, engem érdekelnek a fejlemények, mert akinek el kell utasítani a feljelentést biztos izzadni fog.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 133
Most néztem meg a margitszigeti Vidnyánszky féle kulturális programot.
Azt leborult...
Vágóképnek azért betehettek volna néhány arcot abból a 3-500 ezer emberből. Kíváncsi lennék nekik hogyan sikerült feldolgozni a látottakat.
kittli
Le se szarták.
De ha Scorsese vagy Villeneuve rendezne valami hasonlót, azt se.
Egy Orbán beszéd elé kell valami fos időkitöltő, de az emberek miatta mentek ki, rá voltak kiváncsiak. Ha Pataky Atis és Győzike ad elő valami esztrádműsort az is pont annyi jelentőséggel bírt volna, mintha Drake featel Taylor Swifttel.
Őszentsége Sobri Jóska
De lehet a 6-7 éves gyerekek akik ott szerepeltek azok vlsz traumatizálódtak, bár ez mondjuk nem fontos abban az értékrendben, szóval mindegy is. A szüleiknek gondolom még kevésbé, hiszen a próbákon már ezt láthatták, és úgy ítélték meg, hogy ez így normális, gondolom videóztak közben, és meg is osztották azonnal.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 396 — #NoStress
Azt leborult...
Vágóképnek azért betehettek volna néhány arcot abból a 3-500 ezer emberből. Kíváncsi lennék nekik hogyan sikerült feldolgozni a látottakat.
kittli
Le se szarták.
De ha Scorsese vagy Villeneuve rendezne valami hasonlót, azt se.
Egy Orbán beszéd elé kell valami fos időkitöltő, de az emberek miatta mentek ki, rá voltak kiváncsiak. Ha Pataky Atis és Győzike ad elő valami esztrádműsort az is pont annyi jelentőséggel bírt volna, mintha Drake featel Taylor Swifttel.

több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 857 — Steelers fan
Azt leborult...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 133
gabokocka
orbán lemondott?
ezeket is ígérte
Negritis, a vajda
Orbán polgári Magyarországot ígért,
Szóval?
Ki van távolabb ???
15 kormányzott év, vagy egy kampány
C’mon man

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 379 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2024/06/03/kinai-level-fidesz-reddit-szentkiralyi-alexandra-sara-botond-jozsefvaros

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
xrace77 Denver Broncos 4 677
Könnyesre röhögtem magam rajta. 😀
 www.youtube.com/watch?v=Mg6Osr7SOzs
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 396 — #NoStress
gabokocka
orbán lemondott?
ezeket is ígérte
Negritis, a vajda
Ezek azért nem olyan igéretek, mint amiket a gyerekednek teszel ötös bizonyítvány esetén, szerintem ezt te is tudod.
Hanem a posztmodern turbopopulista kommunikáció stílusjegyei, paneljei, elemei.
Eléggé egybites és/vagy naív gondolkodásra vall, ha egy politikus mondandóját, -ami a köznyelvben ígéretként lenne értelmezhető-, te szó szerint akarod értelmezni.
Mint a Partizán vitában amikor Vitézy azzal szembesítette Karácsonyt, hogy 5 éve azt mondta a kampányban, hogy nem indul újra, ha nem sikerül akadálymentesíteni a vállalt módon és időre. Kommunikációs elemnek okés, elmegy, de komolyan venni? Mintha valaki azt gondolná, hogy a reklámban Ördög Nóra komolyan mondja, hogy neki a Xixo a kedvenc itala.

Ezek politikusok baszki, és 0-24-ben kampányban vannak. Ellentmondanak maguknak akár egy mondaton belül, nemhogy napok vagy hetek viszonylatában.
Néha nehezen tudom eldönteni, hogy ki a hülyébb, aki vallásos áhitattál elhiszi amit a saját embere mond, vagy aki komolyan azon pörög, hogy az ellenodal embere hazudik.

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 991 — The Mathematician
gabokocka
orbán lemondott?
ezeket is ígérte

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 282 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
szoRgalmi utad volt? nekem szomszed tobbszor is igy irta.
csebi
"haSon élvezőm" volt pár
Amadeus von Dollárbaloldal
a befolyással üzekedés a legjobb.
deyell
Volt olyan nagykövetem aki kiadVányozta a kimenő iratokat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 450 — Saturday Night Lights
 444.hu/2024/06/03/magyar-peter-azt-mondta-elveszitene-minden-tamogatast-ha-elkezdene-kritizalni-oroszorszagot
Most akkor kik is a szavazói?
ender1112
Fordítok, "egyetértek a Fidesszel ebben a kérdésben, de nem mondhatom ki, mert akkor bukom a szavazóimat".
De kik azok a szavazók, akik ennyire nem szeretik, ha az oroszokat szidják? Hogy nem DK, Momentum, kutyák(?) szavazók az biztos.
ender1112
na, szóval az van, hogy olyan durván szétesett a magyar társadalom - kvázi polgárháborús hangulat van -, hogy amennyiben arra törekszel, hogy létrehozz egy, a szekértáborokon átívelő politikai erőt, akkor két olyan lovat kell megülnöd egyszerre, amit nem nagyon lehet.

Ez a MP interjú ennek a mementója. Egyszerre próbál hegedülni a Fidesz, MH és ellenzéki szavazóknak, miközben ő a NER hátországban szocializálódott, azt fogadva el normálisként.

Én nem értek a politikához, pusztán egy lelkes amatőr vagyok, aki itt koptatja a klaviatúrát a témában, de abban biztos vagyok, hogy ezt nem lehet már sokáig csinálni, előbb-utóbb egy irányba mozdulni kell.
Az amerikai elnökválasztás után majd lehet igazodni.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 379 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
csebi
"haSon élvezőm" volt pár
deyell
Osztályvezető előadásán hallottam többször a mediációs eljárás helyett, hogy "meliorációs eljárás". Körülnéztem, hogy valami földmunka-építésvezetői tanfolyamon vagyok-e, de nem.
Willie Parker
"Ha én mondok fel a cégnél, akkor jár önkielégítés?"
somoskovig
Nagy kedvencem az ökomenikus, mintha az egyházak környezetvédők lennének.
Dzsokijuing
nekem az agyfaszt a rendszeresen olvasott "megfelelősség" okozza. meg a "kultúrális". meg amikor az igekötők sikeresen elválnak az igétől (ún. el szakadnak tőle).
slowmotion
EgyeNlőre a tÚrista is bosszantó.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 426 — Cowboys fan
csebi
"haSon élvezőm" volt pár
deyell
Osztályvezető előadásán hallottam többször a mediációs eljárás helyett, hogy "meliorációs eljárás". Körülnéztem, hogy valami földmunka-építésvezetői tanfolyamon vagyok-e, de nem.
Willie Parker
somoskovig
Dzsokijuing
nekem az agyfaszt a rendszeresen olvasott "megfelelősség" okozza. meg a "kultúrális". meg amikor az igekötők sikeresen elválnak az igétől (ún. el szakadnak tőle).
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 568
 444.hu/2024/06/03/magyar-peter-azt-mondta-elveszitene-minden-tamogatast-ha-elkezdene-kritizalni-oroszorszagot
ender1112
Fordítok, "egyetértek a Fidesszel ebben a kérdésben, de nem mondhatom ki, mert akkor bukom a szavazóimat".
De kik azok a szavazók, akik ennyire nem szeretik, ha az oroszokat szidják? Hogy nem DK, Momentum, kutyák(?) szavazók az biztos.
ender1112
na, szóval az van, hogy olyan durván szétesett a magyar társadalom - kvázi polgárháborús hangulat van -, hogy amennyiben arra törekszel, hogy létrehozz egy, a szekértáborokon átívelő politikai erőt, akkor két olyan lovat kell megülnöd egyszerre, amit nem nagyon lehet.

Ez a MP interjú ennek a mementója. Egyszerre próbál hegedülni a Fidesz, MH és ellenzéki szavazóknak, miközben ő a NER hátországban szocializálódott, azt fogadva el normálisként.

Én nem értek a politikához, pusztán egy lelkes amatőr vagyok, aki itt koptatja a klaviatúrát a témában, de abban biztos vagyok, hogy ezt nem lehet már sokáig csinálni, előbb-utóbb egy irányba mozdulni kell.
több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 703 — Víí veeer dö cseempjönsz.
ender1112

Szerkesztette: ender1112
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 450 — Saturday Night Lights
csebi
"haSon élvezőm" volt pár
deyell
Willie Parker
somoskovig

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
ender1112
több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 703 — Víí veeer dö cseempjönsz.
több mint 1 éve
csebi
"haSon élvezőm" volt pár
deyell
Willie Parker
somoskovig
Jár, de lehet el kell menni a munkáltatóval mediTációra.

Nyilván az örökzöld az az, amikor eljönnek hozzám azzal, hogy egy "jogi személy" tanácsára van szükségük.
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 220 — Chiefs GM
csebi
"haSon élvezőm" volt pár
deyell
Willie Parker

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 205
csebi
"haSon élvezőm" volt pár
deyell