Politika

64 feliratkozó

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 900
 24.hu/fn/gazdasag/2025/04/29/ingatlanszerzes-korlatozasa-elertektelenedes-navracsics/

"Nem értéktelenednek el az ingatlanok, csak csökken az áruk – mondta Navracsics az ingatlanvásárlás korlátozásáról"

😀😀😀DDDD
több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
és a legszebb hogy az összes EU-s országban növekedés volt az első negyedévben. kivéve minket.
atapapa
brüsszel

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 900
és a legszebb hogy az összes EU-s országban növekedés volt az első negyedévben. kivéve minket.
atapapa
jó de náluk nincs is veszélyhelyzet...
gabokocka
az ő szomszédjukban nincs háború!

Na ugye.
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 397 — Keep pounding
atapapa
jó de náluk nincs is veszélyhelyzet...

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 511 — #neverpunt

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 207 — no es importante
en 100%ra veszem mar, hogy beepitett ember. hogy kie, azt nem tudom. van par jelolt: Magyar Peter, Manfred Weber, Zelenszkij, Biden, Gyurcsany. tessek valogatni.
csebi
 m.hvg.hu/gazdasag/20250430_NGM-gyaszos-GDP-adat-Brusszel-haboru-150-uj-gyar

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 510 — Lucas Scott
 24.hu/fn/gazdasag/2025/04/30/varokazason-aluli-idei-elso-negyedevi-gdp-repulorajt-nincs/
Beki
Tegnap még 0,3%-os volt az emelkedés várakozásban. 0,5-el rosszabb lett. Szinte érezni, ahogy kilő a magyar gazdaság, pedig legalább a gyenge korábbi adatok miatt lehetett volna némi emelkedés.
Még mindig meglep, hogy egy ilyen kókler, mint Nagy M hogy maradhat a poszján ha már az világos, hogy a fidesznek fogalma nincs a reálgazdasági folyamatokhoz, de legalább találnának valami felelőst!
Klaci79
en 100%ra veszem mar, hogy beepitett ember. hogy kie, azt nem tudom. van par jelolt: Magyar Peter, Manfred Weber, Zelenszkij, Biden, Gyurcsany. tessek valogatni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 786 — The Mathematician
Ha valaki be tudja ágyazni normálisan, szerkesszen bele nyugodtan. 😊

gifbin.com/984941
somoskovig
ott van alul hogy "embed" 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 609 — Chiefs GM
Ha valaki be tudja ágyazni normálisan, szerkesszen bele nyugodtan. 😊

gifbin.com/984941

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 114
 24.hu/fn/gazdasag/2025/04/30/varokazason-aluli-idei-elso-negyedevi-gdp-repulorajt-nincs/
Beki
Tegnap még 0,3%-os volt az emelkedés várakozásban. 0,5-el rosszabb lett. Szinte érezni, ahogy kilő a magyar gazdaság, pedig legalább a gyenge korábbi adatok miatt lehetett volna némi emelkedés.
Még mindig meglep, hogy egy ilyen kókler, mint Nagy M hogy maradhat a poszján ha már az világos, hogy a fidesznek fogalma nincs a reálgazdasági folyamatokhoz, de legalább találnának valami felelőst!
több mint 1 éve
Beki New York Jets 3 012
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 13 171 — SB 50 Champion @ Grund
Fővárosi közgyűlés jól indul, amikor a nemazaGulyásGergely azon puffog, hogy egy pályázat szerinte nem átlátható... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 885
"Elnézést, kapitány úr, már repülünk?"

telex.hu/gazdasag/2025/04/30/gdp-brutto-hazai-termek-2025-elso-negyedev
somoskovig
Feltaláltuk a tolatva repülést, újabb hungarikum...
StormST
Vagy mint a videók, amiken úgy látszik hogy a levegőben áll a repülő...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 13 171 — SB 50 Champion @ Grund

somoskovig
Feltaláltuk a tolatva repülést, újabb hungarikum...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 609 — Chiefs GM

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 265 — Saturday Night Lights
WTF 😡😡😡😡😡

telex.hu/belfold/2025/04/29/schmidt-maria-ukrajna-bucsa-gyilkossag-meszarlas-oroszok
dande2
Éppen linkelni akartam én is. Szerintem nem látja jól és kusza amit állít | csak hogy stílusos legyek | .
Matthew99
A szakmája váladéka...
Amivel nem lenne baj, ha ott osztaná azt észt ahová való, de sajnos pénze miatt még mindig tényező és károsítja a környezetét
FLZOLI
De mi a fenéről akarnak ennyire terelni?
Lúdas Solymi
Intenzív kétoldalú tárgyalások Ukrajna EU-integrációs tárgyalásainak kezdési feltételeiről, különösen a kisebbségi jogok kapcsán, mindeközben nemzeti konzultáció Kijev ellen.
A fideszes szavazó nem érti, mi van, irányba kellett állítani, mert a végén a papíron behúzza az ikszet Zelenszkijre.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 265 — Saturday Night Lights
Lúdas Solymi
"A Bucsáról szóló, kifejezetten buta (erről majd később írok) Schmidt-írás valószínűsíthető célja, hogy elterelje a figyelmet Sztefanyisina ukrán miniszterelnök-helyettes budapesti tárgyalásairól. Klasszikus, "átkeretezős" információs manőver tehát, semmi több."

Bővebben Rácz András fb oldalán
r.baggio
Szóval ezért állt egy fekete autókonvoj a csepeli ukrán iskola előtt, ezen tanakodtam.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 767 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Lúdas Solymi
"A Bucsáról szóló, kifejezetten buta (erről majd később írok) Schmidt-írás valószínűsíthető célja, hogy elterelje a figyelmet Sztefanyisina ukrán miniszterelnök-helyettes budapesti tárgyalásairól. Klasszikus, "átkeretezős" információs manőver tehát, semmi több."

r.baggio
Ezt szimpla tematika váltásnak tekinteni olyan szintű fej a homokba dugás mint amikor a náci népirtásban megpróbálják a gazdasági érdekeket hangsúlyozni.
A Fidesz fekáliával felkent hangos parasztjai olyan szinten tolják már a gyűlöletbeszédet, uszítást és a nettó hazudozást, hogy ezt már rég nem vállrándítással és legyintéssel kellene kezelni...

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 207 — no es importante
Lúdas Solymi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 569
WTF 😡😡😡😡😡

telex.hu/belfold/2025/04/29/schmidt-maria-ukrajna-bucsa-gyilkossag-meszarlas-oroszok
dande2
Éppen linkelni akartam én is. Szerintem nem látja jól és kusza amit állít | csak hogy stílusos legyek | .
Matthew99
A szakmája váladéka...
Amivel nem lenne baj, ha ott osztaná azt észt ahová való, de sajnos pénze miatt még mindig tényező és károsítja a környezetét
FLZOLI
Tegnap OV mondott egy olyat, amiről tudta, hogy fél Magyarországot triggereli, most meg Maris mondott egy hasonlót, közben Lázár járja az országot.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 767 — farkas.l.zoltan@gmail.com
WTF 😡😡😡😡😡

dande2
Matthew99
A szakmája váladéka...

több mint 1 éve
fake.id 2 091 — sixseveeeeeen
Kíváncsi vagyok, mi lesz a Hell reakciója.
somoskovig
Mivel ner csöcsön csüngve híztak fel, befogják a pofájukat gyanítom.
Hanni
persze, mivel előre szólnak nekik az új törvényi kötelezettségről és már letesztelt, gyártásba dobható új termékeik lesznek, mire élesedik a story. a chipsadót v vmi más hasonlót így bírtak legyűrni. akkor lett ekkora néplónyál a hell kb 10-12 éve, mert még az adrenalinnál is olcsóbban tudták ezért adni. mondjuk akkoriban volt classic, zéró, almás meg szőlős talán, nem állt 28 fajtából a kínálatuk

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 563 — Invisible man
WTF 😡😡😡😡😡

dande2

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 612 — Így remélem megfelelek nektek.....
WTF 😡😡😡😡😡

több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 121 — zászló zászló szív
"Na igen. Nem tudom, hány embernek tűnt fel. Nem nagyon láttam, hogy bárki említi, de amikor először hallotunk a törvényjavaslatról, kb abban az idősávban jött ki az új hell, ami véletlenül pont 15mg/100ml alatt van."

😀
Amadeus the Young
A régi Hellben (a kollégáim közül többen ezen élnek) 38.4/100 a koffein, szóval nem tudom megerősíteni 😀