Politika

66 feliratkozó

7 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 714 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Bowl.hu választási tippelde 2026

docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing

Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (húsvét vasárnapi adatokkal frissítve)

Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő

Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed

A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 230
bnő meg esélytelen és én meg már szeretnék családot alapítani.
Lúdas Solymi
30+os keveset futott barátnők úgyis eladóak lesznek itthon hamarosan... 😀

Viccet félretéve, miért esélytelen? Úgy tudom elég csinosak a cseh lányok, és nem is a xenofóbia az első jelző ami a csehekről eszembe jut.
Hanni
Visegrádi foursome
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 660 — Poloska confirmed
bnő meg esélytelen és én meg már szeretnék családot alapítani.
Lúdas Solymi
30+os keveset futott barátnők úgyis eladóak lesznek itthon hamarosan... 😀

Viccet félretéve, miért esélytelen? Úgy tudom elég csinosak a cseh lányok, és nem is a xenofóbia az első jelző ami a csehekről eszembe jut.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 072
Kiváncsi leszek, hogy most lejjebb mennek majd az ingatlanárak, vagy örökre beleárazták ezeket a szarokat, és méginkább beszopták az átlagos 30as nagyvárosi párok.
Hanni
Szerintem tudod a választ...
Lúdas Solymi
Persze hogy tudom, csak máshol nem tudok rantelni ezen írásban 😀
Hanni
Én lakásvásárlásban vagyok benne már jó ideje, csak még nem jutottam el oda, hogy konkrétan leüljek nézni és rábökni, hogy ez kell, mert szeretnék hazamenni, akármennyire szar is helyzet.
Egyszerűen hiába éri meg itt nekem külföldön, nulla barátom van itt, max. csak magyar kollégákkal van valami esemény és az se sűrűn, bnő meg esélytelen és én meg már szeretnék családot alapítani.

Így bármennyire is gáz a helyzet otthon, de ha anyagilag nem is éri meg hazamenni, a többi miatt igen, mégha csak a valószínűséget növeli is.

Ja igen, lakások...elég problémás, mert inflációkövető az is, hogy szakadjanak meg...lehet kivárom a 420-as Eur árfolyamot amit beterveztek... vagy direkt bekamuzták, hátha mennek az emberek PMÁP-ba 😀
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 994
Azért Gulyást hallgatva elgondolkodtam, hogy ha az árstoppok tényleg olyan sikeresen működtek, ahogy ezt ő mondja, vajon nélkülük mennyi lett volna az infláció, 40% a mostani 25 körüli helyett? Egyszerűen bravúros, hogy alakul az 5. 2/3 is. Ha valaki nem itt él, ezt tuti nem hiszi el…
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 354 — nabege2@yahoo.com
Ha Magyarországra jössz... most akkor mivan?

index.hu/gazdasag/2023/06/22/fizetes--bercsokkenes-fulop-szigetek-munkavallalo-televizio-toborzas-vendegmunkas-farkas-florian/
több mint 2 éve
Kiváncsi leszek, hogy most lejjebb mennek majd az ingatlanárak, vagy örökre beleárazták ezeket a szarokat, és méginkább beszopták az átlagos 30as nagyvárosi párok.
Hanni
Lúdas Solymi
Persze hogy tudom, csak máshol nem tudok rantelni ezen írásban 😀
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
A kormány döntése értelmében 2023 augusztus elsejével megszűnik az árstop.
Beki
megint megbukott a kommunizmus.
Amadeus von Dollárbaloldal
nyugi ervenyben vannak meg mas stopok. csak atverjuk a hanyatlo imperialista nyugatot.
csebi
pl. Stop Soros!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 009 — Lucas Scott
Beki
nyugi ervenyben vannak meg mas stopok. csak atverjuk a hanyatlo imperialista nyugatot.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 072
Hanni
több mint 2 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 162 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Fuck logic 1:

Tehát az árstopok sikeresek voltak, és visszafogták az inflációt. De ha kivezetik őket, akkor a hiányuk nem növeli az inflációt.

Fuck logic 2:

Az árstopoknak hátrányuk nincs, csak előnyük (inflációt csökkent, áruhiányt nem okoz). De azért kivezetik őket.

Árstoppok bevezetése a magas inflációra hivatkozva: 2022. január
Infláció a döntés időpontjában: 7,9%

Árstoppok kivezetése a zuhanó inflációra hivatkozva: 2023. augusztus
Infláció a döntés időpontjában: 21,4%

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 230
Beki
megint megbukott a Gulyáskommunizmus.
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 599
Beki
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 292 — Keep pounding
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.

A babaváró egy fontos eszköz, de az utóbbi időben kitolódott a gyermekvállalási kor. A babaváró hitel összegét megnövelik 10-ről 11 millióra, de 2024 január elsejétől azok vehetik fel, ahol a házastársak hölgy tagja 30 év alatt van.

2025 január elsejéig még jogosultak a 40 év alatti hölgyek is, de ehhez igazolni kell a várandóságot - mondta Gulyás.
A faluban használt CSOK szabályai megmaradnak, az összeg 50 millióra nő.

A városban viszont a CSOK-ot nem lehet többé igénybe venni.
Beki
Elfogyott a pénz a babaváróra?
StormST
Mindenre elfogyott.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 528 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hihi, nagyon elfogyhatott a lóvé 😊
warr_b
Nem szabad ilyet állítani... 😀
A kormány szerdai ülésen áttekintette a családtámogatási rendszert, Gulyás szerint a háború miatt változtak a körülmények.
Beki
Hát persze 😀
Meg a szankciók, meg Brüsszel, Soros, Gyurcsány.
Meg a migráncsok.
És persze hatodik éve az állandó veszélyhelyzet és rendeleti kormányzás. Bohócok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
warr_b
Nem szabad ilyet állítani... 😀
A kormány szerdai ülésen áttekintette a családtámogatási rendszert, Gulyás szerint a háború miatt változtak a körülmények.
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 751 — SB 50 Champion @ Grund

A babaváró egy fontos eszköz, de az utóbbi időben kitolódott a gyermekvállalási kor. A babaváró hitel összegét megnövelik 10-ről 11 millióra, de 2024 január elsejétől azok vehetik fel, ahol a házastársak hölgy tagja 30 év alatt van.

2025 január elsejéig még jogosultak a 40 év alatti hölgyek is, de ehhez igazolni kell a várandóságot - mondta Gulyás.

Beki
Elfogyott a pénz a babaváróra?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 528 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

több mint 2 éve
Törölt felhasználó

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Beki
RIP farhát, szerettelek.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Napi gyöngyszemeink:
 telex.hu/direkt36/2023/06/22/szijjarto-kozeli-ismerose-szerezte-meg-a-ceget-amely-allami-milliarddal-tamogatott-gepgyarat-epit-kecskemeten

24.hu/belfold/2023/06/22/schadl-gyorgy-vegrehajto-elnok-volner-pal-fidesz-koller-mihaly-david-allami-felszamolo-uzlet-dunaferr/

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 266 — Chiefs GM

Zsellértelkes Vrij
 telex.hu/kulfold/2023/06/21/otp-veto-magyarorszag-eu-soros-elnokseg-sved-kormany-szankciok

De nem vétó…

több mint 2 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 162 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
 m.hvg.hu/itthon/20230619_Az_ukran_kulugyi_szovivo_szerint_a_magyarok_elzarva_tartjak_az_ukran_hadifoglyokat_es_meg_a_konzult_sem_engedik_be_hozzajuk

ez így dafuq
Talán kicsit tisztába teszi a helyzetet:

lattmanntamas.hu/2023/06/19/a-magyarorszag-altal-az-orosz-fegyveres-eroktol-atvett-ukran-hadifoglyokrol/
warr_b
ha lesz idom irok is neki, mert sztem teved abban, hogy a 2001/55 iranyelv nem vonatkozik rajuk.
csebi
Ja, ismered?

Amúgy már akartam is kérdezni, hogy neked mi a véleményed erről az esetről...
warr_b
nem ismerem, de kapcsolatba lehet vele lepni 😊 es mivel itt sztem tenybeli tevedes van, vszeg ertekelni is fogja.

mi lenne a velemenyem: egyreszt orulok, hogy inkabb otthon vannak mint orosz fogsagban.
masreszt: nem ertem miert nem engedjuk el oket ... de nyilvan kerunk vmit az ukran allamtol cserebe. ennyire magyar nemzetiseg parti a kormanyunk.
csebi
A jogi oldalára gondoltam 😊
warr_b
a foglyokkal kapcsolatos dolgokban igaza van bar a 111. cikkben nem vagyok 100%ig biztos, de elfogadom nekik.
az ideiglenes vedelemmel kapcsolatban biztosan nincs igaza, azt meg is irtam neki. igenis, jar nekik kiveve ha nem kovettek el olyan cselekmenyeket, ami alapjan ki kellene zarni oket. egyreszt remelem, hogy nem haborus bunosok masreszt nem hiszem, hogy a kormanyzat elkezdeni ezt bizonyitani, hogy ezek a magyarok haborus bunosok.
csebi
Hmm hmm.
Egyre zavarosabb ez az ügy 😀

index.hu/kulfold/2023/06/20/haboru-oroszorszag-ukrajna-magyarorszagra-szallitott-hadifoglyok-ukran-kulugy-hazateres/
warr_b
indexet nem olvasok 😊
csebi
Egy ideje amúgy én sem, csak ezt belinkelték máshol