Politika
70 feliratkozó
24 napja
Emlékszik még valaki Retkes Attilára?DK lemond a DK elnökségéről.Na, ki fogja végelszámolni?
szaba
Gyurma Pappa
Na?
24 napja
Deák meg Bohár nincs valahol? Az ő "sírásukra" vágynék leginkább 😀Erre innék még egyet
kapitnono
24 napja
Gajdics megköszöni Magyar Péternek, hogy eltakarította az Apró-vilát.Képes azért látni a rosszban a jót 😊
24 napja
DK lemond a DK elnökségéről.Na, ki fogja végelszámolni?
szaba

24 napja
A rendszer 1990 óta változatlan.Elértük, Orbán kikapott, Dobrev lemondottRendszerváltás, per definitio.
zacknorb
szaba
24 napja
szenzációs ahogy Partizánban osztják Dobrevéket. Több plakátjuk volt mint szavazatuk 😀😀😀D
24 napja
Köszi, ránézek 😀Deák meg Bohár nincs valahol? Az ő "sírásukra" vágynék leginkább 😀patriótán?
kapitnono
Negritis, a vajda

24 napja
Elértük, Orbán kikapott, Dobrev lemondottRendszerváltás, per definitio.
zacknorb
24 napja
137.... Oh faszom
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
Se Feri, se Vitya, se Klára.Bizony. Ez tényleg arany korszak volt.
Szomi vagyok (NEM).
Lezárult ez korszak.
Végre.
Lúdas Solymi
A memeknek
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Akcidens
188
Kutyapártnak meglesz az 1%? küzdenek.Esélytelen, még a mi hazánk is csúszik le, folyanatosan
deyell
24 napja
Nyírbátor, egykori lakhelyem, a földesúr Simon még küzd mint malac a jégen, de az ő vereségéért külön szorítok.Az megvan, hogy jelenleg 95 egyéni VK-t vinne a Tisza, és van még pár, ami fordulhat? Volt már ilyen valaha?egy szabolcsi most sárgult be
somoskovig
gamerkr
24 napja
Elértük, Orbán kikapott, Dobrev lemondott
Poloska vagyok.
24 napja
Se Feri, se Vitya, se Klára.Szomi vagyok (NEM).
Lezárult ez korszak.
Végre.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
24 napja
Deák meg Bohár nincs valahol? Az ő "sírásukra" vágynék leginkább 😀patriótán?
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Deák meg Bohár nincs valahol? Az ő "sírásukra" vágynék leginkább 😀

24 napja
NemAmíg nem jön Ruff, M1-t nézek, látni akarom a vergődéstRuff van már
Nomac
Negritis, a vajda
24 napja
Az megvan, hogy jelenleg 95 egyéni VK-t vinne a Tisza, és van még pár, ami fordulhat? Volt már ilyen valaha?egy szabolcsi most sárgult be
somoskovig
24 napja
Akcidens
188
Amíg nem jön Ruff, M1-t nézek, látni akarom a vergődéstElég profin tolják a hír tv-hez képest
Nomac
24 napja
Az megvan, hogy jelenleg 95 egyéni VK-t vinne a Tisza, és van még pár, ami fordulhat? Volt már ilyen valaha?A Fidesznek a 2014-es 96 volt a rekord.
somoskovig
Illetve 2010-ben 173 a 176-ból, de ugye az még a régi választási rendszer volt.
24 napja
a DK vezetősége és Klárika lemondGyerek alszik, be is dobtam a győzelmi popcornt a mikróba
minjá sírok
Negritis, a vajda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Kutyapártnak meglesz az 1%? küzdenek.sztem sajnos nem
deyell
és sajnos az mhm bejut
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
most nézem vissza Bayert. ez magyarország aranykora volt. 😀😀😀DDi
m
á
d
o
m
ahogy szenved ez a BÜDÖS FÉREG GECI
24 napja
Kutyapártnak meglesz az 1%? küzdenek.
built for this shit