Politika
70 feliratkozó
24 napja
Na az otthoniak már írnak hogy majd megbánjuk 😀Írd vissza, hogy "Vagy nem."
eaglesmcnabb
24 napja
Remélem Feró is megszólal.Ne akard, az csak egy okádás lesz.
Tactful Cactus
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
24 napja
én azt nem gondoltam, hogy Somogy 2-ben (Dél-Somogy aka mordor) és Baranya 4-ben (Ormánság...) nyerhet a Tisza. ez volt a legmeglepőbb számomra.Tolna 03-ban fordító tendencia van, már csak 11 szavazattal vezet a Tiszás, 88% mellett.Tolna2-ben vezet a fideszes Csibi Kriszta, de 1%-on belül. Ezt álmomban nem gondoltam volna, hogy ebben a 28 éve fideszes bástyában egyáltalán bármiféle verseny lehet, az meg hogy ilyen szoros, az a hihetetlen kategória nálam.
szaba
Jan
built for this shit
24 napja
Boros Bánk viszont először mondja azt, hogy a választók nem hülyék.Pontosan erről beszéltek most a partizánban
Muszáj lesz ebbe az irányba menniük, különben rövid vegetálás után mennek a ballibek után
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Na az otthoniak már írnak hogy majd megbánjuk 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Mihazánk sajnos marad...Elég biztosnak tűnik.☹️
dande2

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
24 napja
Ja igen. Számomra az igazi elégtétel a Hont Bandi és a Czeglédi teljes megsemmisülése. Deák-Bohár félék legalább nyíltan csinálták.Czegledi fb oldala nem elerheto. XD
Gyurma Pappa
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
24 napja
Az a kulcs, hogy ne vedd komolyan. Ő sem teszi.Szerintem nagyon nincs. Visszataszito az ember.Ezt mondom én is, ha nem csahol, amit sokszor szokott, akkor egyébként van egy sajátos humora.Gajdicsnak van humorérzéke, tényleg kurva jó most hallgatni 😀szerintem élvezi
Mostantól ő a watchdog, az ellenzéki újságíró 😊
Tényleg szerepcsere jön a médiában 😀 😀 😀
Kampman
resistance is futile
Kampman
Stez
24 napja
Mihazánk sajnos marad...Tisza kétharmad mellett ennek sok jelentősége nincs.
dande2
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
24 napja
Nah de a lényeg:'Ami most történik, ahhoz nekem nincs közöm. Ha mégis, akkor nagyon hálásak lesznek nekem. Ezt jól jegyezze meg mindenki.
By Gulyás Geri"
Ez mit jelent?!?!?
24 napja
bedezsolt:Ha a hülyeség fájna, ő már belehalt volna a fájdalomba.
Trianon 2.0
😀 😀
r.baggio
Amúgy ki is ő? (Nem kell megválaszolni.)
24 napja
hat bazmteg lezkoltsm par gintonict meg sort es rlindultsm a batthyanyraDe gyalog menj
Duff
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
Tolna 03-ban fordító tendencia van, már csak 11 szavazattal vezet a Tiszás, 88% mellett.Tolna2-ben vezet a fideszes Csibi Kriszta, de 1%-on belül. Ezt álmomban nem gondoltam volna, hogy ebben a 28 éve fideszes bástyában egyáltalán bármiféle verseny lehet, az meg hogy ilyen szoros, az a hihetetlen kategória nálam.
szaba
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
24 napja
Mihazánk sajnos marad...Koszos nácik
dande2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
hat bazmteg lezkoltsm par gintonict meg sort es rlindultsm a batthyanyra
24 napja
gyurcsányék látszólag eltűntek, de a tiszapártban számtalan ember tűnt fel a holdudvarbólKiderülnek a háttérben lévő összefonodások - Karácsony piros-fehér-zöldbe öltöztette a Lánchídat.
aztabüdös 😀
Negritis, a vajda
24 napja
amúgy Kovács Geri is lemond, ha nem lesz meg az 1%Nagy Dávid is megígérte.
Löfli
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
24 napja
ejj, így már nem is izgi Kijeves pólót hordanivegyél moszkvásat
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Mihazánk sajnos marad...
24 napja
Én is titokban a telón nézhetem csak fülessel 😊gyurcsányék látszólag eltűntek, de a tiszapártban számtalan ember tűnt fel a holdudvarbólSajnos asszony nem bírta a hirtvt így ki kellett kapcsolnom de pliz adjatok a mannat!!!!
aztabüdös 😀
Negritis, a vajda
csebi
24 napja
Nem tudom, nem nézek már semmit. De remélemJa igen. Számomra az igazi elégtétel a Hont Bandi és a Czeglédi teljes megsemmisülése. Deák-Bohár félék legalább nyíltan csinálták.ők is leolvadnak valahol?
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda

24 napja
amúgy Kovács Geri is lemond, ha nem lesz meg az 1%

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
ejj, így már nem is izgi Kijeves pólót hordani

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Ja igen. Számomra az igazi elégtétel a Hont Bandi és a Czeglédi teljes megsemmisülése. Deák-Bohár félék legalább nyíltan csinálták.ők is leolvadnak valahol?
Gyurma Pappa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!