Politika

70 feliratkozó

24 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 361 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na az otthoniak már írnak hogy majd megbánjuk 😀
eaglesmcnabb
Írd vissza, hogy "Vagy nem."
24 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 215 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Remélem Feró is megszólal.
Tactful Cactus
Ne akard, az csak egy okádás lesz.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
24 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 639 — Sworn to the Dark
Tolna 03-ban fordító tendencia van, már csak 11 szavazattal vezet a Tiszás, 88% mellett.
szaba
Tolna2-ben vezet a fideszes Csibi Kriszta, de 1%-on belül. Ezt álmomban nem gondoltam volna, hogy ebben a 28 éve fideszes bástyában egyáltalán bármiféle verseny lehet, az meg hogy ilyen szoros, az a hihetetlen kategória nálam.
Jan
én azt nem gondoltam, hogy Somogy 2-ben (Dél-Somogy aka mordor) és Baranya 4-ben (Ormánság...) nyerhet a Tisza. ez volt a legmeglepőbb számomra.

built for this shit

24 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Boros Bánk viszont először mondja azt, hogy a választók nem hülyék.

Muszáj lesz ebbe az irányba menniük, különben rövid vegetálás után mennek a ballibek után
Kampman
Pontosan erről beszéltek most a partizánban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 350 — je suis poloska
Na az otthoniak már írnak hogy majd megbánjuk 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 600 — Bla, bla, bla
Mihazánk sajnos marad...
dande2
Elég biztosnak tűnik.☹️

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
24 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 215 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Ja igen. Számomra az igazi elégtétel a Hont Bandi és a Czeglédi teljes megsemmisülése. Deák-Bohár félék legalább nyíltan csinálták.
Gyurma Pappa
Czegledi fb oldala nem elerheto. XD

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
24 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 680
Gajdicsnak van humorérzéke, tényleg kurva jó most hallgatni 😀

Mostantól ő a watchdog, az ellenzéki újságíró 😊
Tényleg szerepcsere jön a médiában 😀 😀 😀
Kampman
szerintem élvezi
resistance is futile
Ezt mondom én is, ha nem csahol, amit sokszor szokott, akkor egyébként van egy sajátos humora.
Kampman
Szerintem nagyon nincs. Visszataszito az ember.
Stez
Az a kulcs, hogy ne vedd komolyan. Ő sem teszi.
24 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 040
Mihazánk sajnos marad...
dande2
Tisza kétharmad mellett ennek sok jelentősége nincs.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
24 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
Nah de a lényeg:

'Ami most történik, ahhoz nekem nincs közöm. Ha mégis, akkor nagyon hálásak lesznek nekem. Ezt jól jegyezze meg mindenki.

By Gulyás Geri"

Ez mit jelent?!?!?
24 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 361 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
bedezsolt:

Trianon 2.0

😀 😀
r.baggio
Ha a hülyeség fájna, ő már belehalt volna a fájdalomba.

Amúgy ki is ő? (Nem kell megválaszolni.)
24 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
hat bazmteg lezkoltsm par gintonict meg sort es rlindultsm a batthyanyra
Duff
De gyalog menj

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 658 — Steelers fan
Tolna 03-ban fordító tendencia van, már csak 11 szavazattal vezet a Tiszás, 88% mellett.
szaba
Tolna2-ben vezet a fideszes Csibi Kriszta, de 1%-on belül. Ezt álmomban nem gondoltam volna, hogy ebben a 28 éve fideszes bástyában egyáltalán bármiféle verseny lehet, az meg hogy ilyen szoros, az a hihetetlen kategória nálam.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
24 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mihazánk sajnos marad...
dande2
Koszos nácik

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
Duff Seattle Seahawks 3 500
hat bazmteg lezkoltsm par gintonict meg sort es rlindultsm a batthyanyra
24 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 549
Remélem Feró is megszólal.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
gyurcsányék látszólag eltűntek, de a tiszapártban számtalan ember tűnt fel a holdudvarból

aztabüdös 😀
Negritis, a vajda
Kiderülnek a háttérben lévő összefonodások - Karácsony piros-fehér-zöldbe öltöztette a Lánchídat.
24 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 040
amúgy Kovács Geri is lemond, ha nem lesz meg az 1%
Löfli
Nagy Dávid is megígérte.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
24 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 135 — The Mathematician
ejj, így már nem is izgi Kijeves pólót hordani
Löfli
vegyél moszkvásat

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
24 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 950 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mihazánk sajnos marad...
24 napja
ozibozi New York Giants 21 491
gyurcsányék látszólag eltűntek, de a tiszapártban számtalan ember tűnt fel a holdudvarból

aztabüdös 😀
Negritis, a vajda
Sajnos asszony nem bírta a hirtvt így ki kellett kapcsolnom de pliz adjatok a mannat!!!!
csebi
Én is titokban a telón nézhetem csak fülessel 😊
24 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 834 — zászló zászló szív
Ja igen. Számomra az igazi elégtétel a Hont Bandi és a Czeglédi teljes megsemmisülése. Deák-Bohár félék legalább nyíltan csinálták.
Gyurma Pappa
ők is leolvadnak valahol?
Negritis, a vajda
Nem tudom, nem nézek már semmit. De remélem

24 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
amúgy Kovács Geri is lemond, ha nem lesz meg az 1%

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ejj, így már nem is izgi Kijeves pólót hordani

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 135 — The Mathematician
Gyurma Pappa
ők is leolvadnak valahol?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!