NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
Jughead
5 230
A fake news elkerülése végett: a venezuelaiak nem szavaztak végül, ahogy azt pl. csebi előre is jelezte, hogy ez felesleges hangulatkeltés előre.a venezuelaiak pedig 9000 kilométert.Na mi a kuki van? 😊260 kilométert utaztak a szavazatszámlálók!
warr_b
csipkelli
deyell
5 hónapja
deyell
11 702
a venezuelaiak pedig 9000 kilométert.Na mi a kuki van? 😊260 kilométert utaztak a szavazatszámlálók!
warr_b
csipkelli
choose life
5 hónapja
Jughead
5 230
Gondolom FMH-ra gondolsz, kivéve ha a meztelen nős magazinra gondolsz. Ott egy formai követelmény van, hogy a megfelelő nyomtatványt töltsd ki. Nemperes eljárásról lévén szó bizonyításnak nincs helye.atlatszo cikkben eleg szepen le van irva.Szóval több, mint 200 személy nyilatkozata gyenge alap? Ne hülyéskedjünk már.Szvsz már volt ez itt, de nesze:Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
De azért durva lenne, ha a Fidesz már csalni se tudna, holott már mindenki kijelentette (nem csak itt), hogy ez el lett csalva
Jughead
ender1112
Vagy a másik lehetőség, hogy mivel nem akarták a választási csalás miatti elégedetlenkedést, meg nekik amúgy is tökéletes a többség nélküli (így kvázi tehetetlen) Karácsony lejáratása, így elcsalták a javára és direkt érvénytelenítették az amúgy érvényesítendő szavazatokat. 😮
(Ha jól értem, akkor nem lehetőség, hogy nem csalták el, én meg nem hiszem, hogy ennyire amatőrök, szóval ha valóban nyer Karácsony, akkor maradt a második elég meredek logika, de hát ez van).
Jughead
Ha nem akarnának csalni, akkor szimplán elhajtották volna Vitézyt a gyenge beadványával.
ender1112
Jughead
24.hu/belfold/2024/06/14/nvb-vitezy-david-szentkiralyi-fopolgarmester-valasztas/
ender1112
Jughead
elvileg 200 embere. de meg sem lehetett allapitani a dontes meghozatala elott, hogy ezek az emberek tenyleg azok, akik. hogy tenyleg ok irtak ala hiszen jo parrol hianyzik meg a 2 tanu is stb.
ezert irtam azt, hogy meg egy fhm elinditasanak is komolyabb formai kovetelmenyei vannak, mint ezek az allitolagos bizonyitekok pedig hat annak sincsen sok.
csebi
Az NVB szerinti eljárásban valószínűsíteni szükséges a jogsértés tényét, ehhez SZSZB tagok nyilatkozata szolgálhat alapul (lásd ehhez a Fővárosi Ítélőtábla 13.PK.50.044/2014/2. sz döntését).
Önmagában a gyakorlat alapján 3-4 SZSZB tag nyilatkozata is elégséges, ha abból kitűnik, hogy a jogsértés megtörténhetett. Itt az átlátszó cikke szerint több, mint 200 SZSZB tag nyilatkozott ekként. Az, hogy ők ezt esetleg nem teljes bizonyító erejű magánokiratban tették nem perdöntő kérdés (egyszerű magánokirat is bír bizonyító erővel). Az SZSZB tagok előadása szerint téves jogértelmezésre került sor, hiszen hibásan lettek érvénytelenítve szavazatok (az megint csak irreleváns, hogy vasárnap ezt hitelesítették, hiszen pont az ebben való tévedés alapozza meg a jogsérelmet). Azt nem tudom mire alapozod, hogy nem lehetett megállapítani, hogy valójában SZSZB tagok-e vagy sem, hiszen erről van nyilvántartás vezetve.
Összességében ez egy teljesen jó beadvány volt, majd ma kiderült, hogy meg is állta a helyét.
Amire amúgy én kiváncsi lennék, hogy melyik ellenzéki tag szavazta meg az újraszámlálást (12-4 volt ugye a szavazás, ebből 7 állandó tag + Fidesz, KDNP, LMP, Mi Hazánk az 11, szóval a Jobbik-Párbeszéd-DK-MSZP-MOMO egyikének delegáltja is az újraszámolás mellett döntött).
5 hónapja
csipkelli
4 008
Tehát, 6-kor lehet két helyen is tüntetni. Báyerzsótival rohadtbrüsszel ellen. És Gerivel egy megnyert választás megismétléséért.
Tényleg pezseg a demokrácia.
5 hónapja
Willie Parker
15 410
Esetleg túráztatták egy kicsit KariGerit, hogy mennyire bestresszel 20párezer szavazaton, mekkora palávert csap, pedig nyert tisztán és mennyire ragaszkodik a hatalomhoz. Agresszìv is, lásd a hangfelvételeket, a célja szentesíti az eszközt (lapátot).Szerintem jól csinálja ezt, mert így nem nyomhatja azt a propaganda 5 évig, hogy ő csak azért lehet főpolgármester, mert nem ment bele új választásba és egyben oda is dobja a labdát a fidesznek, hogy bele akarnak-e menni egy esetleges bukta-kampányba, mert most Szandika visszaléptetésével igazából elkerülték direktben a buktát...azert az a magyar politika minden szepseget megmutatna, hogy ha vegul megis vhogy nyerne Karacsony, es mikor ezt kihirdetik akkor o eppen kinn tuntetne azert, hogy legyen uj valasztas.bármennyire is hülyén néz ki
csebi
nekem pozitív lenne
Negritis, a vajda
StormST
Aztán amikor elindul a min elnöki székért, ahol százezres-milliós szavazaton stresszelhet, akkor ezt az arcába kapja a proptól...
5 hónapja
index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/14/nemzeti-valasztasi-iroda-karacsony-gergely-vitezy-david-budapest-fovaros-fopolgarmester/Igen, csalódás.
Ha jól értem, akkor a Fidesz, aki épp választási csalást követ el itt többek szerint csalással kihozta Karácsony Gergelyt győztesnek!
Jön a mea culpa most sokaktól, hogy a választás teljes transzparenciája valósult meg és győzedelmeskedett a demokrácia, vagy levonjuk a következtetést, hogy csalás történt és KG = Fidesz? Lehet választani (én meg szívesen olvasom tovább, hogyan próbálják meg páran itt enyhíteni a kognitív disszonanciát).
(vagy megszopatott az index és fake news, hogy nyert a baloscsoda)
Foldesi26
Már csalni sem tudnak.
(Megjegyzem még nincs hivatalos eredményhirdetés, ezért lehet korai volt ez kivéve ha jinxbol írod mert akkor érthető.)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/14/nemzeti-valasztasi-iroda-karacsony-gergely-vitezy-david-budapest-fovaros-fopolgarmester/Még trollnak is kurva gyenge vagy.
Ha jól értem, akkor a Fidesz, aki épp választási csalást követ el itt többek szerint csalással kihozta Karácsony Gergelyt győztesnek!
Jön a mea culpa most sokaktól, hogy a választás teljes transzparenciája valósult meg és győzedelmeskedett a demokrácia, vagy levonjuk a következtetést, hogy csalás történt és KG = Fidesz? Lehet választani (én meg szívesen olvasom tovább, hogyan próbálják meg páran itt enyhíteni a kognitív disszonanciát).
Foldesi26
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Willie Parker
15 410
Jobban járna BP, ha az újraszámlálással Kovács Geri lenne a főpolgi
5 hónapja
index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/14/nemzeti-valasztasi-iroda-karacsony-gergely-vitezy-david-budapest-fovaros-fopolgarmester/A fidesz csinált egy helyzetet Szandika visszaléptetésével, aztán abban bíztak, hogy a szavazóik és a szavazaszámlálóik a barmok és azért lett annyi érvénytelen, aztán most úgy tűnik, hogy csak a Tisza szimpatizánsok adták be inkább üresen a papírt, vagy épp a sajátjaik, akik nem akartak Vitézyre szavazni, mert nekik meg nem elég fideszes...
Foldesi26
Vagy akkor mi is lehet az a 24000 érvénytelen, ami mégis ottmaradt? Biztos KG egyesével kiradírozta kézzel az összesen az X-et, legalábbis az eddigi hozzászólásaid alapján tippelem ez van a te fejedben egyetlen értelmes magyarázatként, mert az lehetetlen, hogy KG csak simán nyert, mert nem jött be a fideszes huszárvágás...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/14/nemzeti-valasztasi-iroda-karacsony-gergely-vitezy-david-budapest-fovaros-fopolgarmester/A Fidesz alatt győzött a demokrácia, vicces kedvedben vagy 😀
Foldesi26
Nem, megjöttek a számok, és Főnök úgy döntött, nem éri meg.
5 hónapja
Foldesi26
317
index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/14/nemzeti-valasztasi-iroda-karacsony-gergely-vitezy-david-budapest-fovaros-fopolgarmester/Ha jól értem, akkor a Fidesz, aki épp választási csalást követ el itt többek szerint csalással kihozta Karácsony Gergelyt győztesnek!
Szerkesztette: Foldesi26
5 hónapja
atlatszo cikkben eleg szepen le van irva.Szóval több, mint 200 személy nyilatkozata gyenge alap? Ne hülyéskedjünk már.Szvsz már volt ez itt, de nesze:Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
De azért durva lenne, ha a Fidesz már csalni se tudna, holott már mindenki kijelentette (nem csak itt), hogy ez el lett csalva
Jughead
ender1112
Vagy a másik lehetőség, hogy mivel nem akarták a választási csalás miatti elégedetlenkedést, meg nekik amúgy is tökéletes a többség nélküli (így kvázi tehetetlen) Karácsony lejáratása, így elcsalták a javára és direkt érvénytelenítették az amúgy érvényesítendő szavazatokat. 😮
(Ha jól értem, akkor nem lehetőség, hogy nem csalták el, én meg nem hiszem, hogy ennyire amatőrök, szóval ha valóban nyer Karácsony, akkor maradt a második elég meredek logika, de hát ez van).
Jughead
Ha nem akarnának csalni, akkor szimplán elhajtották volna Vitézyt a gyenge beadványával.
ender1112
Jughead
24.hu/belfold/2024/06/14/nvb-vitezy-david-szentkiralyi-fopolgarmester-valasztas/
ender1112
Jughead
elvileg 200 embere. de meg sem lehetett allapitani a dontes meghozatala elott, hogy ezek az emberek tenyleg azok, akik. hogy tenyleg ok irtak ala hiszen jo parrol hianyzik meg a 2 tanu is stb.
ezert irtam azt, hogy meg egy fhm elinditasanak is komolyabb formai kovetelmenyei vannak, mint ezek az allitolagos bizonyitekok pedig hat annak sincsen sok.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
csipkelli
4 008
Na mi a kuki van? 😊www.youtube.com/watch?v=bEtPQWZM-fc
warr_b
260 kilométert utaztak a szavazatszámlálók!
Szerkesztette: csipkelli
5 hónapja
Na mi a kuki van? 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
200 olyan emberé, aki akkor aláírta, hogy minden rendben, most meg hirtelen másként emlékezik, és mind fideszes, plusz.. oké, nem folytatom, ott a link. Szerintem az hülyéskedik, aki ezt bizonyítéknak nevezi.Szóval több, mint 200 személy nyilatkozata gyenge alap? Ne hülyéskedjünk már.Szvsz már volt ez itt, de nesze:Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
Jughead
5 hónapja
Jughead
5 230
Szóval több, mint 200 személy nyilatkozata gyenge alap? Ne hülyéskedjünk már.Szvsz már volt ez itt, de nesze:Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
5 hónapja
www.valaszonline.hu/2024/06/12/magyar-peter-valasztasi-eredmeny-politikai-torzsek-elemzes/Ez érdekes írás.
5 hónapja
KG szerint már hétfőn beadott egyet, amit visszadobtak.Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
Jughead
5 hónapja
Szvsz már volt ez itt, de nesze:Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
Jughead
5 hónapja
Jughead
5 230
Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
5 hónapja
Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
ender1112
Jughead
5 hónapja
Jughead
5 230
Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
ender1112
5 hónapja
KG igazán ráért volna akkor megismételt választást követelni, miután kiderül, hogy veszített. Így egyetlen értelmes lehetősége van: olyan tetszetősen hangzó, de jogi alátámasztottságát tekintve gyenge lábakon álló beadványban kérni a megismételt választást, amiről tudja, hogy a Kúria el fogja utasítani.
5 hónapja
Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
5 hónapja
Ha Geri mindenképpen új választást akar, akkor le is mondhat.nemtom akkor indulhat-e újra
csipkelli
de biztosak lehetünk benne hogy "annyira" nem akarja 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!