Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Ajajjjajjajjaajj, még a végén megvédik a devizatartalékot is, és kimenekítik a Bank of Belorus-ba? 😊
2 hónapja
Amikor végigmész a fideszes városon, lehúzott ablakokkal:Hihi, ez fasza lett (pedig nagyon nem a stílusom) 😊
youtu.be/rsLGHLtGD54?si=tjrjTPuqzxxYXbye
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Olyan arcok, tekintetek... 😀😀😀 volt, aki köpött is, csak messze volt 😀😀😀
Imádom
JC6 (Mr. Miele)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
24.hu/belfold/2025/12/19/orban-viktor-eu-csucs-sajtotajekoztato/Uhh baszki, vannak bajok 😊
ehm'kay
resistance is futile

2 hónapja
Amikor végigmész a fideszes városon, lehúzott ablakokkal:youtu.be/rsLGHLtGD54?si=tjrjTPuqzxxYXbye
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Olyan arcok, tekintetek... 😀😀😀 volt, aki köpött is, csak messze volt 😀😀😀
Imádom
2 hónapja
Nehéz úgy konisztensen hosszútávon ugyanazt hazudni, ha nem azt tekinted valóságnak amit kreáltál a fejedben.Az, hogy ő milyen valóság-buborékban él, már évek óta nyilvánvaló. Nem gondolom, hogy megőrült, egyszerűen csak a kreált valóság, amibe bezárkózott, nem engedi ki.24.hu/belfold/2025/12/19/orban-viktor-eu-csucs-sajtotajekoztato/Azért most már érik bennem a gondolat, hogy Orbánnak tényleg elment a józan esze / realitás érzéke. Nehéz elhinnem, de baszki, egyre gyanúsabbakat mond. Olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint Elon Muskkal úgy 2-3 éve. Musknál is előbb csak húztam a szemöldököm, hogy viccel vagy komolyan mondja, aztán eljött a pont, hogy bizony komolyan. Orbánnál is közeledik...
ehm'kay
resistance is futile
peterk2005 udvari bolond
szaba

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Az alternatív valóságban is működnie kell a racionalitásnak, ha valaki a hamis valóságból épít várat. De Orbán mostanság nem ahhoz képest mond mást mint amit öt vagy tíz évvel ezelőtt mondott, hanem egyik héten cáfolja azt amit előző héten mondott. Össze-vissza beszél. Trumposodik. 😊 Csak Trump ilyen alkat, mindig is a hangulata irányította. De Orbán nem ilyen. Ha ő össze-vissza beszél, akkor a fejében is össze-vissza kavarognak a gondolatok.Az, hogy ő milyen valóság-buborékban él, már évek óta nyilvánvaló. Nem gondolom, hogy megőrült, egyszerűen csak a kreált valóság, amibe bezárkózott, nem engedi ki.24.hu/belfold/2025/12/19/orban-viktor-eu-csucs-sajtotajekoztato/Azért most már érik bennem a gondolat, hogy Orbánnak tényleg elment a józan esze / realitás érzéke. Nehéz elhinnem, de baszki, egyre gyanúsabbakat mond. Olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint Elon Muskkal úgy 2-3 éve. Musknál is előbb csak húztam a szemöldököm, hogy viccel vagy komolyan mondja, aztán eljött a pont, hogy bizony komolyan. Orbánnál is közeledik...
ehm'kay
resistance is futile
peterk2005 udvari bolond
szaba

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Az, hogy ő milyen valóság-buborékban él, már évek óta nyilvánvaló. Nem gondolom, hogy megőrült, egyszerűen csak a kreált valóság, amibe bezárkózott, nem engedi ki.24.hu/belfold/2025/12/19/orban-viktor-eu-csucs-sajtotajekoztato/Azért most már érik bennem a gondolat, hogy Orbánnak tényleg elment a józan esze / realitás érzéke. Nehéz elhinnem, de baszki, egyre gyanúsabbakat mond. Olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint Elon Muskkal úgy 2-3 éve. Musknál is előbb csak húztam a szemöldököm, hogy viccel vagy komolyan mondja, aztán eljött a pont, hogy bizony komolyan. Orbánnál is közeledik...
ehm'kay
resistance is futile
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Azért az utóbbi pár év tapasztalatai alapján már rég itt kéne lennie:Azért a szándékos törvénysértés vékony jég, kitörhet a Vadnyugat (kelet).Ezen meglepődtem, tán nem full elveszett az ország? 😮Kinyomtatják, kiviszik, kapnak 100 milla bírságot, kifizetik (vagyis mi).
bogjosi
cartman023
Dzsokijuing
- TV2 bírságok és helyreigazítások, amik sose lettek végre- és behajtva
- Budapest folyamatos inkasszálása bírósági és alkománybírósági döntések után
Csak hogy 2 olyat mondjak, ahol bírósági döntések szándékosan le vannak szarva magasról, következmények nélkül...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
24.hu/belfold/2025/12/19/orban-viktor-eu-csucs-sajtotajekoztato/vigyázni kéne ezzel, mert az egyik tűzszünetben a ukránok gondolnak egyet, aztán elfoglalnak minket, és vígan letelepednek itt.
ehm'kay
resistance is futile
ez a kupleráj még úgysem lett szarrá lőve. a ruszkik meg legyenek boldogak ott, ahol vannak, kerülgessék csak a saját aknáikat meg lövedékeiket a földben, sok sikert hozzá, eltelik egy kis idő, mire lehet ott bármit is használni.
2 hónapja
24.hu/belfold/2025/12/19/orban-viktor-eu-csucs-sajtotajekoztato/A miniszterelnök úr hozzátette: Putyin seggében nehéz követni az eseményeket.
ehm'kay
resistance is futile
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Azért a szándékos törvénysértés vékony jég, kitörhet a Vadnyugat (kelet).Ezen meglepődtem, tán nem full elveszett az ország? 😮Kinyomtatják, kiviszik, kapnak 100 milla bírságot, kifizetik (vagyis mi).
bogjosi
cartman023
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Ezen meglepődtem, tán nem full elveszett az ország? 😮Kinyomtatják, kiviszik, kapnak 100 milla bírságot, kifizetik (vagyis mi).
bogjosi
2 hónapja
Ezen meglepődtem, tán nem full elveszett az ország? 😮...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
24.hu/belfold/2025/12/19/orban-viktor-eu-csucs-sajtotajekoztato/"Most számít, hogy ki ölt meg kit?" (Gyalog Galopp)
ehm'kay
resistance is futile
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
24.hu/belfold/2025/12/19/orban-viktor-eu-csucs-sajtotajekoztato/Azért most már érik bennem a gondolat, hogy Orbánnak tényleg elment a józan esze / realitás érzéke. Nehéz elhinnem, de baszki, egyre gyanúsabbakat mond. Olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint Elon Muskkal úgy 2-3 éve. Musknál is előbb csak húztam a szemöldököm, hogy viccel vagy komolyan mondja, aztán eljött a pont, hogy bizony komolyan. Orbánnál is közeledik...
ehm'kay
resistance is futile

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Lázár után szabadon: Ejj, ezek a románok...telex.hu/transtelex/2025/12/19/egyfeszt-adossagok-magyarorszagi-tamogatasok-fesztival
Azért ott van baj, hogyha ennyire nem jön pénz a hazai kormányzattól, hanem majd csak az kövi évben, amikor az osztogatások kezdődnek és mellé a komment, hogy tudják kinek kell megköszönni és hogyan.
2 hónapja
Illetve ne csak a hitre hegyezzétek ki, hanem az érzelmekre legalább annyira.Sokszor írtam már hasonlót tudom, de akinek megint legalább ennél a benes-dekrétumos sztorinál nem lóg ki a lóláb, az tényleg nem tudom melyik párhuzamos valóságban él.A hitben ne keresd a racionalitást. A párt szimpátia a szavazok jelentős részének szemében hit kérdés.
r.baggio
(Viszont szerintem kevesebb szemében, mint hisszük. Baromi sokat számít a valóság burok, és azért az felszakítható. Hit esetén a burok épsége sem számít.)
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Gyanítottam, de az isten se emlékszik már, hogy esetleg 2014 környékén volt-e ilyen. 😊Egy kérdés a házi választási szakértőinkhez / elemzőinkhez: volt már olyan hosszabb időszak 2010 óta, hogy több, mint fél éven keresztül azt mérte minden nem Fidesz közeli intézet, hogy nem a Fidesz vezette a népszerűségi listát? Akár úgy is, hogy volt egy összevonható ellenzék (amelyik összefogott a választásokon), és együtt mértek többet nekik? Arra emlékszem, hogy 2021 őszén az előválasztások idején néhány hétig volt ilyen. De hosszabb időre, és ilyen mértékű?Erre szerintem te is tudod a választ, nem volt ilyen.
peterk2005 udvari bolond
ervinator
Köszi.

2 hónapja
Tesóméknál idén először elmaradt a tradicionális karácsonyi húzás a tanári karban, mert 8 ember kivételével senkinek sem fért bele az a +5k kiadás. De azért jó midnen, és a nagyja fideszes. (Budapest)Szerintem a tanárokat tekintve nagyon optimista vagy (nem vagy vele egyedül persze), sokan hiszik azt, hogy a tanároknál egyszer biztos betelik a pohár azoktól, amiket te írsz, de mitől kéne jobban tele lennie annak a pohárnak most, mint amikor 30-40%-uk se ment ki tüntetni vagy tette le a munkát pár éve? Már akkor is 10+ éve szopatták őket, mégis több diák és szülő ált ki a tanárokért, mint tanár...Bassz, nem fogynak el ezek a történetek. Ha ebbe nem bukik bele ez a geci kormány akkor semmibe.Hát, majd meglátjuk. Mindenesetre a NER már elvesztette a legerősebb támaszát, ebben biztos vagyok. (A vidéki kis-értelmiséget. A tanárt, orvost, vállalkozót, ügyvédet. Elvette tőlük a levegőt a kiskirály, kijárós rendszerrel. A kisnyugdíjast és a romát a végtelenségig lehet szopatni, aztán egy sörrel vagy pár ezer nyugdíj kiegészítéssel újra és újra megveni. A vidéki értelmiséget nem. A tanárnak előbb-utóbb elege lesz abból, hogy már azt is megmondják neki, hogy hogyan szarjon a vécén, miközben az osztályteremben a fejére esik a plafonról a vakolat. És ha elege lesz, nem lehet vissza-vásárolni fizetés emeléssel. Legalábbis nem akkorával, amit a rendszer kibír.)
nepszava.hu/3305383_sopron-cseresznyevirag-gyermekotthon-gyermekbantalmazas-rendorseg-eljaras
KB23
peterk2005 udvari bolond
StormST
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Egy kérdés a házi választási szakértőinkhez / elemzőinkhez: volt már olyan hosszabb időszak 2010 óta, hogy több, mint fél éven keresztül azt mérte minden nem Fidesz közeli intézet, hogy nem a Fidesz vezette a népszerűségi listát? Akár úgy is, hogy volt egy összevonható ellenzék (amelyik összefogott a választásokon), és együtt mértek többet nekik? Arra emlékszem, hogy 2021 őszén az előválasztások idején néhány hétig volt ilyen. De hosszabb időre, és ilyen mértékű?Erre szerintem te is tudod a választ, nem volt ilyen.
peterk2005 udvari bolond
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
Egy kérdés a házi választási szakértőinkhez / elemzőinkhez: volt már olyan hosszabb időszak 2010 óta, hogy több, mint fél éven keresztül azt mérte minden nem Fidesz közeli intézet, hogy nem a Fidesz vezette a népszerűségi listát? Akár úgy is, hogy volt egy összevonható ellenzék (amelyik összefogott a választásokon), és együtt mértek többet nekik? Arra emlékszem, hogy 2021 őszén az előválasztások idején néhány hétig volt ilyen. De hosszabb időre, és ilyen mértékű?

2 hónapja
JöttemAmúgy megint Ukrajnában vagyok és egészen szürreális volt látni Beregszászon az MCC kollégiumot is.Na gecc, szemét MP meg Brüsszel elvittek a háborúba? 😮
r.baggio
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
A legjobb komment ma:Na gecc, szemét MP meg Brüsszel elvittek a háborúba? 😮
"Orbán Viktor, 15 millió magyar miniszterelnöke mára másfél millió fogyatékos vezetője lett."
Sokszor írtam már hasonlót tudom, de akinek megint legalább ennél a benes-dekrétumos sztorinál nem lóg ki a lóláb, az tényleg nem tudom melyik párhuzamos valóságban él.
Amúgy megint Ukrajnában vagyok és egészen szürreális volt látni Beregszászon az MCC kollégiumot is.
r.baggio

2 hónapja
ennyi. Ezt majd a biológia oldja meg.Sokszor írtam már hasonlót tudom, de akinek megint legalább ennél a benes-dekrétumos sztorinál nem lóg ki a lóláb, az tényleg nem tudom melyik párhuzamos valóságban él.A hitben ne keresd a racionalitást. A párt szimpátia a szavazok jelentős részének szemében hit kérdés.
r.baggio
(Viszont szerintem kevesebb szemében, mint hisszük. Baromi sokat számít a valóság burok, és azért az felszakítható. Hit esetén a burok épsége sem számít.)
peterk2005 udvari bolond