Politika
70 feliratkozó
24 napja
Nógrád 1 basszus, gyoker Balla nem hiszem el… és ha valaki visszalépett volna most Tisza lenneNógrád 2 de amúgy ja a csuda vigye el....😔
JC6 (Mr. Miele)
24 napja
Ki nem állhatom Torot, de ebbe igaza van, nem volt jó húzás nem beengedni a sajtót MP-éknek
24 napja
Toró eléggé belecsavarodik ebbe az összeeskövés-elméletbe. Mindegy, elszopkodhatják egymás faszát Viktorral 4 évig a parlamentben, sok vizet nem zavarnak majd.
24 napja
"A Facebook megszerezte az első magyar miniszterelnököt", mondja toroczkai, miközben pl nekem is csak és kizárólag fideszes tartalmakat dobott fel az előző napokbanSzégyellje magát az is, aki ezekre képes volt szavazni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Neki régi beefje van velük.Toró gratulál a Facebooknak 😊Mekkora egy fasz!!!
Kampman
bcsarli, Udvari Főkóstoló
24 napja
Same same. Idézem "muszáj ezt a szart nézni? Neked ez jó? Ne basszál már fel"gyurcsányék látszólag eltűntek, de a tiszapártban számtalan ember tűnt fel a holdudvarbólSajnos asszony nem bírta a hirtvt így ki kellett kapcsolnom de pliz adjatok a mannat!!!!
aztabüdös 😀
Negritis, a vajda
csebi
Szóval inkább kiraktam a partizánt a TVre... 😀
24 napja
Honnan?Még fél 11 sincs és lényegében már csak a részletkérdések vannak hátra.Nem akarsz lemondani a picsába? 😀
Én meg azt hittem, hogy még hajnali 2-3 körül is ott fogjuk vizslatni, ahogy a körzetek hogy billennek oda-vissza
Kampman
csi77
24 napja
Anyád Toroczkai az...ezèr vagytok caak 5%n az is sok
24 napja
Na, előbújt 😊
Hogy lehet egy embernek ennyire kevés agya?
StormST
Hontbandi, nem vagy okos.

24 napja
Toró gratulál a Facebooknak 😊Mekkora egy fasz!!!
Kampman
24 napja
www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/schobert-norbert-ehseglazadas-blikk-valasztas/gs0yljdJönnek meg hasonló gyöngyszemek, Tóth Gabi, Feró és hasonló
Van baj abban a toronyban....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
24 napja
m2 metron geci agy buli vna
24 napja
Az ezerszer szidott győzteskompenzáció végül mégis jól jött most 😀Az egész választási rendszer kialakítása visszaütött.
Kampman
Szanyi Tibi 135 szavazat 😊
Tepper takarodj!
24 napja
Még fél 11 sincs és lényegében már csak a részletkérdések vannak hátra.Nem akarsz lemondani a picsába? 😀
Én meg azt hittem, hogy még hajnali 2-3 körül is ott fogjuk vizslatni, ahogy a körzetek hogy billennek oda-vissza
Kampman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
24 napja
Csak arra gondoltam, hogy 10+ éven keresztül ment, hogy ez a Fideszre volt szabva, pedig csak a mindenkori győztesre.Az ezerszer szidott győzteskompenzáció végül mégis jól jött most 😀94 egyéni körzettel pont tökmindegy.
Kampman
somoskovig
24 napja
Nem baj ha utálják csak foglalkozzanak vele. Ebből él. Könnyebb mint vagont pakolni.
StormST
24 napja
A pártatlan, semleges hontbandi
StormST

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Valahogy úgy csináljátok már a kommentelést, hogy holnap melóban vissza szeretném olvasni az estét.Legyetek kegyelmesek!
Köszönöm!!!
24 napja
Szőke Dúró Dóra nagyokat fog menni Texans PO meccsekenKi?
Heisman nádor
Poloska vagyok.
24 napja
Az ezerszer szidott győzteskompenzáció végül mégis jól jött most 😀94 egyéni körzettel pont tökmindegy.
Kampman
24 napja
www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/schobert-norbert-ehseglazadas-blikk-valasztas/gs0yljdVan baj abban a toronyban....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
Nógrád 1 basszus, gyoker Balla nem hiszem el… és ha valaki visszalépett volna most Tisza lenneHa az MHMen kívül mindenki visszalép SEM lett volna Tisza a Nógrád 2
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.