Politika

70 feliratkozó

24 napja
ozibozi New York Giants 21 491
 www.facebook.com/share/r/1BGN2wNVvh/?mibextid=wwXIfr
24 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 155
Lol, az én szavazókörömben fix valami bibi van, már mindenhol össze van számlálva minden, ott meg az egyéni sem.
zacknorb
Rájöttek h csaltal
csebi
MP küldi is a börtönbe.

24 napja
warr_b Washington Commanders 29 853 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lassan jön az MP beszéd

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
24 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
huth már csak kétmillió szavazót mondott, 1 óra alatt eltűnt félmilla 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 361 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jó a hangulat a Blahán is.
24 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 319 — Bears & Illinois fan
Még fél 11 sincs és lényegében már csak a részletkérdések vannak hátra.

Én meg azt hittem, hogy még hajnali 2-3 körül is ott fogjuk vizslatni, ahogy a körzetek hogy billennek oda-vissza
Kampman
Nem akarsz lemondani a picsába? 😀
csi77
Honnan?
Kampman
Erről a kripto állásról. Sokkal többre becsülöm nálad a véleményérért nyíltan kiálló davemayert pl., mint ezt a szart a falra elkenő stílust.

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
24 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 135 — The Mathematician
DK ‹ 1 % nagyon kell még
Heisman nádor
ha mkkp és dk helyet cserélne az jó lenne
és ha az mhm becsúszott volna 5% alá akkor lett volna ideális

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
24 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
Idióta náci
dande2
A sajátjainak beszélt, azoknak valami ilyesmit kellett mondani

Tepper takarodj!
24 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
Toró gratulál a Facebooknak 😊
Kampman
Tegye csak. Írja csak le magát, mint esetleges Fidesz utód. Szerencsére megvan benne a késztetés. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
24 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 842 — "Montoya por favor!"
DK ‹ 1 % nagyon kell még

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
24 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 570 — Lucas Scott
Lol, az én szavazókörömben fix valami bibi van, már mindenhol össze van számlálva minden, ott meg az egyéni sem.
zacknorb
Rájöttek h csaltal

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 943 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
24 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 879 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
DK 1,1%
MKKP 0,83%

24 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 361 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Magyarország ma este.
24 napja
Akcidens 188
Toro a Tisza váltópártja akar lenni 😀
Heisman nádor
"I have a dream" tipusú beszéd
24 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
 www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/schobert-norbert-ehseglazadas-blikk-valasztas/gs0yljd

Van baj abban a toronyban....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ezt még le kellett adni, neki is és Rékának is, mert ki volt fizetve.
24 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 252
Aztán Toró nehogy meglepődjön, hogyha róla is előkerül pár anyag...
24 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amúgy szerintem Tölgyessy fogalmazhatja a következő előadását arról, hogy ahogy Orbán az illiberalizmusával megelőzte a korát, Magyar Péter is megtette. Ezt, hogy egy autoriter, abszolút erőforrás fölényben levő, alkotmányozó többséggel rendelkező, és rendeleti kormányzással hatalmon levő gyakorlatilag egypártrendszert két év alatt így elzavar egy garázscéggel, erőforrások nélkül, szerintem tanítani fogják a világban sok helyen. Ilyen nem sok volt eddig a modernkori történelemben. Most lett.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
24 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 949 — Így remélem megfelelek nektek.....
Idióta náci
24 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 155
Egészen kis baranyai falvakban is nyert a Tisza

24 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 842 — "Montoya por favor!"
Toro a Tisza váltópártja akar lenni 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
24 napja
remontada San Francisco 49ers 1 311
Ha valaki Nyerges Csenge onlyfans oldalát hamarosan megtalálja jelezze. Kíváncsi vagyok a kicsikére.. kell a money majd valahonnan 😊
24 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 949 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nógrád 1 basszus, gyoker Balla nem hiszem el… és ha valaki visszalépett volna most Tisza lenne
JC6 (Mr. Miele)
Nógrád 2 de amúgy ja a csuda vigye el....😔
24 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 754
Ki nem állhatom Torot, de ebbe igaza van, nem volt jó húzás nem beengedni a sajtót MP-éknek
24 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 473 — Chiefs GM
Toró eléggé belecsavarodik ebbe az összeeskövés-elméletbe.

Mindegy, elszopkodhatják egymás faszát Viktorral 4 évig a parlamentben, sok vizet nem zavarnak majd.