NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
youtu.be/g3oWs3H3QZQ?si=UmI5H-TIzIpidycjSzerintem azért csúszik, mert most töltik ki még azt a 50-60 szavazatot ami kell a vitézynekVárják a venezuelaikat h leadják még. Nekik szabad az időeltolódás miatt.
Stoki
csebi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
5 hónapja
Jughead
5 230
Szimpla matek:Honnan tudod, hogy "alig vettek részt"? A tudósítás szerint elég sokan voltak.Oké, akkor a fake news elkerülése végett: felesleges hangulatkeltés volt, hogy a venezuelai szavazók bármit befolyásolni fognak és eldöntik a kerületi szavazást, ugyanis alig vettek részt.Ne terelj! Azt állítottad, hogy a venezuelaiak nem szavaztak.Azt mondod az a 220 szavazat, ami a Fideszre jött mind tőlük származik egyébként az egy tisztán ellenzéki szavazókör lett volna?A fake news elkerülése végett: a venezuelaiak nem szavaztak végül, ahogy azt pl. csebi előre is jelezte, hogy ez felesleges hangulatkeltés előre.Tényleg nem szavaztak, francba a hangulatkeltéssel:
Jughead
„The Fidesz, of course” – Sorban szavaztak a venezuelaiak a I. kerületben
hang.hu/belfold/hat-persze-hogy-a-fideszre-sorban-szavaznak-a-venezuelaiak-a-i-keruletben-164791
nagylaza, főpohárnok
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Arról volt szó, hogy 800 ember van bejelentve a szeretetszolgálathoz. A szavazókörben ehhez képest 1.478 szavazó volt nyilvántartásba véve. Ez azt jelenti 680 szavazó, aki nem onnan jön. A fővárosi részvétel 61%. Ez jelen esetben durván 410 ember, míg a résztvevők száma itt 520.
Tehát kb. 100 emberről beszélünk, miközben az evk-t a Fideszes jelölt 266, míg a polgármesteri címet a Fideszes jelölt közel 500 szavazattal nyerte meg.
Szerkesztette: Jughead
5 hónapja
Tarsi
1 247
www.youtube.com/watch?v=uugUV16elhYEgészen zseniális ez is, hogy ugye nyílvános ülésen döntenek. Csak mondjuk most előtte 2 órája azt beszélik meg zárt ülésen, hogy hogy döntsenek. 😂
"avangárd kisfilm" 😀
Tarr Béla büszke lenne
Negritis, a vajda
5 hónapja
www.youtube.com/watch?v=uugUV16elhYNem hiszem h véletlen az h Szentkirályi víz van oda készítve : D
"avangárd kisfilm" 😀
Tarr Béla büszke lenne
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
csipkelli
4 008
Geri szerint zárul az olló.
5 hónapja
www.youtube.com/watch?v=uugUV16elhY"avangárd kisfilm" 😀
Tarr Béla büszke lenne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Szerintem azért csúszik, mert most töltik ki még azt a 50-60 szavazatot ami kell a vitézynekVárják a venezuelaikat h leadják még. Nekik szabad az időeltolódás miatt.
Stoki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Mondjuk ez a négy óra nem tudom honnan van.Az FMH eljárásindító dokumentum, így a Pp. alapján teljes bizonyító erejű magánokirati forma kötelező. A fellebbezést itt is teljes bizonyító erejű magánokiratban kellett benyújtani.Ja és az FMH-n kell két tanú aláírása, amelyet ugye a beadvány bizonyítékai között többször sem sikerült megugorni, erre írtam azt.Gondolom FMH-ra gondolsz, kivéve ha a meztelen nős magazinra gondolsz. Ott egy formai követelmény van, hogy a megfelelő nyomtatványt töltsd ki. Nemperes eljárásról lévén szó bizonyításnak nincs helye.atlatszo cikkben eleg szepen le van irva.Szóval több, mint 200 személy nyilatkozata gyenge alap? Ne hülyéskedjünk már.Szvsz már volt ez itt, de nesze:Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
De azért durva lenne, ha a Fidesz már csalni se tudna, holott már mindenki kijelentette (nem csak itt), hogy ez el lett csalva
Jughead
ender1112
Vagy a másik lehetőség, hogy mivel nem akarták a választási csalás miatti elégedetlenkedést, meg nekik amúgy is tökéletes a többség nélküli (így kvázi tehetetlen) Karácsony lejáratása, így elcsalták a javára és direkt érvénytelenítették az amúgy érvényesítendő szavazatokat. 😮
(Ha jól értem, akkor nem lehetőség, hogy nem csalták el, én meg nem hiszem, hogy ennyire amatőrök, szóval ha valóban nyer Karácsony, akkor maradt a második elég meredek logika, de hát ez van).
Jughead
Ha nem akarnának csalni, akkor szimplán elhajtották volna Vitézyt a gyenge beadványával.
ender1112
Jughead
24.hu/belfold/2024/06/14/nvb-vitezy-david-szentkiralyi-fopolgarmester-valasztas/
ender1112
Jughead
elvileg 200 embere. de meg sem lehetett allapitani a dontes meghozatala elott, hogy ezek az emberek tenyleg azok, akik. hogy tenyleg ok irtak ala hiszen jo parrol hianyzik meg a 2 tanu is stb.
ezert irtam azt, hogy meg egy fhm elinditasanak is komolyabb formai kovetelmenyei vannak, mint ezek az allitolagos bizonyitekok pedig hat annak sincsen sok.
csebi
Az NVB szerinti eljárásban valószínűsíteni szükséges a jogsértés tényét, ehhez SZSZB tagok nyilatkozata szolgálhat alapul (lásd ehhez a Fővárosi Ítélőtábla 13.PK.50.044/2014/2. sz döntését).
Önmagában a gyakorlat alapján 3-4 SZSZB tag nyilatkozata is elégséges, ha abból kitűnik, hogy a jogsértés megtörténhetett. Itt az átlátszó cikke szerint több, mint 200 SZSZB tag nyilatkozott ekként. Az, hogy ők ezt esetleg nem teljes bizonyító erejű magánokiratban tették nem perdöntő kérdés (egyszerű magánokirat is bír bizonyító erővel). Az SZSZB tagok előadása szerint téves jogértelmezésre került sor, hiszen hibásan lettek érvénytelenítve szavazatok (az megint csak irreleváns, hogy vasárnap ezt hitelesítették, hiszen pont az ebben való tévedés alapozza meg a jogsérelmet). Azt nem tudom mire alapozod, hogy nem lehetett megállapítani, hogy valójában SZSZB tagok-e vagy sem, hiszen erről van nyilvántartás vezetve.
Összességében ez egy teljesen jó beadvány volt, majd ma kiderült, hogy meg is állta a helyét.
Amire amúgy én kiváncsi lennék, hogy melyik ellenzéki tag szavazta meg az újraszámlálást (12-4 volt ugye a szavazás, ebből 7 állandó tag + Fidesz, KDNP, LMP, Mi Hazánk az 11, szóval a Jobbik-Párbeszéd-DK-MSZP-MOMO egyikének delegáltja is az újraszámolás mellett döntött).
Jughead
Igen lehet nyomon követni. Kivéve ha utolsó pillanatban kapod meg ami itt is történt így nem lehetett ellenőrizni h tényleg azok a személyek szerepelnek a bizonyitekokon, akik ott voltak főleg nem h tényleg ők írták-e alá. Azt már fel vetem h a nem fideszes jelölt hogyan szerzett meg 200+ fideszes bizottsági tag elérhetőséget ilyen rövid határidő alatt és beszerezte tőlük az aláírt nyilatkozatokat. Azért ez logisztikailag is rohadt nehéz.
De mondom: ott az átlátszó cikk. Kérlek, olvasd el. Szakértők elmondják h mi volt a gond ezzel az egész eljárással.
csebi
Az átlátszó cikke szerint a neve elhallgatását kérő választási jogi szakértő szerint nem az újraszámolás elrendelésével önmagában van probléma, hanem az újraszámolás módjával. Ennyit mond az átlátszó cikke.
Az, hogy egy ellenzéki delegált szerint 4 óra alatt nem volt ideje az NVB-nek átnézni, hogy valódi SZSZB tagok voltak-e, akik a nyilatkozatot tették vagy sem, az nálam nem hiteles, hiszen mi mást mondana? Én úgy gondolom, hogy 4 óra erre bőven elég volt.
Jughead
16:14kor ment be az NVBhez, és ehhez képest döntöttek 4 órán belül.
Vajon 16:14kor megkapta minden delegált?
De tegyük fel hogy oké. Megkaptak. Azért azt mondani h 200fot biztosan elférsz szerda délután 4 óra alatt hat nem tudom. Ja és nem is volt 4 orad hiszen az ülés meg ki lett írva időközben 2 órán belülre szoval akkor vagy telefonálgatsz vagy ülésen veszel részt.
Vajon miért nem kellett ennyire gyorsan dönteni mikor 3 napjuk van. Vajon miért nem lehetett helyt adni annak h ne 4 órán belül döntsenek hanem csak másnap miután megbizonyosodtak róla h tényleg ezek az emberek írtak alá?
5 hónapja
Az átlátszó cikke szerint a neve elhallgatását kérő választási jogi szakértő szerint nem az újraszámolás elrendelésével önmagában van probléma, hanem az újraszámolás módjával. Ennyit mond az átlátszó cikke.200+ szavazókörből érkező bizonyítékokat kellett volna átnéziük
Az, hogy egy ellenzéki delegált szerint 4 óra alatt nem volt ideje az NVB-nek átnézni, hogy valódi SZSZB tagok voltak-e, akik a nyilatkozatot tették vagy sem, az nálam nem hiteles, hiszen mi mást mondana? Én úgy gondolom, hogy 4 óra erre bőven elég volt.
Jughead
4 óra erre elég?
de én nem is emékszem konkrét idő intervallumra (kg 1.5 órát mondott)
Szerkesztette: Negritis, a vajda
5 hónapja
cartman023
827
na mizu, vannak már oddsok hogy ki nyer? 😀Nincs, mert nem merik a főnöknek elmondani a végeredményt.
Löfli
5 hónapja
Honnan tudod, hogy "alig vettek részt"? A tudósítás szerint elég sokan voltak.Oké, akkor a fake news elkerülése végett: felesleges hangulatkeltés volt, hogy a venezuelai szavazók bármit befolyásolni fognak és eldöntik a kerületi szavazást, ugyanis alig vettek részt.Ne terelj! Azt állítottad, hogy a venezuelaiak nem szavaztak.Azt mondod az a 220 szavazat, ami a Fideszre jött mind tőlük származik egyébként az egy tisztán ellenzéki szavazókör lett volna?A fake news elkerülése végett: a venezuelaiak nem szavaztak végül, ahogy azt pl. csebi előre is jelezte, hogy ez felesleges hangulatkeltés előre.Tényleg nem szavaztak, francba a hangulatkeltéssel:
Jughead
hang.hu/belfold/hat-persze-hogy-a-fideszre-sorban-szavaznak-a-venezuelaiak-a-i-keruletben-164791
nagylaza, főpohárnok
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Jughead
5 hónapja
na mizu, vannak már oddsok hogy ki nyer? 😀
5 hónapja
Jughead
5 230
Oké, akkor a fake news elkerülése végett: felesleges hangulatkeltés volt, hogy a venezuelai szavazók bármit befolyásolni fognak és eldöntik a kerületi szavazást, ugyanis alig vettek részt.Ne terelj! Azt állítottad, hogy a venezuelaiak nem szavaztak.Azt mondod az a 220 szavazat, ami a Fideszre jött mind tőlük származik egyébként az egy tisztán ellenzéki szavazókör lett volna?A fake news elkerülése végett: a venezuelaiak nem szavaztak végül, ahogy azt pl. csebi előre is jelezte, hogy ez felesleges hangulatkeltés előre.Tényleg nem szavaztak, francba a hangulatkeltéssel:
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Jughead
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Jughead
5 230
Az FMH eljárásindító dokumentum, így a Pp. alapján teljes bizonyító erejű magánokirati forma kötelező. A fellebbezést itt is teljes bizonyító erejű magánokiratban kellett benyújtani.Ja és az FMH-n kell két tanú aláírása, amelyet ugye a beadvány bizonyítékai között többször sem sikerült megugorni, erre írtam azt.Gondolom FMH-ra gondolsz, kivéve ha a meztelen nős magazinra gondolsz. Ott egy formai követelmény van, hogy a megfelelő nyomtatványt töltsd ki. Nemperes eljárásról lévén szó bizonyításnak nincs helye.atlatszo cikkben eleg szepen le van irva.Szóval több, mint 200 személy nyilatkozata gyenge alap? Ne hülyéskedjünk már.Szvsz már volt ez itt, de nesze:Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
De azért durva lenne, ha a Fidesz már csalni se tudna, holott már mindenki kijelentette (nem csak itt), hogy ez el lett csalva
Jughead
ender1112
Vagy a másik lehetőség, hogy mivel nem akarták a választási csalás miatti elégedetlenkedést, meg nekik amúgy is tökéletes a többség nélküli (így kvázi tehetetlen) Karácsony lejáratása, így elcsalták a javára és direkt érvénytelenítették az amúgy érvényesítendő szavazatokat. 😮
(Ha jól értem, akkor nem lehetőség, hogy nem csalták el, én meg nem hiszem, hogy ennyire amatőrök, szóval ha valóban nyer Karácsony, akkor maradt a második elég meredek logika, de hát ez van).
Jughead
Ha nem akarnának csalni, akkor szimplán elhajtották volna Vitézyt a gyenge beadványával.
ender1112
Jughead
24.hu/belfold/2024/06/14/nvb-vitezy-david-szentkiralyi-fopolgarmester-valasztas/
ender1112
Jughead
elvileg 200 embere. de meg sem lehetett allapitani a dontes meghozatala elott, hogy ezek az emberek tenyleg azok, akik. hogy tenyleg ok irtak ala hiszen jo parrol hianyzik meg a 2 tanu is stb.
ezert irtam azt, hogy meg egy fhm elinditasanak is komolyabb formai kovetelmenyei vannak, mint ezek az allitolagos bizonyitekok pedig hat annak sincsen sok.
csebi
Az NVB szerinti eljárásban valószínűsíteni szükséges a jogsértés tényét, ehhez SZSZB tagok nyilatkozata szolgálhat alapul (lásd ehhez a Fővárosi Ítélőtábla 13.PK.50.044/2014/2. sz döntését).
Önmagában a gyakorlat alapján 3-4 SZSZB tag nyilatkozata is elégséges, ha abból kitűnik, hogy a jogsértés megtörténhetett. Itt az átlátszó cikke szerint több, mint 200 SZSZB tag nyilatkozott ekként. Az, hogy ők ezt esetleg nem teljes bizonyító erejű magánokiratban tették nem perdöntő kérdés (egyszerű magánokirat is bír bizonyító erővel). Az SZSZB tagok előadása szerint téves jogértelmezésre került sor, hiszen hibásan lettek érvénytelenítve szavazatok (az megint csak irreleváns, hogy vasárnap ezt hitelesítették, hiszen pont az ebben való tévedés alapozza meg a jogsérelmet). Azt nem tudom mire alapozod, hogy nem lehetett megállapítani, hogy valójában SZSZB tagok-e vagy sem, hiszen erről van nyilvántartás vezetve.
Összességében ez egy teljesen jó beadvány volt, majd ma kiderült, hogy meg is állta a helyét.
Amire amúgy én kiváncsi lennék, hogy melyik ellenzéki tag szavazta meg az újraszámlálást (12-4 volt ugye a szavazás, ebből 7 állandó tag + Fidesz, KDNP, LMP, Mi Hazánk az 11, szóval a Jobbik-Párbeszéd-DK-MSZP-MOMO egyikének delegáltja is az újraszámolás mellett döntött).
Jughead
Igen lehet nyomon követni. Kivéve ha utolsó pillanatban kapod meg ami itt is történt így nem lehetett ellenőrizni h tényleg azok a személyek szerepelnek a bizonyitekokon, akik ott voltak főleg nem h tényleg ők írták-e alá. Azt már fel vetem h a nem fideszes jelölt hogyan szerzett meg 200+ fideszes bizottsági tag elérhetőséget ilyen rövid határidő alatt és beszerezte tőlük az aláírt nyilatkozatokat. Azért ez logisztikailag is rohadt nehéz.
De mondom: ott az átlátszó cikk. Kérlek, olvasd el. Szakértők elmondják h mi volt a gond ezzel az egész eljárással.
csebi
Az átlátszó cikke szerint a neve elhallgatását kérő választási jogi szakértő szerint nem az újraszámolás elrendelésével önmagában van probléma, hanem az újraszámolás módjával. Ennyit mond az átlátszó cikke.
5 hónapja
Ja értem. Hat igen OV az aki ezt 5Dben tolja 😊De mondom: ott az átlátszó cikk. Kérlek, olvasd el. Szakértők elmondják h mi volt a gond ezzel az egész eljárással.átlátszóba ott van hont
csebi
fideszesek
Negritis, a vajda
5 hónapja
De mondom: ott az átlátszó cikk. Kérlek, olvasd el. Szakértők elmondják h mi volt a gond ezzel az egész eljárással.átlátszóba ott van hont
csebi
fideszesek
5 hónapja
Ne terelj! Azt állítottad, hogy a venezuelaiak nem szavaztak.Azt mondod az a 220 szavazat, ami a Fideszre jött mind tőlük származik egyébként az egy tisztán ellenzéki szavazókör lett volna?A fake news elkerülése végett: a venezuelaiak nem szavaztak végül, ahogy azt pl. csebi előre is jelezte, hogy ez felesleges hangulatkeltés előre.Tényleg nem szavaztak, francba a hangulatkeltéssel:
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Jughead
5 hónapja
Ja és az FMH-n kell két tanú aláírása, amelyet ugye a beadvány bizonyítékai között többször sem sikerült megugorni, erre írtam azt.Gondolom FMH-ra gondolsz, kivéve ha a meztelen nős magazinra gondolsz. Ott egy formai követelmény van, hogy a megfelelő nyomtatványt töltsd ki. Nemperes eljárásról lévén szó bizonyításnak nincs helye.atlatszo cikkben eleg szepen le van irva.Szóval több, mint 200 személy nyilatkozata gyenge alap? Ne hülyéskedjünk már.Szvsz már volt ez itt, de nesze:Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
Jughead
csebi
Jughead
5 hónapja
Jughead
5 230
Azt mondod az a 220 szavazat, ami a Fideszre jött mind tőlük származik egyébként az egy tisztán ellenzéki szavazókör lett volna?A fake news elkerülése végett: a venezuelaiak nem szavaztak végül, ahogy azt pl. csebi előre is jelezte, hogy ez felesleges hangulatkeltés előre.Tényleg nem szavaztak, francba a hangulatkeltéssel:
Jughead
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
A fake news elkerülése végett: a venezuelaiak nem szavaztak végül, ahogy azt pl. csebi előre is jelezte, hogy ez felesleges hangulatkeltés előre.Tényleg nem szavaztak, francba a hangulatkeltéssel:
Jughead
5 hónapja
Kampman
28 359
Tehát, 6-kor lehet két helyen is tüntetni.Az 1947-es kékcédulás választás volt az, amit az összes résztvevő párt megfellebbezett. Volt akik a komcsik csalásai miatt, a győztes komcsik és szövetségeseik viszont azért, hogy az eredményszámításnál csalhassanak még jobban.
Báyerzsótival rohadtbrüsszel ellen. És Gerivel egy megnyert választás megismétléséért.
Tényleg pezseg a demokrácia.
csipkelli
Szóval ennek van nálunk hagyománya.
5 hónapja
A fake news elkerülése végett: szavaztak, csak nem tudni pontosan hányan, és persze hogyan.A fake news elkerülése végett: a venezuelaiak nem szavaztak végül, ahogy azt pl. csebi előre is jelezte, hogy ez felesleges hangulatkeltés előre.a venezuelaiak pedig 9000 kilométert.Na mi a kuki van? 😊260 kilométert utaztak a szavazatszámlálók!
warr_b
csipkelli
deyell
Jughead
5 hónapja
Jughead
5 230
De-de ezért is emeltem ki, hogy a fake news elkerülése végett, tehát nem a topikhoz kapcsolódva teszem hozzá. 😊jó, viccelni sem lehet?A fake news elkerülése végett: a venezuelaiak nem szavaztak végül, ahogy azt pl. csebi előre is jelezte, hogy ez felesleges hangulatkeltés előre.a venezuelaiak pedig 9000 kilométert.Na mi a kuki van? 😊260 kilométert utaztak a szavazatszámlálók!
warr_b
csipkelli
deyell
Jughead
deyell
5 hónapja
deyell
11 702
jó, viccelni sem lehet?A fake news elkerülése végett: a venezuelaiak nem szavaztak végül, ahogy azt pl. csebi előre is jelezte, hogy ez felesleges hangulatkeltés előre.a venezuelaiak pedig 9000 kilométert.Na mi a kuki van? 😊260 kilométert utaztak a szavazatszámlálók!
warr_b
csipkelli
deyell
Jughead
choose life