Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
Aki most beszél amúgy legalább értelmesen, összefoglalja mi volt a baj.ha Tamasra gondolsz, ot nagyra becsulum szakmailag. rengeteget targyaltam vele menekultugyben, es mindig korrekt volt, sosem sulyedt bizonyos szint ala.
Tarsi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Tarsi
1 247
Aki most beszél amúgy legalább értelmesen, összefoglalja mi volt a baj.
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Köszönöm! Köszönöm! KÖSZÖNÖM!Én ezt most Fidesz győzelemnek látom és Magyarnak annyira nem kedvez a bigger pictureben
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
anno összefűztem egy "győztünk, de miért, csak" láncotSelmeczi Gabriella szerint csakcoub.com/view/fzh69Mert megváltoztatták?viszont ennek a csavonak is igaza van: azert nonszensz h az ervenytelen szavazatok 2%-a ervenyes.nem értem hogy ez miért nincs így
pont ezert kellene mindent ujra szamolni, ami 1%on belul van automatikusan.
csebi
Negritis, a vajda
Willie Parker
Negritis, a vajda
Willie Parker
de fingom sincs már hol van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Willie Parker
15 409
A lényeg, hogy minden faszaha meg egszer vki elmondja, hogy peldaerteku szakmai munka, egyuttmukodes akkor foldet rajuk.De hát megtapsolták magukat. Mit nem értesz ezen.
csebi
Tarsi
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Selmeczi Gabriella szerint csakcoub.com/view/fzh69Mert megváltoztatták?viszont ennek a csavonak is igaza van: azert nonszensz h az ervenytelen szavazatok 2%-a ervenyes.nem értem hogy ez miért nincs így
csebi
Negritis, a vajda
Willie Parker
Negritis, a vajda
5 hónapja
ezek a csavok a versenyszferaban tul sokat nem elnenek meg😃😃legalabb lattak volna a ponyvaregenyt:
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Köszönöm! Köszönöm! KÖSZÖNÖM!Majdnem elfelejtettem mondani: K Ö S Z Ö N Ö M!!!
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Willie Parker
15 409
ezek a csavok a versenyszferaban tul sokat nem elnenek meg😃😃Ablakos mémet tudom elképzelni hozzájuk
Kenny
5 hónapja
coub.com/view/fzh69Mert megváltoztatták?viszont ennek a csavonak is igaza van: azert nonszensz h az ervenytelen szavazatok 2%-a ervenyes.nem értem hogy ez miért nincs így
csebi
Negritis, a vajda
Willie Parker
5 hónapja
bazz én nem dadogok ennyire 1000 ember előtt
5 hónapja
ha meg egszer vki elmondja, hogy peldaerteku szakmai munka, egyuttmukodes akkor foldet rajuk.hihetetlen szánalmas
csebi
az újraszámlálás elrendelése és az érvénytelen szavazatok száma 2 független dolog
ha új szavazat jön be akkor is legit lehetett volna az újraszámlálás
és 10000 mellett is lehetett volna rossz döntés
5 hónapja
itt Maltan mar jar erte 10 cent, kupakolasonkkent.Na, akkor ha Geri lemond, elindulhat mindenki. Ez sokkal jobb opció, mint egy új választás, jöhet vissza Szandra.A Szentkirályi újrahasznosítható tudtommal
csipkelli
Willie Parker
5 hónapja
Tarsi
1 247
ha meg egszer vki elmondja, hogy peldaerteku szakmai munka, egyuttmukodes akkor foldet rajuk.De hát megtapsolták magukat. Mit nem értesz ezen.
csebi
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Mert megváltoztatták?viszont ennek a csavonak is igaza van: azert nonszensz h az ervenytelen szavazatok 2%-a ervenyes.nem értem hogy ez miért nincs így
csebi
Negritis, a vajda
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Na, akkor ha Geri lemond, elindulhat mindenki. Ez sokkal jobb opció, mint egy új választás, jöhet vissza Szandra.A Szentkirályi újrahasznosítható tudtommal
csipkelli
5 hónapja
ha meg egszer vki elmondja, hogy peldaerteku szakmai munka, egyuttmukodes akkor foldet rajuk.
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Tudom, én is elvégeztemkalap szarna meg a jo szamot sem tudta az elnok bemondani. kabare baszki.Milyen jó a jogászképzésünk
csebi
Willie Parker
Amadeus von Dollárbaloldal
5 hónapja
Amadeus the Young
32 915
kalap szarna meg a jo szamot sem tudta az elnok bemondani. kabare baszki.Milyen jó a jogászképzésünk
csebi
Willie Parker
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
viszont ennek a csavonak is igaza van: azert nonszensz h az ervenytelen szavazatok 2%-a ervenyes.nem értem hogy ez miért nincs így
csebi
5 hónapja
az amugy romokban volt mar akkor is.na meg a jo szamot sem tudta az elnok bemondani. kabare baszki.Milyen jó a jogászképzésünk
csebi
Willie Parker
viszont ennek a csavonak is igaza van: azert nonszensz h az ervenytelen szavazatok 2%-a ervenyes.
bocsi, nem jott at 😊Dehogyis. Humorizalni probaltam.Kopasz meg ont olajat a tuzre.felvetette, hogy szabalyozni kellene azt pl h ne fel orat kapj bemenni a polgarmesteri hivatalba. vagy ugy gondolod h ez teljesen elvarhato minden egyes helyi valasztasi bizottsag tagtol?
Kenny
csebi
Kenny
5 hónapja
és nem 4 hanem 1.5 óra voltfasza ...
5 hónapja
az hogy van 500 rosszul elbírált szavazatnem jelenti azt hogy a módszer amivel eljutottak oda helyes