Politika

70 feliratkozó

24 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 569 — Lucas Scott
Hugom szerint Pesten holnap nem fog dolgozni senki, ahogy most kinéz a város 😀
Toto21
én fixen fogok
bár itt már azt írták, megyek a börtönbe xdd
zacknorb
Azt hittük h már onnan kommentelsz

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 135 — The Mathematician
Toto21
én fixen fogok
zacknorb
én valszeg az irodába is megyek be holnap

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
24 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 153
Hogy én mennyire fogom rövidesen utálni, hogy MP mennyit beszél. Faszé nem lehet 10-15 percben lerendezni.😀
peterk2005 udvari bolond
eddig a rövid kormányinfó volt a baj, a jövőben ilyen maratoniak lesznek azok is 😀 😀
gamerkr
Kormányinfók előtt lesznek majd over/underek a Petőfi idézetekre.

24 napja
Pep71 Green Bay Packers 3 638
Minden megyében a Tisza nyerte a listás szavazást, csak Szabolcsban, Nógrádban és Vasban maradtak 50% alatt.
Kampman
sötét zalát leváltja sötét vas 😀 😀
24 napja
Toto21 Chicago Bears 8 326
Mekkora trollkodás lenne a fidesztől, ha lekapcsolnák a parlament világítását 😂😂😂
warr_b
22-kor történt volna ez meg, de már lebeszélték, hogy csak hajnali 1 után fog ez megtörténni
r.baggio
a rezsiszámla már az új kormány baja 😀
24 napja
ozibozi New York Giants 21 491
Én ezt megkönnyeztem. Csak tartsa be az ígéretei nagy részét, és ne lopjon sokat, csak kicsit.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ha már nem csak 100 ember tud lopni hanem több ezernek jut, már előrébb vannak
24 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
fú gec, kemény trip ez

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 943 — Kinek mit intézett a kormánya
Toto21
én fixen fogok

Poloska vagyok.
24 napja
warr_b Washington Commanders 29 853 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mekkora trollkodás lenne a fidesztől, ha lekapcsolnák a parlament világítását 😂😂😂
warr_b
Mondta MP egy korábbi beszédében, hogy kibulizta, hogy éjjel 2-ig legyen a szokásos éjfél helyett.
Kampman
Fasza, az nem volt meg, ügyes

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
24 napja
Stez SMU Mustangs 48 354 — Whoops, looks like something went wrong.
Hogy én mennyire fogom rövidesen utálni, hogy MP mennyit beszél. Faszé nem lehet 10-15 percben lerendezni.😀
peterk2005 udvari bolond
Szereti a saját hangját.
Mai beszédek alapján OV a te embered, az talán 5 perc sem volt
csebi
Ekkora szopas utan meglepett volna, ha hosszabbra huzza a foni.

24 napja
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Hat innen Berlinből hatalmas gratula nektek, srácok!!

Remelem Magyar Péter rászolgál a bizalomra, és egy olyan országot épít, amibe megéri majd egyszer hazakoltozni. Most először a 4 év alatt érzem azt, hogy jó lenne otthon lenni és együtt átélni ezt a napot.

Huuu van bennem pia már bőven, de esküszöm mindjárt sírok. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
24 napja
Én ezt megkönnyeztem. Csak tartsa be az ígéretei nagy részét, és ne lopjon sokat, csak kicsit.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
figyi nem lesz jó az elején és fájni fog. Csak vigye végig és ne adja el úgy a dolgokat, hogy ne tudnánk erősödni. Ennyit kérek
24 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 842 — "Montoya por favor!"
Gyurcsány vajon hol nézi hogy amint nincs, egyből jön a W?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
24 napja

24 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 943 — Kinek mit intézett a kormánya
basszus most nézem, a mostani Fideszes körzetek fele lehet elesik az átjelentekezett szavazatokkal

Poloska vagyok.
24 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 153
warr_b
Mondta MP egy korábbi beszédében, hogy kibulizta, hogy éjjel 2-ig legyen a szokásos éjfél helyett.

24 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
warr_b
22-kor történt volna ez meg, de már lebeszélték, hogy csak hajnali 1 után fog ez megtörténni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Akcidens 188
Löfli, mikor hirdetsz eredményt? 😄
warr_b
ha hazajutok 😀
Löfli
Mondd hogy MP stáb tagja vagy, és vmeddig dobjanak el😉
24 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 569 — Lucas Scott
peterk2005 udvari bolond
Szereti a saját hangját.
Mai beszédek alapján OV a te embered, az talán 5 perc sem volt

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 879 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
peterk2005 udvari bolond
eddig a rövid kormányinfó volt a baj, a jövőben ilyen maratoniak lesznek azok is 😀 😀

24 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 471 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

24 napja
Az előző három választáson a kedvezményes kvóta 22-24 ezer szavazat között mozgott, ennyi voksra volt szükség egy nemzetiségnek a mandátumszerzéshez. A német nemzetiségi lista ezt a küszöböt 2018-ban és 2022-ben is elérte, amihez mindkét alkalommal hozzájárult, hogy a regisztráltak száma bőven meghaladta a 30 ezret. Mivel idén a magasabb részvétel várhatóan a kvóta emelkedését is magával hozza, és a leiratkozások folytatódása sem zárható ki, egyre valószínűbbnek látszik, hogy a német nemzetiségi lista ezúttal nem jut mandátumhoz.
 nepszava.hu/3311099_nemet-nemzetisegi-kepviselo-valasztas-2026-nemzetisegi-lista
Lista
Mandátumok
Szavazatok
Magyarországi Romák Országos emblémája
Magyarországi Romák Országos
0
16 010
MNOÖ emblémája
MNOÖ
0
15 705

ez alapján sztem nem lesz nem zetiségi

24 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
warr_b Washington Commanders 29 853 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
24 napja