Politika
70 feliratkozó
24 napja
Azt hittük h már onnan kommentelszHugom szerint Pesten holnap nem fog dolgozni senki, ahogy most kinéz a város 😀én fixen fogok
Toto21
bár itt már azt írták, megyek a börtönbe xdd
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
én valszeg az irodába is megyek be holnapHugom szerint Pesten holnap nem fog dolgozni senki, ahogy most kinéz a város 😀én fixen fogok
Toto21
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Kormányinfók előtt lesznek majd over/underek a Petőfi idézetekre.Hogy én mennyire fogom rövidesen utálni, hogy MP mennyit beszél. Faszé nem lehet 10-15 percben lerendezni.😀eddig a rövid kormányinfó volt a baj, a jövőben ilyen maratoniak lesznek azok is 😀 😀
peterk2005 udvari bolond
gamerkr
24 napja
Minden megyében a Tisza nyerte a listás szavazást, csak Szabolcsban, Nógrádban és Vasban maradtak 50% alatt.sötét zalát leváltja sötét vas 😀 😀
Kampman
24 napja
a rezsiszámla már az új kormány baja 😀Mekkora trollkodás lenne a fidesztől, ha lekapcsolnák a parlament világítását 😂😂😂22-kor történt volna ez meg, de már lebeszélték, hogy csak hajnali 1 után fog ez megtörténni
warr_b
r.baggio
24 napja
Én ezt megkönnyeztem. Csak tartsa be az ígéretei nagy részét, és ne lopjon sokat, csak kicsit.Ha már nem csak 100 ember tud lopni hanem több ezernek jut, már előrébb vannak
bcsarli, Udvari Főkóstoló
24 napja
fú gec, kemény trip ez

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Hugom szerint Pesten holnap nem fog dolgozni senki, ahogy most kinéz a város 😀én fixen fogok
Toto21
Poloska vagyok.
24 napja
Fasza, az nem volt meg, ügyesMekkora trollkodás lenne a fidesztől, ha lekapcsolnák a parlament világítását 😂😂😂Mondta MP egy korábbi beszédében, hogy kibulizta, hogy éjjel 2-ig legyen a szokásos éjfél helyett.
warr_b
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
24 napja
Ekkora szopas utan meglepett volna, ha hosszabbra huzza a foni.Hogy én mennyire fogom rövidesen utálni, hogy MP mennyit beszél. Faszé nem lehet 10-15 percben lerendezni.😀Szereti a saját hangját.
peterk2005 udvari bolond
Mai beszédek alapján OV a te embered, az talán 5 perc sem volt
csebi
24 napja
Hat innen Berlinből hatalmas gratula nektek, srácok!! Remelem Magyar Péter rászolgál a bizalomra, és egy olyan országot épít, amibe megéri majd egyszer hazakoltozni. Most először a 4 év alatt érzem azt, hogy jó lenne otthon lenni és együtt átélni ezt a napot.
Huuu van bennem pia már bőven, de esküszöm mindjárt sírok. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
24 napja
Én ezt megkönnyeztem. Csak tartsa be az ígéretei nagy részét, és ne lopjon sokat, csak kicsit.figyi nem lesz jó az elején és fájni fog. Csak vigye végig és ne adja el úgy a dolgokat, hogy ne tudnánk erősödni. Ennyit kérek
bcsarli, Udvari Főkóstoló
24 napja
Gyurcsány vajon hol nézi hogy amint nincs, egyből jön a W?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
24 napja
24 napja
basszus most nézem, a mostani Fideszes körzetek fele lehet elesik az átjelentekezett szavazatokkal
Poloska vagyok.
24 napja
Mekkora trollkodás lenne a fidesztől, ha lekapcsolnák a parlament világítását 😂😂😂Mondta MP egy korábbi beszédében, hogy kibulizta, hogy éjjel 2-ig legyen a szokásos éjfél helyett.
warr_b
24 napja
Mekkora trollkodás lenne a fidesztől, ha lekapcsolnák a parlament világítását 😂😂😂22-kor történt volna ez meg, de már lebeszélték, hogy csak hajnali 1 után fog ez megtörténni
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Akcidens
188
Mondd hogy MP stáb tagja vagy, és vmeddig dobjanak el😉Löfli, mikor hirdetsz eredményt? 😄ha hazajutok 😀
warr_b
Löfli
24 napja
Hogy én mennyire fogom rövidesen utálni, hogy MP mennyit beszél. Faszé nem lehet 10-15 percben lerendezni.😀Szereti a saját hangját.
peterk2005 udvari bolond
Mai beszédek alapján OV a te embered, az talán 5 perc sem volt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Hogy én mennyire fogom rövidesen utálni, hogy MP mennyit beszél. Faszé nem lehet 10-15 percben lerendezni.😀eddig a rövid kormányinfó volt a baj, a jövőben ilyen maratoniak lesznek azok is 😀 😀
peterk2005 udvari bolond
24 napja
Én ezt megkönnyeztem. Csak tartsa be az ígéretei nagy részét, és ne lopjon sokat, csak kicsit.
24 napja
Az előző három választáson a kedvezményes kvóta 22-24 ezer szavazat között mozgott, ennyi voksra volt szükség egy nemzetiségnek a mandátumszerzéshez. A német nemzetiségi lista ezt a küszöböt 2018-ban és 2022-ben is elérte, amihez mindkét alkalommal hozzájárult, hogy a regisztráltak száma bőven meghaladta a 30 ezret. Mivel idén a magasabb részvétel várhatóan a kvóta emelkedését is magával hozza, és a leiratkozások folytatódása sem zárható ki, egyre valószínűbbnek látszik, hogy a német nemzetiségi lista ezúttal nem jut mandátumhoz.nepszava.hu/3311099_nemet-nemzetisegi-kepviselo-valasztas-2026-nemzetisegi-lista
Lista
Mandátumok
Szavazatok
Magyarországi Romák Országos emblémája
Magyarországi Romák Országos
0
16 010
MNOÖ emblémája
MNOÖ
0
15 705
ez alapján sztem nem lesz nem zetiségi
24 napja

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Mekkora trollkodás lenne a fidesztől, ha lekapcsolnák a parlament világítását 😂😂😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
24 napja
Hugom szerint Pesten holnap nem fog dolgozni senki, ahogy most kinéz a város 😀