Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
Egyrészt Ungár negyedmilliárd forintja nagyon hatékonyan lett elköltve. Ha csak Bpre költöd el, az nagyon sok pénz. Lehet mérni, hogy egy hónap alatt elver ennyit a Megafon a FBn, de az egy teljesen más skála.Januárban nem tudom, de volt pár ilyen.Biztosan voltak ilyen kutatások - nyilván nem a levegőbe beszélsz -, csak én nem emlékszem rá. Linkelnél egyet, amelyik szerint januárban KG - jöhet bárki - 50 százalék fölött állt?Várjál-várjál. Januárban még úgy volt, hogy jöhet akárki, akkor is 50% felett lesz újraválasztva.Most tényleg megismételt választás lesz BP-en?Én erre kis esélyt látok. KariGeri meg nem hülye, sokkal jobban elverné Vitézyt egy második választáson, és még politika tőkét is szerezne vele.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
balintbaba
Kezd hasonlítani a dk-s listájához, akiket két választás között mindig 20 és 30% között mérnek.
vpi
nagylaza, főpohárnok
Ez pl. márciusi.
nepszava.hu/3229474_republikon-intezet-fopolgarmester-valasztas-karacsony-gergely-vitezy-david
Őszentsége Sobri Jóska
És ha már itt tartunk, Alexandra visszalépése és a Fidesz támogatása összeadódott ezzel a kampánnyal. Arról nem is beszélve, hogy a negatív kampányt se kapta Vitézy egy percig sem.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy végig ez volt a terv, és majdnem be is jött. Abban már nem teljesen, de mondjuk 70%-ban biztos vagyok, hogy Vitézy és Szentkirályi erről nem tudtak. Ők csak eldobható bábok
5 hónapja
Januárban nem tudom, de volt pár ilyen.Biztosan voltak ilyen kutatások - nyilván nem a levegőbe beszélsz -, csak én nem emlékszem rá. Linkelnél egyet, amelyik szerint januárban KG - jöhet bárki - 50 százalék fölött állt?Várjál-várjál. Januárban még úgy volt, hogy jöhet akárki, akkor is 50% felett lesz újraválasztva.Most tényleg megismételt választás lesz BP-en?Én erre kis esélyt látok. KariGeri meg nem hülye, sokkal jobban elverné Vitézyt egy második választáson, és még politika tőkét is szerezne vele.
balintbaba
Kezd hasonlítani a dk-s listájához, akiket két választás között mindig 20 és 30% között mérnek.
vpi
nagylaza, főpohárnok
Ez pl. márciusi.
nepszava.hu/3229474_republikon-intezet-fopolgarmester-valasztas-karacsony-gergely-vitezy-david
5 hónapja
Biztosan voltak ilyen kutatások - nyilván nem a levegőbe beszélsz -, csak én nem emlékszem rá. Linkelnél egyet, amelyik szerint januárban KG - jöhet bárki - 50 százalék fölött állt?Várjál-várjál. Januárban még úgy volt, hogy jöhet akárki, akkor is 50% felett lesz újraválasztva.Most tényleg megismételt választás lesz BP-en?Én erre kis esélyt látok. KariGeri meg nem hülye, sokkal jobban elverné Vitézyt egy második választáson, és még politika tőkét is szerezne vele.
balintbaba
vpi
5 hónapja
Én így látom amúgy a dolgokat:Komoly teljesítmény ennyire elhasalni az értelmezésén annak, amit itt és amit eddig mondtam😊index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/14/nemzeti-valasztasi-iroda-karacsony-gergely-vitezy-david-budapest-fovaros-fopolgarmester/A fidesz csinált egy helyzetet Szandika visszaléptetésével, aztán abban bíztak, hogy a szavazóik és a szavazaszámlálóik a barmok és azért lett annyi érvénytelen, aztán most úgy tűnik, hogy csak a Tisza szimpatizánsok adták be inkább üresen a papírt, vagy épp a sajátjaik, akik nem akartak Vitézyre szavazni, mert nekik meg nem elég fideszes...
Ha jól értem, akkor a Fidesz, aki épp választási csalást követ el itt többek szerint csalással kihozta Karácsony Gergelyt győztesnek!
Jön a mea culpa most sokaktól, hogy a választás teljes transzparenciája valósult meg és győzedelmeskedett a demokrácia, vagy levonjuk a következtetést, hogy csalás történt és KG = Fidesz? Lehet választani (én meg szívesen olvasom tovább, hogyan próbálják meg páran itt enyhíteni a kognitív disszonanciát).
(vagy megszopatott az index és fake news, hogy nyert a baloscsoda)
Foldesi26
Vagy akkor mi is lehet az a 24000 érvénytelen, ami mégis ottmaradt? Biztos KG egyesével kiradírozta kézzel az összesen az X-et, legalábbis az eddigi hozzászólásaid alapján tippelem ez van a te fejedben egyetlen értelmes magyarázatként, mert az lehetetlen, hogy KG csak simán nyert, mert nem jött be a fideszes huszárvágás...
StormST
Segítek: az én állításom az, hogy bár az embernek nagyon erős vágya van / volt a konteókra, de nem történt semmi más Budapesten, mint az, hogy KG a saját jogán megnyerte a választást.
És őszintén röhögök azon a DK-s nyugdíjas teórián, hogy a 14 éve teljhatalmú, szektorokat bekebelező, a magyar néplelket elragadó, káderek ezreit fenntartó fidesz elcsalta a választásokat, csak 41 szavazatnyival pont elkúrták, mert csalni sem tudnak már rendesen. Ez bohóc tempó, és nem más, mint kognitiv disszonancia redukció. (Szintén segítek megérteni, hogy arra utaltam, hogyha a fidesz elcsalta a valasztast, de KG nyert, akkor logikusan kovetkezik, hogy a fidesz KG gyozelmet szerette volna😊)
De Gergo arrol hires, hogy igazat mond, tehat varom az uj fopolgi valasztast.
Foldesi26
1: elképesztő hiba h 1%n belüli kulonbsegnel nincs automatikus újra számlálás. Talán nem az utolsó körzetre is kellene h vonatkozzon de mondjuk egyéni képviselő, polgármester eseten mindenképpen. Elég aggályos h 2% érvénytelen valójában érvényes volt.
Ja és ezt az ikszet is jó lenne ki felejteni. Választói szándékot kellene értelmezni.
2: viszont épp ezért jó lenne tisztázni ilyen esetekre a szavazólapok tárolását és a lezárt úrnak felnyitásat, kötegek kérdését. Mert csak úgy van értelme ha a felnyitas rendben zajlik, minden jelölt képviselőjének megadni a lehetőséget h jelen legyen a fel nyitásnál. Ezt jogszabályban kellene akar rendezni. Nem pedig 30 percet adni az oda étkezésre, reggel fel 8kor.
3: ez az utóbbi egy hét még a híresen gyenge magyar demokráciáról is meg nagyobb szegénységi bizonyítványt állít ki.
4: hat igen ezért nem kell kiabálni az új választást már azelőtt h kikaptal volna. Nyilván előre menekülni próbált, hogy ne savanyú a szőlő típusú dolog legyen ha után kezdi követelni, de igen én is kiváncsi vagyok h vajon minden követ megmozgate, hogy legyen új választás. Nem vagyok naiv, úgysem. Elég szomorú h csak ilyen jelöltjeink vannak.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Foldesi26
317
Komoly teljesítmény ennyire elhasalni az értelmezésén annak, amit itt és amit eddig mondtam😊index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/14/nemzeti-valasztasi-iroda-karacsony-gergely-vitezy-david-budapest-fovaros-fopolgarmester/A fidesz csinált egy helyzetet Szandika visszaléptetésével, aztán abban bíztak, hogy a szavazóik és a szavazaszámlálóik a barmok és azért lett annyi érvénytelen, aztán most úgy tűnik, hogy csak a Tisza szimpatizánsok adták be inkább üresen a papírt, vagy épp a sajátjaik, akik nem akartak Vitézyre szavazni, mert nekik meg nem elég fideszes...
Ha jól értem, akkor a Fidesz, aki épp választási csalást követ el itt többek szerint csalással kihozta Karácsony Gergelyt győztesnek!
Jön a mea culpa most sokaktól, hogy a választás teljes transzparenciája valósult meg és győzedelmeskedett a demokrácia, vagy levonjuk a következtetést, hogy csalás történt és KG = Fidesz? Lehet választani (én meg szívesen olvasom tovább, hogyan próbálják meg páran itt enyhíteni a kognitív disszonanciát).
(vagy megszopatott az index és fake news, hogy nyert a baloscsoda)
Foldesi26
Vagy akkor mi is lehet az a 24000 érvénytelen, ami mégis ottmaradt? Biztos KG egyesével kiradírozta kézzel az összesen az X-et, legalábbis az eddigi hozzászólásaid alapján tippelem ez van a te fejedben egyetlen értelmes magyarázatként, mert az lehetetlen, hogy KG csak simán nyert, mert nem jött be a fideszes huszárvágás...
StormST
Segítek: az én állításom az, hogy bár az embernek nagyon erős vágya van / volt a konteókra, de nem történt semmi más Budapesten, mint az, hogy KG a saját jogán megnyerte a választást.
És őszintén röhögök azon a DK-s nyugdíjas teórián, hogy a 14 éve teljhatalmú, szektorokat bekebelező, a magyar néplelket elragadó, káderek ezreit fenntartó fidesz elcsalta a választásokat, csak 41 szavazatnyival pont elkúrták, mert csalni sem tudnak már rendesen. Ez bohóc tempó, és nem más, mint kognitiv disszonancia redukció, és számomra az, hogy 1-1 káder valahol túlmozog ide-oda, vagy az hogy KG mit állít, ezt nem befolyásolja.
(Szintén segítek megérteni, hogy arra utaltam, hogyha a fidesz elcsalta a valasztast, de KG nyert, akkor logikusan kovetkezik, hogy a fidesz KG gyozelmet szerette volna😊)
De Gergo arrol hires, hogy igazat mond, tehat varom az uj fopolgi valasztast.
Szerkesztette: Foldesi26
5 hónapja
Várjál-várjál. Januárban még úgy volt, hogy jöhet akárki, akkor is 50% felett lesz újraválasztva.Most tényleg megismételt választás lesz BP-en?Én erre kis esélyt látok. KariGeri meg nem hülye, sokkal jobban elverné Vitézyt egy második választáson, és még politika tőkét is szerezne vele.
balintbaba
5 hónapja
Na most ez a vitéz gyerek kezd egyre szánalmasabbá válni...lassan ott tartunk, hogy "csörr-csörr, bocs főni, hogy ily későn zavarlak, ráadásul eb nyitómeccs közben, de...b+, csinálj már valamit!!!
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
Vitézy szerint az eredmény gyakorlatilag döntetlen. ühüm 😀youtu.be/DiKFV9Ka-GU?si=XXJESCkjPmSFL5Kq
5 hónapja
KG magára varratja a 41-es számot.Pontosabban 41 + Karácsony: hu.wikipedia.org/wiki/42_(Galaxis_%C3%BAtikalauz_stopposoknak)
Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
KG magára varratja a 41-es számot.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Egy dolog biztos: Vitézy szépen - egy igencsak emlékezetes választással - feltette magát a politikai térképre, hosszú távon számolni kell vele. Ennek egyébként örülök. Jót fog tenni a jelenléte BP-nek, Karácsony részéről pedig vége a tötyörészésnek és a gennyes pártközi alkuknak.
5 hónapja
nah ennyi elég volt az államtitkár úrbólinkább focsííí
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Amugy ha az NVB troll lett volna akkor a nagykőrösi történettel kezdte volna 😊sztem a csoda szarvassal kellett volna kezdeni
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Amugy ha az NVB troll lett volna akkor a nagykőrösi történettel kezdte volna 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Most tényleg megismételt választás lesz BP-en?Ezt balladai homály fedi, majd a Kúria eldönti, ha addig jutnak
5 hónapja
Most tényleg megismételt választás lesz BP-en?Én erre kis esélyt látok. KariGeri meg nem hülye, sokkal jobban elverné Vitézyt egy második választáson, és még politika tőkét is szerezne vele.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
5 hónapja
Most tényleg megismételt választás lesz BP-en?Az előbb vicceltem, egyelőre nem tudni. De bármi lehet.
5 hónapja
Most tényleg megismételt választás lesz BP-en?
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Filctoll gate, Marci rendesen fingatja Vitézyt. : DA rotring árfolyama megugrott
balintbaba
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Van egy olyan sejtésem, hogy a meccsnek nincs vége.A hangfelvételek szerint KariGeri erős a Párbeszédben
Vitézy: Az általam kezdeményezett újraszámlálás alapos és indokolt volt, ezt a mai eredmények igazolják. Sok száz, összesen több érvényes szavazat keveredett az érvénytelenek közé, mint amennyi az első és második helyezett közötti különbség volt. Ez egy igencsak súlyos szavazatszámlálási problémát mutat. Ez akár a még nem újraszámolt érvényes szavazatok újbóli megszámlálását is indokolhatja, hisz a köztünk lévő különbség immár csak 41 szavazat.
A jogerős választási eredményhez még két jogorvoslati eljárásnak kell még lezárulnia.
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Filctoll gate, Marci rendesen fingatja Vitézyt. : D
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
5 hónapja
Van egy olyan sejtésem, hogy a meccsnek nincs vége.Vitézy: Az általam kezdeményezett újraszámlálás alapos és indokolt volt, ezt a mai eredmények igazolják. Sok száz, összesen több érvényes szavazat keveredett az érvénytelenek közé, mint amennyi az első és második helyezett közötti különbség volt. Ez egy igencsak súlyos szavazatszámlálási problémát mutat. Ez akár a még nem újraszámolt érvényes szavazatok újbóli megszámlálását is indokolhatja, hisz a köztünk lévő különbség immár csak 41 szavazat.
A jogerős választási eredményhez még két jogorvoslati eljárásnak kell még lezárulnia.
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Azok a fülek, mindent hallanak.beugrott hunnat ösmerős VDHol nézitek?www.youtube.com/watch?v=uugUV16elhY
Negritis, a vajda
youtu.be/xat1GVnl8-k?si=D4FZVJYKXhLSQv6M
sutianap
Párszaszáj
5 hónapja
beugrott hunnat ösmerős VDHol nézitek?www.youtube.com/watch?v=uugUV16elhY
Negritis, a vajda
youtu.be/xat1GVnl8-k?si=D4FZVJYKXhLSQv6M
Aki nem hiszi, annak utánajárnak