Politika
70 feliratkozó
24 napja
vagy a human condition trilogySátántangó és akkor még aludnod sem kell 😊4 óra alvás után elindítom a One Battle After Anothert 😀nem merek kimenni az utcáraNézz valami filmet 😄
Löfli
warr_b
Löfli
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
nem merek kimenni az utcáraMondom, kamuzd azt, hogy Tiszás vagy! 😀
Löfli
24 napja
Ma jó Magyarnak lenni, akkor is, ha Péternek hívnak és akkor is, ha nem.Inkább nemzetegyesito ez a beszed legalább
Egyébként hosszú a beszéd, de nagyon rendben van.
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Svéd barátaink most írtak, hogy követték és gratulálnak! Ezt mondtam az asszonynak: végre nem kell szégyellni hogy magyarok vagyunk. Érzelgősre ittam magam, mindjárt sírok baszameg
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
24 napja
Sátántangó és akkor még aludnod sem kell 😊4 óra alvás után elindítom a One Battle After Anothert 😀nem merek kimenni az utcáraNézz valami filmet 😄
Löfli
warr_b
Löfli
24 napja
Akkor inkább az ablaktalan magánzárkaSzentkirályi Szandit kérem cellatársnakVitalyos Dettit kapod
zacknorb
csebi
24 napja
Ma jó Magyarnak lenni, akkor is, ha Péternek hívnak és akkor is, ha nem. Egyébként hosszú a beszéd, de nagyon rendben van.
24 napja
4 óra alvás után elindítom a One Battle After Anothert 😀nem merek kimenni az utcáraNézz valami filmet 😄
Löfli
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Hat innen Berlinből hatalmas gratula nektek, srácok!!végre nem lesz szégyen ha azt kell mondanod hogy magyar vagy
Remelem Magyar Péter rászolgál a bizalomra, és egy olyan országot épít, amibe megéri majd egyszer hazakoltozni. Most először a 4 év alatt érzem azt, hogy jó lenne otthon lenni és együtt átélni ezt a napot.
Huuu van bennem pia már bőven, de esküszöm mindjárt sírok. 😀
rob3r7o
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
24 napja
nem merek kimenni az utcáraNézz valami filmet 😄
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
24 napja
nem merek kimenni az utcára

Don't blink!
24 napja
KibíromÉn ezt megkönnyeztem. Csak tartsa be az ígéretei nagy részét, és ne lopjon sokat, csak kicsit.figyi nem lesz jó az elején és fájni fog. Csak vigye végig és ne adja el úgy a dolgokat, hogy ne tudnánk erősödni. Ennyit kérek
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Toto21
24 napja
Tele van a város szerelemmel 😆üres lesz a város, meg tele szeméttel 😀én valszeg az irodába is megyek be holnapHugom szerint Pesten holnap nem fog dolgozni senki, ahogy most kinéz a város 😀én fixen fogok
Toto21
bár itt már azt írták, megyek a börtönbe xdd
zacknorb
Negritis, a vajda
Toto21

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
24 napja
Szentkirályi Szandit kérem cellatársnakVitalyos Dettit kapod
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Natalie! 😍😍
Negritis, a vajda
24 napja
üres lesz a város, meg tele szeméttel 😀én valszeg az irodába is megyek be holnapHugom szerint Pesten holnap nem fog dolgozni senki, ahogy most kinéz a város 😀én fixen fogok
Toto21
zacknorb
Negritis, a vajda
24 napja
Szentkirályi Szandit kérem cellatársnak
Poloska vagyok.
24 napja
hú,de bebesztam a végére
24 napja
Hopp Lontay Borsodban nyert ez sem így nèzett ki
24 napja
Tovarisi konyec! Jo ejszakat mindenkinek, en meg megiszom par italtt!🍻
24 napja
smasszer leszel, te őrzöd majd LölőtHugom szerint Pesten holnap nem fog dolgozni senki, ahogy most kinéz a város 😀én fixen fogok
Toto21
zacknorb

Don't blink!