Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Beleolvastam Rétvári posztjai alatt a kommentekbe, számomra meglepő módon messze többségnek érződik azoknak a száma, akik felháborodnak a bírósági ítélet semmibevételén, az viszont iszonyat gáz, hogy a Tisza app-al támadják a bírónőt, hogy elvileg rajta volt a listán, mert gondolom az rendben van, hogy az alkotmánybíróságba pl. volt fideszes miniszter is van, de hogy egy bíró egy app-ot letöltött, azt már fel kéne kötni, de legalább kidobni a bíróságról...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Dobó István állt az erőszak alá vont várban, és azon gondolkodott, hogy ki kit támadhatott meg. Lehetséges-e, kérdezte magától, hogy a kétszázezer katonával a fal előtt táborozó, a várat hetek óta rohamozó Szulejmánra rontott rá ő, amitől annak nem volt más választása, mintsem védekezni az agresszív egri nők forró szuroklöttyintései alá vezényelve seregeit. Dobó kezdett elszontyolodni, mert mégiscsak lehetett abban valami, hogy ki tudja. A támadás relatív dolog, mert látszatra ugyan a törökök állomásoznak majd 150 évig Magyarországon megszállóként, morfondírozott nagy előrelátással, de nem lehetséges-e, hogy mégiscsak mi, a magyarok támadtunk rájuk, és éppen megszállattjuk magunkat? Arra gondolt aztán, hogy majdnem száz éve a törökök már megostromolták Nándorfehérvárt is, és hogy vajon akkor is védekeztek-e, de aztán az jutott eszébe, hogy a saját jó kurva anyját, ilyeneket csak egy áruló gondol vagy a törökök beépített embere!Egri Viktor
2 hónapja
Talán nem. A választások után a nyugdíjasok visszamennek a házacskáikba, nem lesznek szem előtt. És Orbán és co. bőven elég nagy gyűlölet célpont ahhoz, hogy elég muníciót adjon.Nekem az a félelmem, ha ez a fiatal tömeg megtalálja majd a nyugdíjasokat, mint akik elbasszák a fiatalok, a gyerekeink jövőjét a saját ökör tévképzeteik és félelmeik miatt.na bazdmeg, még lejjebb veszik a hangerőt a demokrácia gombján?Én inkább a fordítottjától tartok. Egy tisza győzelem nyilván okozna sokkot a fidesz mag táborban, de a nyugdíjas parlament nem fog kimenni az utcára kukát borogatni. A digitális harcosokat se lehet összeterelni máshova, mint sétálgatni vagy beülni egy kényelmes sportcsarnokba. Még ahhoz is CBA utalvány és légkondícionált busz kell. És most nincs radikális jobbos társaság sem, amelyik hidat foglalna. A mi hazánkosok nem fognak kimenni tiltakozni ha a tisza győz. Fordított esetben viszont van fiatal városi tömeg és elkeseredettség. Itt inkább akkor lesz az utcán balhé, ha a fidesz nyerne.
én inkább attól tartok, hogy a vereséget nem fogadják majd el legitimnek, a közbeszédet elárasztja a „csaltak” narratíva,
és az ország két politikai valóságra szakad. mondjuk az már megtörtént csak eddig nyílt erőszak nélkül,
Josszi
Máshogy fogalmazva, a fidesz elé elsősorban az utca tud befeküdni, a tisza elé meg az oligarchia.
peterk2005 udvari bolond
zinedine5
Kezdek egyébként eljutni arra a pontra, hogy nagyon fontos lenne, hogy most legyen fordulat. Az utóbbi jónéhány évben már átmentem inkább sztoikusba, hogy a váltás jönni fog, nem érdemes rágörcsölni, az nem hozza el hamarabb. És valójában nem is a váltás a lényeg, hanem az, hogy érdemi váltás legyen, vagyis utána tényleg valami épeszűbb útra forduljunk, mint eddig. De azt érzem, hogy ha most sikerülne nyerni, Ejrópa annyira hálás lenne érte, hogy egy ideig csak csettinteni kell, és tolnák a pénzt, akár segélyt, vissza nem téritendőt, olcsó állami hitelt, bármit. Ezt az alkalmat jó lenne kihasználni, csökkenthetné az átmenet fájdalmait.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Nekem az a félelmem, ha ez a fiatal tömeg megtalálja majd a nyugdíjasokat, mint akik elbasszák a fiatalok, a gyerekeink jövőjét a saját ökör tévképzeteik és félelmeik miatt.Én inkább a fordítottjától tartok. Egy tisza győzelem nyilván okozna sokkot a fidesz mag táborban, de a nyugdíjas parlament nem fog kimenni az utcára kukát borogatni. A digitális harcosokat se lehet összeterelni máshova, mint sétálgatni vagy beülni egy kényelmes sportcsarnokba. Még ahhoz is CBA utalvány és légkondícionált busz kell. És most nincs radikális jobbos társaság sem, amelyik hidat foglalna. A mi hazánkosok nem fognak kimenni tiltakozni ha a tisza győz. Fordított esetben viszont van fiatal városi tömeg és elkeseredettség. Itt inkább akkor lesz az utcán balhé, ha a fidesz nyerne.na bazdmeg, még lejjebb veszik a hangerőt a demokrácia gombján?"a jelenlegi demokratikus intézményrendszer nem képes kiszolgálni a választói igényeket."Félrértitek.
Lázár Lentulainak.
Dzsokijuing
Ez sokkal inkább azt jelenti, hogy a jelenlegi választói igények NYILVÁN azok, hogy legyen még újabb 4 év a Fidesznek.
Ezt ez a mostani metodika, demokratikus izé, intézményrendszer nem tudja üzembiztosan hozni, így ezen kell változtatni. És no para, már dolgoznak is rajta.
Őszentsége Sobri Jóska
én inkább attól tartok, hogy a vereséget nem fogadják majd el legitimnek, a közbeszédet elárasztja a „csaltak” narratíva,
és az ország két politikai valóságra szakad. mondjuk az már megtörtént csak eddig nyílt erőszak nélkül,
Josszi
Máshogy fogalmazva, a fidesz elé elsősorban az utca tud befeküdni, a tisza elé meg az oligarchia.
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
3 napja ezen filózom, hogy beírjam, hogy ezt a kormányt lassan könnyebb lesz polgárháborúval megdönteni, mint demokratikus útonÉn inkább a fordítottjától tartok. Egy tisza győzelem nyilván okozna sokkot a fidesz mag táborban, de a nyugdíjas parlament nem fog kimenni az utcára kukát borogatni. A digitális harcosokat se lehet összeterelni máshova, mint sétálgatni vagy beülni egy kényelmes sportcsarnokba. Még ahhoz is CBA utalvány és légkondícionált busz kell. És most nincs radikális jobbos társaság sem, amelyik hidat foglalna. A mi hazánkosok nem fognak kimenni tiltakozni ha a tisza győz. Fordított esetben viszont van fiatal városi tömeg és elkeseredettség. Itt inkább akkor lesz az utcán balhé, ha a fidesz nyerne.na bazdmeg, még lejjebb veszik a hangerőt a demokrácia gombján?"a jelenlegi demokratikus intézményrendszer nem képes kiszolgálni a választói igényeket."Félrértitek.
Lázár Lentulainak.
Dzsokijuing
Ez sokkal inkább azt jelenti, hogy a jelenlegi választói igények NYILVÁN azok, hogy legyen még újabb 4 év a Fidesznek.
Ezt ez a mostani metodika, demokratikus izé, intézményrendszer nem tudja üzembiztosan hozni, így ezen kell változtatni. És no para, már dolgoznak is rajta.
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
peterk2005 udvari bolond
és igen, pont azért amit leírtál, mert a nyuggerek nem jönnek az utcára
2 hónapja
Én inkább a fordítottjától tartok. Egy tisza győzelem nyilván okozna sokkot a fidesz mag táborban, de a nyugdíjas parlament nem fog kimenni az utcára kukát borogatni. A digitális harcosokat se lehet összeterelni máshova, mint sétálgatni vagy beülni egy kényelmes sportcsarnokba. Még ahhoz is CBA utalvány és légkondícionált busz kell. És most nincs radikális jobbos társaság sem, amelyik hidat foglalna. A mi hazánkosok nem fognak kimenni tiltakozni ha a tisza győz. Fordított esetben viszont van fiatal városi tömeg és elkeseredettség. Itt inkább akkor lesz az utcán balhé, ha a fidesz nyerne.na bazdmeg, még lejjebb veszik a hangerőt a demokrácia gombján?"a jelenlegi demokratikus intézményrendszer nem képes kiszolgálni a választói igényeket."Félrértitek.
Lázár Lentulainak.
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
szerintem ezt szarkasztikusnak szánta, de majd megválaszolja Őszentsége 😊félreérted"a jelenlegi demokratikus intézményrendszer nem képes kiszolgálni a választói igényeket."Félrértitek.
Lázár Lentulainak.
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
őket nem érdekli a VÁLASZTÓI IGÉNY, mert már évek óta meg vannak győződve arról, hogy az megegyezik a saját személyes igényükkel. az ország kifosztásával és elbutításával, és a hatalom örökös megtartásával.
rva
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
félreérted"a jelenlegi demokratikus intézményrendszer nem képes kiszolgálni a választói igényeket."Félrértitek.
Lázár Lentulainak.
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
őket nem érdekli a VÁLASZTÓI IGÉNY, mert már évek óta meg vannak győződve arról, hogy az megegyezik a saját személyes igényükkel. az ország kifosztásával és elbutításával, és a hatalom örökös megtartásával.
2 hónapja
https://telex.hu/belfold/2025/12/21/keseles-letartoztatas-kezdemenyezes-rendorseg-belvaros-szorakozohelyÉs már itt is az újabb munició a fiatalkoruak bántalmazásának legalizációjára, az összemosásra, ne legyen igazam hogy ez lesz ebből is 😕
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
na bazdmeg, még lejjebb veszik a hangerőt a demokrácia gombján?"a jelenlegi demokratikus intézményrendszer nem képes kiszolgálni a választói igényeket."Félrértitek.
Lázár Lentulainak.
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
"a jelenlegi demokratikus intézményrendszer nem képes kiszolgálni a választói igényeket."Félrértitek.
Lázár Lentulainak.
Dzsokijuing
2 hónapja
"a jelenlegi demokratikus intézményrendszer nem képes kiszolgálni a választói igényeket."Azt hiszem itt meglesz a RENDSZERSZINTŰ AKARAT a változtatásra
Lázár Lentulainak.
Dzsokijuing

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Soros, Brüsszel es a migransok folyamatosan megakadalyoztak oket."a jelenlegi demokratikus intézményrendszer nem képes kiszolgálni a választói igényeket."Ki a k.anyjuk hozta létre 15 év 2/3-al? Hogy szárba szűnt lézer Jani
Lázár Lentulainak.
Dzsokijuing
Klaci79
Aztan jott a pandemia majd a haborus inflacio es megint a haboruparti Brusszel.
Hat csoda h igy semmit se tudtak csinalni? Meg Hatvanpuszta eredeti terveibol is vissza kellett vagni.
2 hónapja
"a jelenlegi demokratikus intézményrendszer nem képes kiszolgálni a választói igényeket."Az általa vezetett tárca sem nagyon képes kiszolgálni a választói igényeket
Lázár Lentulainak.
Dzsokijuing
2 hónapja
"a jelenlegi demokratikus intézményrendszer nem képes kiszolgálni a választói igényeket."Ki a k.anyjuk hozta létre 15 év 2/3-al? Hogy szárba szűnt lézer Jani
Lázár Lentulainak.
Dzsokijuing
2 hónapja
"a jelenlegi demokratikus intézményrendszer nem képes kiszolgálni a választói igényeket."Gondolom arra értette h kisebbségben is 2/3t dob ez az intézményrendszer
Lázár Lentulainak.
Dzsokijuing
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
"a jelenlegi demokratikus intézményrendszer nem képes kiszolgálni a választói igényeket."Lázár Lentulainak.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
"SZAMIZDAT! TERJESZD!" (Rétvári Bence)Benne van az is, hogy ha ezt tovább erőltetik és az emberek elfogadják ezt a szamizdatos, szabadságharcos, fidesz-ellenzék narratívát amit most erőltetnek, akkor ugyanígy az emberek azt se fogják elfogadni, hogyha hivatalosan bukik a kormánypárt.Nem a falu megnyerésére gondolok.Remélem kitolják az összes Bors lapot amivel egyértelműen azt mutatják, hogy ők a kimondott bíró intézkedések és jogrend felett állnak.Akkor nyalhat vissza esetleg a fagyi, ha a terítéssel megbízott szervezetek dolgozói közül fogja több visszautasítani, hogy kihordja. Mint múltkor az a postás néni, csak most jóval többen. És ezt felkapja a sajtó. Ha nem lesz ilyen, akkor szerintem elsikkad.
Szórólap úgyis a hívőknek szól, viszont ha ezt meglovagolja a Tisza akkor fog átbillenni ember.
Toca
peterk2005 udvari bolond
Őszintén én nem is értem a lap célját. Aki ezeket a médiákat olvassák már megkapták a helyi mediaworkstől. Ez inkàbb megint kis pénz kicsatornázás, mintsem komoly fegyver.
Én erre gondolok amit szeretnék látni felkapva.
telex.hu/belfold/2025/12/21/magyar-biroi-egyesulet-bors-terjesztes-tisza-part-megszoritasok-kulonszam
Toca
Szatyor fingra meg nem kell számítani semmiben, az úgyis azt csinálja amit OV mond.
Lúdas Solymi
Minden idők legmulatságosabb kampányában vagyunk, ez mondjuk a cringe része.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
hmm.. kellene erről egy nemzeti konzultációa Fidesz univerzumban vagy valójában?miért? nem az?abban, hogy Temesvár román, természetesentelex.hu/belfold/2025/12/21/orban-viktor-temesvar-roman-nagyvaros?Gondolom nem abban, hogy a szarrá adóztatott városunk nem teljesíti be a nemzeti küldetését. Jelentsen ez bármit is.
Most én egy kicsit elvesztem.
Gyurma Pappa
zinedine5
Gyurma Pappa
Josszi
Gyurma Pappa
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
a Fidesz univerzumban vagy valójában?miért? nem az?abban, hogy Temesvár román, természetesentelex.hu/belfold/2025/12/21/orban-viktor-temesvar-roman-nagyvaros?Gondolom nem abban, hogy a szarrá adóztatott városunk nem teljesíti be a nemzeti küldetését. Jelentsen ez bármit is.
Gyurma Pappa
zinedine5
Gyurma Pappa
Josszi

2 hónapja
miért? nem az?abban, hogy Temesvár román, természetesentelex.hu/belfold/2025/12/21/orban-viktor-temesvar-roman-nagyvaros?Gondolom nem abban, hogy a szarrá adóztatott városunk nem teljesíti be a nemzeti küldetését. Jelentsen ez bármit is.
Gyurma Pappa
zinedine5
Gyurma Pappa
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Benne van az is, hogy ha ezt tovább erőltetik és az emberek elfogadják ezt a szamizdatos, szabadságharcos, fidesz-ellenzék narratívát amit most erőltetnek, akkor ugyanígy az emberek azt se fogják elfogadni, hogyha hivatalosan bukik a kormánypárt.Nem a falu megnyerésére gondolok.Remélem kitolják az összes Bors lapot amivel egyértelműen azt mutatják, hogy ők a kimondott bíró intézkedések és jogrend felett állnak.Akkor nyalhat vissza esetleg a fagyi, ha a terítéssel megbízott szervezetek dolgozói közül fogja több visszautasítani, hogy kihordja. Mint múltkor az a postás néni, csak most jóval többen. És ezt felkapja a sajtó. Ha nem lesz ilyen, akkor szerintem elsikkad.
Szórólap úgyis a hívőknek szól, viszont ha ezt meglovagolja a Tisza akkor fog átbillenni ember.
Toca
peterk2005 udvari bolond
Őszintén én nem is értem a lap célját. Aki ezeket a médiákat olvassák már megkapták a helyi mediaworkstől. Ez inkàbb megint kis pénz kicsatornázás, mintsem komoly fegyver.
Én erre gondolok amit szeretnék látni felkapva.
telex.hu/belfold/2025/12/21/magyar-biroi-egyesulet-bors-terjesztes-tisza-part-megszoritasok-kulonszam
Toca
Szatyor fingra meg nem kell számítani semmiben, az úgyis azt csinálja amit OV mond.
2 hónapja
abban, hogy Temesvár román, természetesentelex.hu/belfold/2025/12/21/orban-viktor-temesvar-roman-nagyvaros?Gondolom nem abban, hogy a szarrá adóztatott városunk nem teljesíti be a nemzeti küldetését. Jelentsen ez bármit is.
Gyurma Pappa
zinedine5

2 hónapja
telex.hu/belfold/2025/12/21/orban-viktor-temesvar-roman-nagyvaros?Gondolom nem abban, hogy a szarrá adóztatott városunk nem teljesíti be a nemzeti küldetését. Jelentsen ez bármit is.
Gyurma Pappa
2 hónapja
www.instagram.com/reel/DSeuhewFPs1/?igsh=c2k3ZWwyOWlsbjI5van az a kor amikor már a csak szemmelbaszás marad és ilyenkor már csak a nyál csorog
ozibozi
¯\_(ツ)_/¯