Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
Amadeus the Young
32 915
“négy fal mögött huhoghat mindenki”És ezután is fel fogok. A csávót nem az országról kérdezték, hanem a futballközegről.Pont ez a probléma, a Csurka-dolgozat az egy nyíltan antiszemita és számos szempontból végtelenül maradi és kirekesztő manifesztum volt, és akkor még ezen a fórumon is felháborodik valaki, mikor a fradi holland edzőjét pl a rasszizmusról kérdezik.Csurka mint vátesz, b+Önálló politikai figuraként elbukott és sosem kapott 5%-nál többet, de végül az ő gondolatai lettek dominánsak a jobboldalon.
Negritis, a vajda
Kampman
A 14 éve kormányzó párt szélsőjobbos narratívát propagál, ahonnan jobbra a mihazánk kb már színtiszta nácizmus, mindezt 2024-ben, EU-s országként...
telex.hu/belfold/2022/08/19/csurka-istvan-nehany-gondolat-1992-orban-viktor-fidesz
r.baggio
Az, hogy mi van a szurkolók fejében, az egy dolog. A hogy viselkednek, pedig egy másik.
Szívesen huhogának, de mégse teszik, az nem tudom milyen kategória.
csipkelli
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
csipkelli
4 008
És ezután is fel fogok. A csávót nem az országról kérdezték, hanem a futballközegről.Pont ez a probléma, a Csurka-dolgozat az egy nyíltan antiszemita és számos szempontból végtelenül maradi és kirekesztő manifesztum volt, és akkor még ezen a fórumon is felháborodik valaki, mikor a fradi holland edzőjét pl a rasszizmusról kérdezik.Csurka mint vátesz, b+Önálló politikai figuraként elbukott és sosem kapott 5%-nál többet, de végül az ő gondolatai lettek dominánsak a jobboldalon.
Negritis, a vajda
Kampman
A 14 éve kormányzó párt szélsőjobbos narratívát propagál, ahonnan jobbra a mihazánk kb már színtiszta nácizmus, mindezt 2024-ben, EU-s országként...
telex.hu/belfold/2022/08/19/csurka-istvan-nehany-gondolat-1992-orban-viktor-fidesz
r.baggio
Az, hogy mi van a szurkolók fejében, az egy dolog. A hogy viselkednek, pedig egy másik.
Szívesen huhogának, de mégse teszik, az nem tudom milyen kategória.
5 hónapja
YoungZeeZee
8 567
nekema rap es punk a fasizmus ellen introja ugrik be.Pont ez a probléma, a Csurka-dolgozat az egy nyíltan antiszemita és számos szempontból végtelenül maradi és kirekesztő manifesztum volt, és akkor még ezen a fórumon is felháborodik valaki, mikor a fradi holland edzőjét pl a rasszizmusról kérdezik.Csurka mint vátesz, b+Önálló politikai figuraként elbukott és sosem kapott 5%-nál többet, de végül az ő gondolatai lettek dominánsak a jobboldalon.
Negritis, a vajda
Kampman
r.baggio
"Remalmom volt tegnap este, nem tudtam, hogy mit tegyek, elottem allt csurka istvan, mogotte a skinehadek.. par eve meg ne mvolt mas csak egy statiszta mara mar zs**&* is a ven oreg fasiszta"
itt az egesz, akit erdekel bar az introt nem talaltam
fun fact beat a fekete vonatbol a bad domination trackben tolja
youtu.be/yvc49QK5UCg?si=4v1hCnQzfxftR7A6
Szerkesztette: YoungZeeZee
5 hónapja
Pont ez a probléma, a Csurka-dolgozat az egy nyíltan antiszemita és számos szempontból végtelenül maradi és kirekesztő manifesztum volt, és akkor még ezen a fórumon is felháborodik valaki, mikor a fradi holland edzőjét pl a rasszizmusról kérdezik.Csurka mint vátesz, b+Önálló politikai figuraként elbukott és sosem kapott 5%-nál többet, de végül az ő gondolatai lettek dominánsak a jobboldalon.
Negritis, a vajda
Kampman
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Kampman
28 359
Csurka mint vátesz, b+Önálló politikai figuraként elbukott és sosem kapott 5%-nál többet, de végül az ő gondolatai lettek dominánsak a jobboldalon.
Negritis, a vajda
5 hónapja
Csurka mint vátesz, b+www.youtube.com/watch?v=k_SSegmUEYk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Hm...Ha már mindketten kint vannak, Magyar beültethetné Orbánt a tűzpiros BMW-jébe és futhatnának egy kört átbeszélni a dolgokat.
Hungarian-German summits in the past 24hrs. Orban meeting AfD chair at a football game, opposition strongman Magyar meeting Manfred Weber. pic.twitter.com/GaH8Ne8cx0
— Zoltán Kész (@KeszZoltan) June 15, 2024
iktriad
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Hm...Hungarian-German summits in the past 24hrs. Orban meeting AfD chair at a football game, opposition strongman Magyar meeting Manfred Weber. pic.twitter.com/GaH8Ne8cx0
— Zoltán Kész (@KeszZoltan) June 15, 2024
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 029
Jogos, mert a gyanutlan ember azt is hihetne h nyomtato hiba."192 darab vékonyhegyű (0,38, 0,5 és 0,7 mm. vonalvastagsággal író) golyóstollat vásárolt az Újpesti Polgármesteri Hivatal közelében található Papír-Írószer boltból. A vásárlásról számlát is mellékelt. "Ha már volt bocs.De hány milisek voltak a tollak?
"Cikkünk megjelenése után Nagy István, Újpest fideszes alpolgármestere kitett egy számlát 192 db vékonyan fogó golyóstollról, amit azután vásárolt meg az újpesti önkormányzat, hogy Szentkirályi visszalépett. Szerinte ez a bizonyíték arra, hogy szándékosan vékony áthúzással zavarták össze a választókat."
Erre már nem tudom mit lehet mondani 🤣🙃
Stoki
csebi
Löfli
Az a gyanus ami nem gyanus!
Vicc bazzeg…mar majdnem az a szint h eltunos tintat hasznaltak.
5 hónapja
"192 darab vékonyhegyű (0,38, 0,5 és 0,7 mm. vonalvastagsággal író) golyóstollat vásárolt az Újpesti Polgármesteri Hivatal közelében található Papír-Írószer boltból. A vásárlásról számlát is mellékelt. "Ha már volt bocs.De hány milisek voltak a tollak?
"Cikkünk megjelenése után Nagy István, Újpest fideszes alpolgármestere kitett egy számlát 192 db vékonyan fogó golyóstollról, amit azután vásárolt meg az újpesti önkormányzat, hogy Szentkirályi visszalépett. Szerinte ez a bizonyíték arra, hogy szándékosan vékony áthúzással zavarták össze a választókat."
Stoki
csebi
5 hónapja
Ha már volt bocs.De hány milisek voltak a tollak?
Stoki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
444.hu/2024/06/15/egy-fontos-vezeto-egyik-naprol-a-masikra-oreg-bacsikanak-tud-latszani"Az viszont látszik az EP- és megyei listás adatok összevetéséből, hogy a Tisza Párt szavazóinak másodlagos preferenciája a Mi Hazánk. Utóbbi pont a Tisza miatt nem lett nagy párt – mondja László Róbert."
5 hónapja
csipkelli
4 008
Ha már volt bocs.Ördög-Papír Kft., véletlen? Aligha.
Stoki
5 hónapja
Ha már volt bocs."Cikkünk megjelenése után Nagy István, Újpest fideszes alpolgármestere kitett egy számlát 192 db vékonyan fogó golyóstollról, amit azután vásárolt meg az újpesti önkormányzat, hogy Szentkirályi visszalépett. Szerinte ez a bizonyíték arra, hogy szándékosan vékony áthúzással zavarták össze a választókat."
5 hónapja
Egy hozzászólásra.Tehát? Ezzel mire reagáltál?Januárban nem tudom, de volt pár ilyen.Már éppen el akartam küldeni a Publicust a búbánatba, aztán megnéztem azt a felmérésüket, amit közvetlenül a választás előtt hoztak ki. Egészen jól eltalálták:
Ez pl. márciusi.
Őszentsége Sobri Jóska
Hibahatáron belül mérte a főpolgármester-jelöltek szereplését a Publicus Intézet
"Mint megírtuk, a Publicus Intézet a 2024. június 4 – 6. között 1042 budapesti megkérdezésével készített közvélemény-kutatása azt vizsgálta, hogy a fővárosiak kire szavaznának a 2024. június 9-i önkormányzati választáson. E szerint Karácsony Gergelyre a biztos szavazók 50 (49,65) százaléka, Vitézy Dávidra 47 (46,84) , Grundtner Andrásra pedig 3 (3,41) százaléka adta volna a voksát. Az újraválasztott polgármester június 9-én végül 47,53, fő kihívója 46,48 százaléknyi, a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje pedig 4,98 százaléknyi szavazatot szerzett. Az eltérés Karácsony Gergely esetében 2,12, Vitézy Dávid esetében 0,65, Grundtner András esetében 1,57 százalékponton állt meg. Hibahatáron belül sikerült mérni a budapesti részvételi arányt is, amely a Publicus Intézet előrejelzése szerint 1,72 százalékra lőtt be, végül pedig 60,51 százalék lett 1,21 százalékpontos különbséggel."
nepszava.hu/3238271_valasztas-2024-magyarorszag-ep-valasztas-onkormanyzati-valasztas-kezdodik
nagylaza, főpohárnok
vpi
5 hónapja
Tehát? Ezzel mire reagáltál?Januárban nem tudom, de volt pár ilyen.Már éppen el akartam küldeni a Publicust a búbánatba, aztán megnéztem azt a felmérésüket, amit közvetlenül a választás előtt hoztak ki. Egészen jól eltalálták:
Ez pl. márciusi.
Őszentsége Sobri Jóska
Hibahatáron belül mérte a főpolgármester-jelöltek szereplését a Publicus Intézet
"Mint megírtuk, a Publicus Intézet a 2024. június 4 – 6. között 1042 budapesti megkérdezésével készített közvélemény-kutatása azt vizsgálta, hogy a fővárosiak kire szavaznának a 2024. június 9-i önkormányzati választáson. E szerint Karácsony Gergelyre a biztos szavazók 50 (49,65) százaléka, Vitézy Dávidra 47 (46,84) , Grundtner Andrásra pedig 3 (3,41) százaléka adta volna a voksát. Az újraválasztott polgármester június 9-én végül 47,53, fő kihívója 46,48 százaléknyi, a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje pedig 4,98 százaléknyi szavazatot szerzett. Az eltérés Karácsony Gergely esetében 2,12, Vitézy Dávid esetében 0,65, Grundtner András esetében 1,57 százalékponton állt meg. Hibahatáron belül sikerült mérni a budapesti részvételi arányt is, amely a Publicus Intézet előrejelzése szerint 1,72 százalékra lőtt be, végül pedig 60,51 százalék lett 1,21 százalékpontos különbséggel."
nepszava.hu/3238271_valasztas-2024-magyarorszag-ep-valasztas-onkormanyzati-valasztas-kezdodik
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Tarsi
1 247
Újra megvédték a gyerekeket, most a kultúrától...Minek múzeumba menniük, majd a katona bácsik elmesélik nekik milyen szörnyű a háború.
telex.hu/belfold/2024/06/14/szeptembertol-nem-mehetnek-evente-egyszer-ingyen-muzeumba-az-altalanos-iskolasok
warr_b
5 hónapja
Újra megvédték a gyerekeket, most a kultúrától...Nem érdemes a gyerekek látókörét szélesíteni. Még a végén egy kis mértékben érdeklődni fognak a kultúra, művészetek, tudományok iránt, ne adj isten le is érettségiznek. Az meg a felmérések alapján tudjuk mihez vezetnek.
telex.hu/belfold/2024/06/14/szeptembertol-nem-mehetnek-evente-egyszer-ingyen-muzeumba-az-altalanos-iskolasok
warr_b
Elvész a többség.
5 hónapja
Januárban nem tudom, de volt pár ilyen.Már éppen el akartam küldeni a Publicust a búbánatba, aztán megnéztem azt a felmérésüket, amit közvetlenül a választás előtt hoztak ki. Egészen jól eltalálták:
Ez pl. márciusi.
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Itt is van a válasz rá?Újra megvédték a gyerekeket, most a kultúrától...Olyan kíváncsi lennék ennek a miniszteri indokolására.
warr_b
Amadeus von Dollárbaloldal
www.youtube.com/watch?v=1ykJ1tBR4jg
5 hónapja
Amadeus the Young
32 915
Újra megvédték a gyerekeket, most a kultúrától...Olyan kíváncsi lennék ennek a miniszteri indokolására.
warr_b
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
Újra megvédték a gyerekeket, most a kultúrától...telex.hu/belfold/2024/06/14/szeptembertol-nem-mehetnek-evente-egyszer-ingyen-muzeumba-az-altalanos-iskolasok
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
a választói szándékkal nem értek egyet. akinek meghaladja a képességeit, hogy egy szemüveg nélkül is jól látható karikába két egymást bármilyen módon metsző (lehetőleg iksz vagy kereszt formájú) vonalat belefirkantson, annál nehogy már a számlálónak kelljen kitalálni mire is gondolt a költő. ennek a feladatnak a megértése és végrehajtása minimum elvárás kell legyen a választópolgártól.Én így látom amúgy a dolgokat:Komoly teljesítmény ennyire elhasalni az értelmezésén annak, amit itt és amit eddig mondtam😊index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/14/nemzeti-valasztasi-iroda-karacsony-gergely-vitezy-david-budapest-fovaros-fopolgarmester/A fidesz csinált egy helyzetet Szandika visszaléptetésével, aztán abban bíztak, hogy a szavazóik és a szavazaszámlálóik a barmok és azért lett annyi érvénytelen, aztán most úgy tűnik, hogy csak a Tisza szimpatizánsok adták be inkább üresen a papírt, vagy épp a sajátjaik, akik nem akartak Vitézyre szavazni, mert nekik meg nem elég fideszes...
Ha jól értem, akkor a Fidesz, aki épp választási csalást követ el itt többek szerint csalással kihozta Karácsony Gergelyt győztesnek!
Jön a mea culpa most sokaktól, hogy a választás teljes transzparenciája valósult meg és győzedelmeskedett a demokrácia, vagy levonjuk a következtetést, hogy csalás történt és KG = Fidesz? Lehet választani (én meg szívesen olvasom tovább, hogyan próbálják meg páran itt enyhíteni a kognitív disszonanciát).
(vagy megszopatott az index és fake news, hogy nyert a baloscsoda)
Foldesi26
Vagy akkor mi is lehet az a 24000 érvénytelen, ami mégis ottmaradt? Biztos KG egyesével kiradírozta kézzel az összesen az X-et, legalábbis az eddigi hozzászólásaid alapján tippelem ez van a te fejedben egyetlen értelmes magyarázatként, mert az lehetetlen, hogy KG csak simán nyert, mert nem jött be a fideszes huszárvágás...
StormST
Segítek: az én állításom az, hogy bár az embernek nagyon erős vágya van / volt a konteókra, de nem történt semmi más Budapesten, mint az, hogy KG a saját jogán megnyerte a választást.
És őszintén röhögök azon a DK-s nyugdíjas teórián, hogy a 14 éve teljhatalmú, szektorokat bekebelező, a magyar néplelket elragadó, káderek ezreit fenntartó fidesz elcsalta a választásokat, csak 41 szavazatnyival pont elkúrták, mert csalni sem tudnak már rendesen. Ez bohóc tempó, és nem más, mint kognitiv disszonancia redukció. (Szintén segítek megérteni, hogy arra utaltam, hogyha a fidesz elcsalta a valasztast, de KG nyert, akkor logikusan kovetkezik, hogy a fidesz KG gyozelmet szerette volna😊)
De Gergo arrol hires, hogy igazat mond, tehat varom az uj fopolgi valasztast.
Foldesi26
1: elképesztő hiba h 1%n belüli kulonbsegnel nincs automatikus újra számlálás. Talán nem az utolsó körzetre is kellene h vonatkozzon de mondjuk egyéni képviselő, polgármester eseten mindenképpen. Elég aggályos h 2% érvénytelen valójában érvényes volt.
Ja és ezt az ikszet is jó lenne ki felejteni. Választói szándékot kellene értelmezni.
2: viszont épp ezért jó lenne tisztázni ilyen esetekre a szavazólapok tárolását és a lezárt úrnak felnyitásat, kötegek kérdését. Mert csak úgy van értelme ha a felnyitas rendben zajlik, minden jelölt képviselőjének megadni a lehetőséget h jelen legyen a fel nyitásnál. Ezt jogszabályban kellene akar rendezni. Nem pedig 30 percet adni az oda étkezésre, reggel fel 8kor.
3: ez az utóbbi egy hét még a híresen gyenge magyar demokráciáról is meg nagyobb szegénységi bizonyítványt állít ki.
4: hat igen ezért nem kell kiabálni az új választást már azelőtt h kikaptal volna. Nyilván előre menekülni próbált, hogy ne savanyú a szőlő típusú dolog legyen ha után kezdi követelni, de igen én is kiváncsi vagyok h vajon minden követ megmozgate, hogy legyen új választás. Nem vagyok naiv, úgysem. Elég szomorú h csak ilyen jelöltjeink vannak.
csebi