Politika
70 feliratkozó
24 napja
Ja igen. Számomra az igazi elégtétel a Hont Bandi és a Czeglédi teljes megsemmisülése. Deák-Bohár félék legalább nyíltan csinálták.ők is leolvadnak valahol?
Gyurma Pappa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Ja igen. Számomra az igazi elégtétel a Hont Bandi és a Czeglédi teljes megsemmisülése. Deák-Bohár félék legalább nyíltan csinálták.

24 napja
Evelinke Szíjártóval már Dubaj felé menekülnek?
24 napja
gyurcsányék látszólag eltűntek, de a tiszapártban számtalan ember tűnt fel a holdudvarbólSajnos asszony nem bírta a hirtvt így ki kellett kapcsolnom de pliz adjatok a mannat!!!!
aztabüdös 😀
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Nem vagyok felkeszulve a kovetkezo nap mémjeire. XD2018 választás óta nem vettem Magyar Nemzetet. Jövőhéten megveszem az összeset. Mráz Ágoston magyarázkodása a Tarlós bukta után szombaton jött, most is odavárom.
Brouwerij van de Vrij
24 napja
Boros Bánk viszont először mondja azt, hogy a választók nem hülyék.Muszáj lesz ebbe az irányba menniük, különben rövid vegetálás után mennek a ballibek után
24 napja
Nekem ez a partizán stream túl racionális, mit érdemes most nézni nem tv-n? Bár lehet megkockáztatom az m1-et vérfideszes fater társaságában

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
bedezsolt:Jajj istenem, remélem őt is a helyére teszik majd.
Trianon 2.0
😀 😀
r.baggio
24 napja
Az, hogy Cziráki meg a Hoppál is 30%-kal kapott ki, igazán feel good. Majd egyszer szeretném megérteni, hogy a PROFESSZOR ÚR miért is vállalta el, amikor ő egyébként tényleg közkedvelt figura. Tudtommal nem érdekli igazán a pénz, szóval csak arra tudok gondolni, hogy unatkozott. Nagy Csaba is szépen kiszopott, nem kár érte, de a Hargitai veresége szerintem egy-az-egyben a híd miatt volt. Mohács cső fideszes volt mindig is, de 1000 feletti különbség már nem behozható. Most nekem már nem tölt be az Átlátszó, de a Telex sem, így majd holnap nézegetem meg a szavazó köröket, de mindenképp érdekes.

24 napja
Újra 138 mandátum
24 napja
Hír tévéFüggetlen újságírók vagyunk most már
Az utóbbi 16 év ellenzéki erényfitogtatását gyorsan eltanulták 😀
24 napja
partizánon nagyon jókat mondanak
24 napja
bedezsolt:Most, hogy kevesebb pénz jut majd a vérebeknek, ugye ezeket is kevesebbet látjuk majd ugatni.
Trianon 2.0
😀 😀
r.baggio
24 napja
gyurcsányék látszólag eltűntek, de a tiszapártban számtalan ember tűnt fel a holdudvarbólaztabüdös 😀
24 napja
Szerintem nagyon nincs. Visszataszito az ember.Ezt mondom én is, ha nem csahol, amit sokszor szokott, akkor egyébként van egy sajátos humora.Gajdicsnak van humorérzéke, tényleg kurva jó most hallgatni 😀szerintem élvezi
Mostantól ő a watchdog, az ellenzéki újságíró 😊
Tényleg szerepcsere jön a médiában 😀 😀 😀
Kampman
resistance is futile
Kampman
24 napja
Nem vagyok felkeszulve a kovetkezo nap mémjeire. XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
24 napja
bedezsolt:Akkor az lesz h Trianon 1.0 páros napokon fog fájni, Trianon 2.0 a páratlanokon?
Trianon 2.0
😀 😀
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
A Hír TV online-on a legjobb a kommentszekció
24 napja
Ezt mondom én is, ha nem csahol, amit sokszor szokott, akkor egyébként van egy sajátos humora.Gajdicsnak van humorérzéke, tényleg kurva jó most hallgatni 😀szerintem élvezi
Kampman
resistance is futile
24 napja
bedezsolt:Trianon 2.0
😀 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Deák meg Bohár nincs valahol? Az ő "sírásukra" vágynék leginkább 😀hontbandival isznak a hétben
kapitnono
24 napja
nem kell szvsz, mert ez tényEz a Bayer halál tényleg arany. Valahogy ezt le kell menteni, aztán kéthavonta megnézni.Szvsz az elmúlt 10+ év egyik legkártékonyabb embere, aki a gyűlölködést olyan szinten bevitte a közbeszédbe, hogy évtizedek kellenek majd a kitakarításához.
szaba
Jan
24 napja
Gajdicsnak van humorérzéke, tényleg kurva jó most hallgatni 😀szerintem élvezi
Kampman
24 napja
lassan elviszi a mentő ezt a szerencsétlent annyira vörös a feje