Politika

70 feliratkozó

24 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 135 — The Mathematician
Ja igen. Számomra az igazi elégtétel a Hont Bandi és a Czeglédi teljes megsemmisülése. Deák-Bohár félék legalább nyíltan csinálták.
Gyurma Pappa
ők is leolvadnak valahol?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
24 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 834 — zászló zászló szív
Ja igen. Számomra az igazi elégtétel a Hont Bandi és a Czeglédi teljes megsemmisülése. Deák-Bohár félék legalább nyíltan csinálták.

24 napja
remontada San Francisco 49ers 1 311
Evelinke Szíjártóval már Dubaj felé menekülnek?
24 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 570 — Lucas Scott
gyurcsányék látszólag eltűntek, de a tiszapártban számtalan ember tűnt fel a holdudvarból

aztabüdös 😀
Negritis, a vajda
Sajnos asszony nem bírta a hirtvt így ki kellett kapcsolnom de pliz adjatok a mannat!!!!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
Nem vagyok felkeszulve a kovetkezo nap mémjeire. XD
Brouwerij van de Vrij
2018 választás óta nem vettem Magyar Nemzetet. Jövőhéten megveszem az összeset. Mráz Ágoston magyarázkodása a Tarlós bukta után szombaton jött, most is odavárom.
24 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 156
Boros Bánk viszont először mondja azt, hogy a választók nem hülyék.

Muszáj lesz ebbe az irányba menniük, különben rövid vegetálás után mennek a ballibek után

24 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Nekem ez a partizán stream túl racionális, mit érdemes most nézni nem tv-n? Bár lehet megkockáztatom az m1-et vérfideszes fater társaságában

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 252
bedezsolt:

Trianon 2.0

😀 😀
r.baggio
Jajj istenem, remélem őt is a helyére teszik majd.
24 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 834 — zászló zászló szív
Az, hogy Cziráki meg a Hoppál is 30%-kal kapott ki, igazán feel good. Majd egyszer szeretném megérteni, hogy a PROFESSZOR ÚR miért is vállalta el, amikor ő egyébként tényleg közkedvelt figura. Tudtommal nem érdekli igazán a pénz, szóval csak arra tudok gondolni, hogy unatkozott.

Nagy Csaba is szépen kiszopott, nem kár érte, de a Hargitai veresége szerintem egy-az-egyben a híd miatt volt. Mohács cső fideszes volt mindig is, de 1000 feletti különbség már nem behozható. Most nekem már nem tölt be az Átlátszó, de a Telex sem, így majd holnap nézegetem meg a szavazó köröket, de mindenképp érdekes.

24 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 471 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Újra 138 mandátum

24 napja
Hír tévé

Független újságírók vagyunk most már

Az utóbbi 16 év ellenzéki erényfitogtatását gyorsan eltanulták 😀

24 napja
Pep71 Green Bay Packers 3 638
partizánon nagyon jókat mondanak
24 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
bedezsolt:

Trianon 2.0

😀 😀
r.baggio
Most, hogy kevesebb pénz jut majd a vérebeknek, ugye ezeket is kevesebbet látjuk majd ugatni.
24 napja
gyurcsányék látszólag eltűntek, de a tiszapártban számtalan ember tűnt fel a holdudvarból

aztabüdös 😀

24 napja
Stez SMU Mustangs 48 355 — Whoops, looks like something went wrong.
Gajdicsnak van humorérzéke, tényleg kurva jó most hallgatni 😀

Mostantól ő a watchdog, az ellenzéki újságíró 😊
Tényleg szerepcsere jön a médiában 😀 😀 😀
Kampman
szerintem élvezi
resistance is futile
Ezt mondom én is, ha nem csahol, amit sokszor szokott, akkor egyébként van egy sajátos humora.
Kampman
Szerintem nagyon nincs. Visszataszito az ember.

24 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 215 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Nem vagyok felkeszulve a kovetkezo nap mémjeire. XD

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
24 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 570 — Lucas Scott
bedezsolt:

Trianon 2.0

😀 😀
r.baggio
Akkor az lesz h Trianon 1.0 páros napokon fog fájni, Trianon 2.0 a páratlanokon?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 471 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A Hír TV online-on a legjobb a kommentszekció

24 napja

Kampman
szerintem élvezi
resistance is futile
Ezt mondom én is, ha nem csahol, amit sokszor szokott, akkor egyébként van egy sajátos humora.

24 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
bedezsolt:

Trianon 2.0

😀 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 054 — Apu ökölbeszorított keze
Hol nyerhet a vodka narancs?

24 napja
ozibozi New York Giants 21 491
Deák meg Bohár nincs valahol? Az ő "sírásukra" vágynék leginkább 😀
kapitnono
hontbandival isznak a hétben
24 napja
Ez a Bayer halál tényleg arany. Valahogy ezt le kell menteni, aztán kéthavonta megnézni.
szaba
Szvsz az elmúlt 10+ év egyik legkártékonyabb embere, aki a gyűlölködést olyan szinten bevitte a közbeszédbe, hogy évtizedek kellenek majd a kitakarításához.
Jan
nem kell szvsz, mert ez tény

24 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 731

Kampman
szerintem élvezi
24 napja
remontada San Francisco 49ers 1 311
lassan elviszi a mentő ezt a szerencsétlent annyira vörös a feje