Politika
52 feliratkozó
2 hónapja
telex.hu/belfold/2026/06/30/hajdu-janos-tek-fidesz-biztonsagi-igazgato"Viktor, ugye ezt úgy raktátok össze, hogy lehessen
ez igen, meghosszabbítják bicskéig
Fontos_Vidra
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
telex.hu/belfold/2026/06/30/hajdu-janos-tek-fidesz-biztonsagi-igazgatoez igen, meghosszabbítják bicskéig
2 hónapja
Csodás köztársasági elnők lenne!petya kicsit zabos hogy megvonták tőle a szót 😀Apró repedések. Ágnes asszony ha így folytatja nem lesz sokáig házelnök.
Negritis, a vajda
KB23
2 hónapja
Ruff Bálint gyakorolja az MCC feletti jogokat 😊Mai közlöny, 1214/2026. (VI. 29.) Korm. határozat. A Mathias Corvius Collegium Alapítvány felett a Magyar Állam nevében az alapítói jogokat a Miniszterelnökséget vezető miniszter gyakorolja.
2 hónapja
Biztos csak véletlen.Kovács Zoli magasságokban jársz... de sikerült?telex.hu/belfold/2026/06/29/gyanusitottkent-hallgattak-ki-hajdu-janost-a-tek-volt-foigazgatojatAz nem is igazi rendvédelmi arc aki legalább egyszer nem csinál jogellenes fogva tartást.
Beki
csebi
Gyurma Pappa
csebi
2 hónapja
Kovács Zoli magasságokban jársz... de sikerült?telex.hu/belfold/2026/06/29/gyanusitottkent-hallgattak-ki-hajdu-janost-a-tek-volt-foigazgatojatAz nem is igazi rendvédelmi arc aki legalább egyszer nem csinál jogellenes fogva tartást.
Beki
csebi
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
... de sikerült?telex.hu/belfold/2026/06/29/gyanusitottkent-hallgattak-ki-hajdu-janost-a-tek-volt-foigazgatojatAz nem is igazi rendvédelmi arc aki legalább egyszer nem csinál jogellenes fogva tartást.
Beki
csebi

2 hónapja
telex.hu/belfold/2026/06/29/gyanusitottkent-hallgattak-ki-hajdu-janost-a-tek-volt-foigazgatojatAz nem is igazi rendvédelmi arc aki legalább egyszer nem csinál jogellenes fogva tartást.
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Latorcai óriási forma: vegyék lejjebb a fényeket és kapcsolják ki a klímát, hiszen elmúlt 18.00 óra. Eddigi leghasznosabb KDNP-s javaslat.ez az a figura, aki valamiért visszajár kommentelni redditre (hungary sub), de mindig elküldik az anyjába.
szaba
built for this shit
2 hónapja
Latorcai óriási forma: vegyék lejjebb a fényeket és kapcsolják ki a klímát, hiszen elmúlt 18.00 óra. Eddigi leghasznosabb KDNP-s javaslat.
2 hónapja
Én ebben ozibozival értek egyet, éppen az volt a téma az ülés kezdetén, hogy Forsthoffer mennyivel jobb, mint Kövér. Erre éppen ma vesz el a szót MP-től, amit Kövér sose tett volna meg…Ezek után viszont bármilyen MHM v. Fideszes képviselőtől is ellehet venni ha hadoválásba v. személyeskedésbe kezd, úgy értem hogy optikailag jobban néz ki.petya kicsit zabos hogy megvonták tőle a szót 😀Apró repedések. Ágnes asszony ha így folytatja nem lesz sokáig házelnök.
Negritis, a vajda
KB23
gamerkr
2 hónapja
Nem hát, hiszen nemsokára - minimum átmenetileg - köztársasági elnök lesz 😊petya kicsit zabos hogy megvonták tőle a szót 😀Apró repedések. Ágnes asszony ha így folytatja nem lesz sokáig házelnök.
Negritis, a vajda
KB23
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
2 hónapja
Ez a Molnár János se éles kés.én meguntam
szaba
majd megnézem jámbit holnap
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Ez a Molnár János se éles kés.
2 hónapja
Ezek után viszont bármilyen MHM v. Fideszes képviselőtől is ellehet venni ha hadoválásba v. személyeskedésbe kezd, úgy értem hogy optikailag jobban néz ki.petya kicsit zabos hogy megvonták tőle a szót 😀Apró repedések. Ágnes asszony ha így folytatja nem lesz sokáig házelnök.
Negritis, a vajda
KB23
2 hónapja
oh, jön Füles!!
2 hónapja
Szerintem meg ez már régen le volt beszélve, hogy megvonják a szót tőle, ezzel is a különbözőségét mutatva.MP szerintem csak ütni akar, hogy fájjon a Fidesznek, illetve a Fideszben azoknak akiket rühell, és egyre jobban beletanul a keretekbe, és a határokat isegyre jobban érzi - legalábbis kommunikációban.
Csak idő kérdése volt, és lesz még ilyen párszor
ozibozi
2 hónapja
azért Starmerék sejthetnék hogy szarban vannak mikor Dúró Dórával kerülnek egy lapra 😀
2 hónapja
Szerintem meg ez már régen le volt beszélve, hogy megvonják a szót tőle, ezzel is a különbözőségét mutatva.Csak idő kérdése volt, és lesz még ilyen párszor
2 hónapja
Ki ez az említett szolnoki 11 éves gyerek, akit Hegedüs Barbara szóba hozott, és aki miatt MP-t letekerte a házelnök?www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/magyar-peter-gyermekvedelem-szolnoki-gyermekotthon-bantalmazas/
Nincs előttem a sztori.
szaba
Szerkesztette: deyell
built for this shit
2 hónapja
petya kicsit zabos hogy megvonták tőle a szót 😀Apró repedések. Ágnes asszony ha így folytatja nem lesz sokáig házelnök.
Negritis, a vajda
2 hónapja
petya kicsit zabos hogy megvonták tőle a szót 😀A házelnök leváltása így lesz hamar nemzeti érdek 😀
Negritis, a vajda
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
petya kicsit zabos hogy megvonták tőle a szót 😀