NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
Még szép, különben nem tudunk Csádba' a zavarosban halászni.
zacknorb
Kinek mi a fontos ugye.
Remélem, azt készítik elő, hogy 2026-ban oda emigráljanak. Van ott malária, ugye?
5 hónapja
nah reggel ezt is megnézemÍgy viszont biztos nem fogok rosszat álmodni, köszi
www.youtube.com/watch?v=6bhWRvcFZZs
Negritis, a vajda
egy könnycseppet is elmorzsoltam közben, csodálatos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
deyell
11 702
RTL: Egy kerületben megtörtént az újraszámlálás: 11 szavazattal csökkent a különbségA Híradó úgy tudja, hogy a szóban forgó budai kerületben (II.) viszont eredmény is született, Vitézy javára 13, Karácsony Gergelynek pedig 2 plusz érvényes szavazatot találtak.
wtf?
choose life
5 hónapja
nem hagysz ki semmitÉn nemtom rászánni magam, pedig mostanában minden szart megnézek, de ez nem megy 😊Fuhh, Tóni, de cefet szarul nézel ki baszod.25 perce nézem, eddig dögunalom ez az interjú.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Szesze
5 hónapja
nah reggel ezt is megnézemwww.youtube.com/watch?v=6bhWRvcFZZs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
ervinator
1 703
Rogán interjú 29:05-nél érdekes nézni a tesztbeszédét 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
5 hónapja
ha Gulyás Geri nem Fideszes lenne, szerintem rohadt népszerű lenne, tuti jó arc amúgy, csak a hatalom őt is meghülyítette
5 hónapja
Én nemtom rászánni magam, pedig mostanában minden szart megnézek, de ez nem megy 😊Fuhh, Tóni, de cefet szarul nézel ki baszod.25 perce nézem, eddig dögunalom ez az interjú.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Fuhh, Tóni, de cefet szarul nézel ki baszod.25 perce nézem, eddig dögunalom ez az interjú.
warr_b
5 hónapja
Fuhh, Tóni, de cefet szarul nézel ki baszod.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Jó hosszú hozzászólás, nekem erre most nincs erőm részletesen válaszolni, ezért rövid leszek. Lehet én élek delíriumban, de a KariGeri féle félrebeszélés, trükközés, hatalomtechnika által okozott károk kanyarban sincsenek azzal, amit a Dagadték okoztak ebben az országban. Abban az országban, ahol választások előtt a Dagadt azzal kampányol, hogy lehet élet (Fidesz) és halál (bárki más) között választani.Köszönöm, magamtól is sikerült megértenem, hogy a lapáttal agyonverés metaforája annak, hogy keményen meg fogják dolgozni Vitézyt. Azért attól tartózkodnék, hogy meghajoljak azelőtt, hogy ez milyen szép és jó kifejezés, ez még mindig nem a vágyott politikai kultúra, még ha privátban is mondta. De ebbe belekötni prűdség lenne, nem is erre vonatkozott a megfigyelés, hanem:sztem a "lapáttal agyonverés" teljesen korrekt szimbólum, használta ő már magára is az elásástA politikában nem az számít, hogy a valóságban éppen mit történik vagy hangzik el, hanem hogy a nyilvánosság hogyan fogadja, körülményektől függően mekkora feneket kerítenek neki. Egyébként a telexes interjújában minden elhangzott dologra magyarázatot adott.Csak nem mindenben igaza van/volt a fasz Puzsernak vele kapcsolatban?rumble.com/v50p808-karcsony-vitzyt-lapttal-fogjuk-agyonverni.htmlA KariGeri hangfelvétel hogy elsikkadt a topikbanLehetne újra, nem találom.
Amadeus von Dollárbaloldal
Klaci79
r.baggio
Geri a balos csoda, a Vitezy felett aratott moralis foleny. Meg jo, hogy Geri szerint nem azt kell elemezni, amit mond, hanem azt, hogy lehallgattak/hogyan kerult elo a hangfelvetel. Olyan ismeros ez valahonnan… Peti miniszter?
Foldesi26
Az, hogy lapáttal agyonverné Vitézyt, abban nincs semmi - talán még jót is tett az imidzsének, mert gyakran szeretik őt anyámasszony katonájaként beállítani. Az is kiderült, hogy miként játszmázik a különböző pártok között, és ez még erősítheti is abban, hogy ő tényleg egy független entitás a politikában. Aki picit is követi az ő pályályát nem fog ezeken meglepődni, az egyik legnagyobb baloldali túlélő, és ezt ennek is köszönheti.
Puzsér pedig moralizálhat, lamentálhat sok közéleti dolgon, de a reálpolitika nem erről szól. Amit Petiminiszter leművelt egy ennél kategóriákkal súlyosabb ügyben, azt meg csak ne hasonlítgassuk ehhez. 😀
balintbaba
az is szépen látszik hogy egyszerre veszi hülyére a DKt és az LMPt is a Momentummal karöltve
nem véletlen hogy Párbeszéd frakció a neve valaminek amiben már csak 2 párbeszéd tag van és sose volt 10nél több szavazója
puzsér meg olyan szépen adja elő magát, kár hogy távolról bűzlik a gyűlölet és sértettség ami miatt van akinek mindent is elnéz, másnak meg semmit se
a mai adást hallgattuk muterral a kocsiban és kifejezetten szánalmas volt a vernyákolása az MP-ATV témában (hálisten nem végig hallgattam de így is fájt)
Negritis, a vajda
1. Kérlek segítsetek megérteni, hogy mi a gond a NER politikai kommunikációjával, ha épp a fentiekben igazoltuk KariGerinél, hogy teljesen oké, sőt okos, reálpolitikailag helyes a "ne azt figyeljék, amit mondok, hanem azt figyeljétek, amit cselekszem" orbáni elv.
2. Mi a gond a NER politikai kommunikációjával, ha Gerinek elnézhető, hogy a saját bevallása szerint is a nemzeti konzultációval megegyező módon alkotta meg és használja fel a lakógyüléses faszságát (a szidott Puzsér erre a hard talkban közvetlenül rámutat, ahol a Gergő ezt jó szokásához híven kikéri magának), a Bohár Dani szintű tiktokos lejáratú videókról ne is beszéljünk. Ilyen a reálpolitika, akárcsak a NER esetében.
3. Mi a gond a jelenlegi politikai kultúrával itthon, ha a partnerek hátba támadását, az épp számunkra előnyös hazudozást, a NER kommunikációs elemeinek beépítését legitimáljuk annyival, hogy ilyen a reálpolitika?
4. Petiminiszter ügye más lépték, ez nyilvánvaló, de segítsetek megérteni, hogy mennyiben váltjuk le a NER-t - jelenleg csak Budapesten - KariGerivel, ha már egy ilyen, kevésbé fajsúlyos kérdésnél is előadja a Petiminiszter attitűdöt.
Foldesi26
A politikában mindenkinek az első számú és legfontosabb célja a hatalom megszerzése, és ez együtt jár sok morálisan megkérdőjelezhető dologgal, de nem jön vele automatikusan egy ország gazdasági és kultúrális lerohasztása.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
5 hónapja
Reggel balog interjú, estére meg ez, ha ma nem lesznek rémálmaim, akkor sohayoutu.be/HsH4ykMigfY?si=7wJ8gb-55tlhTyc7
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
végtelenül szomorú vagyok és szégyellem magam..........a riporter srácnak max respectFoma Fomics és Szmergyakov sperma-cuvée-je ami Schmidt Mariban fogant.Nem is tudom, hogy melyik regénybeli vagy filmbeli szereplővel lehetne legjobban leírni Balog püspökúr jellemét, aki bármit megtenne, hogy az általa a hatalma csúcsának tartott pozícióban maradhasson, de legalábbis olyan helyzetben, ahonnan újra a csúcsra törhetne egy kis szánom-bánom után.Hogy rohadnal el valami lyukban bezárva, te ajtatos szemforgató g*ciputtony…Aljas, korlátolt és képmutató.
„Hát azt én is megkérdezem magamtól” – összegezte válaszát Balog Zoltán arra, hogy miért nem vállalta valójában a felelősséget a botrány után. Szerinte azonban „bűnt nem követett el, kegyelmet kért”, amiből „senkinek nem származott hátránya addig”, amíg nem derült ki.
Ehgyomorra fogyasztva is majdnem ráhánytam a monitorra a reggelimet.
telex.hu/belfold/2024/06/13/balog-zoltan-puspok-kegyelmi-ugy-k-endre-novak-katalin-bicskei-gyerekotthon
somoskovig
Dzsokijuing
Vagy még ha a közvélemény nem is látná, de a háttérben meglehessen az a pozíciója, hatalma, amit eddig is gyakorolt és irányíthatná a református egyházat.
Ez az ember az ördögnek is eladná a lelkét a hatalomért, mert vagy/és hatalommániás és azt hiszi, hogy ő jó és a nagyobb jó érdekében tette mindezt.
Ez az ember megérdemli a legnagyobb megaláztatásokat is, de még az se mosná le a lelkéről meg a tetteiről a szennyet.
Lúdas Solymi
Tactful Cactus
Szerkesztette: dande2
5 hónapja
fú de kellemetlen ez a Rogán-interjú, pedig még csak 6 perce nézem 😀 mármint inkább Rogán viselkedése az
5 hónapja
cartman023
828
Vajon Semmilyen Zsolti mikor jelenti be, hogy szakítanak a háborúpárti Európai Néppárttal? Éjfél után, vagy holnap reggel?Vagy úgy fog távozni, mint a főnöke?
5 hónapja
Tactful Cactus
13 919
Foma Fomics és Szmergyakov sperma-cuvée-je ami Schmidt Mariban fogant.Nem is tudom, hogy melyik regénybeli vagy filmbeli szereplővel lehetne legjobban leírni Balog püspökúr jellemét, aki bármit megtenne, hogy az általa a hatalma csúcsának tartott pozícióban maradhasson, de legalábbis olyan helyzetben, ahonnan újra a csúcsra törhetne egy kis szánom-bánom után.Hogy rohadnal el valami lyukban bezárva, te ajtatos szemforgató g*ciputtony…Aljas, korlátolt és képmutató.
„Hát azt én is megkérdezem magamtól” – összegezte válaszát Balog Zoltán arra, hogy miért nem vállalta valójában a felelősséget a botrány után. Szerinte azonban „bűnt nem követett el, kegyelmet kért”, amiből „senkinek nem származott hátránya addig”, amíg nem derült ki.
Ehgyomorra fogyasztva is majdnem ráhánytam a monitorra a reggelimet.
telex.hu/belfold/2024/06/13/balog-zoltan-puspok-kegyelmi-ugy-k-endre-novak-katalin-bicskei-gyerekotthon
somoskovig
Dzsokijuing
Vagy még ha a közvélemény nem is látná, de a háttérben meglehessen az a pozíciója, hatalma, amit eddig is gyakorolt és irányíthatná a református egyházat.
Ez az ember az ördögnek is eladná a lelkét a hatalomért, mert vagy/és hatalommániás és azt hiszi, hogy ő jó és a nagyobb jó érdekében tette mindezt.
Ez az ember megérdemli a legnagyobb megaláztatásokat is, de még az se mosná le a lelkéről meg a tetteiről a szennyet.
Lúdas Solymi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
oh, majd vissza kell néznemJelenlegi Partizán interjúBazzeg, Karácsonyról egyre inkább Feri vibeom van?
zacknorb
Negritis, a vajda
zacknorb
5 hónapja
telex.hu/valasztasi-foldrajz/2024/06/13/kulkepviseleti-szavazas-tisza-part-fidesz-ep-valasztas
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Jelenlegi Partizán interjúBazzeg, Karácsonyról egyre inkább Feri vibeom van?
zacknorb
Negritis, a vajda
5 hónapja
Bazzeg, Karácsonyról egyre inkább Feri vibeom van?
zacknorb
5 hónapja
Bazzeg, Karácsonyról egyre inkább Feri vibeom van
5 hónapja
Bayer meg megy tüntikézni
5 hónapja
5 hónapja
Szakértő Úr, aki nemfideszes, de azért lécci, a fideszes szavazatokat kérem. 😀
5 hónapja
focilap
45
Nem ezt kérte, mert ez neki nem kedvező. Ő csak pár kerületben akarta megismételni a szavazást.telex.hu/belfold/2024/06/13/vitezy-karacsony-megismetelt-fopolgarmesteri-valasztas-reakcio?annak fényében vicces hogy hétfőn még ő is ezt kérte 😊
Azért van arc rendesen államtitkár úrnál. Amúgy nem is tudtam, h Vitézy már meg is nyerte a választást… ez nekem valahogy lemaradt.
rob3r7o
Negritis, a vajda