Politika
70 feliratkozó
24 napja
csak OV előtte párszor szopatott másokat, a felsorolt Urak meg összesen nem raktak össze egy győzelmet.Azert azt látjátok h a Fidesz lista eredmény kezd közelíteni az MzP lista eredményéhez???OV is csatlakozik Mesterházyhoz, Vonához és MZP-hez a kétharmaddal kiszopott listavezetők anonim terápiás klubjába
csebi
Kampman
24 napja
jól vacsorázzatok be, mert reggel visznek a frontra mindenkit.Mé', lesz benzin? 😀
Kenny
24 napja
Ezek a csókák a Glennfiddicsnél nem felejtettek el viszkit párolni
24 napja
Azert azt látjátok h a Fidesz lista eredmény kezd közelíteni az MzP lista eredményéhez???OV is csatlakozik Mesterházyhoz, Vonához és MZP-hez a kétharmaddal kiszopott listavezetők anonim terápiás klubjába
csebi
24 napja
Dorután Katalin a rúzslidércDorután valamiSzeretném látni a sok fidesz influencer arcátSzabó Zsófi?
A rúszos csaj, a kopasz stb
Janek
Toto21
Janek
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
Tartottam bennetek a lelket hitetlen kutyákmosmá lazíthattok
ahogyígértem szecsejiiiiii
youtu.be/BwXMi5ZYEe8?is=ZcplSwMcNv2QL5y8

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
24 napja
Dorután valamiSzeretném látni a sok fidesz influencer arcátSzabó Zsófi?
Janek
Toto21
24 napja
Akcidens
188
Lehet azt nem bírná ki az oldalMiután lett választás és kétharmad is reális egy kérdés maradt hátra: Sobri mikor mond le?A bowl.hu sajnos még továbbra sem alkot egy autonóm választókerületet, bár nekem tetszene.
ervinator
Kampman
24 napja
Azert azt látjátok h a Fidesz lista eredmény kezd közelíteni az MzP lista eredményéhez???
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Debrecenben is van már éljenzésJelentem Tatabányán már valaki tűzijátékozott is az imént. 😂Pécsen is hallottam most
Mikey
Kampman
24 napja
Csak ujra kell huznia a ruzsat, o ugysem lat tobbet a fasznal, ugyhogy sokadlagos, hogy az kinek az arcahoz kapcsolodik.Szeretném látni a sok fidesz influencer arcátSzabó Zsófi?
Janek
Toto21
24 napja
Nyugi van, MP nem fogja eladni az országot, hanem lebindzsizi amit le kell, ugyanúgy ahogy a többi ország.Én meg nem. Ez bennem inkább gyanút kelt, mint bizalmat.Ne szeretem Urszulát és akkor még finoman fogalmaztam, de ezt most megkönnyeztem, majdnem...Ma este Európa szíve erősebben dobog Magyarországon.
— Ursula von der Leyen (@vonderleyen) April 12, 2026
Europe’s heart is beating stronger in Hungary tonight.
Negritis, a vajda
nagir
szaba
Win-win mindkét félnek, amire alapból az EU épül.
24 napja
nagy probléma, hogy ez a métely tovább dörgölőzik ide.Én meg nem. Ez bennem inkább gyanút kelt, mint bizalmat.Ne szeretem Urszulát és akkor még finoman fogalmaztam, de ezt most megkönnyeztem, majdnem...Ma este Európa szíve erősebben dobog Magyarországon.
Negritis, a vajda
nagir
szaba
24 napja
Miután lett választás és kétharmad is reális egy kérdés maradt hátra: Sobri mikor mond le?A bowl.hu sajnos még továbbra sem alkot egy autonóm választókerületet, bár nekem tetszene.
ervinator
24 napja
Jön a dream team vissza a Partizánon
Poloska vagyok.
24 napja
Jelentem Tatabányán már valaki tűzijátékozott is az imént. 😂Pécsen is hallottam most
Mikey
24 napja
Miután lett választás és kétharmad is reális egy kérdés maradt hátra: Sobri mikor mond le?Arról, hogy el lesz csalva a választás? 😀
ervinator
24 napja
ezek szerint az a forgatókönyv volt a valós, h a fidesz elhitte a saját hazugságait.. ez volt a legjobb verzió, csak hihetetlen még most is
24 napja
Én meg nem. Ez bennem inkább gyanút kelt, mint bizalmat.Ne szeretem Urszulát és akkor még finoman fogalmaztam, de ezt most megkönnyeztem, majdnem...Ma este Európa szíve erősebben dobog Magyarországon.
Negritis, a vajda
nagir
24 napja
Jelentem Tatabányán már valaki tűzijátékozott is az imént. 😂
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
24 napja
MP is egészen kimértJa hogy ez még nem győzelmi beszéd volt, hanem csak ismétlés
Kampman
24 napja
Akcidens
188
Szeretném látni a sok fidesz influencer arcátGóth Tabi mekkorát nézhetett
Janek
24 napja
Apu azert sír, mert te iszol.
bobi0092
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
24 napja
Szeretném látni a sok fidesz influencer arcátSzabó Zsófi?
Janek