NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

46 feliratkozó

5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 321 — 49ers GM
 24.hu/belfold/2024/06/13/jo-hirt-kaptak-a-gyermektelen-babavaros-es-csokos-parok/

Már megint a felelőtlen hitelfelvevőket mentik.

Semmit nem tanul ez az ország, ezek után én is rohanok felvenni az 50 milliós új csokot. Elvégre majd megmentenek....
cartman023
Méltányosság, amit a kormányhivatal bírál el, mi kell majd hozzá, párttagkönyv, vagy elég bemutatni a szavazólapot, hogy kire húzott X-et a jóember? 😀

5 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Nincs itt semmi látnivaló, (negatívan) közeledünk Ausztriához, a termelés felcsökken, a Pannon Puma pedig szárnyal.

444.hu/2024/06/13/most-latszik-igazan-hogy-egyre-nagyobb-bajban-van-a-hazai-akkugyartas
5 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
 24.hu/belfold/2024/06/13/jo-hirt-kaptak-a-gyermektelen-babavaros-es-csokos-parok/

Semmit nem tanul ez az ország, ezek után én is rohanok felvenni az 50 milliós új csokot. Elvégre majd megmentenek....
cartman023
Ugyan, ez direkt a kormány politikája, ez be van árazva náluk.
Hisz milyen jófej ez a kormány, hogy támogat mindenkit is, majd kifizetjük helyettük.

Szerinted mennyivel csökkent volna a szavazatuk, hogyha ezeket nem engedik el meg nem lett volna moratórium a válság idején.
5 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 326 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
 444.hu/2024/06/13/30-napos-bentlakasos-kikepzesen-kell-reszt-vennie-a-korhazi-foigazgatoknak-egy-laktanyaban
5 hónapja
Sajtónyilvános újraszámolás 😊
Akkor tudják, mi lesz.
csipkelli
"Nem az a lényeg, hányan szavaznak az emberre, hanem hogy ki számolja a szavazatokat." (Sztálin)
ender1112
Fb-n látok olyan gerinyugtató hozzászólásokat, hogy nem fosni, mert a szavazatszámláló szerint a szavazókörben csak 1-2 dupla-X volt. Hát, nem is kell több 😊
Én teljesen mértékben bízok a Fideszben, hogy azok a X-ek nem utólag kerülnek oda.
csipkelli
Bármilyen törvényt megszegnek, ha lopni akarnak, ha hazát árulnak; de a választási csalás, az már nekik is sok 😉
Viccet félretéve, ha marad Karigeri, az vagy azért lesz, mert nekik is jó ez a helyzet, vagy félnek a botránytól.
5 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Gulyás szerint logikusabb lenne, ha a jelenleg önkormányzatok által működtetett szakrendelők is állami kézbe kerülnének.

levonták az önkormányzati választások bukásai után a tanulságot: tovább kell csorbítani az önkormányzatok jogköreit.

choose life
5 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 828

5 hónapja
csipkelli 4 008
Akkor tudják, mi lesz.
csipkelli
"Nem az a lényeg, hányan szavaznak az emberre, hanem hogy ki számolja a szavazatokat." (Sztálin)
ender1112
Fb-n látok olyan gerinyugtató hozzászólásokat, hogy nem fosni, mert a szavazatszámláló szerint a szavazókörben csak 1-2 dupla-X volt. Hát, nem is kell több 😊
Én teljesen mértékben bízok a Fideszben, hogy azok a X-ek nem utólag kerülnek oda.
5 hónapja
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
 444.hu/2024/06/13/strasbourgi-itelet-nem-serti-karsai-daniel-emberi-jogait-az-eutanazia-tiltasa

criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
Akkor tudják, mi lesz.
csipkelli
5 hónapja
StormST Denver Broncos 11 179 — SB 50 Champion @ Grund
Akkor tudják, mi lesz.
csipkelli
Kérdés, hogy melyik sajtónak, mint pár hete Petike fóruma. Én az ellenzéki sajtó helyében még az alsónadrágokról is vinném a bolti blokkot, hogy igazolni lehessen, hogy nem kőrözik-e éppen...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 327 — beers & Packers
Érzelmes dallamvilág, tűpontos szöveg! Gyönyörű!
"Tiéd vagyunk, Magyar Péter! Vezess minket tovább, kérlek!"
 www.youtube.com/watch?v=Ber-iyl653g
5 hónapja
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
A KariGeri hangfelvétel hogy elsikkadt a topikban
Amadeus von Dollárbaloldal
Gaz. De amúgy róla már nem az első ilyen hangfelvétel emlékeim szerint.
csebi
Pár évvel ezelőtt Schiffer is megmondta már róla, hogy ez az alamuszi nyuszi imidzs nagyon megváltozik amikor pár szemközt kell egyezkedni vele.
zinedine5
Mondjuk a köpönyeg forgatasban, ketszinusegben ha vki egy rossz szót nem szólhat rá az éppen Schiffer 😊
csebi
legutóbb (vagy előtte) arról zagyvált az Ötben, hogy Orbán nem mond hülyeséget, valóban van rá esély hogy a NATO megtámadja Oroszországot. fideszes propaganda oldalak meg is tolták ezt facebookon.
deyell
Az Öt című show a közéleti tévézés egyik legalja, miközben Konok Pétert mélyen tisztelem.
Dzsokijuing
pedig ugyanakkora bohóc mint a többi. sőt, lehet hogy nagyobb, mert Hontról, Ceglédiről meg Schifferről el tudom képzelni, hogy pénzért nyomják a fidesz propagandát, és nem gondolják komolyan, amiket mondanak. Konok pedig saját magától hangoztat ilyen baromságokat hogy MP-t mint politikust a fidesz építette fel. annyira építették, hogy 100 féle karaktergyilkossággal, lejáratással próbálkoztak ellene, amely közül ha csak egy bejön, MP megy a süllyesztőbe.
deyell
most érted, még önmaga szerint is kommunista.

criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 244 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Akkor tudják, mi lesz.
csipkelli
Fú de izgi, csinálunk élő követőt, ugye?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
csipkelli 4 008
Akkor tudják, mi lesz.
5 hónapja
 telex.hu/belfold/2024/06/12/vitezyek-mar-hetfon-beadtak-csendben-egy-fellebbezest-amiben-uj-valasztast-akartak-de-azt-elutasitotta-az-fvb

😂
warr_b
A fideszes delegáltak az összes jegyzőkönyvet hitelesítették, Vitézy mehet aludni, még az alpolgármesteri poziból is kilavírozta magát.
Dzsokijuing
realisan elkepzelheto h ezt a fideszes delegaltak beneztek volna? en kotve hiszem.

viszont egy vmit nem felejtsunk el: vajon hol oriztek ezeket az urnakat? hat igen a keruleti polgarmesteri hivatalokban ...
csebi
arányaiban a legtöbb érvénytelen szavazat nem a fideszes kerületekben született, jól tudom? Vitézy ha jól hallottam inkább az ellenzéki vezetésű kerületekben született eredmények miatt sipákolt (Óbuda, Újpest, Erzsébetváros, Újbuda és Pestszentlőrinc).

choose life
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
 telex.hu/belfold/2024/06/12/vitezyek-mar-hetfon-beadtak-csendben-egy-fellebbezest-amiben-uj-valasztast-akartak-de-azt-elutasitotta-az-fvb

😂
warr_b
A fideszes delegáltak az összes jegyzőkönyvet hitelesítették, Vitézy mehet aludni, még az alpolgármesteri poziból is kilavírozta magát.
Dzsokijuing
realisan elkepzelheto h ezt a fideszes delegaltak beneztek volna? en kotve hiszem.

viszont egy vmit nem felejtsunk el: vajon hol oriztek ezeket az urnakat? hat igen a keruleti polgarmesteri hivatalokban ...

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 244 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hogy rohadnal el valami lyukban bezárva, te ajtatos szemforgató g*ciputtony…

„Hát azt én is megkérdezem magamtól” – összegezte válaszát Balog Zoltán arra, hogy miért nem vállalta valójában a felelősséget a botrány után. Szerinte azonban „bűnt nem követett el, kegyelmet kért”, amiből „senkinek nem származott hátránya addig”, amíg nem derült ki.

Ehgyomorra fogyasztva is majdnem ráhánytam a monitorra a reggelimet.

telex.hu/belfold/2024/06/13/balog-zoltan-puspok-kegyelmi-ugy-k-endre-novak-katalin-bicskei-gyerekotthon
somoskovig
Pár évet kell még mennie ezen az evolúciónak nevezett úton, mire elér az előgerinchúros állapotba
slowmotion
Ilyenkor mondjuk kicsit reménykedem benne, hogy én tévedek és mégis létezik túlvilág meg pokol, és ott fog fortyogni az ilyen egy üstben az idők végezetéig...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
A KariGeri hangfelvétel hogy elsikkadt a topikban
Amadeus von Dollárbaloldal
Gaz. De amúgy róla már nem az első ilyen hangfelvétel emlékeim szerint.
csebi
Pár évvel ezelőtt Schiffer is megmondta már róla, hogy ez az alamuszi nyuszi imidzs nagyon megváltozik amikor pár szemközt kell egyezkedni vele.
zinedine5
Mondjuk a köpönyeg forgatasban, ketszinusegben ha vki egy rossz szót nem szólhat rá az éppen Schiffer 😊
csebi
legutóbb (vagy előtte) arról zagyvált az Ötben, hogy Orbán nem mond hülyeséget, valóban van rá esély hogy a NATO megtámadja Oroszországot. fideszes propaganda oldalak meg is tolták ezt facebookon.
deyell
Az Öt című show a közéleti tévézés egyik legalja, miközben Konok Pétert mélyen tisztelem.
Dzsokijuing
pedig ugyanakkora bohóc mint a többi. sőt, lehet hogy nagyobb, mert Hontról, Ceglédiről meg Schifferről el tudom képzelni, hogy pénzért nyomják a fidesz propagandát, és nem gondolják komolyan, amiket mondanak. Konok pedig saját magától hangoztat ilyen baromságokat hogy MP-t mint politikust a fidesz építette fel. annyira építették, hogy 100 féle karaktergyilkossággal, lejáratással próbálkoztak ellene, amely közül ha csak egy bejön, MP megy a süllyesztőbe.

choose life
5 hónapja
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
Szerinte azonban „bűnt nem követett el, kegyelmet kért”, amiből „senkinek nem származott hátránya addig”, amíg nem derült ki.
somoskovig
Na nálam ezek azok a pillanatok, amikor az ördög, a sátán felfedi magát, egy lelkésztől, teológiát végzett embertől ilyen gondolatok olyan mélységű gonoszságról árulkodnak, melyet épp ésszel megérteni, felfogni nem lehetséges. Szabályosan hányingerem van a felismeréstől, hogy ezek a pszichopaták is köztünk élnek.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan

„Hát azt én is megkérdezem magamtól” – összegezte válaszát Balog Zoltán arra, hogy miért nem vállalta valójában a felelősséget a botrány után. Szerinte azonban „bűnt nem követett el, kegyelmet kért”, amiből „senkinek nem származott hátránya addig”, amíg nem derült ki.

telex.hu/belfold/2024/06/13/balog-zoltan-puspok-kegyelmi-ugy-k-endre-novak-katalin-bicskei-gyerekotthon
somoskovig
Pár évet kell még mennie ezen az evolúciónak nevezett úton, mire elér az előgerinchúros állapotba
5 hónapja

somoskovig
Ez az igazi fidesz tempó, semmilyen mocsoksággal se az a baj, hogy megtörténik, hanem az, hogy kiderül...

5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 321 — 49ers GM

5 hónapja

😂
warr_b
Dzsokijuing
Ha már az nem gáz nekik, hogy a szavazóikat lehülyézik, akkor simán belefér nekik szerintem, hogy ugyanezt megtegyék a delegáltjaikkal is, a szent célért...

5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 289 — Saturday Night Lights

😂
warr_b

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)