NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
Willie Parker
15 412
Honnan lehetnek az érettségizettek arányára vonatkozó adataik?Az összefüggés az nyilván már régóta egyértelmű, de azért én meglepődtem a trendvonal meredekségén és a korrelációs együtthatón viszonylag magas értékén is. Ilyen erős korrelációról én nem emlékszem adatra.Ez viszont elég durvanem durva, csak szomorú.
https://g7.hu/adat/20240612/nincs-fideszes-tobbseg-ahol-a-lakossag-legalabb-60-szazaleka-erettsegizett/
Duff
slowmotion
Duff
Én a saját megyém szintjén sem tudtam megállapítani, mert nincs hivatalos nyilvántartás, csak önbevallásos.
Majd írok a g7-nek, h adja már ki
Mondjuk a 2018-as cikk érdekes: Kazincbarcikán, Hatvanban, Salgótarjánban és Ózdon nagyobb lenne az érettségizettek aránya, mint Kapuváron, Sopronban, Győrben és Zalaegerszegen?
Szerkesztette: Willie Parker
5 hónapja
A KariGeri hangfelvétel hogy elsikkadt a topikbanGeri olyan cuki, hogy ez nem számít. Bezzeg ha MP mondta volna, menne a messiásvárózás, meg a milyenemberazilyenezés.
Amadeus von Dollárbaloldal
5 hónapja
Amadeus the Young
32 915
A KariGeri hangfelvétel hogy elsikkadt a topikban
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
Duff
3 133
Az összefüggés az nyilván már régóta egyértelmű, de azért én meglepődtem a trendvonal meredekségén és a korrelációs együtthatón viszonylag magas értékén is. Ilyen erős korrelációról én nem emlékszem adatra.Ez viszont elég durvanem durva, csak szomorú.
https://g7.hu/adat/20240612/nincs-fideszes-tobbseg-ahol-a-lakossag-legalabb-60-szazaleka-erettsegizett/
Duff
slowmotion
5 hónapja
Amadeus the Young
32 915
TISZA pártba olyan sokan jelentkeztek belépni és alapszervezetet alapítani ezen a héten, hogy nem bírják az adminok. Végre lesz egy magyar párt, aminek van tagsága. Elképesztő.
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
Tényleg nagyon sok a naiv ember még ezen a fórumon is.. nem értem hogy tudtok megbízni bármelyik politikusban.. ezért sem értem azokat akik MP-t kritizálják, hiszen benne pont az a pozitívum, hogy rajta még a vak is látja, h valami nem stimmel, de így vele kapcs legalább még ezeket az embereket se fogja meglepetés érni.www.reddit.com/r/hungary/comments/1de671w/vit%C3%A9zy_kar%C3%A1csony_felel%C5%91s_a_sok_%C3%A9rv%C3%A9nytelen/Nyavajog, hogy a NVI nem tudott új szavazólapokat biztosítani a rövid idő alatt, miközben az ő tervük volt, h a lehető legkésőbb visszaléptetik a vizespalackot. Am bizonyos szinten szimpatizáltam vele, meg a programjával a választás előtt, mert korrekt módon nyilvánult meg, vitázott stb. De az elmúlt két napban szekunder szégyen a csávó, kibújt, előjött belőle az igazi fideszes.
a teljes videó:
www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1194198358680247
megjegyzem:
Vitézy Dávid: Meghaladjuk a Karácsony Gergely-féle panaszkodó, másokra mutogató városházi politikát
index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/08/vitezy-david-karacsony-gergely-valasztas-kormany-visszalepes-fidesz-szentkiralyi-alexandra-magyar-peter/
Negritis, a vajda
Duff
5 hónapja
Ez viszont elég durvanem durva, csak szomorú.
Duff
5 hónapja
Duff
3 133
Ez viszont elég durvahttps://g7.hu/adat/20240612/nincs-fideszes-tobbseg-ahol-a-lakossag-legalabb-60-szazaleka-erettsegizett/
5 hónapja
Ezt én is aláírom és titkon reménykedem az eredmények ismeretében, hogy KG valahogy ledobja magáról fletót iswww.reddit.com/r/hungary/comments/1de671w/vit%C3%A9zy_kar%C3%A1csony_felel%C5%91s_a_sok_%C3%A9rv%C3%A9nytelen/Nyavajog, hogy a NVI nem tudott új szavazólapokat biztosítani a rövid idő alatt, miközben az ő tervük volt, h a lehető legkésőbb visszaléptetik a vizespalackot. Am bizonyos szinten szimpatizáltam vele, meg a programjával a választás előtt, mert korrekt módon nyilvánult meg, vitázott stb. De az elmúlt két napban szekunder szégyen a csávó, kibújt, előjött belőle az igazi fideszes.
a teljes videó:
megjegyzem:
Vitézy Dávid: Meghaladjuk a Karácsony Gergely-féle panaszkodó, másokra mutogató városházi politikát
index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/08/vitezy-david-karacsony-gergely-valasztas-kormany-visszalepes-fidesz-szentkiralyi-alexandra-magyar-peter/
Negritis, a vajda
Duff
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Duff
3 133
www.reddit.com/r/hungary/comments/1de671w/vit%C3%A9zy_kar%C3%A1csony_felel%C5%91s_a_sok_%C3%A9rv%C3%A9nytelen/Nyavajog, hogy a NVI nem tudott új szavazólapokat biztosítani a rövid idő alatt, miközben az ő tervük volt, h a lehető legkésőbb visszaléptetik a vizespalackot. Am bizonyos szinten szimpatizáltam vele, meg a programjával a választás előtt, mert korrekt módon nyilvánult meg, vitázott stb. De az elmúlt két napban szekunder szégyen a csávó, kibújt, előjött belőle az igazi fideszes.
a teljes videó:
megjegyzem:
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Duff
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 029
Mondom én, hogy jogosítvány kellene ehhez is, hogy legalább minimális fogalma legyen az embernek, hogy mi az a demokrácia, EU, NATO, állam, stb. és h mire szavaz.www.reddit.com/r/hungary/comments/1de671w/vit%C3%A9zy_kar%C3%A1csony_felel%C5%91s_a_sok_%C3%A9rv%C3%A9nytelen/Nehéz feladat úgy belekötni ebbe a sztoriba, hogy ne a saját szavazóidat hülyézd le, végülis ha a Szentkirályi Alexandra névből elveszel 10 betűt és másik 5-öt kicserélsz, egyből kijön a Vitézy Dávid... De őszintén szólva akihez Fidesz szavazóként 48 óra alatt nem ért el a hír, hogy Szandit átműtötték és Dávid néven indul a választáson, vagy tényleg nem tud olvasni, annak eleve nem kellene, hogy számítson a szavazata.
a teljes videó:
megjegyzem:
Negritis, a vajda
somoskovig
Aztán ha ezt nem ugorja meg, akkor ne szavazhasson, mert ilyen alapon miért kötjük alsó korhatárhoz a szavazati jogot?
5 hónapja
Hogyaszondja:- Azt azonban Magyarországnak be kell látnia, hogy nincs ahhoz elegendő képessége és ereje, hogy a nagy számban tőle különböző véleményeket megváltoztassa. Ezért Magyarország a mai tárgyaláson világossá tette, hogy nem kíván blokkolni olyan döntéseket a NATO-ban amelyek bár eltérnek a mi helyzetértelmezésünkből fakadó ésszerű döntésektől, de a többi tagállam által osztott és szorgalmazott döntések.
* Vagyis a választási kampányban átbasztunk titeket és ezt két nappal az eredmények kihirdetése után be is valljuk.
- Minden NATO területen kívüli katonai akció a NATO szabályai és a hagyományaink alapján csak önkéntes jellegű lehet, ezt a mai tárgyaláson megerősítette a főtitkár úr.
* Ahogy azt már mondtuk, a háborús uszító kampányban simán hülyének néztünk titeket, mert azt azért ugye nem feltételezi senki, hogy az oroszok ellopták a külügyből a NATO alapító iratait és sajnos nem tudtuk megnézni a szabályzatot?
- Szerencsére a NATO alapdokumentumai világossá teszik, hogy a NATO területén kívüli bármilyen akcióban való részvétel csak önkéntes lehet.
* Mondtuk már, hogy átbasztunk titeket a palánkon?
Tehát az amiről mi megállapodtunk a miniszterelnökúrral az az, hogy Magyarország nem fog blokkolni más szövetségeseket abban, hogy megállapodjanak, vállalásokat tegyenek pénzügyi segítségnyújtásra Ukrajna felé, vagy hogy a NATO vezető szerepet vállaljon az Ukrajnának nyújtott támogatások koordinálásával kapcsolatban.
* Ugyan már az elején bevallottuk mindenkinek, hogy a lufi kipukkadt, de Jens azért szépen el is magyarázza, hogyan néz ki egy kipukkant lufi, mielőtt szépen gondosan belecsomagolja a zsebkendőjébe és bevágja a farzsebébe, aztán pedig elmegy kezet mosni.
A "Hogyan csinálj kutyát magadból és az országodból" című videó szkeccs megtekinthető a miniszterelnök FB oldalán.
5 hónapja
De Alexandra ilyen tricky volt és meggyőzte miniszterelnök urat is!www.reddit.com/r/hungary/comments/1de671w/vit%C3%A9zy_kar%C3%A1csony_felel%C5%91s_a_sok_%C3%A9rv%C3%A9nytelen/Ha meg kiadott volna valami egységest a főváros, akkor az lenne baj, hogy "minek pofázott bele, a kerületeknek joga lett volna eldönteni, hogy hogyan csinálják"...
a teljes videó:
megjegyzem:
Negritis, a vajda
Én egyébként pont ezért nem engednék az után visszalépni senkit az után, hogy a szavazólapok ki lettek nyomtatva (vagy mondjuk max 4-5 nappal a választás előtt, amennyi idő alatt lehet újat nyomtatni). Aki későn gondolja meg magát, az onnantól maga kell, hogy megoldja, hogy a szavazói ne húzzák be a neve mellé az X-et, aztán ha lesz valamennyi százaléka és annál kevesebbel veszít az, akihez egyébként át akarta volna őket irányítani, akkor így járt mindenki, tetszettek volna időben gondolkodni...
StormST
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1de671w/vit%C3%A9zy_kar%C3%A1csony_felel%C5%91s_a_sok_%C3%A9rv%C3%A9nytelen/Nehéz feladat úgy belekötni ebbe a sztoriba, hogy ne a saját szavazóidat hülyézd le, végülis ha a Szentkirályi Alexandra névből elveszel 10 betűt és másik 5-öt kicserélsz, egyből kijön a Vitézy Dávid... De őszintén szólva akihez Fidesz szavazóként 48 óra alatt nem ért el a hír, hogy Szandit átműtötték és Dávid néven indul a választáson, vagy tényleg nem tud olvasni, annak eleve nem kellene, hogy számítson a szavazata.
a teljes videó:
megjegyzem:
Negritis, a vajda
5 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1de671w/vit%C3%A9zy_kar%C3%A1csony_felel%C5%91s_a_sok_%C3%A9rv%C3%A9nytelen/Ha meg kiadott volna valami egységest a főváros, akkor az lenne baj, hogy "minek pofázott bele, a kerületeknek joga lett volna eldönteni, hogy hogyan csinálják"...
a teljes videó:
megjegyzem:
Negritis, a vajda
Én egyébként pont ezért nem engednék az után visszalépni senkit az után, hogy a szavazólapok ki lettek nyomtatva (vagy mondjuk max 4-5 nappal a választás előtt, amennyi idő alatt lehet újat nyomtatni). Aki későn gondolja meg magát, az onnantól maga kell, hogy megoldja, hogy a szavazói ne húzzák be a neve mellé az X-et, aztán ha lesz valamennyi százaléka és annál kevesebbel veszít az, akihez egyébként át akarta volna őket irányítani, akkor így járt mindenki, tetszettek volna időben gondolkodni...
Szerkesztette: StormST
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
5%uk se lenne, nem hogy 10....telex.hu/belfold/2024/06/12/horvath-csaba-polgarmester-zuglo-mszp-rozsa-andrasCsacsi ideális jelöltje lesz 26-ban a megújuló DK-MSZP szövetségnek.
"Há' összeszorul a zembernek a szive" ennyi szomorúságtól és a gonosz környezet által elnyomott belülről fakadó jóindulattól és jobbító szándéktól... 😀
somoskovig
csipkelli
Imádnám.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1de671w/vit%C3%A9zy_kar%C3%A1csony_felel%C5%91s_a_sok_%C3%A9rv%C3%A9nytelen/a teljes videó:
megjegyzem:
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
csipkelli
4 008
telex.hu/belfold/2024/06/12/horvath-csaba-polgarmester-zuglo-mszp-rozsa-andrasCsacsi ideális jelöltje lesz 26-ban a megújuló DK-MSZP szövetségnek.
"Há' összeszorul a zembernek a szive" ennyi szomorúságtól és a gonosz környezet által elnyomott belülről fakadó jóindulattól és jobbító szándéktól... 😀
somoskovig
5 hónapja
telex.hu/belfold/2024/06/12/horvath-csaba-polgarmester-zuglo-mszp-rozsa-andras"Há' összeszorul a zembernek a szive" ennyi szomorúságtól és a gonosz környezet által elnyomott belülről fakadó jóindulattól és jobbító szándéktól... 😀
5 hónapja
Azért annak megvan a maga szépsége, hogy azzal óvod meg az eredményt, hogy "annyira segghülyék a szavazóim, hogy bár behúzták arra is, aki visszalépett, de igazából rám akartak szavazni", ez olyan igazi magyaros sztori..."És abban reménykedem, hogy az ő akaratuk majd hatalomba segít!" --> mert az milyen jó legitimáció, hogy van pár száz funkcionális analfabéta, aki nem tudta elolvasni Vitézy nevét, hogy oda húzza azt a kib*szott X-et.
StormST
5 hónapja
Egyébként nem tudom ki mit tapasztalt saját maga, a zuglói szavazókörben, ahol én voltam (57 asszem), az ajtóval szemben 2 A4-es oldalon is ki volt írva, hogy Szandika visszalépettÉs szerinted elolvasták?
StormST
Én is Zugló, Bácskai utcai óvoda. Előttem kettővel egy öregasszony szavazott, leült a bizottság mellé, ott akart ikszelni, úgy kellett bekísérni a fülkébe, azt se tudta melyik bolygón van. Eggyel előttem meg egy harmincas pasi két kisgyerekkel, telefonált, a gyerekeit terelgette, a szavazatszámlálónál hagyta az okmányait, úgy szóltak utána. Oké, én elolvastam szépen minden kirakott papírt azalatt a pár perc alatt, amíg vártam, de mögöttem két fiatal srác valami jövőheti programról beszélt, nem olvasgattak ők se.
Az emberek 99 százaléka -Zuglóban is- töredékannyira érdeklődik a közéletet iránt mint azok, akik ebbe a topicba írnak.
Én Vitézyre szavaztam, de MP szemszögéből nézve ő stratégiailag jól járt Karácsonnyal. Neki simán ellentart, mert Gyurcsány, de a városüzemeltetéshez szükséges, hogy Karácsony megállapodjon a Fidesszel, így MP a fővárosban is tovább tudja tolni az "ezek egy brancs" kommunikációját. Ha meg Karácsony lemond, a FK működésképtelen és feloszlik, akkor pár hónap múlva MP megnyeri a főpolgármesterválasztást, és lesz 25 embere a közgyűlésben.
Míg ha Vitézyt nem támogatja, és akár a Fidesz akár a DK szintén nem, akkor valamelyikkel egy oldalra került volna.
Szóval MP szempontból mindenképp jobb ez így Karácsony győzelemmel.
5 hónapja
Az akkugyárak margójára:telex.hu/belfold/2024/06/12/akkumulatorgyar-valasztas-polgarmester-fidesz-god-debrecen-nyiregyhaza
Érdiként full örülök a sóskúti eredménynek. Sőt ugye aki jól megjárhatja még az Tárnok, ott is kikapott a fityis, na meg Érden is.
Szerkesztette: Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
5 hónapja
Egyébként nem tudom ki mit tapasztalt saját maga, a zuglói szavazókörben, ahol én voltam (57 asszem), az ajtóval szemben 2 A4-es oldalon is ki volt írva, hogy Szandika visszalépett, igaz az áthúzás nem volt túl vastag, tippre egy közepes hegyű alkoholos filc lehetett, de azért így a 3 dologgal együtt elég nagy hülyének kellett volna lennem, hogy mégis behúzzam oda az X-et, vagy alapból azt kellett volna akarnom...Szerk.: most nézem, hogy ebben a szavazókörben 355 - 352 lett KG javára, 12 érvénytelennel, lehetett volna simán itt is fordított is, a 12-ből valamennyi kretén volt.. 😀
Szerkesztette: StormST
5 hónapja
Azért annak megvan a maga szépsége, hogy azzal óvod meg az eredményt, hogy "annyira segghülyék a szavazóim, hogy bár behúzták arra is, aki visszalépett, de igazából rám akartak szavazni", ez olyan igazi magyaros sztori...
5 hónapja
Jughead
5 230
Egyébként akkor pont nem lenne hülyébb, de egyszerűen nem logikus.Mert még annál is hülyébb 😊Aki olyan hülye, hogy behúzta Szandira az miért húzta volna be utána Vitézyre?Azok a félhomályos szavazóhelyiségek, de főleg a fideszes agyhalottak!Azért itt elég geci szandrakihúzást látunk.
24.hu/belfold/2024/06/12/vitezy-karacsony-fopolgarmester-valasztas-budapest-szavazatok-ujraszamlalas-szentkiraly-ervenytelen-voksok/
Dzsokijuing
Az igazi agyhalál a dupla-X, abból kellene találni párszázat. Az azért meglepne.
csipkelli
Ha olyan hülye, hogy egy áthúzott személyre szavazott, akkor biztos hogy utána nem esett le neki, hogy Jajj amúgy én a Vitézyre akartam…
Jughead
ender1112
A. Tudom, hogy nem szavazhatok a Fideszre és Vitézy-re kell -> Vitézyre szavazok.
B. A Fideszre akarok szavazni, de Alexandra át van húzva, akkor kire is kell szavazni? Megvan: Vitézy.
C. A Fideszre akarok szavazni, szóval húzok egy X-et Alexandrára.
Nincs olyan, hogy valaki bemegy, hogy ő a Fideszre akar szavazni, úgy látja, hogy lehet, behúzza az X-et, majd megváltoztatja a döntését.