NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

46 feliratkozó

5 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 326 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
 hang.hu/belfold/karacsony-gergely-uj-fopolgarmesteri-valasztast-kezdemenyezhet-164925
5 hónapja
 telex.hu/kulfold/2024/06/13/europai-unio-birosaga-magyarorszag-menekultugy-birsag-europai-bizottsag
200 milla euro bírság, plusz napi egy milla, ameddig meg nem oldják a helyzetet.
ender1112
Mondjuk behajtani nem tudom hogyan kell ezt pontosan, vagyis ki a végrehajtó?
Willie Parker
Letiltják az uniós segélyből?
5 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 702
„A Mi hazánkat nem vádoltam háborúpártisággal” – válaszolta Gulyás a Telex felvetésére, miszerint ha az EP-választás tétje a Fidesz kampánya szerint a háborúpártiság és a békepártiság volt, akkor miért nevezhető békepárti döntésnek a választás eredménye, ha a Fideszen kívül minden párt háborúpárti, rájuk pedig összesen 56 százalék szavazott.

akkor ezek szerint az LMP-t vádolta, aki pedig ugye Vitézyt indította, tehát háborúpárti jelöltet támogattak. szép.

choose life
5 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 317
A KariGeri hangfelvétel hogy elsikkadt a topikban
Amadeus von Dollárbaloldal
Lehetne újra, nem találom.
Klaci79
 rumble.com/v50p808-karcsony-vitzyt-lapttal-fogjuk-agyonverni.html
r.baggio
Csak nem mindenben igaza van/volt a fasz Puzsernak vele kapcsolatban?

Geri a balos csoda, a Vitezy felett aratott moralis foleny. Meg jo, hogy Geri szerint nem azt kell elemezni, amit mond, hanem azt, hogy lehallgattak/hogyan kerult elo a hangfelvetel. Olyan ismeros ez valahonnan… Peti miniszter?
Foldesi26
A politikában nem az számít, hogy a valóságban éppen mit történik vagy hangzik el, hanem hogy a nyilvánosság hogyan fogadja, körülményektől függően mekkora feneket kerítenek neki. Egyébként a telexes interjújában minden elhangzott dologra magyarázatot adott.

Az, hogy lapáttal agyonverné Vitézyt, abban nincs semmi - talán még jót is tett az imidzsének, mert gyakran szeretik őt anyámasszony katonájaként beállítani. Az is kiderült, hogy miként játszmázik a különböző pártok között, és ez még erősítheti is abban, hogy ő tényleg egy független entitás a politikában. Aki picit is követi az ő pályályát nem fog ezeken meglepődni, az egyik legnagyobb baloldali túlélő, és ezt ennek is köszönheti.

Puzsér pedig moralizálhat, lamentálhat sok közéleti dolgon, de a reálpolitika nem erről szól. Amit Petiminiszter leművelt egy ennél kategóriákkal súlyosabb ügyben, azt meg csak ne hasonlítgassuk ehhez. 😀
balintbaba
sztem a "lapáttal agyonverés" teljesen korrekt szimbólum, használta ő már magára is az elásást
az is szépen látszik hogy egyszerre veszi hülyére a DKt és az LMPt is a Momentummal karöltve
nem véletlen hogy Párbeszéd frakció a neve valaminek amiben már csak 2 párbeszéd tag van és sose volt 10nél több szavazója
puzsér meg olyan szépen adja elő magát, kár hogy távolról bűzlik a gyűlölet és sértettség ami miatt van akinek mindent is elnéz, másnak meg semmit se
a mai adást hallgattuk muterral a kocsiban és kifejezetten szánalmas volt a vernyákolása az MP-ATV témában (hálisten nem végig hallgattam de így is fájt)
Negritis, a vajda
Köszönöm, magamtól is sikerült megértenem, hogy a lapáttal agyonverés metaforája annak, hogy keményen meg fogják dolgozni Vitézyt. Azért attól tartózkodnék, hogy meghajoljak azelőtt, hogy ez milyen szép és jó kifejezés, ez még mindig nem a vágyott politikai kultúra, még ha privátban is mondta. De ebbe belekötni prűdség lenne, nem is erre vonatkozott a megfigyelés, hanem:

1. Kérlek segítsetek megérteni, hogy mi a gond a NER politikai kommunikációjával, ha épp a fentiekben igazoltuk KariGerinél, hogy teljesen oké, sőt okos, reálpolitikailag helyes a "ne azt figyeljék, amit mondok, hanem azt figyeljétek, amit cselekszem" orbáni elv.
2. Mi a gond a NER politikai kommunikációjával, ha Gerinek elnézhető, hogy a saját bevallása szerint is a nemzeti konzultációval megegyező módon alkotta meg és használja fel a lakógyüléses faszságát (a szidott Puzsér erre a hard talkban közvetlenül rámutat, ahol a Gergő ezt jó szokásához híven kikéri magának), a Bohár Dani szintű tiktokos lejáratú videókról ne is beszéljünk. Ilyen a reálpolitika, akárcsak a NER esetében.
3. Mi a gond a jelenlegi politikai kultúrával itthon, ha a partnerek hátba támadását, az épp számunkra előnyös hazudozást, a NER kommunikációs elemeinek beépítését legitimáljuk annyival, hogy ilyen a reálpolitika?
4. Petiminiszter ügye más lépték, ez nyilvánvaló, de segítsetek megérteni, hogy mennyiben váltjuk le a NER-t - jelenleg csak Budapesten - KariGerivel, ha már egy ilyen, kevésbé fajsúlyos kérdésnél is előadja a Petiminiszter attitűdöt.
5 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 5 230
Igazából nincs érdeke a Fidesznek abban, hogy náluk legyen a főpolgármesteri cím, így nem látom miért vállalnák be az ezzel járó csalásgyanút (MP erre pl. szépen rá tudna szállni pár demonstrációval, hogy a rendszer megint megmutatta az igazi arcát stb.), szóval én azt se értem egyáltalán miért engedték Vitézy-nek, hogy bemenjen a jogorvoslat (de lehet megint előjött belőle a partizánkodás, ami miatt kétszer már megvált tőle a NER).

Szerkesztette: Jughead
5 hónapja
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
 www.facebook.com/mikeas.apfelbaunn.7/videos/847018617482775/?ref=embed_video&t=9
NB2
Ez kicsoda?
Dzsokijuing
Bakos Bernadett, LMP
5 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Hogy rohadnal el valami lyukban bezárva, te ajtatos szemforgató g*ciputtony…

„Hát azt én is megkérdezem magamtól” – összegezte válaszát Balog Zoltán arra, hogy miért nem vállalta valójában a felelősséget a botrány után. Szerinte azonban „bűnt nem követett el, kegyelmet kért”, amiből „senkinek nem származott hátránya addig”, amíg nem derült ki.

Ehgyomorra fogyasztva is majdnem ráhánytam a monitorra a reggelimet.

telex.hu/belfold/2024/06/13/balog-zoltan-puspok-kegyelmi-ugy-k-endre-novak-katalin-bicskei-gyerekotthon
somoskovig
Aljas, korlátolt és képmutató.
Dzsokijuing
Nem is tudom, hogy melyik regénybeli vagy filmbeli szereplővel lehetne legjobban leírni Balog püspökúr jellemét, aki bármit megtenne, hogy az általa a hatalma csúcsának tartott pozícióban maradhasson, de legalábbis olyan helyzetben, ahonnan újra a csúcsra törhetne egy kis szánom-bánom után.
Vagy még ha a közvélemény nem is látná, de a háttérben meglehessen az a pozíciója, hatalma, amit eddig is gyakorolt és irányíthatná a református egyházat.

Ez az ember az ördögnek is eladná a lelkét a hatalomért, mert vagy/és hatalommániás és azt hiszi, hogy ő jó és a nagyobb jó érdekében tette mindezt.

Ez az ember megérdemli a legnagyobb megaláztatásokat is, de még az se mosná le a lelkéről meg a tetteiről a szennyet.
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
 telex.hu/belfold/2024/06/12/vitezyek-mar-hetfon-beadtak-csendben-egy-fellebbezest-amiben-uj-valasztast-akartak-de-azt-elutasitotta-az-fvb

😂
warr_b
A fideszes delegáltak az összes jegyzőkönyvet hitelesítették, Vitézy mehet aludni, még az alpolgármesteri poziból is kilavírozta magát.
Dzsokijuing
realisan elkepzelheto h ezt a fideszes delegaltak beneztek volna? en kotve hiszem.

viszont egy vmit nem felejtsunk el: vajon hol oriztek ezeket az urnakat? hat igen a keruleti polgarmesteri hivatalokban ...
csebi
arányaiban a legtöbb érvénytelen szavazat nem a fideszes kerületekben született, jól tudom? Vitézy ha jól hallottam inkább az ellenzéki vezetésű kerületekben született eredmények miatt sipákolt (Óbuda, Újpest, Erzsébetváros, Újbuda és Pestszentlőrinc).
deyell
Ott nem voltak fideszes delegáltak, akik hitelesítették a jegyzőkönyveket?
Dzsokijuing
mindenhol voltak, ráadásul jó pénzt is kaptak érte. itt vidéken 50 ezer forint / nap.
deyell
És akkor mit mondanak, hogy valaki aláírt helyettük és ők látták, hogy Karácsonyék csaltak?
Hagyjuk már, Vitézy kevéssel, de elbukta.
Dzsokijuing
Megfordul ez.
Nem is lenne probléma ez ha törvényi jogszabály alapján van újraszámolás. Viszont mivel továbbra sem bizonyított a jogsértés ezért felháborító. De ugye ezzel az a baj h NVIben is kimondottan fideszes tagok vannak akik ezt eldöntik, felredobva minden jogszabályt.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 289 — Saturday Night Lights
 telex.hu/belfold/2024/06/12/vitezyek-mar-hetfon-beadtak-csendben-egy-fellebbezest-amiben-uj-valasztast-akartak-de-azt-elutasitotta-az-fvb

😂
warr_b
A fideszes delegáltak az összes jegyzőkönyvet hitelesítették, Vitézy mehet aludni, még az alpolgármesteri poziból is kilavírozta magát.
Dzsokijuing
realisan elkepzelheto h ezt a fideszes delegaltak beneztek volna? en kotve hiszem.

viszont egy vmit nem felejtsunk el: vajon hol oriztek ezeket az urnakat? hat igen a keruleti polgarmesteri hivatalokban ...
csebi
arányaiban a legtöbb érvénytelen szavazat nem a fideszes kerületekben született, jól tudom? Vitézy ha jól hallottam inkább az ellenzéki vezetésű kerületekben született eredmények miatt sipákolt (Óbuda, Újpest, Erzsébetváros, Újbuda és Pestszentlőrinc).
deyell
Dzsokijuing
mindenhol voltak, ráadásul jó pénzt is kaptak érte. itt vidéken 50 ezer forint / nap.
deyell
És akkor mit mondanak, hogy valaki aláírt helyettük és ők látták, hogy Karácsonyék csaltak?
Hagyjuk már, Vitézy kevéssel, de elbukta.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
 www.facebook.com/mikeas.apfelbaunn.7/videos/847018617482775/?ref=embed_video&t=9
NB2
Ez kicsoda?

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja

😂
warr_b
Dzsokijuing

csebi
deyell
Dzsokijuing

choose life
5 hónapja

😂
warr_b
Dzsokijuing

csebi
deyell

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
A KariGeri hangfelvétel hogy elsikkadt a topikban
Gaz. De amúgy róla már nem az első ilyen hangfelvétel emlékeim szerint.
csebi
Pár évvel ezelőtt Schiffer is megmondta már róla, hogy ez az alamuszi nyuszi imidzs nagyon megváltozik amikor pár szemközt kell egyezkedni vele.
zinedine5
Mondjuk a köpönyeg forgatasban, ketszinusegben ha vki egy rossz szót nem szólhat rá az éppen Schiffer 😊
csebi
legutóbb (vagy előtte) arról zagyvált az Ötben, hogy Orbán nem mond hülyeséget, valóban van rá esély hogy a NATO megtámadja Oroszországot. fideszes propaganda oldalak meg is tolták ezt facebookon.
deyell
Az Öt című show a közéleti tévézés egyik legalja, miközben Konok Pétert mélyen tisztelem.
Dzsokijuing
pedig ugyanakkora bohóc mint a többi. sőt, lehet hogy nagyobb, mert Hontról, Ceglédiről meg Schifferről el tudom képzelni, hogy pénzért nyomják a fidesz propagandát, és nem gondolják komolyan, amiket mondanak. Konok pedig saját magától hangoztat ilyen baromságokat hogy MP-t mint politikust a fidesz építette fel. annyira építették, hogy 100 féle karaktergyilkossággal, lejáratással próbálkoztak ellene, amely közül ha csak egy bejön, MP megy a süllyesztőbe.
deyell
Konok Péter ezen állítását csak 2026-ban lehet bizonyosan mérlegre tenni.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
Hogy rohadnal el valami lyukban bezárva, te ajtatos szemforgató g*ciputtony…

„Hát azt én is megkérdezem magamtól” – összegezte válaszát Balog Zoltán arra, hogy miért nem vállalta valójában a felelősséget a botrány után. Szerinte azonban „bűnt nem követett el, kegyelmet kért”, amiből „senkinek nem származott hátránya addig”, amíg nem derült ki.

Ehgyomorra fogyasztva is majdnem ráhánytam a monitorra a reggelimet.

telex.hu/belfold/2024/06/13/balog-zoltan-puspok-kegyelmi-ugy-k-endre-novak-katalin-bicskei-gyerekotthon
somoskovig
Aljas, korlátolt és képmutató.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 230 — The Mathematician
Jóvan, felébredt a DK, és megfejtette. MP érvénytelen szavazásra buzdított, a Fidesz pedig emiatt óv. Feriék nagyon érzik a ritmust, csak így tovább!
csipkelli
mondjuk MP-nek Vitézy győzelme szar lenne
ha KG nyer akkor meg tudja oldani hogy DK-Fidesz együtt menjen
ha VD nyer akkor ha a DK-Fidesz egymás ellen megy valamelyik oldalra odakerül

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
csipkelli 4 008
Jóvan, felébredt a DK, és megfejtette. MP érvénytelen szavazásra buzdított, a Fidesz pedig emiatt óv. Feriék nagyon érzik a ritmust, csak így tovább!
5 hónapja
Több Orbán Viktor- vagy Kövér László-interjút olvasson javasolja Gulyás a Népszava újságírójának, aki a Fidesz elég alacsony intellektuális színvonalú kampányát tette szóvá. Gulyás szerint Orbán vagy Kövér interjúi mutatják, hogy a politikai intellektuális teljesítmény ma a jobboldalon van.

😀😀😀

choose life
5 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
 telex.hu/kulfold/2024/06/13/europai-unio-birosaga-magyarorszag-menekultugy-birsag-europai-bizottsag
200 milla euro bírság, plusz napi egy milla, ameddig meg nem oldják a helyzetet.
ender1112
Mondjuk behajtani nem tudom hogyan kell ezt pontosan, vagyis ki a végrehajtó?
5 hónapja
Nincs itt semmi látnivaló, (negatívan) közeledünk Ausztriához, a termelés felcsökken, a Pannon Puma pedig szárnyal.

444.hu/2024/06/13/most-latszik-igazan-hogy-egyre-nagyobb-bajban-van-a-hazai-akkugyartas
Lúdas Solymi
A két adat közötti jelentős különbséget az eredményezi, hogy idén több munkanap volt áprilisban, mint tavaly. Pont emiatt rendkívül aggasztó a kép: azt ugyanis csak az idei több munkanap szépíti meg, miközben valójában kevesebbet termelt az ágazat.

Ezt a mondatot azért nem értem, mert multiknál mentek munkaszüneti napokon is a gyártósorok, csak magasabb prémiumot fizettek.
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 230 — The Mathematician
 nepszava.hu/3238998_ep-valasztas-fidesz-tobbseg-telepulesek-erettsegizett-valasztok

"Azokon a településeken, ahol a lakosság több mint 60 százaléka érettségizett, a Fidesz nem tudott többséget szerezni az EP-választáson."

Emmávót?
ender1112
igen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
 24.hu/belfold/2024/06/13/jo-hirt-kaptak-a-gyermektelen-babavaros-es-csokos-parok/

Már megint a felelőtlen hitelfelvevőket mentik.

Semmit nem tanul ez az ország, ezek után én is rohanok felvenni az 50 milliós új csokot. Elvégre majd megmentenek....
cartman023
Ugyan, ez direkt a kormány politikája, ez be van árazva náluk.
Hisz milyen jófej ez a kormány, hogy támogat mindenkit is, majd kifizetjük helyettük.

Szerinted mennyivel csökkent volna a szavazatuk, hogyha ezeket nem engedik el meg nem lett volna moratórium a válság idején.
Lúdas Solymi
Nem tudom, mit csodálkoztok, kedveskedni kell
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
 444.hu/2024/06/13/strasbourgi-itelet-nem-serti-karsai-daniel-emberi-jogait-az-eutanazia-tiltasa
Várható volt, hogy ez lesz sajnos.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
 nepszava.hu/3238998_ep-valasztas-fidesz-tobbseg-telepulesek-erettsegizett-valasztok

"Azokon a településeken, ahol a lakosság több mint 60 százaléka érettségizett, a Fidesz nem tudott többséget szerezni az EP-választáson."

Emmávót?
5 hónapja
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
5 hónapja

Szerkesztette: ender1112