Politika
70 feliratkozó
24 napja
Dagobert bácsi
316
Neked átmosták az agyad ,nagyon sajnállak 😞😞😞 Remélem sikerül felébredni és józanul látniDe, biztos megérte.de legalább csádi misszió nem lesz, és nem hal meg ott 50% magyar katona. ennek sem örülsz?És mi van akkor ha nem nato kontingensként mennek hanem újonnan megalakult eu-s hadseregként??? Weber eu-s zászlót említett, nem véletlenül...Nato egy védelmi szövetség, nem fog senki katonákat küldeni ukrajnába, ne mondd hogy beszoptad a fidesz propagandátÉs ezt mire alapozod? Arra biztos nem amit ursula meg weber mondott az elmúlt kb 1 évben (eu-s zászlós csapatok ukrajnában pl)Gratulálok, remélem hogy nem az lesz amit a jobboldal belengetett egy esetleges ilyen tisza győzelem esetén. Viccelhettek itt a fronttal meg a háborúval de ez a mai napon realitássá vált, remélem hogy nem lesz igazuk.Miért válna realitássá? Távolabb ne mis lehetnénk tőle
Most lesz érdekes ezt a topicot olvasni, kiváncsi leszek az itteni hangulatra a következő 2-3 évben.
Élvezzétek a sikert, remélem hogy ez az ország érdeke volt valóban!
davemayer
kapitnono
davemayer
kapitnono
Úgy tesztek mintha ez csak a fidesz propaganda terméke lenne és csak BESZOPNI lehet, meflátjuk ki mit szopott be...
davemayer
deyell
davemayer
24 napja
ahogy gulyás seSzijjártó ott volt a színpadon? Csak mint a triumvirátus arca?nem volt ott
bobi0092
Bence94
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
Miután lett választás és kétharmad is reális egy kérdés maradt hátra: Sobri mikor mond le?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
24 napja
Ne szeretem Urszulát és akkor még finoman fogalmaztam, de ezt most megkönnyeztem, majdnem...Ma este Európa szíve erősebben dobog Magyarországon.
— Ursula von der Leyen (@vonderleyen) April 12, 2026
Europe’s heart is beating stronger in Hungary tonight.
Negritis, a vajda

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
24 napja
Szeretném látni a sok fidesz influencer arcátA rúszos csaj, a kopasz stb
24 napja
fideszes szavazatszámlálók 80ropit kaptak, zalában..Ez az ofisöl díjazás a szavazás lebonyolításában közreműködők számára.
Pep71
24 napja
jól vacsorázzatok be, mert reggel visznek a frontra mindenkit.Melyikre???? 😀
Kenny
24 napja
Vas 2-ben a kamu Magyar Péter többet kapott mint a DK
built for this shit
24 napja
Hogy beoltotta O. Bazsit 🤣🤣🤣🤣🤣Legalább nem Zelenszkijt mint négy éve Orbán miközben az oroszok épp ostromolták Kijevet
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
na de hol van már Peti?Kakadú vagy az új főni?
Löfli
24 napja
Ja igenMP az m1 enEz még a régije, amúgy meg munkát akarnak ők is
Mi ez ha nem új korszak?
Janek
Akcidens
24 napja
jól vacsorázzatok be, mert reggel visznek a frontra mindenkit.
24 napja
"Isten óvja Magyarországot" 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
A főnököm 😅Ma este Európa szíve erősebben dobog Magyarországon.
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Szijjártó ott volt a színpadon? Csak mint a triumvirátus arca?Úton van a dácsájába
bobi0092

24 napja
fideszes szavazatszámlálók 80ropit kaptak, zalában..
24 napja
MP az m1 enDe ez még a korábbi beszéde.
Mi ez ha nem új korszak?
Janek
24 napja
Köszönjük, pá 😊Komoly válasz, köszi. Na sziasztok, gratula még egyszerÉrted, de mégse érted. 😊És mi van akkor ha nem nato kontingensként mennek hanem újonnan megalakult eu-s hadseregként??? Weber eu-s zászlót említett, nem véletlenül...Nato egy védelmi szövetség, nem fog senki katonákat küldeni ukrajnába, ne mondd hogy beszoptad a fidesz propagandátÉs ezt mire alapozod? Arra biztos nem amit ursula meg weber mondott az elmúlt kb 1 évben (eu-s zászlós csapatok ukrajnában pl)Gratulálok, remélem hogy nem az lesz amit a jobboldal belengetett egy esetleges ilyen tisza győzelem esetén. Viccelhettek itt a fronttal meg a háborúval de ez a mai napon realitássá vált, remélem hogy nem lesz igazuk.Miért válna realitássá? Távolabb ne mis lehetnénk tőle
Most lesz érdekes ezt a topicot olvasni, kiváncsi leszek az itteni hangulatra a következő 2-3 évben.
Élvezzétek a sikert, remélem hogy ez az ország érdeke volt valóban!
davemayer
kapitnono
davemayer
kapitnono
Úgy tesztek mintha ez csak a fidesz propaganda terméke lenne és csak BESZOPNI lehet, meflátjuk ki mit szopott be...
davemayer
somoskovig
davemayer
24 napja
Akcidens
188
MP az m1 enEz még a régije, amúgy meg munkát akarnak ők is
Mi ez ha nem új korszak?
Janek
24 napja
na de hol van már Peti?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Ma este Európa szíve erősebben dobog Magyarországon.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!