Politika

66 feliratkozó

2 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 623
Operatív törzseket akarok!!!
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 140 — LIGHTS OUT!
Csak youtubeon 100k+ aki nézi a különböző csatornákon ezt a sajtótájékoztatót. Ez nagyobb, mint a köztv nézettsége.

2 hónapja
dawyd728 4 302
dawyd728
Lúdas Solymi
Leegyszerűsítem nektek, mert elbeszéltek egymás mellett.
Két valid allítást nem tudtok összefésülni:
Amit a videókon látunk önmagában, építészetileg nem extra, nem luxus.
Amit a videókon láttunk egy csóri kis ország propagandaminisztériumában, belügyminisztériumában luxus.
Szívesen.

Raadasul jó alapanyag az influenszerpolitizáláshoz, így MP jól teszi, hogy ezt nyomatja.
Őszentsége Sobri Jóska
Ami a vicces az egészben, annyira bepörgött a hívő kolléga, h nem veszi észre, én örülök annak, h ez a luxizás fegyver ennyire hatékony és a Fideszt év végére ilyen ütemben le lehet verni 10% alá. Én csak a népet nem értem, h ez miért ennyire(!) hatékony.
Illetve amit Gyurma is mondott nagyon veszélyes ez az utca, h te lerántod a leplet OV-ról és a megjátszott puritánságáról, de innentől neked tartanod kell magad ahhoz, h nem csak annak kell látszanod, de azzá is kell válnod. Nem csak neked, hanem a piramisban mindenkinek, akik alattad vannak. Innentől meg félek, h a mézeshónapok után jönnek az ebből a szerepből kieső, ebben kényelmetlenül mozgó emberek és megesnek. Erre írtam, h nekem jobban tetszik az, ha az ország vezetésének piramisa inkább jobban ki van emelve. Van költve a piramisra és mindenki a pozíciójának, felelősségének megfelelő anyagi, erkölcsi megbecsültségi szintjén van kezelve és nem kacsingat ki és megy a könnyebb ellenállás felé.
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 709 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bicskei eset nyilvános kivizsgálása, a kegyelmi ügy aktájának nyilvánosságra hozása.

Szép, kíváncsi vagyok h mi extra fog ebből kiderülni és lesz-e új szereplő ill. lesz-e felelősségre vonás majd Katika meg B. Zolika felé.
Lúdas Solymi
Szerintem Baloggal nem fognak tudni mit kezdeni. Ő egèsz egyszerűen, "jóhiszeműsègből" adott egy "rossz tanácsot" nem nèzte meg alaposan, kinek mit ès mikor ès mivel Katika meg Jucus döntött, ő "moshatja kezeit". Nincs itt látnivaló....

Szerkesztette: dande2
2 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 793
"...nehogy véletlenül a tv2-es mikrofont vedd el..." 🤣

Ez a faszi, hihetetlen. Ha lesz népszavazás, én biztos a 8 éves maximalizálás ellen fogok szavazni...
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 509 — Cowboys fan
megnéztem a telexes videot Ruff meghallgatásáról.
nemtom, a levezető elnöknek hogy jött ki az, ha Tuzson, Szűcs, meg mellettük két faszi a "nem támogatja" után emelte a kezét, a szőke picsa meg egyiknél sem, akkor hogy jött ki a 8-3-0 arány?
slowmotion
A szőke csaj nem tagja a bizottságnak, csak valami külsősként kérdezhetett...
StormST
ja vagy úgy. meg akkor gondolom az egyik faszi Tuzsonék mellől szintén.
slowmotion
Tuzsonnak még nem volt szavazati joga tegnap, mert mint igazságügyi miniszter vett részt.
Jughead
és a demokrácia sajnálatos velejárója, hogy egy ekkora arrogáns faszkalapnak, mint amilyen Tuzson, LESZ szavazati joga mint bizottsági tag.
2 hónapja
Ha a kormányülések utáni sajtótájékoztatók ettől kezdve ilyenek lesznek, lemondom a Netflixet, HBO-t, mindent is... 🤣
Vitézlő Titoknok tomz
Netflix meg fogja venni.
Sixo
Ááá, HBO Max, ott lesz elérhető a Tavaszi Szél is 😊
2 hónapja
Ha a kormányülések utáni sajtótájékoztatók ettől kezdve ilyenek lesznek, lemondom a Netflixet, HBO-t, mindent is... 🤣
Vitézlő Titoknok tomz
Netflix meg fogja venni.

2 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 793
2 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 913
Nemzetbiztonsági Főtanácsadó, tudtam én ,hogy nem fog eltűnni Tóth Péter.
Sixo
Ott volt a minisztériumok éjszakáján is.
2 hónapja
"Nemzetközi bűnöző lerakatott üzemeltetett Orbán Viktor. Jó tett helyébe jót várj."
xD

2 hónapja
Bicskei eset nyilvános kivizsgálása, a kegyelmi ügy aktájának nyilvánosságra hozása.

Szép, kíváncsi vagyok h mi extra fog ebből kiderülni és lesz-e új szereplő ill. lesz-e felelősségre vonás majd Katika meg B. Zolika felé.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
2 hónapja
Nemzetbiztonsági Főtanácsadó, tudtam én ,hogy nem fog eltűnni Tóth Péter.

2 hónapja
Minisztériumok Éjszakája 😀

Baszki, ezek mit fognak kapni ebben az évben...
2 hónapja
Beki New York Jets 3 064
Kapja a dagadék rendesen, szép öngól volt megint.
2 hónapja
A Leltáros 😀

Szerk.: Fő-leltáros 😀

Szerkesztette: Lúdas Solymi
2 hónapja
Beki New York Jets 3 064
Hír TV-t nagyon nem szereti MP.
Sixo
Adjon csak nekik, meg Magyar Nemzet és Origo is sorra került.
2 hónapja
Hír TV-t nagyon nem szereti MP.

2 hónapja
StormST Denver Broncos 13 228 — SB 50 Champion @ Grund
Huhh de új nekem ez a fajta sajtótájékoztató h normális szakikat is engednek beszélni.
Beki
Hát Nyunyóka néni neked ennyit ért?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 903 — Vikings fan
dawyd728
Lúdas Solymi
Amit a videókon láttunk egy csóri kis ország propagandaminisztériumában, belügyminisztériumában luxus.
Szívesen.

Raadasul jó alapanyag az influenszerpolitizáláshoz, így MP jól teszi, hogy ezt nyomatja.
Őszentsége Sobri Jóska
Hogyne lenne már luxus ami Rogánnál vagy Pintérnél volt? Főleg előbbi. Az akár egy jobb luxus hotelnek is elmenne.
2 hónapja
Beki New York Jets 3 064
Huhh de új nekem ez a fajta sajtótájékoztató h normális szakikat is engednek beszélni.
2 hónapja
dawyd728
Lúdas Solymi
Szívesen.

Őszentsége Sobri Jóska
Én ezt össze tudtam fésülni és ezzel is érveltem.

Ettől függetlenül annyiban nincs igazad, hogy egy minisztériumba szükség ilyen szintű pénzszórás, mint márványasztal és a többi faszság.
Ez, akárhogy nézzük, luxus.
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 069 — #NoStress
dawyd728
Lúdas Solymi
Szívesen.

2 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 175 — zászló zászló szív
Vajon az orosz nagykövet odatalál majd a külügybe? Nem járt ott mostanában...
StormST
hátsó ajtót ismeri

2 hónapja
StormST Denver Broncos 13 228 — SB 50 Champion @ Grund
Vajon az orosz nagykövet odatalál majd a külügybe? Nem járt ott mostanában...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint