Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
de ki az a Zsolti bácsi?Itt mindenki a Fidesz vezérkar, itt ventillálunk.Mostantól itt is tessék nyilatkozni a kiemelten közhasznú közszereplőknek, ne bújjon senki a nickneve mögé!!!kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjárólTe nem tudod valójában kicsoda Gyurma Pappa?!
Josszi
Leírhatom, bár szerintem úgyis kicsillagozzák, de ezek nem ex katedra kijelentések tőle.
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Dzsokijuing
2 hónapja
Ejj, Laca, psszt!Itt mindenki a Fidesz vezérkar, itt ventillálunk.Mostantól itt is tessék nyilatkozni a kiemelten közhasznú közszereplőknek, ne bújjon senki a nickneve mögé!!!kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjárólTe nem tudod valójában kicsoda Gyurma Pappa?!
Josszi
Leírhatom, bár szerintem úgyis kicsillagozzák, de ezek nem ex katedra kijelentések tőle.
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Dzsokijuing

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Itt mindenki a Fidesz vezérkar, itt ventillálunk.Mostantól itt is tessék nyilatkozni a kiemelten közhasznú közszereplőknek, ne bújjon senki a nickneve mögé!!!kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjárólTe nem tudod valójában kicsoda Gyurma Pappa?!
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Abszolút nem értek egyet.Ha tippelnem kéne, ma már bánja, hogy nem állt bele az influenszer tüntetés után a pillanatba.Szerintem is.
MC12
Én benne láttam azt a posztmodern populista outsider politikusjelöltet, aki beleáll a kegyelmi botrányba, de elbaszta, és most bánhatja. És ez érződik mostanában az interjúiban is, amire te a fáradtságot írtad.
Őszentsége Sobri Jóska
Lehet, hogy elfáradt, de számára a politikusi karrier igazi tévút lett volna. Gyors észjárású, hadaró értelmiségiként teljes ellentéte a MP féle robotoknak. Nem bírná a monotóniát, ugyanazt több százszor elmantrázni LASSAN, ez nem ő.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Szerintem "békeidőben" (amikor van mit félteni) sikeres politikai mozgalmat nem is lehet máshogy csinálni.A körülötte lévő stábról beszélek most elsősorban. Ezek a csávók "profik", nem hívők, ők is úgy léptek fel, hogy látták a lehetőségablakot. Ilyen értelemben pl. Jámbor beállása is ezt mutatja, de pl. Hadházy ne beleállása pedig azt mutatja, hogy ő egy hívőEzek a csávók költség/haszon elven gondolkodnak, Marci egy kétlábon járó kockázat a nemi identitása, a baloldalisága, a felmenői, a nemzetközi kapcsolatai stb. miatt, ráadásul közel sem annyira teflon, mint MP.kik azok akik idág beálltak MP mögé Bojáron és Raskó Györgyön kivül? ki az aki kockára meri tenni a vagyonát?
Lehet, hogy volt egy rövid ablak a influenszer tüntetés után, de én nem látom ennek az EV-jét elég magasnak, így visszatekintve, nem eredményorientáltan.
Gyurma Pappa
vagy EV emberek még kivárnak?
Josszi
Gyurma Pappa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
viccet felreteve akos azert kiemelkedo volt sztemÉn Ákost sose tudtam hova tenni. Nem értettem, nem jött be. Nekem olyan volt, mint pl. Pollock akinek a képeit 100 milliókért vesztegetik, én meg ha ránézek, akkor nem művészetet látok, hanem mondjuk egy darab elefántszart nagyító alatt. 😊 Nem állítom, hogy Ákos zenéje Pollock festményei szintjén lenne (valószínűleg nincs is), csak tényleg annyit, hogy miközben nem merem rámondani, hogy szar, de kínlódok amikor meg kell hallgatnom egy számát. 😊
YoungZeeZee
Vagyis lényegében úgy vagyok vele, mint ahogy ő beszélt a mai zenészekről. Csak ő általánosítva, vagyis inkább generációs problémája van / meg se akarja érteni /, én meg adott zenészekkel, művészekkel vagyok így (ritkán irányzatokkal).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Jah és a sok különbőző embert behozó életút vagy bemutatkozó interjúit is nagyon csípem, hogy leült anno Bayerrel, Gajdiccsal az is plussz volt számomra, néha sikerült meglátnom a gerincet még bennük is vagy egy picit megérteni a motivációjukat (amúgy a legtöbbjüket továbbra is egy megélhetési gecinek tartom btw csak kicsit árnyaltabb a kép, és ha árokbetemetésre nem is elég az, mert ahhoz mind a két oldal igénye kéne) de mégis érdemes volt megnéznem a legtöbbet.Én azt nem látom, hogy ebben mi az érdem / érték? Az, hogy megtudjuk, hogy Bayer is egy ember amellett, hogy alapvetően egy faszfej, geci? Ez nálam nem Partizán műfaj, ha ilyesmire van kedvem, inkább megnézem a Jokert vagy olvasok egy szépirodalmi regényt, az szórakoztatóbb. A Partizántól én alapvetően tájékoztatást, elemzéseket várok. Az utóbbi időben nekem is az az érzésem, hogy Marci picit elvesztette az utat, és keresgéli.
YoungZeeZee

2 hónapja
azt hogy bírtad gyomorral? vagy minden rendben volt?Papíron mindig minden szuper rendben van. Meg igen kicsi helyeken dolgoztam, komoly érdekeltségek mellé egy magamfajtát nem engednek oda. Meg a befejezés évszáma sem véletlen, addigra jutott el oda a rendszer, hogy az itteni aprót sem lehetett már rábízni bárkire...
Josszi

2 hónapja
Bődöcs mondta anno róla egy stand up-ban. hogy igényes profi és szar. 10/10viccet felreteve akos azert kiemelkedo volt sztemmármint miben?
YoungZeeZee
iszonyat profin van összerakva, de a klasszikus "style over substance"
Negritis, a vajda
2 hónapja
6*? akkor MetaxaFelesleges talágatni. Ha nem csillagozzak ki, akkor nem ő az, ha meg leírod, hogy ******, akkor kicsillagozzák. És nem hat betű a neve hanem ******.Rogántóni lesz az 😀Ot ismerem regota, Kollazsba gyakran jart ebedelni. A Redditre szokott irogatni meg az Index forumra. Nevet nem mondok. Gyurma ha nem a Fasy akkor ket tippem van, Nemeth Szilard vagy Schobert Norbert.
Josszi
Hendrix
Őszentsége Sobri Jóska
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Felesleges talágatni. Ha nem csillagozzak ki, akkor nem ő az, ha meg leírod, hogy ******, akkor kicsillagozzák. És nem hat betű a neve hanem ******.Rogántóni lesz az 😀Ot ismerem regota, Kollazsba gyakran jart ebedelni. A Redditre szokott irogatni meg az Index forumra. Nevet nem mondok. Gyurma ha nem a Fasy akkor ket tippem van, Nemeth Szilard vagy Schobert Norbert.
Josszi
Hendrix
2 hónapja
Rogántóni lesz az 😀Ot ismerem regota, Kollazsba gyakran jart ebedelni. A Redditre szokott irogatni meg az Index forumra. Nevet nem mondok. Gyurma ha nem a Fasy akkor ket tippem van, Nemeth Szilard vagy Schobert Norbert.
Josszi
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
igaz, Rogán csak 4 betűEgyik se 6 csillag.Rogántóni lesz az 😀Fasy Adam.6 csillag. Hm. Bokros? Kuncze?? Bajnai??? Molnár Csaba???? Sooros? Gyrcsn?Leírhatom, hogy ő ******, de úgyis kicsillagozzák.Mostantól itt is tessék nyilatkozni a kiemelten közhasznú közszereplőknek, ne bújjon senki a nickneve mögé!!!kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjárólTe nem tudod valójában kicsoda Gyurma Pappa?!
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Hendrix
Josszi
MC12
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Egyik se 6 csillag.Rogántóni lesz az 😀Fasy Adam.6 csillag. Hm. Bokros? Kuncze?? Bajnai??? Molnár Csaba???? Sooros? Gyrcsn?Leírhatom, hogy ő ******, de úgyis kicsillagozzák.Mostantól itt is tessék nyilatkozni a kiemelten közhasznú közszereplőknek, ne bújjon senki a nickneve mögé!!!kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjárólTe nem tudod valójában kicsoda Gyurma Pappa?!
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Hendrix
Josszi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
azt hogy bírtad gyomorral? vagy minden rendben volt?Szerencsére az nem vagyok. Pont hogy (ellentétben pl. a Gulyás Marcival) nem szeretnék kiemelt lenni. Elfogadom, hogy sokkal távolabb vagyok a tűztől, mint lehetnék, de cserébe nyugodtan sütögetem a kovászos kenyerem hétvégén, és megtehetem, hogy munkaidőben kereshetnek csak, ha hasfájása van bárkinek.Mostantól itt is tessék nyilatkozni a kiemelten közhasznú közszereplőknek, ne bújjon senki a nickneve mögé!!!kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjárólTe nem tudod valójában kicsoda Gyurma Pappa?!
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
De elég jól ismerem az MP körüli csapatot. Maradjunk abban, hogy 2012-18 között, amikor belső ellenőr voltam költségvetési szerveknél, többük nevét olvastam, mint az egészséges. És ugye ez nem a híres (nem létező) baloldali kormányzati kifizető helyei voltak ebben az időszakban...
Gyurma Pappa
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Rogántóni lesz az 😀Fasy Adam.6 csillag. Hm. Bokros? Kuncze?? Bajnai??? Molnár Csaba???? Sooros? Gyrcsn?Leírhatom, hogy ő ******, de úgyis kicsillagozzák.Mostantól itt is tessék nyilatkozni a kiemelten közhasznú közszereplőknek, ne bújjon senki a nickneve mögé!!!kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjárólTe nem tudod valójában kicsoda Gyurma Pappa?!
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Hendrix
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Fasy Adam.6 csillag. Hm. Bokros? Kuncze?? Bajnai??? Molnár Csaba???? Sooros? Gyrcsn?Leírhatom, hogy ő ******, de úgyis kicsillagozzák.Mostantól itt is tessék nyilatkozni a kiemelten közhasznú közszereplőknek, ne bújjon senki a nickneve mögé!!!kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjárólTe nem tudod valójában kicsoda Gyurma Pappa?!
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Szerencsére az nem vagyok. Pont hogy (ellentétben pl. a Gulyás Marcival) nem szeretnék kiemelt lenni. Elfogadom, hogy sokkal távolabb vagyok a tűztől, mint lehetnék, de cserébe nyugodtan sütögetem a kovászos kenyerem hétvégén, és megtehetem, hogy munkaidőben kereshetnek csak, ha hasfájása van bárkinek.Mostantól itt is tessék nyilatkozni a kiemelten közhasznú közszereplőknek, ne bújjon senki a nickneve mögé!!!kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjárólTe nem tudod valójában kicsoda Gyurma Pappa?!
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
De elég jól ismerem az MP körüli csapatot. Maradjunk abban, hogy 2012-18 között, amikor belső ellenőr voltam költségvetési szerveknél, többük nevét olvastam, mint az egészséges. És ugye ez nem a híres (nem létező) baloldali kormányzati kifizető helyei voltak ebben az időszakban...

2 hónapja
6 csillag. Hm. Bokros? Kuncze?? Bajnai??? Molnár Csaba???? Sooros? Gyrcsn?Leírhatom, hogy ő ******, de úgyis kicsillagozzák.Mostantól itt is tessék nyilatkozni a kiemelten közhasznú közszereplőknek, ne bújjon senki a nickneve mögé!!!kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjárólTe nem tudod valójában kicsoda Gyurma Pappa?!
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Leírhatom, hogy ő ******, de úgyis kicsillagozzák.Mostantól itt is tessék nyilatkozni a kiemelten közhasznú közszereplőknek, ne bújjon senki a nickneve mögé!!!kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjárólTe nem tudod valójában kicsoda Gyurma Pappa?!
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
2 hónapja
Mostantól itt is tessék nyilatkozni a kiemelten közhasznú közszereplőknek, ne bújjon senki a nickneve mögé!!!kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjárólTe nem tudod valójában kicsoda Gyurma Pappa?!
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjárólTe nem tudod valójában kicsoda Gyurma Pappa?!
Josszi
2 hónapja
vagy közelebb vagyok, mint gondolnánk... Bármelyik válasz jó lehet.kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjárólA körülötte lévő stábról beszélek most elsősorban. Ezek a csávók "profik", nem hívők, ők is úgy léptek fel, hogy látták a lehetőségablakot. Ilyen értelemben pl. Jámbor beállása is ezt mutatja, de pl. Hadházy ne beleállása pedig azt mutatja, hogy ő egy hívőEzek a csávók költség/haszon elven gondolkodnak, Marci egy kétlábon járó kockázat a nemi identitása, a baloldalisága, a felmenői, a nemzetközi kapcsolatai stb. miatt, ráadásul közel sem annyira teflon, mint MP.kik azok akik idág beálltak MP mögé Bojáron és Raskó Györgyön kivül? ki az aki kockára meri tenni a vagyonát?
Lehet, hogy volt egy rövid ablak a influenszer tüntetés után, de én nem látom ennek az EV-jét elég magasnak, így visszatekintve, nem eredményorientáltan.
Gyurma Pappa
Josszi
Gyurma Pappa
Josszi

2 hónapja
kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjárólA körülötte lévő stábról beszélek most elsősorban. Ezek a csávók "profik", nem hívők, ők is úgy léptek fel, hogy látták a lehetőségablakot. Ilyen értelemben pl. Jámbor beállása is ezt mutatja, de pl. Hadházy ne beleállása pedig azt mutatja, hogy ő egy hívőEzek a csávók költség/haszon elven gondolkodnak, Marci egy kétlábon járó kockázat a nemi identitása, a baloldalisága, a felmenői, a nemzetközi kapcsolatai stb. miatt, ráadásul közel sem annyira teflon, mint MP.kik azok akik idág beálltak MP mögé Bojáron és Raskó Györgyön kivül? ki az aki kockára meri tenni a vagyonát?
Gyurma Pappa
Josszi
Gyurma Pappa
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
A körülötte lévő stábról beszélek most elsősorban. Ezek a csávók "profik", nem hívők, ők is úgy léptek fel, hogy látták a lehetőségablakot. Ilyen értelemben pl. Jámbor beállása is ezt mutatja, de pl. Hadházy ne beleállása pedig azt mutatja, hogy ő egy hívőEzek a csávók költség/haszon elven gondolkodnak, Marci egy kétlábon járó kockázat a nemi identitása, a baloldalisága, a felmenői, a nemzetközi kapcsolatai stb. miatt, ráadásul közel sem annyira teflon, mint MP.kik azok akik idág beálltak MP mögé Bojáron és Raskó Györgyön kivül? ki az aki kockára meri tenni a vagyonát?
Gyurma Pappa
Josszi