Politika
70 feliratkozó
24 napja
Azt mondjuk kemèny Pest full Tisza, ja ès most megy a tüzijátèk itt a kisvárosunkban 😄😄😄
24 napja
szerintem a Tisza kap 8 évet és utána húznak mérleget az emberek. De ez csak egyéni véleményAkár már 2030-ban is visszajöhet valami hangsúlyosan jobbos párt, nem is feltétlenül Fidesz néven.SOHA TÖBBÉ fidesz!!!bold: szeirntem 2034-re új vezetéssel, megint ők jönnek
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Toto21
Kampman
24 napja
Nálunk már tűzijáték van. 😁🎉
24 napja
Lázáron kívül nem látok senki mást.Na bold, ki lesz az???SOHA TÖBBÉ fidesz!!!bold: szeirntem 2034-re új vezetéssel, megint ők jönnek
Toto21
nagir
Illetve ha a fideszes riogatások tényleg bejönnének, abból egy 30% körüli mihazánk is lehet.
De ez megint ilyen ködszurkálós spekuláció
24 napja
Akcidens
188
Lázár benne van még a wc után isNa bold, ki lesz az???SOHA TÖBBÉ fidesz!!!bold: szeirntem 2034-re új vezetéssel, megint ők jönnek
Toto21
nagir
24 napja
Azt mondja zsufoly termekben 😀
24 napja
Nato egy védelmi szövetség, nem fog senki katonákat küldeni ukrajnába, ne mondd hogy beszoptad a fidesz propagandátÉs ezt mire alapozod? Arra biztos nem amit ursula meg weber mondott az elmúlt kb 1 évben (eu-s zászlós csapatok ukrajnában pl)Gratulálok, remélem hogy nem az lesz amit a jobboldal belengetett egy esetleges ilyen tisza győzelem esetén. Viccelhettek itt a fronttal meg a háborúval de ez a mai napon realitássá vált, remélem hogy nem lesz igazuk.Miért válna realitássá? Távolabb ne mis lehetnénk tőle
Most lesz érdekes ezt a topicot olvasni, kiváncsi leszek az itteni hangulatra a következő 2-3 évben.
Élvezzétek a sikert, remélem hogy ez az ország érdeke volt valóban!
davemayer
kapitnono
davemayer

24 napja
Gyozelemmel felero vereseget arattunk!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
24 napja
basszameg, holnaptól 2000 forint lesz a benzinTeljesen mindegy, megyünk Ukrajnába.
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
24 napja
Nem latom, hogy ezekre sor kerul. Szepen hangzik, egyket aldozati barany lesz, de tul sok szar lesz, ez a hatterbe fog szorulni szerintem.Ez a Fidesz, ennyi maffiózóval meg csicskával?SOHA TÖBBÉ fidesz!!!Ezt nem gondolom, ha talalnak egy normális vezèrt, konszolidálják magukat, esetleg Magyar elszáll, akkor lesz mèg esèlyük.
dande2
Ez úgy fog szétesni mint a fene, főleg ha elkezdődnek az átvilágítások és perek.
Lúdas Solymi
24 napja
Akcidens
188
Vége van mint a botnakBayer Zsolt szomoru hutyakepe vagyok
Blevi
Negritis, a vajda
24 napja
Ügynök akták…Ez a Fidesz, ennyi maffiózóval meg csicskával?SOHA TÖBBÉ fidesz!!!Ezt nem gondolom, ha talalnak egy normális vezèrt, konszolidálják magukat, esetleg Magyar elszáll, akkor lesz mèg esèlyük.
dande2
Ez úgy fog szétesni mint a fene, főleg ha elkezdődnek az átvilágítások és perek.
Lúdas Solymi
24 napja
Akkor ez a magyarázat, protest szavazat, mert a fiatalok nem értik, milyen kurva jó nekik. 😀
24 napja
Na bold, ki lesz az???SOHA TÖBBÉ fidesz!!!bold: szeirntem 2034-re új vezetéssel, megint ők jönnek
Toto21
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
24 napja
Bayer Zsolt szomoru hutyakepe vagyok
Blevi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Akár már 2030-ban is visszajöhet valami hangsúlyosan jobbos párt, nem is feltétlenül Fidesz néven.SOHA TÖBBÉ fidesz!!!bold: szeirntem 2034-re új vezetéssel, megint ők jönnek
Toto21
24 napja
Ez a Fidesz, ennyi maffiózóval meg csicskával?SOHA TÖBBÉ fidesz!!!Ezt nem gondolom, ha talalnak egy normális vezèrt, konszolidálják magukat, esetleg Magyar elszáll, akkor lesz mèg esèlyük.
dande2
24 napja
Megafososok meg mind némák 😀csajokat rossz platformon keresed
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
24 napja
Bayer Zsolt szomoru hutyakepe vagyok
24 napja
Megafososok meg mind némák 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Akcidens
188
akkor a 2/3-addal mehetnek is a böribe!!!Ezt már a mentelmi joguk se menti meg
Pep71
24 napja
Bayer feje te jó ég 😂
24 napja
Nem hiszem el bassza meg holnap nem Bulgáriában ébredünk !!! Végre megjött az esze az embereknek...

Just Win Baby!
24 napja
de Győr nem létezik 😀Győrben élek, csak a fél család csornai!Gyere át Sopronba, várunk szeretettel 😀Csorna átfordul-e. olyan szép lenne ha Gyopáros Alpár is menne a fenébeCsorna a mérhetetlenül buta emberek hona, sajnos ezt tapasztalom és a bőrömön érzem...
deyell
nagir
Toto21
nagir