NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
ozibozi
17 227
…egyébként Rácz András Oroszország-szakértő is megszólalt a témában, szintén egy Facebook-posztban írt arról, hogy Magyar Péter helyében ő is kijött volna a stúdióból.
5 hónapja
444.hu/2024/06/11/hadhazy-akos-is-nekiment-az-atv-nekA tv-k indexe*, de ez az akció legalább arra jó volt, hogy páran végre képbe kerüljenek
bingó
Amadeus von Dollárbaloldal
* elég csak a ma linkelt ov interjúra gondolni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Amadeus the Young
32 915
444.hu/2024/06/11/hadhazy-akos-is-nekiment-az-atv-nekbingó
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
Willie Parker
15 412
Lássuk a medvét ...majdááááááááááJó, de az a szekértábor kétmilliós stabilan. Mindig morzsolódik pár tíz vagy százezer, de jön is majdnem ugyanennyi.MP esetében meg van ráhatása, hogy az ilyen szavazó mellé ikszeli a voksot vagy sem 2 év múlva. Ráadásul van a tömeg tömeget vonz elv, ami szintén sérül, ha kisebb bandákat lehet csak elérni. És aki így gondolkodik azt nem fogja érdekelni mi a realitás, mert ő nem a realitás miatt szavazott, hanem valamit meghallott a platóról vagy havertól a kocsmában és az húzta be őt ide. Lehet nem is valós dolog, de a tájékozatlanság és ostobaság szintje elég nagy. És ha ezen halmaz olyan képzelettel jött, mert tájékozatlan vagy ostoba, ami nem teljesült, akkor kialakul egy véleménye. NA annak mondhatod, hogy nem realitás. Pont ugyanúgy, ahogy a Patsnél. Sógorom a példa, hogy van ilyen. És ő tényleg egy agyhalott. És tuti nem egyedül van azzal, aki short term verzióval ikszelt.a Fidesz szekértábora is egy nagy ernyő, és szerintem sokukat nem a HIT tart össze, hanem ezen dolgok különböző mértékű jelenléte:
És MP azzal, hogy első látásra a politikai paletta minden szegmenséből húzott be szavazókat, sokkal nehezebb helyzetben van a patika mérlegen kimért állásfoglalásokkal, mint az, akinél a tábor egységes és mindent bevesz a gyomra. És MP nem véletlenül kerülte a konkrét állásfoglalást témákat tekintve, vagy akár szavak kimondását a beszédeiben, ami egy tájékozott embernél lehet posztmodern, lehet orrbefogós voks, vagy a kisebb rossz, de egy tájékozatlannál majd a felismerés az lesz, amikor szembesül azzal, hogy én ezt máshogy képzeltem amikor rá szavaztam.
topin
- félelem a "közös" ellenségtől, amit a média mantráz nekik, és amitől megóvja őket az ő szent királyuk
- csordaszellem
- győzteshez tartozás érzése
- agymosottság
rva
Willie Parker
némjönni...
... ménni...
sutianap
5 hónapja
Tegnap az Önkényes Mérvadóban Puzsér bedobta, hogy a DK-s többségű körzetekben halvány ceruzával húzták át Ásványvizet.En siman belemenek.rendben, akkor pedig pláne megéri Karácsonynak belemennie az újraszámlotatásba, mert biztos lehet benne, hogy nincs tévedés és akkor az még erősebb legitimizáció (már amennyire egy ilyen szituban bármi is lehet erős 😛)Azert olyan siman nem.Így van és a számolásnál pont ezért simán lehetett félre nézni, ezért teljesem validnak tartanám ilyen kis különbségnél az újra számoltatást. Mondom ezt oly módon hogy nekem kb mindegy ki a főpolgi (na jó az újdonság ereje meg az idiótán kialakított biciklisávok miatt próbáljuk ki Vizétyt- úgy hogy lehet, hogy ez ügyben még rosszabb lesz 😛). Karácsony is nagyobb felhatalmazást tudhatna magának ha így is nyer. Persze benne kockázat.Nem, ha van olyan szavazat, ami érvényesen induló jelöltre érkezett és van olyan szavazat, ami visszalépett jelöltre érkezett, akkor összességében érvényes, a visszalépettet figyelmen kívül hagyják.szóval rossz a törvény, mert önellentmondásba keveredhet?ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
Ezerszer el lett magyarázva h egy karikában ikszelsz. Ha több karikában akkor már nem.
csebi
193. § (1) Érvénytelen a szavazólap, amely
a) nincs ellátva a hivatalos bélyegzőlenyomattal,
b) a törvényben meghatározottnál több szavazatot tartalmaz, vagy
c) nem tartalmaz érvényes szavazatot.
(2) Érvénytelen az a szavazat, amelyet
a) nem a 186. § (2) bekezdése szerint adtak le,
b) kiesett jelöltre, listára adtak le.
(3) A szavazat érvényességét – ha az egyéb feltételeknek megfelel – nem érinti, ha a szavazólapon a (2) bekezdés szerint érvénytelen szavazat is szerepel, vagy ha a szavazólapon bármilyen megjegyzést tettek, például a jelöltek, listák sorrendjét megváltoztatták, a jelölt nevét, listát kihúzták, nevet, listát hozzáírtak.
deyell
slowmotion
A többes szavazat akkor érvénytelen, ha két érvényesen induló jelöltre érkezett.
Willie Parker
dande2
Am minden ervenytelen szavazatnak a hatoldalara rakell irni miert lett ervenytelen, paragrafust es mindenki alairja es pecset.
beltazor
dande2
Amugy en felhivnam az osszes delegalt szszb tagot hogy naluk mi volt, es abbol rogton latna mindket oldal a helyzetet.
(Lehet a fidesz megtette es latnak eselyt?)
beltazor
Nálunk vastag fekete valamivel, alig találtam meg 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Tök egyszerű, ami a seggostoba Jurák Katát zavarja, azzal semmi probléma nincs az égvilágon, mert az a némber még ahhoz is hülye, hogy értse, amit ő maga leír.Gyönyörű összemosása a dolgoknak, igazi propaganda médiába illő szösszenet, de a kettőnek semmi köze egymáshoz.Listázni embereket valamilyenség miatt a politikában, mindenkinek volt egy jó indoka a történelemben, ami tökmás, mint addig, és az Ő listázása nem is olyan listázás, hanem másmilyen. Gondolom neked az sem volt baj, amikor Schmidt Máriáék Soros-zsoldosokat listáztak, a Figyelőben, hiszen ők csak azokat szedték össze, akiket Soros pénzzel, Soroshoz van bekötve stb. (már szerintük) Az legalább annyire igazolható listázás, mint amennyire fontos, hogy az ATV reggeli műsorának egyik szerkesztője hitgyülis.egyetértek, itt abszolút nem azt listázta, hogy ki katolikus, református, vagy pünkösdista, hanem azt, hogy kik azok az ATV-s médiamunkások, akik tagjai a Hit Gyülekezete nevű felekezetnek álcázott NER-hez bekötött üzleti vállalkozásnak.Jurák Kata: "Péter Magyar listázását az atv.hu munkatársainak felekezeti hovatartozásáról úgy gondolom, túlmegy azon a határon, amit közszereplőként megengedhet magának, ezért tisztelettel arra kérem, azonnal vonuljon vissza - olyan gyorsan, ahogyan feltűnt - a közéletből. Továbbá határozottan visszautasítok minden olyan, vallási alapon történő megkülönböztetést, amit Magyar Péter is megtett azáltal, hogy név szerint listázta az atv.hu munkatársait, ez várlázító! Én, a PestiSrácok kiemelt főmunkatársa, lapszerkesztő, ezúton is kiállok az atv-s kollégák mellett és elutasítom az újságírók listázását! De ha már ennyire bevésődött, Peti, segítek: én református vagyok. Te viszont egy jellemtelen áruló. Imádkozni fogok érted. Láthatóan nagy szükséged van rá."Milyen meglepő, hogy Hont Bandi pont ugyanezt írta.
nahát, a Pesti Srácok hirtelen mennyire empatikus lett az ATV irányába.
deyell
Amúgy az, hogy valaki Hitgyülis nem amiatt került említésre, hogy milyen a vallása, hanem mert a szektavezér a Fidesz egyik fő támogatója. Egészen gyáva dolog vallás mögé bújni ebben a kérdésben.
Jughead
deyell
Valaki kérdezte, milyen ner-módszert használ MP, tessék, itt van az egyik. Habár a politikai alapú listázást nem a ner-találta ki, de az elmúlt 1-2 évtizdben itthon az elsővonalbeli politikában a futóbolond Gyöngyösin, meg talán a Novákon kívül másnak nem jutott eszébe embereket negatív értelemben listázni vallási, gazdasági, származási stb. alapon, csak a Fidesznek.
MC12
A listázás az lenne, ha MP közzétette volna valamennyi hitgyülis adatait, de nem ez történt.
Annyi történt, hogy leírta, hogy az ATV vezetői mennyiben kötődnek a NER-hez, aki ennél többet lát ebbe annál komoly szövegértelmezési problémák vannak vagy szándékosan magyaráz bele valamit, amit nem létezik.
Jughead
5 hónapja
Jughead
5 230
Gyönyörű összemosása a dolgoknak, igazi propaganda médiába illő szösszenet, de a kettőnek semmi köze egymáshoz.Listázni embereket valamilyenség miatt a politikában, mindenkinek volt egy jó indoka a történelemben, ami tökmás, mint addig, és az Ő listázása nem is olyan listázás, hanem másmilyen. Gondolom neked az sem volt baj, amikor Schmidt Máriáék Soros-zsoldosokat listáztak, a Figyelőben, hiszen ők csak azokat szedték össze, akiket Soros pénzzel, Soroshoz van bekötve stb. (már szerintük) Az legalább annyire igazolható listázás, mint amennyire fontos, hogy az ATV reggeli műsorának egyik szerkesztője hitgyülis.egyetértek, itt abszolút nem azt listázta, hogy ki katolikus, református, vagy pünkösdista, hanem azt, hogy kik azok az ATV-s médiamunkások, akik tagjai a Hit Gyülekezete nevű felekezetnek álcázott NER-hez bekötött üzleti vállalkozásnak.Jurák Kata: "Péter Magyar listázását az atv.hu munkatársainak felekezeti hovatartozásáról úgy gondolom, túlmegy azon a határon, amit közszereplőként megengedhet magának, ezért tisztelettel arra kérem, azonnal vonuljon vissza - olyan gyorsan, ahogyan feltűnt - a közéletből. Továbbá határozottan visszautasítok minden olyan, vallási alapon történő megkülönböztetést, amit Magyar Péter is megtett azáltal, hogy név szerint listázta az atv.hu munkatársait, ez várlázító! Én, a PestiSrácok kiemelt főmunkatársa, lapszerkesztő, ezúton is kiállok az atv-s kollégák mellett és elutasítom az újságírók listázását! De ha már ennyire bevésődött, Peti, segítek: én református vagyok. Te viszont egy jellemtelen áruló. Imádkozni fogok érted. Láthatóan nagy szükséged van rá."Milyen meglepő, hogy Hont Bandi pont ugyanezt írta.
deyell
Amúgy az, hogy valaki Hitgyülis nem amiatt került említésre, hogy milyen a vallása, hanem mert a szektavezér a Fidesz egyik fő támogatója. Egészen gyáva dolog vallás mögé bújni ebben a kérdésben.
Jughead
deyell
Valaki kérdezte, milyen ner-módszert használ MP, tessék, itt van az egyik. Habár a politikai alapú listázást nem a ner-találta ki, de az elmúlt 1-2 évtizdben itthon az elsővonalbeli politikában a futóbolond Gyöngyösin, meg talán a Novákon kívül másnak nem jutott eszébe embereket negatív értelemben listázni vallási, gazdasági, származási stb. alapon, csak a Fidesznek.
MC12
A listázás az lenne, ha MP közzétette volna valamennyi hitgyülis adatait, de nem ez történt.
Annyi történt, hogy leírta, hogy az ATV vezetői mennyiben kötődnek a NER-hez, aki ennél többet lát ebbe annál komoly szövegértelmezési problémák vannak vagy szándékosan magyaráz bele valamit, ami nem létezik.
Szerkesztette: Jughead
5 hónapja
csipkelli
4 008
Baloldali legyen. És multimilliárdos.Nem félek, hogy bárkire különösebb hatással lenne az ügy, mégcsak a listázottakat se érdekli szerintem. (Meglepődnék, ha nem lenne a hónap végére 35% körül a Tisza, szóval megy oda minden jelenleg)Ez morális kérdés, az pedig döntő.
MC12
Majd MP is lekopik, jön végre egy RENDES ellenzéki. Egy igazi. Alig várom
Gyurma Pappa
5 hónapja
csipkelli
4 008
Bábozás. Interjúnak látszik, de nem az. A Rogán-444 az valóban az lesz. Azt nem is értem, miért mentek bele, mikor nem volt választási eredmény.Szerintem a lenyeget hagyod figyelmen kivul. Olvasd el az interjut. Nyilvanvalo, hogy a valasztasok utan 2 nappal megjeleno anyag mar elore le volt egyeztetve, vagy olyan ember kesziti akinek hozzaferese van, vagyis mondom inkabb ugy, hogy OV beszelni akart es ez lett az eszkoz.Ha elhisszük, hogy ezek a saját fejéből pattantak ki, akkor valóban.Lehetseges, de elolvastam az interjut, nem a tipikus feneknyalos. Eddig ilyen sem volt.A kérdező a Transzparens Újságírásért Alapítvány nevű fideszes kamuszervezetből ment az indexhez. Ajánlom figyelmedbe a tevékenységüket.Oke, nem ellenzeki lap, de 17 ev utan OV:10+ ev utan a fidesz vezetoi interjukat adnak az ellenzeki lapoknak.Rogán 444 mellett még ki és hol?
Hoppa. Uj strategia.
undisputedly
Azért kérdem, mert velem még nem jött szembe
zacknorb
index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/11/orban-viktor-interju-ep-onkormanyzati-valasztas-ertekeles-magyar-peter/
undisputedly
csipkelli
undisputedly
Egyébként az az előző tevékenysége röviden annyi, hogy besározni, hitelteleníteni a kormánytól független médiumokat.
media1.hu/2023/08/01/tavozik-transzparens-ujsagirasert-alapitvany-strategiai-igazgato-szalai-szabolcs/
csipkelli
Ami erdekes, hogy latszolag objektiv kerdeseket kapott.
Nyilvanvalo, hogy felmertek a Tisza part tamogatottsaganak osszetetelet es a kiabrandul fideszeseket akarja megszolitani. Rogan sem veletlenul ad majd interjut.
undisputedly
5 hónapja
Ahogy baggio szokta írni, de majd 2038-ban a Szikra!Majd MP is lekopik, jön végre egy RENDES ellenzéki. Egy igazi. Alig váromlehet fogadni h vajon a fideszbol jon majd vagy a kdnpbol?
Gyurma Pappa
csebi
5 hónapja
En siman belemenek.rendben, akkor pedig pláne megéri Karácsonynak belemennie az újraszámlotatásba, mert biztos lehet benne, hogy nincs tévedés és akkor az még erősebb legitimizáció (már amennyire egy ilyen szituban bármi is lehet erős 😛)Azert olyan siman nem.Így van és a számolásnál pont ezért simán lehetett félre nézni, ezért teljesem validnak tartanám ilyen kis különbségnél az újra számoltatást. Mondom ezt oly módon hogy nekem kb mindegy ki a főpolgi (na jó az újdonság ereje meg az idiótán kialakított biciklisávok miatt próbáljuk ki Vizétyt- úgy hogy lehet, hogy ez ügyben még rosszabb lesz 😛). Karácsony is nagyobb felhatalmazást tudhatna magának ha így is nyer. Persze benne kockázat.Nem, ha van olyan szavazat, ami érvényesen induló jelöltre érkezett és van olyan szavazat, ami visszalépett jelöltre érkezett, akkor összességében érvényes, a visszalépettet figyelmen kívül hagyják.szóval rossz a törvény, mert önellentmondásba keveredhet?ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
Ezerszer el lett magyarázva h egy karikában ikszelsz. Ha több karikában akkor már nem.
csebi
(3) A szavazat érvényességét – ha az egyéb feltételeknek megfelel – nem érinti, ha a szavazólapon a (2) bekezdés szerint érvénytelen szavazat is szerepel, vagy ha a szavazólapon bármilyen megjegyzést tettek, például a jelöltek, listák sorrendjét megváltoztatták, a jelölt nevét, listát kihúzták, nevet, listát hozzáírtak.
deyell
slowmotion
A többes szavazat akkor érvénytelen, ha két érvényesen induló jelöltre érkezett.
Willie Parker
dande2
Am minden ervenytelen szavazatnak a hatoldalara rakell irni miert lett ervenytelen, paragrafust es mindenki alairja es pecset.
beltazor
dande2
Amugy en felhivnam az osszes delegalt szszb tagot hogy naluk mi volt, es abbol rogton latna mindket oldal a helyzetet.
(Lehet a fidesz megtette es latnak eselyt?)
5 hónapja
Szerintem a lenyeget hagyod figyelmen kivul. Olvasd el az interjut. Nyilvanvalo, hogy a valasztasok utan 2 nappal megjeleno anyag mar elore le volt egyeztetve, vagy olyan ember kesziti akinek hozzaferese van, vagyis mondom inkabb ugy, hogy OV beszelni akart es ez lett az eszkoz.Ha elhisszük, hogy ezek a saját fejéből pattantak ki, akkor valóban.Lehetseges, de elolvastam az interjut, nem a tipikus feneknyalos. Eddig ilyen sem volt.A kérdező a Transzparens Újságírásért Alapítvány nevű fideszes kamuszervezetből ment az indexhez. Ajánlom figyelmedbe a tevékenységüket.Oke, nem ellenzeki lap, de 17 ev utan OV:10+ ev utan a fidesz vezetoi interjukat adnak az ellenzeki lapoknak.Rogán 444 mellett még ki és hol?
Hoppa. Uj strategia.
undisputedly
zacknorb
index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/11/orban-viktor-interju-ep-onkormanyzati-valasztas-ertekeles-magyar-peter/
undisputedly
csipkelli
undisputedly
Egyébként az az előző tevékenysége röviden annyi, hogy besározni, hitelteleníteni a kormánytól független médiumokat.
media1.hu/2023/08/01/tavozik-transzparens-ujsagirasert-alapitvany-strategiai-igazgato-szalai-szabolcs/
csipkelli
Ami erdekes, hogy latszolag objektiv kerdeseket kapott.
Nyilvanvalo, hogy felmertek a Tisza part tamogatottsaganak osszetetelet es a kiabrandul fideszeseket akarja megszolitani. Rogan sem veletlenul ad majd interjut.
Szerkesztette: undisputedly
5 hónapja
Majd MP is lekopik, jön végre egy RENDES ellenzéki. Egy igazi. Alig váromlehet fogadni h vajon a fideszbol jon majd vagy a kdnpbol?
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 029
Lisan al gaib!Nem félek, hogy bárkire különösebb hatással lenne az ügy, mégcsak a listázottakat se érdekli szerintem. (Meglepődnék, ha nem lenne a hónap végére 35% körül a Tisza, szóval megy oda minden jelenleg)Ez morális kérdés, az pedig döntő.
MC12
Gyurma Pappa
5 hónapja
ááááááááááJó, de az a szekértábor kétmilliós stabilan. Mindig morzsolódik pár tíz vagy százezer, de jön is majdnem ugyanennyi.MP esetében meg van ráhatása, hogy az ilyen szavazó mellé ikszeli a voksot vagy sem 2 év múlva. Ráadásul van a tömeg tömeget vonz elv, ami szintén sérül, ha kisebb bandákat lehet csak elérni. És aki így gondolkodik azt nem fogja érdekelni mi a realitás, mert ő nem a realitás miatt szavazott, hanem valamit meghallott a platóról vagy havertól a kocsmában és az húzta be őt ide. Lehet nem is valós dolog, de a tájékozatlanság és ostobaság szintje elég nagy. És ha ezen halmaz olyan képzelettel jött, mert tájékozatlan vagy ostoba, ami nem teljesült, akkor kialakul egy véleménye. NA annak mondhatod, hogy nem realitás. Pont ugyanúgy, ahogy a Patsnél. Sógorom a példa, hogy van ilyen. És ő tényleg egy agyhalott. És tuti nem egyedül van azzal, aki short term verzióval ikszelt.a Fidesz szekértábora is egy nagy ernyő, és szerintem sokukat nem a HIT tart össze, hanem ezen dolgok különböző mértékű jelenléte:
És MP azzal, hogy első látásra a politikai paletta minden szegmenséből húzott be szavazókat, sokkal nehezebb helyzetben van a patika mérlegen kimért állásfoglalásokkal, mint az, akinél a tábor egységes és mindent bevesz a gyomra. És MP nem véletlenül kerülte a konkrét állásfoglalást témákat tekintve, vagy akár szavak kimondását a beszédeiben, ami egy tájékozott embernél lehet posztmodern, lehet orrbefogós voks, vagy a kisebb rossz, de egy tájékozatlannál majd a felismerés az lesz, amikor szembesül azzal, hogy én ezt máshogy képzeltem amikor rá szavaztam.
topin
- félelem a "közös" ellenségtől, amit a média mantráz nekik, és amitől megóvja őket az ő szent királyuk
- csordaszellem
- agymosottság
rva
Willie Parker
némjönni...
... ménni...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
5 hónapja
Nem félek, hogy bárkire különösebb hatással lenne az ügy, mégcsak a listázottakat se érdekli szerintem. (Meglepődnék, ha nem lenne a hónap végére 35% körül a Tisza, szóval megy oda minden jelenleg)Ez morális kérdés, az pedig döntő.
MC12
5 hónapja
bobi0092
4 356
a Fidesz szekértábora is egy nagy ernyő, és szerintem sokukat nem a HIT tart össze, hanem ezen dolgok különböző mértékű jelenléte:+1 erős vezető személye
- csordaszellem
- agymosottság
rva
+2 sokan érzik, hogy csak ők képesek kormányozni: nagyon sokan elfelejtették már, mert megy ki az emlékezetükből, hogy a demokráciákban sokszor lassabban, küzdelmesen mennek a dolgok, koalíciókat kell kötni, alkukat kell kötni, Budapestet nem lesz nehéz béna-kacsa vezetéssel vádolni a következő ciklusban
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
5 hónapja
Willie Parker
15 412
Nem érdemes, hanem megtörténik, mert Vitézy kérelmezte hivatalosan is.rendben, akkor pedig pláne megéri Karácsonynak belemennie az újraszámlotatásba, mert biztos lehet benne, hogy nincs tévedés és akkor az még erősebb legitimizáció (már amennyire egy ilyen szituban bármi is lehet erős 😛)Azert olyan siman nem.Így van és a számolásnál pont ezért simán lehetett félre nézni, ezért teljesem validnak tartanám ilyen kis különbségnél az újra számoltatást. Mondom ezt oly módon hogy nekem kb mindegy ki a főpolgi (na jó az újdonság ereje meg az idiótán kialakított biciklisávok miatt próbáljuk ki Vizétyt- úgy hogy lehet, hogy ez ügyben még rosszabb lesz 😛). Karácsony is nagyobb felhatalmazást tudhatna magának ha így is nyer. Persze benne kockázat.Nem, ha van olyan szavazat, ami érvényesen induló jelöltre érkezett és van olyan szavazat, ami visszalépett jelöltre érkezett, akkor összességében érvényes, a visszalépettet figyelmen kívül hagyják.szóval rossz a törvény, mert önellentmondásba keveredhet?ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
csebi
deyell
slowmotion
Willie Parker
dande2
beltazor
dande2
5 hónapja
rendben, akkor pedig pláne megéri Karácsonynak belemennie az újraszámlotatásba, mert biztos lehet benne, hogy nincs tévedés és akkor az még erősebb legitimizáció (már amennyire egy ilyen szituban bármi is lehet erős 😛)Azert olyan siman nem.Így van és a számolásnál pont ezért simán lehetett félre nézni, ezért teljesem validnak tartanám ilyen kis különbségnél az újra számoltatást. Mondom ezt oly módon hogy nekem kb mindegy ki a főpolgi (na jó az újdonság ereje meg az idiótán kialakított biciklisávok miatt próbáljuk ki Vizétyt- úgy hogy lehet, hogy ez ügyben még rosszabb lesz 😛). Karácsony is nagyobb felhatalmazást tudhatna magának ha így is nyer. Persze benne kockázat.Nem, ha van olyan szavazat, ami érvényesen induló jelöltre érkezett és van olyan szavazat, ami visszalépett jelöltre érkezett, akkor összességében érvényes, a visszalépettet figyelmen kívül hagyják.szóval rossz a törvény, mert önellentmondásba keveredhet?ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
csebi
deyell
slowmotion
Willie Parker
dande2
beltazor
5 hónapja
Willie Parker
15 412
Jó, de az a szekértábor kétmilliós stabilan. Mindig morzsolódik pár tíz vagy százezer, de jön is majdnem ugyanennyi.MP esetében meg van ráhatása, hogy az ilyen szavazó mellé ikszeli a voksot vagy sem 2 év múlva. Ráadásul van a tömeg tömeget vonz elv, ami szintén sérül, ha kisebb bandákat lehet csak elérni. És aki így gondolkodik azt nem fogja érdekelni mi a realitás, mert ő nem a realitás miatt szavazott, hanem valamit meghallott a platóról vagy havertól a kocsmában és az húzta be őt ide. Lehet nem is valós dolog, de a tájékozatlanság és ostobaság szintje elég nagy. És ha ezen halmaz olyan képzelettel jött, mert tájékozatlan vagy ostoba, ami nem teljesült, akkor kialakul egy véleménye. NA annak mondhatod, hogy nem realitás. Pont ugyanúgy, ahogy a Patsnél. Sógorom a példa, hogy van ilyen. És ő tényleg egy agyhalott. És tuti nem egyedül van azzal, aki short term verzióval ikszelt.a Fidesz szekértábora is egy nagy ernyő, és szerintem sokukat nem a HIT tart össze, hanem ezen dolgok különböző mértékű jelenléte:
topin
- csordaszellem
- agymosottság
rva
5 hónapja
MC12
6 386
Nem félek, hogy bárkire különösebb hatással lenne az ügy, mégcsak a listázottakat se érdekli szerintem. (Meglepődnék, ha nem lenne a hónap végére 35% körül a Tisza, szóval megy oda minden jelenleg)Újabb 1% a MoMo-tól megy a Tiszához. Így megy ez. Majd néhány rokon/kolléga megsértődik, de valahogy kibírja a rendszer.Listázni embereket valamilyenség miatt a politikában, mindenkinek volt egy jó indoka a történelemben, ami tökmás, mint addig, és az Ő listázása nem is olyan listázás, hanem másmilyen. Gondolom neked az sem volt baj, amikor Schmidt Máriáék Soros-zsoldosokat listáztak, a Figyelőben, hiszen ők csak azokat szedték össze, akiket Soros pénzzel, Soroshoz van bekötve stb. (már szerintük) Az legalább annyire igazolható listázás, mint amennyire fontos, hogy az ATV reggeli műsorának egyik szerkesztője hitgyülis.egyetértek, itt abszolút nem azt listázta, hogy ki katolikus, református, vagy pünkösdista, hanem azt, hogy kik azok az ATV-s médiamunkások, akik tagjai a Hit Gyülekezete nevű felekezetnek álcázott NER-hez bekötött üzleti vállalkozásnak.Jurák Kata: "Péter Magyar listázását az atv.hu munkatársainak felekezeti hovatartozásáról úgy gondolom, túlmegy azon a határon, amit közszereplőként megengedhet magának, ezért tisztelettel arra kérem, azonnal vonuljon vissza - olyan gyorsan, ahogyan feltűnt - a közéletből. Továbbá határozottan visszautasítok minden olyan, vallási alapon történő megkülönböztetést, amit Magyar Péter is megtett azáltal, hogy név szerint listázta az atv.hu munkatársait, ez várlázító! Én, a PestiSrácok kiemelt főmunkatársa, lapszerkesztő, ezúton is kiállok az atv-s kollégák mellett és elutasítom az újságírók listázását! De ha már ennyire bevésődött, Peti, segítek: én református vagyok. Te viszont egy jellemtelen áruló. Imádkozni fogok érted. Láthatóan nagy szükséged van rá."Milyen meglepő, hogy Hont Bandi pont ugyanezt írta.
deyell
Jughead
deyell
MC12
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Mikey
18 758
Jurák Kata: "Péter Magyar listázását az atv.hu munkatársainak felekezeti hovatartozásáról úgy gondolom, túlmegy azon a határon, amit közszereplőként megengedhet magának, ezért tisztelettel arra kérem, azonnal vonuljon vissza - olyan gyorsan, ahogyan feltűnt - a közéletből. Továbbá határozottan visszautasítok minden olyan, vallási alapon történő megkülönböztetést, amit Magyar Péter is megtett azáltal, hogy név szerint listázta az atv.hu munkatársait, ez várlázító! Én, a PestiSrácok kiemelt főmunkatársa, lapszerkesztő, ezúton is kiállok az atv-s kollégák mellett és elutasítom az újságírók listázását! De ha már ennyire bevésődött, Peti, segítek: én református vagyok. Te viszont egy jellemtelen áruló. Imádkozni fogok érted. Láthatóan nagy szükséged van rá."Jurák pedig önként bevallotta hogy református, és még csak nem is kérdezték. 😂
deyell
Szerkesztette: Mikey
5 hónapja
Áruló?Tessék mondani, mit, kit árult el?
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
5 hónapja
MP esetében meg van ráhatása, hogy az ilyen szavazó mellé ikszeli a voksot vagy sem 2 év múlva. Ráadásul van a tömeg tömeget vonz elv, ami szintén sérül, ha kisebb bandákat lehet csak elérni. És aki így gondolkodik azt nem fogja érdekelni mi a realitás, mert ő nem a realitás miatt szavazott, hanem valamit meghallott a platóról vagy havertól a kocsmában és az húzta be őt ide. Lehet nem is valós dolog, de a tájékozatlanság és ostobaság szintje elég nagy. És ha ezen halmaz olyan képzelettel jött, mert tájékozatlan vagy ostoba, ami nem teljesült, akkor kialakul egy véleménye. NA annak mondhatod, hogy nem realitás. Pont ugyanúgy, ahogy a Patsnél. Sógorom a példa, hogy van ilyen. És ő tényleg egy agyhalott. És tuti nem egyedül van azzal, aki short term verzióval ikszelt.a Fidesz szekértábora is egy nagy ernyő, és szerintem sokukat nem a HIT tart össze, hanem ezen dolgok különböző mértékű jelenléte:
topin
- csordaszellem
- agymosottság
5 hónapja
csipkelli
4 008
Ha elhisszük, hogy ezek a saját fejéből pattantak ki, akkor valóban.Lehetseges, de elolvastam az interjut, nem a tipikus feneknyalos. Eddig ilyen sem volt.A kérdező a Transzparens Újságírásért Alapítvány nevű fideszes kamuszervezetből ment az indexhez. Ajánlom figyelmedbe a tevékenységüket.Oke, nem ellenzeki lap, de 17 ev utan OV:10+ ev utan a fidesz vezetoi interjukat adnak az ellenzeki lapoknak.Rogán 444 mellett még ki és hol?
Hoppa. Uj strategia.
undisputedly
zacknorb
undisputedly
csipkelli
undisputedly