Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

68 feliratkozó

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 626 — Kinek mit intézett a kormánya
AZT. A. KURVA
 vtr.valasztas.hu/ogy2026/jelolo-szervezetek/jeloltek/7568831?maz=17

Poloska vagyok.
2 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 201 — Jó ötletnek tűnt!
Ezt tényleg így böfögte fel bayer?
"attól is tart, hogy az uniós pénzek felhasználásával javuló életszínvonal megerősítheti majd Magyar Péter narratíváját."
M1-re vele.
Tactful Cactus
Ahogy látom beszélgetőtársa volt az, de így is arany

Lesz ez még így se!
2 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 625
Hogy állunk most mandátumilag?
Javult a Tisza helyzete mégjobban?
Bazzani
+1 ma. 138, 55, meg a hét törpe Hapci nélkül

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 246 — Axel Foley
Hogy állunk most mandátumilag?
Javult a Tisza helyzete mégjobban?

2 hónapja
Ezt tényleg így böfögte fel bayer?
"attól is tart, hogy az uniós pénzek felhasználásával javuló életszínvonal megerősítheti majd Magyar Péter narratíváját."
M1-re vele.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 626 — Kinek mit intézett a kormánya
Vas 02 sajnos nem fog fordulni, kevés szavazat van hátra és azért nagy a különbség
Bruce
Tolna 2-3 és Szabolcs 6-on kívül minden fordulás demoralizáló lenne.

Poloska vagyok.
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 304 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Egy újabb jól átgondolt gyöngyszem Gulyás Geritől:
Az MTI tudósítása szerint arra a felvetésre, hogy Orbán Viktor bejelentette, újraszabják a Fidesz-frakciót, és nem feltétlenül azok fognak bent ülni a parlamentben, akiknek a lista alapján eredetileg joguk lenne, úgy reagált: miután nem erre a választási eredményre készültek, ezért az a praktikus, ha olyan frakció van, amely a párt megújulását is egyértelműen mutatja.

„Nyilvánvaló, hogy egy olyan frakció kell, amely mind a Fidesz megújulását képes szimbolizálni, mind pedig szakpolitikai kérdésekben jártas, akár kormányzati tapasztalatokkal rendelkező embereket magában foglal” – mondta a távozó miniszter.

Tehát a nyertek volna, akkor jó lett volna egy olyan frakció, ami tele van semmihez sem értő, lusta, vén hülyékkel... 😀 😀
somoskovig
Nflben is más a csapat felállása ha támadnak és más ha védekeznek. Most majd jön a Fidesznél a speciális egység
csebi
Inkább egy hosszú bye week
Tactful Cactus
Pick forfeit?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 701 — Csodabogár
Hát, ez alapján ő sem fog sokáig orvoslást gyakorolni, vagy ilyen miatt nem veheti el az orvosi kamara tőle?

444.hu/2026/04/17/egy-maganklinika-a-honlapjan-jelzi-hogy-a-vezeto-orvosa-mostantol-nem-lat-el-tiszas-pacienseket
bogjosi
Kár volt a Tiszásoknak a homlokukra tetováltatni a hovatartozásukat. Majd most megtanulják.
Matthew99
már nem is elérhető a honlapjuk 😀

2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 482 — Invisible man
Hát, ez alapján ő sem fog sokáig orvoslást gyakorolni, vagy ilyen miatt nem veheti el az orvosi kamara tőle?

444.hu/2026/04/17/egy-maganklinika-a-honlapjan-jelzi-hogy-a-vezeto-orvosa-mostantol-nem-lat-el-tiszas-pacienseket
bogjosi
Kár volt a Tiszásoknak a homlokukra tetováltatni a hovatartozásukat. Majd most megtanulják.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Az MTI tudósítása szerint arra a felvetésre, hogy Orbán Viktor bejelentette, újraszabják a Fidesz-frakciót, és nem feltétlenül azok fognak bent ülni a parlamentben, akiknek a lista alapján eredetileg joguk lenne, úgy reagált: miután nem erre a választási eredményre készültek, ezért az a praktikus, ha olyan frakció van, amely a párt megújulását is egyértelműen mutatja.

„Nyilvánvaló, hogy egy olyan frakció kell, amely mind a Fidesz megújulását képes szimbolizálni, mind pedig szakpolitikai kérdésekben jártas, akár kormányzati tapasztalatokkal rendelkező embereket magában foglal” – mondta a távozó miniszter.

Tehát a nyertek volna, akkor jó lett volna egy olyan frakció, ami tele van semmihez sem értő, lusta, vén hülyékkel... 😀 😀
somoskovig
Nflben is más a csapat felállása ha támadnak és más ha védekeznek. Most majd jön a Fidesznél a speciális egység
csebi
Inkább egy hosszú bye week

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 919 — Lucas Scott

somoskovig

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Tolna 3 átfordult, Paks központú oevk-ban is nyert a Tisza
deyell
Ráadásul még csak igazán szoros se lett, ez alapján még két helyen jó eséllyel fordulat jön.
gabokocka
3 szerintem még megfordul

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 914 — The Mathematician
A "Dehát én ott sem voltam" c. sorozat kövi része 😀

444.hu/2026/04/17/curtis-a-napi-politikaban-nem-vettem-reszt
bogjosi
Ezek a trashcelebek nagyrészt azért alapvetően nem geci emberek, hanem buták. Nagyon buták.
Fel se fogják, hogy mihez adták az arcukat, a nevüket, miben vettek részt és miként.
Én ezekre nem tudok haragudni, bár sajnálatot se érzek irantuk. Kuka. Organikusan.
Egyszerűen agyhalottak, és a butaság így működik.
Őszentsége Sobri Jóska
Curtis sztem geci is mondjuk
Nem véletlen balhezik össze mindenkivel

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 296

AI szerint könnyen mehet a levesbe:

Eltiltás/Felfüggesztés: Ha az orvos tevékenysége során kirekesztő módon jár el, az betegjogi panaszhoz, etikai eljáráshoz, végső soron pedig a működési engedély felfüggesztéséhez vagy visszavonásához vezethet, amelyet az illetékes hatóság (OKFŐ - Országos Kórházi Főigazgatóság) végez [5.5, 5.6].

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 701 — Csodabogár
A "Dehát én ott sem voltam" c. sorozat kövi része 😀

444.hu/2026/04/17/curtis-a-napi-politikaban-nem-vettem-reszt
bogjosi
ezek lettek a legnagyobb hópihék. mint az a rohadvány Gulyás Virág. 12-én mentek a hát mi is magyarok vagyunk, attól függetlenül kire szavaztunk, és ne legyen gyűlölködés és fogjunk össze. 2 nap múlva meg jön a funkcionális analfabéta fiatal csőcselékezés...
petey
Ő egy propagandista, a Mandiner munkatársa, nem egy egyébként sikeres előadó, celebritás. Teljesen más kategória.
Őszentsége Sobri Jóska
nem is arra reagáltam, hogy előadó vagy celeb vagy nem, hanem ez a "most fogjunk össze és ne gyűlölködjünk blablabla" csak parancsra tettem szövegre.
petey
Ezzel a hozzáállással tényleg csalódni fogsz MP-ben.
Ukrajnába nem kell mennünk tarkólövésért, de az ilyen faszpörgettyűk se elszámoltatva, se számonkérve nem lesznek. Ahogy más se nagyon.
Még a náciknak is csak töredéke került bíróság elé, a nürnbergi perekben is rengeteg felmentés és nevetségesen rövid büntetések születtek.
Őszentsége Sobri Jóska
ha megszűnnek a pénzcsapok és már nem megy hozzájuk közpénz, az nekem pont elégtétel lesz, ahogy majd szűkölnek a diktatúra miatt.

2 hónapja
Körzetemben gyopit eltakarítani van még esély?
99.06%-os feldolgozottságot ír, 64e szavazóval, ez alapján van fennmaradó 600 szavazat még és 1500 a különbség, viszont a "A szavazás napja után még várható maximális szavazatszám: 2 687" alapján még icipici esély van....vagy hogy kell értelmezni utóbbi számot?

2 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
Vas 02 sajnos nem fog fordulni, kevés szavazat van hátra és azért nagy a különbség
2 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
deyell
Felkészül Tolna 2 és Szabolcs 06
2 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 396 — Keep pounding
deyell
Ráadásul még csak igazán szoros se lett, ez alapján még két helyen jó eséllyel fordulat jön.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Gonoszság/geciség kategóriát nálam lefedi, hogy önző módon pénzért vagy másért saját egyéni érdekét a köz elé helyezi, leszarva teljesen, hogy mit okoz ezzel másoknak.
Morális szempontból 0 emberek.
Tudom, majd jössz aazal, hogy önzőség az nem gonoszság stb stb.
Nekem mindenesetre ez a véleményem 😊
bogjosi
Ezen definíció alapján akkor én csak geci embert ismerek, beleértve magamat is.
Nálam a geciség/gonoszság kategóriához kell direkt ártó szándék és annak megvalósítása is, számomra kevés amit írtál, de ha ez a véleményed, az persze más. 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Jó, de a Te verziódban ők, mivel hülyék, így nem tudják mit csinálnak, így alapból a hülyeségük kizárja, hogy gonoszak legyenek.

ui.: ott rontottam el, hogy lentebb azt írtam én is, hogy g.ci hülyék is, tehát akkor ez alapján kb. lehetetlen érvelnem, p.tsába 😀

Kénytelen vagyok így ezt visszavonni, tudták jól, mit okoznak, milyen maffiát támogatnak, csak leszarták, s leszarták a kövezkezményeit amit okoznak ezzel a többi embernek, az országnak stb.

2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 482 — Invisible man
deyell
A nap híre.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 298 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a kemèny mint a kád szèle 😯👏

telex.hu/belfold/2026/04/17/de-akciokozosseg-orszemek-ketharmad-megakadalyozas-szegregatumok
dande2
mondanám, hogy meg vagyok lepve - de hazudnék.
shagi0206
Lehet ezèrt volt Fidesz 2/3d 16 èvig? 🤔 Ha ezzel szembesítenènk őket vajon mi lenne? A másik oldal ezt mèg inkább csinálta vagy esetleg Gyurcsány 😔🤷
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 311 — #NoStress
Gonoszság/geciség kategóriát nálam lefedi, hogy önző módon pénzért vagy másért saját egyéni érdekét a köz elé helyezi, leszarva teljesen, hogy mit okoz ezzel másoknak.
Morális szempontból 0 emberek.
Tudom, majd jössz aazal, hogy önzőség az nem gonoszság stb stb.
Nekem mindenesetre ez a véleményem 😊
bogjosi
Ezen definíció alapján akkor én csak geci embert ismerek, beleértve magamat is.
Nálam a geciség/gonoszság kategóriához kell direkt ártó szándék és annak megvalósítása is, számomra kevés amit írtál, de ha ez a véleményed, az persze más. 😊

2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 851 — Sworn to the Dark

built for this shit

2 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 074
Ez a kemèny mint a kád szèle 😯👏

telex.hu/belfold/2026/04/17/de-akciokozosseg-orszemek-ketharmad-megakadalyozas-szegregatumok
dande2
mondanám, hogy meg vagyok lepve - de hazudnék.