Politika

66 feliratkozó

2 hónapja
StormST Denver Broncos 13 228 — SB 50 Champion @ Grund
Csúsztatva hallgatom, epic volt az is, hogy Tuzson felháborodott, hogy időkorlátot kapnak, aztán az elnök bemondta, hogy mi volt 2018-ban és 2022-ben. Kár, hogy nem voltam ott, mert tuti bekiabáltam volna, hogy "már megint hazudsz, Tuzson!!"
StormST
Simor kerdesere folyamatosan kapjuk a valaszt, hogy nem, nem fognak kevesebbet hazudni. meg a kerdesuket sem szabad elhinni.
csebi
Lol, erre Apáti bemondja, hogy "de hát azért mondta a Tuzson, mert maguknak máshogy kéne csinálni". Édes istenem, ennyi férget...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
rva 4 741 — Me for President!
Ahogy hallgatom, Ruff sokkal jobban utálta ezt a rendszert mint én. Pedig az elmúlt 5-6 évben már nagyon tele voltam én is, de Ruff valami teljesen más szinten van kikészülve tőlük.
Jan
ez az ember eddig nem tűnt szimpatikusnak. csak úgy fejre
hát én életemben szerintem ekkorát nem csalódtam a fejre történt ítélkezésemben
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 584 — Lucas Scott
Csúsztatva hallgatom, epic volt az is, hogy Tuzson felháborodott, hogy időkorlátot kapnak, aztán az elnök bemondta, hogy mi volt 2018-ban és 2022-ben. Kár, hogy nem voltam ott, mert tuti bekiabáltam volna, hogy "már megint hazudsz, Tuzson!!"
StormST
Simor kerdesere folyamatosan kapjuk a valaszt, hogy nem, nem fognak kevesebbet hazudni. meg a kerdesuket sem szabad elhinni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 422 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1tauyqm/ruff_b%C3%A1lint_a_tegnap_esti_%C3%A9lm%C3%A9nyeir%C5%91l_besz%C3%A9lt/

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja

2 hónapja
"A gyász első fázisa" - szerintem ezt beteszem aláírásba 😀

2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 093 — The Mathematician
Ez a mihaszna iszonyat szánalmas

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 749 — Steelers fan
Ahogy hallgatom, Ruff sokkal jobban utálta ezt a rendszert mint én. Pedig az elmúlt 5-6 évben már nagyon tele voltam én is, de Ruff valami teljesen más szinten van kikészülve tőlük.
2 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 623
Fú, ez a Tuzson Bence még jobban megutáltatja magát.
Lassan eléri vagy szimplán túllépi a lázári szintet.
2 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 166 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
The Ruff is on fire 😀
Jól bekezdett ő is.
Lúdas Solymi
ilyenkor lehet kerni linket vagy vmi infot?
YoungZeeZee
Azt hiszem erről van szó,

youtu.be/21p4cIfEdaU?is=9IuWvJzfCnLd9Wn8
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 140 — LIGHTS OUT!
Ezt a Ruff Bálint beszédet évekig emlegetni fogják.

2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 140 — LIGHTS OUT!
Ruff durvábban esett a fideszeseknek, mint MP szokott.

2 hónapja
The Ruff is on fire 😀
Jól bekezdett ő is.
Lúdas Solymi
Kirúgták???
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Nem, csak elmesélte, hogy mit láttak és elkezdte mondani, hogy mit fognak csinálni, de látszik rajta, hogy pipa attól amit látott.

Partizán link:
 www.youtube.com/watch?v=OuDGGcAiQZg
2 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 12 044 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
The Ruff is on fire 😀
Jól bekezdett ő is.
Lúdas Solymi
YoungZeeZee
kontroll live
 www.youtube.com/watch?v=wuAvIcKkrJE

2 hónapja
YoungZeeZee 9 955
The Ruff is on fire 😀
Jól bekezdett ő is.
Lúdas Solymi
2 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 579 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
The Ruff is on fire 😀
Jól bekezdett ő is.
Lúdas Solymi
Kirúgták???

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

2 hónapja
The Ruff is on fire 😀
Jól bekezdett ő is.
2 hónapja
Hangosan felnevettem, amikor mp tegnap megtalálta az asztalon az új daráló használatiját. 😀
dugo93
Az egyébként nem lehetett egy geg?
slowmotion
Szerintem a biblia idézet volt megrendezett jelenet
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Nem volt az, mert az szerepelt máshol is, vmelyik cikkben írták.
2 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 579 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Hangosan felnevettem, amikor mp tegnap megtalálta az asztalon az új daráló használatiját. 😀
dugo93
slowmotion
Szerintem a biblia idézet volt megrendezett jelenet

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

2 hónapja
Igazságügyi meghallgatás:
Ejj, Tuzson meg a másik fityiszes megszólaló elég arrogáns volt meg nagyon szívükön viselték a jogállamiságot, szuverenitást és gyermekvédelmet. Eddig hol voltak?

A Mihasznákos elment, annyira nem pattogott, tolta a saját faszságait mint covidprogram, a KDNP-s is fityiszes hülyeségeket tolt.

A Tiszások jó részén meg érződött, hogy nagyon kezdők ezen a téren.

Egyébként most is érződött és viszonylag látványos volt, hogy konkrét kérdésekre kerülték a válaszadást, ne adjanak muníciót a még meglévő propagandának.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
2 hónapja
Én annyit tudok bele látni Hegedűs interjújába - ha nagyon akarom - hogy az látszik, hogy táncolni jobban tud mint beszélni.

Ez legyen a legnagyobb baj vele. Nem egy kommunikatív valaki.
Cowboykarcsi90
Nem tudom, nekem teljesen jó volt.
Közérthetően és logikusan beszélt, de lehet mások az elvárásaink.
2 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 913
Hegedűsben szerintem az volt a legjobb, hogy nem próbálta meg eljátszani azt, hogy Takács Péter ugyanolyan szakmai partner, mint akárki más.

Szerkesztette: Jughead
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 131 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Közben tegnap átmentek Rogán minisztériumába is, most droppolt a videó, azt már nem liveolták.
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 131 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
dugo93
slowmotion
A poén szempontjából ez amúgy lényegtelen, az volt a lényeg, hogy üssön
2 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 766
dugo93
slowmotion
A fidesz elmúlt 2 évét nézve nem hiszem. Főleg, hogy konkrétan ott volt mellette a masina. 😀