Politika
70 feliratkozó
24 napja
Gratulálok, remélem hogy nem az lesz amit a jobboldal belengetett egy esetleges ilyen tisza győzelem esetén. Viccelhettek itt a fronttal meg a háborúval de ez a mai napon realitássá vált, remélem hogy nem lesz igazuk.xddddddd
Most lesz érdekes ezt a topicot olvasni, kiváncsi leszek az itteni hangulatra a következő 2-3 évben.
Élvezzétek a sikert, remélem hogy ez az ország érdeke volt valóban!
davemayer
24 napja
TV2 a legalja
24 napja
Mindenkitől elnézést kérek, én egész eddig nem hittem el.Talán még most sem......😀
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
24 napja
Akcidens
188
Red dead redemption 2Végre, nem csalódtam véreimben. Itt a második Redemptio.48-43szopón 46-41Menczer, Vitályos, Tuzson, Hankó mind szopó 😁Pócs hogy áll?
warr_b
SBL
csi77
Negritis, a vajda
SBL
24 napja
kíváncsi vagyok a Tisza kormány első 100 napjára...2002-ben is érdekelt a nagy új kezdet, érdekes lesz
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
24 napja
Gondolta volna bárki, hogy este kilenckor már gratulálni fog Viktor?MP Facebook 3 perce"Az imént Orbán Viktor miniszterelnök úr telefonon gratulált a győzelmünkhöz." Magyar Péterez valid?
gamerkr
shagi0206
gamerkr
Jó, Endre igen.
Hihetetlen.
24 napja
telex.hu/belfold/2026/04/12/orban-gratulalt-magyar-peternekÉáj.
Hopp
warr_b
24 napja
Én még most se vágom, hogy ezt miért engedtek így megvalósulni, amikor minden belső mérésben ott volt a Tisza kétharmad.Lehet, hogy aki felületesen követi a politikát annak ez kétesélyes volt, de azok, akik csinálták és képben voltak most csak azt látják, amit már tudtak. Rejtély.
24 napja
Gratulálok, remélem hogy nem az lesz amit a jobboldal belengetett egy esetleges ilyen tisza győzelem esetén. Viccelhettek itt a fronttal meg a háborúval de ez a mai napon realitássá vált, remélem hogy nem lesz igazuk.Most lesz érdekes ezt a topicot olvasni, kiváncsi leszek az itteni hangulatra a következő 2-3 évben.
Élvezzétek a sikert, remélem hogy ez az ország érdeke volt valóban!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
24 napja
Mikor áll ki a dagi vajon? 80%n feldolgozottságnál?
24 napja
De gyönyőrű, m1-en kimondták, hogy "MO-n új politikai rendszer fog kezdődni, sajnos nem olyan amilyet mi szeretnénk, de valahogy el kell viselni" Ezért a mondatért megérte ma felkelni 😀

24 napja
Na az igen
24 napja
fél a börtöntől 😀
24 napja
Végre, nem csalódtam véreimben. Itt a második Redemptio.48-43szopón 46-41Menczer, Vitályos, Tuzson, Hankó mind szopó 😁Pócs hogy áll?
warr_b
SBL
csi77
Negritis, a vajda
24 napja
hírtv-n az internetről olvasnak kommenteket, asztakurvaegetPatkánykirályozás bemelegítésnek, alakul
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Orban belep a Tiszaba es o lesz az elnok.😂😂
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
24 napja
a fiatalok a hibásak, eddig nem voltak szavazni és nem tudták mit akarnak 😀
24 napja
Hát gyerekek ez a holdról is látszik !!! 😎👑 Na meg az uccso sort lenyomom azt reggel meló, szét kell fikazzam a fideszes kollégáim, nem mehetek szabira 😆😎

Just Win Baby!
24 napja
dettóén be vagyok baszva, visítozva röhögök 😂zseniális a Hír TVÉn kb eddig bírtam, szánalmas
ervinator
bcsarli, Udvari Főkóstoló
peach
24 napja
MP Facebook 3 perce"Az imént Orbán Viktor miniszterelnök úr telefonon gratulált a győzelmünkhöz." Magyar Péterez valid?
gamerkr
shagi0206
24 napja
telex.hu/belfold/2026/04/12/orban-gratulalt-magyar-peternekHopp

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
24 napja
OV gratulált MP-nek???
24 napja
itt az idő az új profilképhez

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Na hirtvn már elismertek h egyedül a 2/3 a kérdésmindenki mentené a menthetőt... Szépíteni akarják a dolgokat
csebi