Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
szóval rossz a törvény, mert önellentmondásba keveredhet?ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
Ezerszer el lett magyarázva h egy karikában ikszelsz. Ha több karikában akkor már nem.
csebi
193. § (1) Érvénytelen a szavazólap, amely
a) nincs ellátva a hivatalos bélyegzőlenyomattal,
b) a törvényben meghatározottnál több szavazatot tartalmaz, vagy
c) nem tartalmaz érvényes szavazatot.
(2) Érvénytelen az a szavazat, amelyet
a) nem a 186. § (2) bekezdése szerint adtak le,
b) kiesett jelöltre, listára adtak le.
(3) A szavazat érvényességét – ha az egyéb feltételeknek megfelel – nem érinti, ha a szavazólapon a (2) bekezdés szerint érvénytelen szavazat is szerepel, vagy ha a szavazólapon bármilyen megjegyzést tettek, például a jelöltek, listák sorrendjét megváltoztatták, a jelölt nevét, listát kihúzták, nevet, listát hozzáírtak.
deyell
5 hónapja
ozibozi
17 226
Ami ma az ATV-ben történt, az egy előre előkészített provokáció volt. A megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levettem a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok. Igen hibáztam. Abban hibáztam, hogy elhittem, hogy egy korrekt interjút akarnak készíteni. Többet nem fog előfordulni. Messzire elkerülöm a Fidesz házitelevízióját. Néhány információ az ATV kapcsán:
1.) az ATV reklámidejét a Mészáros Lőrinc cége, az Atmedia értékesíti
2.) az ATV befogadja a Rogán-művek uszító kormányreklámjait
3.) az ATV vezérigazgatója Németh Szilárd NER-lovag, Németh Sándor Hit Gyülekezete-vezető fia
4.) az ATV online szerkesztője Hit Gyülekezete tag
5.) az ATV online másik szerkesztője Morvay Péter, volt III/III-as ügynök
6.) az ATV közéleti műsorainak szerkesztője Hit Gyülekezete tag
7.) Az Egyenes beszéd főszerkesztője és a Spirit Fm szerkesztője, Hit Gyülekezete tag
8.) az ATV online divíziójának vezetője Gavra Gábor, akit az elhíresült bajai videó ügy miatt távolítottak el a HVG-től
9.) az ATV reggeli műsorainak szerkesztője Hit Gyülekezete tag
10.) Németh Sándor, az ATV tulajdonosa és a Hit Gyülekezete vezetője az “Istentiszteletein” rendszeresen uszít a TISZA Párt és személy szerint ellenem és a Fidesz mellett kampányol. Cégei milliárdokat kapnak a NER-től.
Véletlenek nincsenek.
5 hónapja
ozibozi
17 226
A Magyar Újságírók Szövetsége alelnökének a véleménye:MP ennél csak keményebbeket fog kapni később, akkor is elszalad majd, ha valamelyik megafonos lép oda hozzá valami faszsággal?Jámbor András OGY képviselő véleménye:
Nem mondom én, hogy az ATV annyira fasza, vagy hogy Rónai ezt jól csinálta, de a szememben ez elég amatőr move volt, főleg mert várható volt, hogy az első alkalommal egy ilyet fog ott kapni, miután kb. 15 órával korábban berakta az ATV-t a propaganda média csoportjába a beszédében és challenge-elte őket is, hogy hívják már és Rónai már akkor kiakadt élőben...
StormST
i.ibb.co/1fXk33s/j-mbor.jpg
deyell
“Ha a főszerkesztőnek baja van az éppen legerősebb ellenzéki párt vezetőjének korábbi nyilatkozatával, akkor azt biztos, hogy adáson kívül kell megbeszélnie a politikussal. A tv-t nem használhatja erre. Lépre csalni a politikust, lekutyakomédiiázni a nyilatkozatát, és a cég sértettségét a választási siker kapcsán aktuális kérdések elé helyezni, lemondani a kérdezés lehetőségéről, az önmagában az újságírói pozíció feladása. Nem egyenes beszéd...”
5 hónapja
deyell
11 702
MP ennél csak keményebbeket fog kapni később, akkor is elszalad majd, ha valamelyik megafonos lép oda hozzá valami faszsággal?Jámbor András OGY képviselő véleménye:
Nem mondom én, hogy az ATV annyira fasza, vagy hogy Rónai ezt jól csinálta, de a szememben ez elég amatőr move volt, főleg mert várható volt, hogy az első alkalommal egy ilyet fog ott kapni, miután kb. 15 órával korábban berakta az ATV-t a propaganda média csoportjába a beszédében és challenge-elte őket is, hogy hívják már és Rónai már akkor kiakadt élőben...
StormST
choose life
5 hónapja
A posztmodern politikai kommunikációban egy jó beszólás, egy mémesedhető riposzt, egy virális történés vagy egy ikonikus kurvaanyázás sokkal többet ér, mint egy százoldalas program.MP ennél csak keményebbeket fog kapni később, akkor is elszalad majd, ha valamelyik megafonos lép oda hozzá valami faszsággal?De te leállnál egy agyhalott Megafonossal vitázni mikor annak is örülni kell, hogy a nevét le tudja írni?
StormST
Állítsunk fel egy szintet, hogy kikkel vitázzunk, különben az ilyenek elviszik az energiát.
Lúdas Solymi
Szóval MP-nek az ő kommunikációs képességeivel elég jó sanszai vannak tematizálni, brandépíteni, önmarketingre, vagyis szavazatokat gyűjtögetni.
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 029
MP ennél csak keményebbeket fog kapni később, akkor is elszalad majd, ha valamelyik megafonos lép oda hozzá valami faszsággal?De te leállnál egy agyhalott Megafonossal vitázni mikor annak is örülni kell, hogy a nevét le tudja írni?
StormST
Állítsunk fel egy szintet, hogy kikkel vitázzunk, különben az ilyenek elviszik az energiát.
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 029
Ezt értem és érthető, csak épp az elvárás időzítése nem.Ez nem egy homogén massza, mint a Fidesznél. És itt mindenki talált egy hívószót, amire bejött. Valaki azt hallotta meg amit te, valaki mást, egy harmadik megint mást. És nagyon sokféle hívószó volt, szépen csokorba lettek mesterien szedve (megoldások nélkül persze, hangzatos megcsináljukkal kiemelve), és most aki egy-egy adott fix hívószóra jött az várja hogy abból legyen valami. Mint az agyhalott sógorom meg a haveri köre. És ők gyorsan kiesnek a táborból, mert nem kapják meg amit akarnak. Más majd hónapok múlva adja fel, mert addigra fárad el a one man show láttán, ami ugyanazt tudja majd addigra is, vagy esetleg az elveivel megy szembe egy-két Tisza döntés.Akkor az a probléma, hogy a sógorod meg a kollégák még csodát várnak.Mit kellett mérni? Hogy szavazatot vesztett?De tényleg értem, amit írsz, ahogy működik a dolog. Csak már 1 nappal később is szavazókat vesztett, mert nem nyert. Mert volt aki ezért szavazott, mert ezt szedte ki a kavalkádból, posztmodernből, hogy most itt aztán hajajajajaj mi lesz. Neki nem lett semmi, miközben nagy eredmény. Elvesztette. 1 nap alatt. Hónapok alatt még többet fog, ha nem sikerül ezt a politikai térbe is megugrani, amit mozgalomként sikerült felépíteni. A kettő nem ugyanaz, hiába is akarod összemosni.Ezt a závecz mérte neked?
topin
r.baggio
Hát idejött a sógorom és habzó szájjal ezt mondta, hogy átverte MP, nem lett itt semmi váltás és dögöljön meg ha még egyszer így átveri. Ráadásul az Auchanban ahol dolgozik további 4 kollégája helyeselt és hergelte egymást a messenger beszélgetésükben. Ezért mondom, nem magatokból kell kiindulni, meg azt hinni hogy itt mindenki azt látja amit ti. Ettől még nem az egysejtű sógoromnak lesz igaza, de a szavazata ugyanannyit ér mint a tietek, és hiányozhat a végén.
Engem is elveszít ha nem virít, a feleségemet, és a cégben kb mindenkit. Az ott 50 fő, és úgy fest mind ezt gondolják a beszélgetések alapján.
Ha szűk kört venném alapnak, akkor akik most rá szavaztak, azoknak a 50-70%-a nem fogja ezt megtenni ha csak pofázni fog, vagy szarul szavazgatnak a Tiszások. (szigorúan ránk nézem a közvélemény kutatást, mások biztos okosabbak és leszarják ezt)
topin
Esetleg egy kurzusra be lehetne őket íratni Sobrival, ahol elmagyarázza nekik, de legalábbis megpróbálja, hogy mi a posztmodern és mit várjanak.
És ez nem arról szól, hogy ki kiből indul ki, hanem, hogy kinek van realitásérzéke.
Akinek nincs, azzal meg nem tudsz mit kezdeni, mert vagy lemorzsolódik vagy megpróbál reálisan látni.
Meg aki most vár nagy változásokat, az mit akar a szürke hétköznapoktól, ahogy te írtad?
Ez egy hosszú folyamat lesz minimum 22 hónapon keresztül.
Ha ennyit nem tudnak ezek az emberek kivárni, követni, akkor mit várnak?
Hogy egy klasszikust idézzek kicsit másképpen:
"Ember, most jövök a választásról"
Lúdas Solymi
A te motivációd érthető, de az nem fed le mindenkit, még ha a többség ugyanazon elv miatt is érkezett. És nem hogy megtartani kellene a szavazatokat, hanem másfélszerezni a lemorzsi mellett. Nem mondom hogy lehetetlen, csak még a nulladik lépésnél vagyunk egy mozgalom szintjén, nulla politikai cselekedettel.
A Fidesz masszája ugyanarra rezonál, No gender, No war, No Soros, No migráns... És ezekben lavírozik a vezér, mert ez tartja össze a bandát. És ennyi elég. MP bandája ennél színesebb, de nem feltétlenül okosabb. Itt is megvoltak a panelek, csak ezeket nem lehet eredménytelenül tolni, mert hitelét veszti. NEm tud mutogatni bilincsben Rógánt, vagy azzal riogatni hogy ezek ellopnak majd valamit. Amit csinált az felhívás volt keringőre, és most el kell járni a táncot, nem lehet mindig lelépni felháborodottan. Vagy persze lehet, mert ezt is eszi majd valaki 2 évig, csak azért kellemetlen ha élő adásban odanyomnak egy paksamétát hogy ekkor és ekkor kerestünk, miközben azt állítja hogy sosem. És lehet vaknak lenni, meg látni ha valaki hazudik.
De már leírtunk erről mindent is..jöjjön a showdown és terítsen MP, lássuk milyen lapjai vannak. A blöfföt előbb utóbb elfogják..
topin
Számomra ez olyan mint a Patriots helyzete.
Oké, a főedző Mayo lett, igaz h félig-meddig BB tanítvány de van benne bizodalom, megvan a pick is, kihúztuk 1/3-ra a feltételezett franchise irányítót, boldogság van.
Aztán jön mérgesen a szurkoló, hogy akkó mostmá meglegyen az a Szuperból merazlettámígérve...
Az nem számít, hogy most kezdődik a csapatépítés, kultúraépítés, összeszokás, tanulás, fejlődés, stb.
És az SB-hez be kellene jutni a Playoffba is, először is.
Szóval jelenleg azon háborogni, hogy mi lesz az elkövetkezendő két évben...hát, ostobaság.
Várjunk, figyeljünk, reagáljunk, jelezzünk.
Aztán majd ha nem tetszik, lehet másra szavazni.
5 hónapja
deyell
11 702
szerintem leginkább az Öt című műsorban hetente elhangzottak miatt utálja az ATV-t ennyire. amúgy:MP ennél csak keményebbeket fog kapni később, akkor is elszalad majd, ha valamelyik megafonos lép oda hozzá valami faszsággal?Itt MP-t hívták meg, nyilván számíthatott arra, hogy a tegnapi napról kérdezik és őszintén szólva én is erre számítottam. Nem nagyon nézem az atv-t, sőt ebből a csörtéből is kimaradtam. De ilyenkor mindenképp a tv-nek kellene "okosabbnak lenni" és elengedni. Azért valószínű Magyarnak van rossz tapasztalata NS-el, aki az ország egyik legnagyobb köpönyegforgatója. Nem értek egyet ezekkel a hisztikkel általánosságban, de itt nem csodálom, hogy Magyar felállt és elment.
StormST
A megafonosok nem fogják hívni, de szerintem kérdezni sem, mert félnek a pofontól.
Klaci79
Magyar Újságírók Szövetségének alelnöke (Vicsek Ferenc):
"Ha a főszerkesztőnek baja van az éppen legerősebb ellenzéki párt vezetőjének korábbi nyilatkozatával, akkor azt biztos, hogy adáson kívül kell megbeszélnie a politikussal. A tv-t nem használhatja erre. Lépre csalni a politikust, lekutyakomédiázni a nyilatkozatát, és a cég sértettségét a választási siker kapcsán aktuális kérdések elé helyezni, lemondani a kérdezés lehetőségéről, az önmagában az újságírói pozíció feladása. Nem egyenes beszéd..."
choose life
5 hónapja
Tessék, egymás mellett áll a két csaj, akit tegnap összekevertem. Nehogy már ne legyen elfogadható hiba egy átutazott nap végén, mobilról nézve 😂5 hónapja
Klaci79
22 221
MP ennél csak keményebbeket fog kapni később, akkor is elszalad majd, ha valamelyik megafonos lép oda hozzá valami faszsággal?Itt MP-t hívták meg, nyilván számíthatott arra, hogy a tegnapi napról kérdezik és őszintén szólva én is erre számítottam. Nem nagyon nézem az atv-t, sőt ebből a csörtéből is kimaradtam. De ilyenkor mindenképp a tv-nek kellene "okosabbnak lenni" és elengedni. Azért valószínű Magyarnak van rossz tapasztalata NS-el, aki az ország egyik legnagyobb köpönyegforgatója. Nem értek egyet ezekkel a hisztikkel általánosságban, de itt nem csodálom, hogy Magyar felállt és elment.
StormST
A megafonosok nem fogják hívni, de szerintem kérdezni sem, mert félnek a pofontól.
5 hónapja
csipkelli
4 008
444.hu/2024/06/10/min-mult-karacsony-gyozelmeKedvenc adatom.
az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.444.hu/2024/06/10/min-mult-karacsony-gyozelme
deyell
Itt vannak a részletek. 10-ből egy fideszes annyira hülye volt, hogy érvénytelent nyomott.
ender1112
EP-lista Budapesten 264 877 szavazat.
Fidesz fővárosi lista 227 285 szavazat.
5 hónapja
Érdekes mindenesetre.444.hu/2024/06/10/a-szavazolapokon-rosszul-kihuzott-szentkiralyi-alexandrakban-bizhat-vitezyaz ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Le van írva, hogy érvényesen szavazni egy jelölt mellett lehet. Tehát max egy karikába kerülhet X, különben kuka. Az hogy visszalépett és át van húzva, az hót mindegy.
deyell
warr_b
Ez alapján mégis érvényes a szavazás. De elvileg a fideszes megfigyelők erre fel voltak készítve.
csebi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
444.hu/2024/06/10/min-mult-karacsony-gyozelmeSzvsz Vitézy húzta fel az LMP-t magával. úgy lett 80 000 szavazójuk. Egy részük a Momentumtól jött, elnézve az adatokat.
az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.444.hu/2024/06/10/min-mult-karacsony-gyozelme
deyell
Itt vannak a részletek. 10-ből egy fideszes annyira hülye volt, hogy érvénytelent nyomott.
ender1112
166 ezer Ep, 39 Bp, míg a kutyák 161 ezer EP, 62 Bp.
Szerkesztette: ender1112
5 hónapja
444.hu/2024/06/10/min-mult-karacsony-gyozelmeaz ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.444.hu/2024/06/10/min-mult-karacsony-gyozelme
deyell
Szerkesztette: ender1112
5 hónapja
444.hu/2024/06/10/a-szavazolapokon-rosszul-kihuzott-szentkiralyi-alexandrakban-bizhat-vitezyaz ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Le van írva, hogy érvényesen szavazni egy jelölt mellett lehet. Tehát max egy karikába kerülhet X, különben kuka. Az hogy visszalépett és át van húzva, az hót mindegy.
deyell
warr_b
Ez alapján mégis érvényes a szavazás. De elvileg a fideszes megfigyelők erre fel voltak készítve.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Amadeus the Young
32 915
MP ennél csak keményebbeket fog kapni később, akkor is elszalad majd, ha valamelyik megafonos lép oda hozzá valami faszsággal?Nem elszalad. Tematizál. Keretez. Diszkreditál.
StormST
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Szentkirályira nem lehetett behúzni, mert nem volt jelölt.
deyell
A szavazatszámláló hatásköre első körben eldönteni, hogy beazonosítható e egyértelműen a választói akarat, és eszerint minősít érvényesnek vagy érvénytelennek egy szavazólapot. Pl. ha két jelölt neve mellé is X-et raktak, az nem érvényes. Ha egy tízcentis faszt rajzolnak rá, és az egyik körben metsz ezen rajz két vonala egy jelölt mögötti kört, az is érvénytelen. De egy egyértelmű X egy jelölt neve mögött, meg egy másik X-szerű "firka" egy olyan részen, ahol nincs jelölt (Szentkirályi nem volt jelölt, az, hogy a neve a lapon szerepelt tecnikai malőr, ha korábban lép vissza, akkor rá sincs nyomtatva a neve a szavazólapra), na az nem egyértelműen érvénytelen szavazat. Ennek megítélése egyedi, az adott bizottságban eldöntik, ami viszont később jogilag támadható. Gondolom ez lesz most.
5 hónapja
deyell
11 702
ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
Ezerszer el lett magyarázva h egy karikában ikszelsz. Ha több karikában akkor már nem.
csebi
193. § (1) Érvénytelen a szavazólap, amely
a) nincs ellátva a hivatalos bélyegzőlenyomattal,
b) a törvényben meghatározottnál több szavazatot tartalmaz, vagy
c) nem tartalmaz érvényes szavazatot.
(2) Érvénytelen az a szavazat, amelyet
a) nem a 186. § (2) bekezdése szerint adtak le,
b) kiesett jelöltre, listára adtak le.
(3) A szavazat érvényességét – ha az egyéb feltételeknek megfelel – nem érinti, ha a szavazólapon a (2) bekezdés szerint érvénytelen szavazat is szerepel, vagy ha a szavazólapon bármilyen megjegyzést tettek, például a jelöltek, listák sorrendjét megváltoztatták, a jelölt nevét, listát kihúzták, nevet, listát hozzáírtak.
choose life
5 hónapja
MP ennél csak keményebbeket fog kapni később, akkor is elszalad majd, ha valamelyik megafonos lép oda hozzá valami faszsággal?Nem mondom én, hogy az ATV annyira fasza, vagy hogy Rónai ezt jól csinálta, de a szememben ez elég amatőr move volt, főleg mert várható volt, hogy az első alkalommal egy ilyet fog ott kapni, miután kb. 15 órával korábban berakta az ATV-t a propaganda média csoportjába a beszédében és challenge-elte őket is, hogy hívják már és Rónai már akkor kiakadt élőben...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Le van írva, hogy érvényesen szavazni egy jelölt mellett lehet. Tehát max egy karikába kerülhet X, különben kuka. Az hogy visszalépett és át van húzva, az hót mindegy.
deyell
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Amadeus the Young
32 915
Lőjük le a poént: A Hit Gyüli (=Sanyi Bá’) felesküdött Orbánra annak idején. Ezért működhet zavartalanul.Háttér Info:Most jön mindjárt az Öt műsor, na most amikor ezek a hontok meg bontok satöbbiek elkezdik fikázni ahogy az elmúlt hónapokban folyamatosan, abból is ő fog jól kijönni.Nem az a baj, hogy nem kedvelik a csávót. De a Hont kb. olyan jelzőket tol rá a műsorban (selyemmajom így hirtelen), amit egy tv nem engedhet meg.
HírTV. ATV M1
‘Egy brancs ezek’
Ez fog lejönni
ozibozi
Más történet, de az echo tv-ből is kibaszták a csürhét, amikor átléptek valamit.
csipkelli
Azt ugyanis nem teszik hozzá, hogy a Hit Gyülekezete istentiszteletein Német Sándor több alkalommal is érthetetlen támadásba kezdett Magyar Péterrel szemben.
A műsorvezetők szerkesztők és családtagjaik egy része köztük Egonkáék is részt vesznek ezeken az eligazításokon.
Valószínűleg ez is eljutott Magyar Péterhez..
ozibozi
Meg lehet nézni a HGY embereit, mikor kell parancsra cselekedniük: Hack Péter pl legutóbb a hangfelvétel témában, most Rónai, MZP ellen rendszeresen kb mindenki az egyenes beszédben.
Az van, hogy az Atv-t megtartották legitimációs, részben kontrolling céllal a rendszerben. A nyilvánosság megteremtésével fenn tudták tartani az “ellenzéket”, le tudták engedni a gőzt. Minden 2/3 után be lehetett menni, el lehetett mondani, hogy itt szörnyű diktatúra van, Hont Andrásunk megszakértette, Krug Emília elnevetgélte.
Bayer Zsolt legalább nyíltan csinálta.
Sosem tette fel még senki a kérdést a félhülye Bartus Lászlón kívül, hogy 1) Miből? 2) Hogyan képes egy vallási közösség ilyen médiabirodalmat működtetni a mai Magyarországon?
Oszt jónapot.
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
ozibozi
17 226
Háttér Info:Most jön mindjárt az Öt műsor, na most amikor ezek a hontok meg bontok satöbbiek elkezdik fikázni ahogy az elmúlt hónapokban folyamatosan, abból is ő fog jól kijönni.Nem az a baj, hogy nem kedvelik a csávót. De a Hont kb. olyan jelzőket tol rá a műsorban (selyemmajom így hirtelen), amit egy tv nem engedhet meg.
HírTV. ATV M1
‘Egy brancs ezek’
Ez fog lejönni
ozibozi
Más történet, de az echo tv-ből is kibaszták a csürhét, amikor átléptek valamit.
csipkelli
Azt ugyanis nem teszik hozzá, hogy a Hit Gyülekezete istentiszteletein Német Sándor több alkalommal is érthetetlen támadásba kezdett Magyar Péterrel szemben.
A műsorvezetők szerkesztők és családtagjaik egy része köztük Egonkáék is részt vesznek ezeken az eligazításokon.
Valószínűleg ez is eljutott Magyar Péterhez..
5 hónapja
Ezért kell a jó időpontban egyet hátralépni vagy kivárni és átgondolni a terveket majd ezután indulni előre.Ez igaz. Ahogy az is, hogy egy választás az utolsó héten dől el. Addig annyi a dolgod, hogy ott legyél, potens legyél és képes legyél a magad javára eldönteni.
kijo
Ezért MP a jó időpontban majd hátralép - vagy nem.
2026 áprilisában kiderül. Vagy előbb.
5 hónapja
deyell
11 702
az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.
choose life