Politika
70 feliratkozó
24 napja
hír tv linket tudnátok adni?
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
24 napja
faszom, mégis a kutyákra kellett volna szavazni 😕hogy az eddigi 10.000 szavazatukból 10.001 legyen? ...ezen ne búsulj szerintem 😊
Löfli
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
24 napja
faszom, mégis a kutyákra kellett volna szavazni 😕én egyéniben megtettem
Löfli
24 napja
Gratulálok, remélem hogy nem az lesz amit a jobboldal belengetett egy esetleges ilyen tisza győzelem esetén. Viccelhettek itt a fronttal meg a háborúval de ez a mai napon realitássá vált, remélem hogy nem lesz igazuk.Miért válna realitássá? Távolabb ne mis lehetnénk tőle
Most lesz érdekes ezt a topicot olvasni, kiváncsi leszek az itteni hangulatra a következő 2-3 évben.
Élvezzétek a sikert, remélem hogy ez az ország érdeke volt valóban!
davemayer

24 napja
En holnap igazabol csak azon melyen tisztelt holgyek fejet szeretnem latni, mint Toth Gabi vagy Szabo Zsofi.Ajánlom az onlyfanst. Már reggelnek is
Stez
24 napja
Most már az ATVt nèzem a Hírtvtől besokkaltam
24 napja
faszom, mégis a kutyákra kellett volna szavazni 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Tuzson kvázi matematikailag is elszállt már jól látom?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Szerintem készítik Grazban a szobáját
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
Gratulálok, remélem hogy nem az lesz amit a jobboldal belengetett egy esetleges ilyen tisza győzelem esetén. Viccelhettek itt a fronttal meg a háborúval de ez a mai napon realitássá vált, remélem hogy nem lesz igazuk.?
Most lesz érdekes ezt a topicot olvasni, kiváncsi leszek az itteni hangulatra a következő 2-3 évben.
davemayer
24 napja
Gajdics Ottó, te utolsó senkiházi, te.Most mit mondott
Lúdas Solymi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
HírTv szerint a Tisza győzelme megmutatja, hogy itt nincs diktatúra, jogállam van és simán le lehet váltani a kormányt 😀Így is van, na ebben, ha másban nem is 100%-ban igazuk van.
Lúdas Solymi
24 napja
Mi Hazánk bejut vagy nem? még tartják magukat...
built for this shit
24 napja
Nagy protestgyőzelem, rengeteg csodavárással.Legalább így egyben most beismerted
Meglátjuk mi lesz. Nem akarok már sokat előre jósolni, mert sokat tévedtem az utóbbi 2-3 évben.
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Gajdics Ottó, te utolsó senkiházi, te.
24 napja
En holnap igazabol csak azon melyen tisztelt holgyek fejet szeretnem latni, mint Toth Gabi vagy Szabo Zsofi.
24 napja
HírTv szerint a Tisza győzelme megmutatja, hogy itt nincs diktatúra, jogállam van és simán le lehet váltani a kormányt 😀
24 napja
én is írtam, hogy 9-től csöcsökGondolta volna bárki, hogy este kilenckor már gratulálni fog Viktor?MP Facebook 3 perce"Az imént Orbán Viktor miniszterelnök úr telefonon gratulált a győzelmünkhöz." Magyar Péterez valid?
gamerkr
shagi0206
gamerkr
Jó, Endre igen.
Hihetetlen.
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
Viccelhettek itt a fronttal meg a háborúval de ez a mai napon realitássá vált, remélem hogy nem lesz igazuk.Csád
davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Gratulálok, remélem hogy nem az lesz amit a jobboldal belengetett egy esetleges ilyen tisza győzelem esetén. Viccelhettek itt a fronttal meg a háborúval de ez a mai napon realitássá vált, remélem hogy nem lesz igazuk.Nagy protestgyőzelem, rengeteg csodavárással.
davemayer
Meglátjuk mi lesz. Nem akarok már sokat előre jósolni, mert sokat tévedtem az utóbbi 2-3 évben.
24 napja
Hann Endre alulmérte a Tiszát. Monnyon le 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
24 napja
53% 136 Tisza mandátum