Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
www.youtube.com/watch?v=6slLbGIyB94
5 hónapja
www.atv.hu/belfold/20240610/masfel-perc-utan-otthagyta-az-atv-studiojat-magyar-peterAz Egyenes beszédes részt valaki telefon jegyzettömbben megírta, de a cikk írója már baszott kijavíani és átnézni.
Amit az ATV kirakott, arra ennyire büszkék, mint ellenzéki tv?
Március 27 és Május 2 között az esti Egyenes beszéd miatt küldtek nekik 2 sms-t, hogy szívesen látnák az EP-lista jelöltjeit a műsorban.
csipkelli
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 029
Mondom, én értem amit mondasz, de ezzel nem lehet mit kezdeni.Ezt értem és érthető, csak épp az elvárás időzítése nem.És szerinted ostoba szavazója nincs? Én azokról írok..mintha nem arra reagálnál, amit felvetettem. Megvolt a szavazás, a varázslatnak vége. Nem mindenki azért jött MP bandájába, amiért te vagy én. Nem mindenki tájékozott ezen a térfélen sem..
Számomra ez olyan mint a Patriots helyzete.
Oké, a főedző Mayo lett, igaz h félig-meddig BB tanítvány de van benne bizodalom, megvan a pick is, kihúztuk 1/3-ra a feltételezett franchise irányítót, boldogság van.
Aztán jön mérgesen a szurkoló, hogy akkó mostmá meglegyen az a Szuperból merazlettámígérve...
Az nem számít, hogy most kezdődik a csapatépítés, kultúraépítés, összeszokás, tanulás, fejlődés, stb.
És az SB-hez be kellene jutni a Playoffba is, először is.
Szóval jelenleg azon háborogni, hogy mi lesz az elkövetkezendő két évben...hát, ostobaság.
Várjunk, figyeljünk, reagáljunk, jelezzünk.
Aztán majd ha nem tetszik, lehet másra szavazni.
Lúdas Solymi
És a Pats ilyen ostoba szurkolóinak nincs ráhatása semmire. Mert vagy megnézi így is a meccset, vagy nem nézi meg. Nem ezen múlik a csapat sikere. Ha sikeres lesz a csapat úgyis nézni fogja.
MP esetében meg van ráhatása, hogy az ilyen szavazó mellé ikszeli a voksot vagy sem 2 év múlva. Ráadásul van a tömeg tömeget vonz elv, ami szintén sérül, ha kisebb bandákat lehet csak elérni. És aki így gondolkodik azt nem fogja érdekelni mi a realitás, mert ő nem a realitás miatt szavazott, hanem valamit meghallott a platóról vagy havertól a kocsmában és az húzta be őt ide. Lehet nem is valós dolog, de a tájékozatlanság és ostobaság szintje elég nagy. És ha ezen halmaz olyan képzelettel jött, mert tájékozatlan vagy ostoba, ami nem teljesült, akkor kialakul egy véleménye. NA annak mondhatod, hogy nem realitás. Pont ugyanúgy, ahogy a Patsnél. Sógorom a példa, hogy van ilyen. És ő tényleg egy agyhalott. És tuti nem egyedül van azzal, aki short term verzióval ikszelt.
És hogy értsd miről írok: MIntha most azt mondanád nem lesz olyan Pats drukker, aki kicsekkol Mayo mögül a köv. 2évben! De lesz, kurva sok. Hacsak nem erőn felüli teljesítménnyel kezd a csapat. De ettől Mayo munkája, jövője a csapatnál és a csapat potenciálja nem lesz kisebb. Teszi a dolgát, Kraft meg majd eldönti mizu anélkül hogy a szurkolókat megkérdezné. Ha MP mögött elkezd csökkenni a tábor, akkor az ereje is csökken és mint Willie tökéletesen megfogalmazta egy mondatban, a reménykedők azok nem hívők. Előbbiek ráadásul széles skálán mozgó reménnyel érkeztek, nem mind ugyanazzal, és ha azt látják reménytelen a saját belépési pontjuk, akkor az egy töréspont. Mindegy hogy ez a belépési pont hülyeség vagy sem, csak a szavazatuk számított. Ahogy ezután is csak az lesz a lényeg, hogy ide szavaz vagy sem.
És MP azzal, hogy első látásra a politikai paletta minden szegmenséből húzott be szavazókat, sokkal nehezebb helyzetben van a patika mérlegen kimért állásfoglalásokkal, mint az, akinél a tábor egységes és mindent bevesz a gyomra. És MP nem véletlenül kerülte a konkrét állásfoglalást témákat tekintve, vagy akár szavak kimondását a beszédeiben, ami egy tájékozott embernél lehet posztmodern, lehet orrbefogós voks, vagy a kisebb rossz, de egy tájékozatlannál majd a felismerés az lesz, amikor szembesül azzal, hogy én ezt máshogy képzeltem amikor rá szavaztam.
De ha szerinted nem lesz ilyen a táborában, akkor elfogadom. Az én ismerősi körömben már van lemorzsolódó 1 nap után. Én is hülyeségnek tartom a jelenséget, ostobának a sógort meg a haverjait, de mégis megtörténik. Ezért gondolom fontosnak, hogy mint politikus mit fog alkotni. És az ATV kirohanás esetében sem egyértelmű a megítélés például. Ezzel újfent nem azt mondom, hogy nem tette jól, nem reagált jól, hanem hogy a valóságban jó/rossz döntéstől függetlenül nem egységes a megítélése a lépésnek a saját szavazóin belül. Mert ez nem egy homogén tábor. Lehet annak hinni, csak nem az. És eddig volt a pillanat és a varázs ereje, a lendület, a hullám, a tömeg növekedése és a hype, meg a szavazás közelsége, ami fokozta a harci kedvet és egy nagy egységbe kovácsolta a sokszínűséget. De ehhez kellett ez a felfokozott állapot. Ennek most a szavazóknál vége, és most kell majd úgy lépkedni a tojáshéjon, hogy ne törjön össze
topin
Akinek nulla realitás érzéke van, az bárhonnan lemorzsolódik és én úgy gondolom, hogy ezzel számolnak.
Megvolt az első lépcső, most jön a pártépítés aminek során újra el tudják majd írni a lemorzsolódott tömeget és a szavazókat, hogy felmérjék, mire van igényük, mi az elképzelésük és hogy ez mennyire fér bele a Tisza párt összességébe.
És ezért is mondom azt, hogy én most egyáltalán nem nézem mi van vagy mi lesz, mert az menet közben fog kialakulni.
Az meg, hogy sikerül leszalámizni pár pártot, az is segítség, hisz kevesebb választás marad a csalódottaknak.
Nekik majd marad a Fidesz, Tisza, Mi Hazánk, MKKP vagy az h nem szavaznak.
Viszont ha nem szavaznak akkor újabb esélyt adnak a Fidesznek.
Szóval a lényeg, igen, lesznek most lemorzsolódók, de lesz 22 hónap, hogy azok egy részét vagy új embereket behúzzon a Tisza és ez kezdődik el most.
5 hónapja
nem veletlen, hogy nalunk nincs kotelezo szamolas bizonyos hataron belul. van, ahol 2 szavazat dontott pl, ezert nem fognak automatikusan.Így van és a számolásnál pont ezért simán lehetett félre nézni, ezért teljesem validnak tartanám ilyen kis különbségnél az újra számoltatást. Mondom ezt oly módon hogy nekem kb mindegy ki a főpolgi (na jó az újdonság ereje meg az idiótán kialakított biciklisávok miatt próbáljuk ki Vizétyt- úgy hogy lehet, hogy ez ügyben még rosszabb lesz 😛). Karácsony is nagyobb felhatalmazást tudhatna magának ha így is nyer. Persze benne kockázat.Nem, ha van olyan szavazat, ami érvényesen induló jelöltre érkezett és van olyan szavazat, ami visszalépett jelöltre érkezett, akkor összességében érvényes, a visszalépettet figyelmen kívül hagyják.szóval rossz a törvény, mert önellentmondásba keveredhet?ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
Ezerszer el lett magyarázva h egy karikában ikszelsz. Ha több karikában akkor már nem.
csebi
193. § (1) Érvénytelen a szavazólap, amely
a) nincs ellátva a hivatalos bélyegzőlenyomattal,
b) a törvényben meghatározottnál több szavazatot tartalmaz, vagy
c) nem tartalmaz érvényes szavazatot.
(2) Érvénytelen az a szavazat, amelyet
a) nem a 186. § (2) bekezdése szerint adtak le,
b) kiesett jelöltre, listára adtak le.
(3) A szavazat érvényességét – ha az egyéb feltételeknek megfelel – nem érinti, ha a szavazólapon a (2) bekezdés szerint érvénytelen szavazat is szerepel, vagy ha a szavazólapon bármilyen megjegyzést tettek, például a jelöltek, listák sorrendjét megváltoztatták, a jelölt nevét, listát kihúzták, nevet, listát hozzáírtak.
deyell
slowmotion
A többes szavazat akkor érvénytelen, ha két érvényesen induló jelöltre érkezett.
Willie Parker
dande2
sztem a fideszes megfigyelok tisztaban voltak minden szaballyal igy nehezen tudom elkepzelni a felrenezest. azert tobbszor atmennek ezeken tudomasom szerint.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
csipkelli
4 008
www.atv.hu/belfold/20240610/masfel-perc-utan-otthagyta-az-atv-studiojat-magyar-peterAmit az ATV kirakott, arra ennyire büszkék, mint ellenzéki tv?
Március 27 és Május 2 között az esti Egyenes beszéd miatt küldtek nekik 2 sms-t, hogy szívesen látnák az EP-lista jelöltjeit a műsorban.
5 hónapja
topin
2 009
Ezt értem és érthető, csak épp az elvárás időzítése nem.És szerinted ostoba szavazója nincs? Én azokról írok..mintha nem arra reagálnál, amit felvetettem. Megvolt a szavazás, a varázslatnak vége. Nem mindenki azért jött MP bandájába, amiért te vagy én. Nem mindenki tájékozott ezen a térfélen sem..
Számomra ez olyan mint a Patriots helyzete.
Oké, a főedző Mayo lett, igaz h félig-meddig BB tanítvány de van benne bizodalom, megvan a pick is, kihúztuk 1/3-ra a feltételezett franchise irányítót, boldogság van.
Aztán jön mérgesen a szurkoló, hogy akkó mostmá meglegyen az a Szuperból merazlettámígérve...
Az nem számít, hogy most kezdődik a csapatépítés, kultúraépítés, összeszokás, tanulás, fejlődés, stb.
És az SB-hez be kellene jutni a Playoffba is, először is.
Szóval jelenleg azon háborogni, hogy mi lesz az elkövetkezendő két évben...hát, ostobaság.
Várjunk, figyeljünk, reagáljunk, jelezzünk.
Aztán majd ha nem tetszik, lehet másra szavazni.
Lúdas Solymi
És a Pats ilyen ostoba szurkolóinak nincs ráhatása semmire. Mert vagy megnézi így is a meccset, vagy nem nézi meg. Nem ezen múlik a csapat sikere. Ha sikeres lesz a csapat úgyis nézni fogja.
MP esetében meg van ráhatása, hogy az ilyen szavazó mellé ikszeli a voksot vagy sem 2 év múlva. Ráadásul van a tömeg tömeget vonz elv, ami szintén sérül, ha kisebb bandákat lehet csak elérni. És aki így gondolkodik azt nem fogja érdekelni mi a realitás, mert ő nem a realitás miatt szavazott, hanem valamit meghallott a platóról vagy havertól a kocsmában és az húzta be őt ide. Lehet nem is valós dolog, de a tájékozatlanság és ostobaság szintje elég nagy. És ha ezen halmaz olyan képzelettel jött, mert tájékozatlan vagy ostoba, ami nem teljesült, akkor kialakul egy véleménye. NA annak mondhatod, hogy nem realitás. Pont ugyanúgy, ahogy a Patsnél. Sógorom a példa, hogy van ilyen. És ő tényleg egy agyhalott. És tuti nem egyedül van azzal, aki short term verzióval ikszelt.
És hogy értsd miről írok: MIntha most azt mondanád nem lesz olyan Pats drukker, aki kicsekkol Mayo mögül a köv. 2évben! De lesz, kurva sok. Hacsak nem erőn felüli teljesítménnyel kezd a csapat. De ettől Mayo munkája, jövője a csapatnál és a csapat potenciálja nem lesz kisebb. Teszi a dolgát, Kraft meg majd eldönti mizu anélkül hogy a szurkolókat megkérdezné. Ha MP mögött elkezd csökkenni a tábor, akkor az ereje is csökken és mint Willie tökéletesen megfogalmazta egy mondatban, a reménykedők azok nem hívők. Előbbiek ráadásul széles skálán mozgó reménnyel érkeztek, nem mind ugyanazzal, és ha azt látják reménytelen a saját belépési pontjuk, akkor az egy töréspont. Mindegy hogy ez a belépési pont hülyeség vagy sem, csak a szavazatuk számított. Ahogy ezután is csak az lesz a lényeg, hogy ide szavaz vagy sem.
És MP azzal, hogy első látásra a politikai paletta minden szegmenséből húzott be szavazókat, sokkal nehezebb helyzetben van a patika mérlegen kimért állásfoglalásokkal, mint az, akinél a tábor egységes és mindent bevesz a gyomra. És MP nem véletlenül kerülte a konkrét állásfoglalást témákat tekintve, vagy akár szavak kimondását a beszédeiben, ami egy tájékozott embernél lehet posztmodern, lehet orrbefogós voks, vagy a kisebb rossz, de egy tájékozatlannál majd a felismerés az lesz, amikor szembesül azzal, hogy én ezt máshogy képzeltem amikor rá szavaztam.
De ha szerinted nem lesz ilyen a táborában, akkor elfogadom. Az én ismerősi körömben már van lemorzsolódó 1 nap után. Én is hülyeségnek tartom a jelenséget, ostobának a sógort meg a haverjait, de mégis megtörténik. Ezért gondolom fontosnak, hogy mint politikus mit fog alkotni. És az ATV kirohanás esetében sem egyértelmű a megítélés például. Ezzel újfent nem azt mondom, hogy nem tette jól, nem reagált jól, hanem hogy a valóságban jó/rossz döntéstől függetlenül nem egységes a megítélése a lépésnek a saját szavazóin belül. Mert ez nem egy homogén tábor. Lehet annak hinni, csak nem az. És eddig volt a pillanat és a varázs ereje, a lendület, a hullám, a tömeg növekedése és a hype, meg a szavazás közelsége, ami fokozta a harci kedvet és egy nagy egységbe kovácsolta a sokszínűséget. De ehhez kellett ez a felfokozott állapot. Ennek most a szavazóknál vége, és most kell majd úgy lépkedni a tojáshéjon, hogy ne törjön össze
5 hónapja
Így van és a számolásnál pont ezért simán lehetett félre nézni, ezért teljesem validnak tartanám ilyen kis különbségnél az újra számoltatást. Mondom ezt oly módon hogy nekem kb mindegy ki a főpolgi (na jó az újdonság ereje meg az idiótán kialakított biciklisávok miatt próbáljuk ki Vizétyt- úgy hogy lehet, hogy ez ügyben még rosszabb lesz 😛). Karácsony is nagyobb felhatalmazást tudhatna magának ha így is nyer. Persze benne kockázat.Nem, ha van olyan szavazat, ami érvényesen induló jelöltre érkezett és van olyan szavazat, ami visszalépett jelöltre érkezett, akkor összességében érvényes, a visszalépettet figyelmen kívül hagyják.szóval rossz a törvény, mert önellentmondásba keveredhet?ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
Ezerszer el lett magyarázva h egy karikában ikszelsz. Ha több karikában akkor már nem.
csebi
(3) A szavazat érvényességét – ha az egyéb feltételeknek megfelel – nem érinti, ha a szavazólapon a (2) bekezdés szerint érvénytelen szavazat is szerepel, vagy ha a szavazólapon bármilyen megjegyzést tettek, például a jelöltek, listák sorrendjét megváltoztatták, a jelölt nevét, listát kihúzták, nevet, listát hozzáírtak.
deyell
slowmotion
A többes szavazat akkor érvénytelen, ha két érvényesen induló jelöltre érkezett.
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 412
Nem, ha van olyan szavazat, ami érvényesen induló jelöltre érkezett és van olyan szavazat, ami visszalépett jelöltre érkezett, akkor összességében érvényes, a visszalépettet figyelmen kívül hagyják.szóval rossz a törvény, mert önellentmondásba keveredhet?ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
csebi
deyell
slowmotion
5 hónapja
rossz a szövegezés, nem?Jó reggelt!ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
csebi
deyell
Willie Parker
193. § (1) b, villám 193. § (3), mert
az első alapján érvénytelen az a lap, amelyen legalább kettő darab bármilyen szavazat szerepel, a második alapján érvényes az, ha egy érvényes szavazat mellett egy érvénytelen is szerepel.
vagyis ha az első alapján valaki beikszeli Szandikát meg Vitézyt, az érvénytelen, mert érvényes a második szerint.
5 hónapja
Az en szavazokorombe mindkettore nem volt X.Most az agyhalottak miatt újraszámlálás?Jó reggelt!ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
csebi
deyell
Willie Parker
A végén kihozzák Bobrovnickinét gyöztesnek!
Dzsokijuing
Viszont csak Szandira tobb is volt.
Foleg az ervenytelen ures lapok lesznek.
5 hónapja
oktoberig nem raerunk megtudni?Sőt megtámadják majd bíróságon, hogy egy darabig azt se tudjuk, ki Budapest főpolgármestere.Most az agyhalottak miatt újraszámlálás?Jó reggelt!ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
csebi
deyell
Willie Parker
Dzsokijuing
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Amúgy nézegetve Kelet-Nógrád falvait, voltak iszonyat durva Fideszes bukások, de jópár helyen maradt a helyi amúgy kormánypárti független.
5 hónapja
Willie Parker
15 412
Sőt megtámadják majd bíróságon, hogy egy darabig azt se tudjuk, ki Budapest főpolgármestere.Most az agyhalottak miatt újraszámlálás?Jó reggelt!ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
csebi
deyell
Willie Parker
Dzsokijuing
5 hónapja
Most az agyhalottak miatt újraszámlálás?Jó reggelt!ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
csebi
deyell
Willie Parker
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Willie Parker
15 412
Jó reggelt!ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
csebi
deyell
5 hónapja
www.origo.hu/itthon/2024/06/az-agressziv-magyar-peter-hiszterikusan-kirohant-az-atv-studiojabol-elo-adasban-videoÉs a Tisza újabb 1%-ot elvesz a DK-tól.
"Az agresszív Magyar Péter hisztérikusan kirohant az ATV stúdiójából élő adásban - videó"
NB2
5 hónapja
www.origo.hu/itthon/2024/06/az-agressziv-magyar-peter-hiszterikusan-kirohant-az-atv-studiojabol-elo-adasban-video"Az agresszív Magyar Péter hisztérikusan kirohant az ATV stúdiójából élő adásban - videó"
5 hónapja
deyell
11 702
ő viszont nem volt az ATV-nél:Amellett hogy itt igazat beszél Vicsek, volt ő pont az Egyenes Beszéd szerkesztője is, lehet ebben van személyes dolog is...A Magyar Újságírók Szövetsége alelnökének a véleménye:MP ennél csak keményebbeket fog kapni később, akkor is elszalad majd, ha valamelyik megafonos lép oda hozzá valami faszsággal?Jámbor András OGY képviselő véleménye:
Nem mondom én, hogy az ATV annyira fasza, vagy hogy Rónai ezt jól csinálta, de a szememben ez elég amatőr move volt, főleg mert várható volt, hogy az első alkalommal egy ilyet fog ott kapni, miután kb. 15 órával korábban berakta az ATV-t a propaganda média csoportjába a beszédében és challenge-elte őket is, hogy hívják már és Rónai már akkor kiakadt élőben...
StormST
i.ibb.co/1fXk33s/j-mbor.jpg
deyell
“Ha a főszerkesztőnek baja van az éppen legerősebb ellenzéki párt vezetőjének korábbi nyilatkozatával, akkor azt biztos, hogy adáson kívül kell megbeszélnie a politikussal. A tv-t nem használhatja erre. Lépre csalni a politikust, lekutyakomédiiázni a nyilatkozatát, és a cég sértettségét a választási siker kapcsán aktuális kérdések elé helyezni, lemondani a kérdezés lehetőségéről, az önmagában az újságírói pozíció feladása. Nem egyenes beszéd...”
ozibozi
empty taxi
choose life
5 hónapja
Ki a faszom kezd így egy beszélgetést, csak most ültem le🤣😍
5 hónapja
Amellett hogy itt igazat beszél Vicsek, volt ő pont az Egyenes Beszéd szerkesztője is, lehet ebben van személyes dolog is...A Magyar Újságírók Szövetsége alelnökének a véleménye:MP ennél csak keményebbeket fog kapni később, akkor is elszalad majd, ha valamelyik megafonos lép oda hozzá valami faszsággal?Jámbor András OGY képviselő véleménye:
Nem mondom én, hogy az ATV annyira fasza, vagy hogy Rónai ezt jól csinálta, de a szememben ez elég amatőr move volt, főleg mert várható volt, hogy az első alkalommal egy ilyet fog ott kapni, miután kb. 15 órával korábban berakta az ATV-t a propaganda média csoportjába a beszédében és challenge-elte őket is, hogy hívják már és Rónai már akkor kiakadt élőben...
StormST
i.ibb.co/1fXk33s/j-mbor.jpg
deyell
“Ha a főszerkesztőnek baja van az éppen legerősebb ellenzéki párt vezetőjének korábbi nyilatkozatával, akkor azt biztos, hogy adáson kívül kell megbeszélnie a politikussal. A tv-t nem használhatja erre. Lépre csalni a politikust, lekutyakomédiiázni a nyilatkozatát, és a cég sértettségét a választási siker kapcsán aktuális kérdések elé helyezni, lemondani a kérdezés lehetőségéről, az önmagában az újságírói pozíció feladása. Nem egyenes beszéd...”
ozibozi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 hónapja
Galló Vili move, nekem bejött, és szükség is volt rá.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
444.hu/2024/06/10/min-mult-karacsony-gyozelmeTehát a Karácsony mögötti közgyűlési koalíció adott, ha KG követi a szavazóit. Kérdés, hogy a fővárosi program nélküli Tisza és az MKKP milyen formában támogatja.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
Ez az ember fáradt, pihennie kéne.MP otthagyta Rónai Egont.Ezt egy normális politikus simán lekezeli, vagy akár egy olyan ember aki már tárgyalt és mertek neki ellent mondani vélemény ütköztetni egyszer is.
-Ne basztasd az ATV-t.
-Van-e kérdés?
-Ne basztasd az ATV-t
-Viszlát!
csipkelli
Magyar Péter úgy néz ki nem ilyen, lesz neki baja az elkövetkezendő 2 évben.
kijo
Nem ott hibázott, hogy kiment, hanem, hogy bement.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
Elvileg volt ahol azt odaadták államtitkár úrnak www.reddit.com/r/hungary/s/vJLw6uypCS
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
szóval rossz a törvény, mert önellentmondásba keveredhet?ez a választási eljárásról szóló törvénynek is el lett magyarázva?az ha valaki behúzta Szentkirályira meg Vitézyre is, mert állítólag sok ilyen hülye volt, az érvénytelen szavazatnak minősül? én arra tippelnék, hogy nem, mert végülis nem két jelöltre húzta be, Szentkirályi visszalépett a jelöltségtől. de azt mondják, ezek érvénytelennek lettek minősítve.Az,
deyell
csebi
deyell