NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
Willie Parker
15 412
rtl.hu/belfold/2024/06/11/kinai-ceg-szennyviz-debrecen-birsag-valasztasEz amúgy nem kirívó, nálunk egy víziközmű társulat kapott már 500 milliósat is
milyen meglepő
de így is simán nyernének
Negritis, a vajda
A határozat csak annyit mutat, hogy a tisztítási kapacitása nem megfelelő a szennyvízrendszerüknek, ahogy kb az országban egy vállalatnak sem.
Sajnos az EU is kitáncolt abból a szigorból, hogy ilyenkor be kell vonni a működési engedélyt (persze pl ki más tisztítaná a szennyvizeket, ha nem az arra szakosodott, csak fejlesztési pénzekkel nem rendelkező kistársulás/cég/önkormányzat), hanem helyettesítheted bírsággal, ergo végül megfizeted másképpen, csak gazdálkodd is ki. Ergo a környezetszennyezés elkerülése nem cél, csak a pénzbeszedés.
Az EU meg ott rontotta el leginkább, hogy szennyvízművek fejlesztésére, korszerűsítésére nem adnak pályázatot, hanem csak újak létesítésére.
Ny-Mo-on a szlovén és az osztrák állam adott bele pénzeket a magyar szennyvíz-és csatornahálózat fejlesztésébe /kisebb helyeken teljesen új építésébe, azért, hogy ne szennyezzük vissza a patakjaikat és folyóikat (a medertalajon keresztül visszafelé is szivároghat szennyezés).
Szerkesztette: Willie Parker
5 hónapja
rtl.hu/belfold/2024/06/11/kinai-ceg-szennyviz-debrecen-birsag-valasztasmilyen meglepő
de így is simán nyernének
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Megcálfolják a szólas mondást meg a biológiát, ès b | szni | is sikerül meg szűznrk maradni 😏🤔
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 029
Magyarán ismét segget csinált a szájából a szavazói felé!Figyi, végülis elérte azt amit akart, ő mondhatja, hogy Magyarország kimarad ebből a háborúból, kvázi független, mint Svájc vagy Ausztria (lol).
NB2
Ezt azért majd nagyon szépen el tudják adni kommunikációban és a NATO is örülhet, mert gördülékenyen fognak menni a dolgaik.
Ez most megint OV-nak egy nyert ügy.
5 hónapja
Magyarán ismét segget csinált a szájából a szavazói felé!Igen, de a kormánymédia lehozza 1 órán belül, hogy ez az igazi békepártiság, amit csinál, mert a többi NATO tagállam háborút akar, csak mi akarjuk a békét, a nép meg éljenezni fogja, mint a hőst, aki megvédte a magyar fiatalokat az ukrajnai haláltól...
NB2
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Magyarán ismét segget csinált a szájából a szavazói felé!
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 029
NATO - Magyarország sajtótájékoztatóTehát megállapodtak abban, hogy Magyarország nem blokkol semmilyen Ukrajnával kapcsolatos dolgot, amit a szövetség tagjai szeretnének csinálni, de nem is kell benne részt venniük.
KeyG
Szóval akkor ez azt jelenti, hogy hallgatólagosan ajtón kívülre tettek minket addig, amíg az ukrán háború tart?
Legalábbis a nyilvánosság számára.
Mert gondolom a segítségnyújtást ugyanúgy megadjuk, ahogy ez megtörtént és történik több ízben is, csak épp a kormány kussol róla, mert nem illik a narratívába.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
5 hónapja
Még egy lépés a konszolidáció felé: Gulyás leült beszélni Karsay Dániellel
5 hónapja
Csak a mérték kérdéses, hogy 1998-as MSZP-ként vagy 2002-es Fideszként távoznak a hatalomból.A Fidesz mint jelölőszervezet 2452 önkormányzati mandátumot szerzett, ami nagyon látványos visszaesés az öt évvel ezelőttihez képest: 575-tel kevesebb pozíciót jelent, mint az akkori 3027 volt.És mégis hatalmas sikerként könyvelik el. Ami mondjuk nem biztos hogy baj, hátha két év múlva pofára is esnek.
deyell
Mikey
2010-ben nem reménykedem.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Mikey
18 758
A Fidesz mint jelölőszervezet 2452 önkormányzati mandátumot szerzett, ami nagyon látványos visszaesés az öt évvel ezelőttihez képest: 575-tel kevesebb pozíciót jelent, mint az akkori 3027 volt.És mégis hatalmas sikerként könyvelik el. Ami mondjuk nem biztos hogy baj, hátha két év múlva pofára is esnek.
deyell
5 hónapja
akdestroyer
4 751
Nem tudom, hogy az általam elért eredmény felér-e a DK EP sikerével, de -az elmúlt 6 hónap komplett politikai iszapbírkózását
-valamint az ebben a topicban (a legutóbbi 46 oldalon) kitermelt többtízezer karakternyi kisesszében felmerülő kérdéseket sikerült az átolvasásuk után tisztáznom tegnap este, egyetlen egy képen:
Szívesen.
5 hónapja
Botka egy balközép politikus az MSZP egykori fiataljai közül, a Tisza pedig jobbközép politikusok (egyelőre többségében egykori fideszesek) gyűjtőhelye, szóval nehéz elképzelni.Senki értelmes nem gondolta hogy a Botka és Tisza együtt indulnak, csupán annyi, hogy mennyire leválthatatlan ez a rendszer.Ha Botkát sikerülne bevenni a Tiszába, akkor engem is megvenne MP és talán még orrcsipesz se kéne hogy 26-ban rájuk szavazzak.
Az állítás csak annyi, hogy Botka és Tisza 2/3 lenne alapból manapság.
Nyilván nem életszerű /ma/
Se válasz azoknak akik szerint nem leváltható demokratikusan.
/de igen
ozibozi
dancogo
De tény, hogy egy ponton a Tiszának le kell majd ülnie a független polgikkal egyeztetni az országos hálózatépítés részeként.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
ozibozi
17 227
Fridinek is volt anno egy szekta ellenes kifakadása, pedig tőle nem áll távol a libsi politikaHavas Henrik is megszólalt az ATV-ügyben:"Egyrészt hosszú éveket töltöttem az ATV-ben, minden szempontból megbecsültek egészen addig, amíg a Fidesznél nem telt be a pohár azzal, hogy a 2018-as választások előtt annak ellenére írtam könyvet Vona Gáborról, hogy Szlazsánszky Ferenc szerkesztővel megüzenték, hogy tönkretesznek. "
frisshirek.hu/hirek/hirek/2024/06./magyar-peternek-meg-akar-igaza-is-lehet
deyell
Amadeus von Dollárbaloldal
5 hónapja
FuckYoElonMusk
232
5 hónapja
Amadeus the Young
32 915
Havas Henrik is megszólalt az ATV-ügyben:"Egyrészt hosszú éveket töltöttem az ATV-ben, minden szempontból megbecsültek egészen addig, amíg a Fidesznél nem telt be a pohár azzal, hogy a 2018-as választások előtt annak ellenére írtam könyvet Vona Gáborról, hogy Szlazsánszky Ferenc szerkesztővel megüzenték, hogy tönkretesznek. "
frisshirek.hu/hirek/hirek/2024/06./magyar-peternek-meg-akar-igaza-is-lehet
deyell
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
deyell
11 702
Havas Henrik is megszólalt az ATV-ügyben:frisshirek.hu/hirek/hirek/2024/06./magyar-peternek-meg-akar-igaza-is-lehet
choose life
5 hónapja
deyell
11 702
A Fidesz mint jelölőszervezet 2452 önkormányzati mandátumot szerzett, ami nagyon látványos visszaesés az öt évvel ezelőttihez képest: 575-tel kevesebb pozíciót jelent, mint az akkori 3027 volt.
choose life
5 hónapja
aki csodálkozik, hogy lehet ezek után még mindig 2 millió szavazója a fidesznek, nézze meg ezt a videót.Azért valahol ez annyira szomorú… Az is, hogy mennyien tartanak itt, és az is, hogy senki nem tesz semmit azért, hogy ne ezt a végtelen sötétséget és kilátástalanságot teremtsük újra minden egyes generációval. Persze, tudom, senkinek nem érdeke.
deyell
5 hónapja
Szeged és a Tisza elválaszthatatlan egymástól. 😊Senki értelmes nem gondolta hogy a Botka és Tisza együtt indulnak, csupán annyi, hogy mennyire leválthatatlan ez a rendszer.Ha Botkát sikerülne bevenni a Tiszába, akkor engem is megvenne MP és talán még orrcsipesz se kéne hogy 26-ban rájuk szavazzak.
/de igen
ozibozi
dancogo
5 hónapja
deyell
11 702
aki csodálkozik, hogy lehet ezek után még mindig 2 millió szavazója a fidesznek, nézze meg ezt a videót.choose life
5 hónapja
Senki értelmes nem gondolta hogy a Botka és Tisza együtt indulnak, csupán annyi, hogy mennyire leválthatatlan ez a rendszer.Ha Botkát sikerülne bevenni a Tiszába, akkor engem is megvenne MP és talán még orrcsipesz se kéne hogy 26-ban rájuk szavazzak.
/de igen
ozibozi
5 hónapja
ozibozi
17 227
Senki értelmes nem gondolta hogy a Botka és Tisza együtt indulnak, csupán annyi, hogy mennyire leválthatatlan ez a rendszer.Az állítás csak annyi, hogy Botka és Tisza 2/3 lenne alapból manapság.
/de igen
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
"Mivel az ATV NER lovag vezérigazgatója, a csatorna tulajdonos Németh Sándor fia, már büntetőeljárással fenyegetőzik, öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba.Kedves Németh Szilárd,
Értem én, hogy kellemetlen, hogy mostanra mindenki számára kiderült, hogy az ATV és az Önhöz közel álló médiumok ezer (személyes és tulajdonosi) szállal kötődnek a fideszes médiabirodalomhoz és a propagandához.
Megértem, hogy Rogán Antalék megrendelték önöktől a tegnapi hazug provokációt, amit a megafonos közpénzégető propagandisták tűkön ülve vártak (alig átlátszó, hogy Bohár Dániel két perccel azután, hogy kijöttem a stúdióból, már összevágott videót és posztot tett ki az oldalára).
Megértem, hogy jó Rogán körével közös cégeket gründolni.
Megértem, hogy jó NER-es partikban lazítani és Rogán Cilivel ünnepelni szülinapot.
Viszont mielőtt perrel fenyegetőzik, konzultáljon egy jogásszal. Én a tegnapi posztomban nem neveztem meg senkit vallási hovatartozása kapcsán. Bár akár meg is tehettem volna, mert minden érintett büszkén vállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy a Hit Gyülekezete nevű “egyházhoz” tartozik.
Önök a választás előtt szándékosan meghamisították az egyik külföldi lapnak adott interjúmat. A háború kapcsán olyan dolgot adtak a számba, amivel aztán lejárathatott volna a rogáni propaganda. Akkor ez nem jött össze. Most más módon próbálkoznak.
Csodás látni, hogy a rogáni propaganda egységesen, szó szerint lehozza ugyanazt a hazugságot a tegnapi esetről. Végre a médiában is összenő, ami összetartozik.
Csak a tisztánlátás kedvéért: Önökhöz és a NER-hez kapcsolódik a Naphíre oldal, a Spirit FM, az Ultrahang, a HIT rádió és még ki tudja hány sajtótermék.
MP
ui.: van egy rossz hírem. A magyar emberek átlátnak a szitán. És az ATV-én is. És ez meg is fog látszani a nézettségen."
MP posztja. vótmá?
5 hónapja
Én a földjáradék adót vezetném be, ha nem is ez lenne a teljes alapja az adózási rendszeremnek, de nagyon nagy részét képezné. Lenne a gazdagok között felzúdulás.