Politika

70 feliratkozó

24 napja
Toto21 Chicago Bears 8 326
Csorna átfordul-e. olyan szép lenne ha Gyopáros Alpár is menne a fenébe
deyell
Csorna a mérhetetlenül buta emberek hona, sajnos ezt tapasztalom és a bőrömön érzem...
nagir
Gyere át Sopronba, várunk szeretettel 😀
Toto21
Győrben élek, csak a fél család csornai!
nagir
de Győr nem létezik 😀
24 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 549
Viktor meglepően jó beszédet mond. Gratulálok neki.
szaba
Tizenhat éve a legfőbb hűbérúr, az összes családtagja tíz meg százmilliárdos, 8 éve rendeleti kormányzással, kvázi-diktátorként uralkodik. Én nem vagyok hajlandó szerencsésnek érezni magamat azért, mert Lenin elvtárs hajlandó volt venni a kalapját, amikor közénk is lövethetett volna. Én nem szoktam magam elragadtatni, de most megfelelőnek érzem a pillanatot. Lenin elvtárs, rohadj meg ott ahol vagy.
peterk2005 udvari bolond
Így!

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
basszameg, holnaptól 2000 forint lesz a benzin
Löfli
még ma.
Tactful Cactus
furcsállnám, még Ausztriába se annyi 😀
24 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 600 — Bla, bla, bla
deyell
Csorna a mérhetetlenül buta emberek hona, sajnos ezt tapasztalom és a bőrömön érzem...
nagir
Toto21
Győrben élek, csak a fél család csornai!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
24 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 570 — Lucas Scott
ez korrekt volt
Beki
teljesen, bár Svábynak abban igaza van, hogy úgy gratulált a Tiszának, hogy nem mondta ki sem a Tisza, sem MP nevét
Kampman
De az egyszeru kommunikacios huzas szerintem, magat magasabb rendunek allitja be a nezok, mindenki szemeben. Evek ota ezt csinalja, sok esetben.
Stez
Oké hogy két évig ez elment de még negy évig ezt így letolni

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 762 — C-lver'N'Blacc
Na most hogy vitya is elismerte, Hahn ellovagolhat a naplementébe.. én meg a végeredmény után meg fogom csinálni azt a kurva Hahn Endre nevű trapp reppet 😆😆

Just Win Baby!
24 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!
bcsarli, Udvari Főkóstoló
bold: szeirntem 2034-re új vezetéssel, megint ők jönnek
Toto21
Ha MP nem balfasz, akkor a fidesz elindul az mszp-i úton

Tepper takarodj!
24 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 549
Löfli
még ma.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 135 — The Mathematician
Löfli
az hagyján, de jön a behívó

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
24 napja
Szesze New York Giants 21 984 — Giants fan
Be fog jutni a MIHASZNA, az baj!
nagir
semmi jelentősége
24 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 140 — Illegális gyakorló
A főni mögötti biodíszletet nézni fogom még párszor a közeljövőben, azt hiszem 😀

24 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 950 — Így remélem megfelelek nektek.....
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!
Ezt nem gondolom, ha talalnak egy normális vezèrt, konszolidálják magukat, esetleg Magyar elszáll, akkor lesz mèg esèlyük.
24 napja
deyell
nagir
24 napja
Szesze New York Giants 21 984 — Giants fan
Szabó Andi <3
24 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
Viktor meglepően jó beszédet mond. Gratulálok neki.
szaba
Tizenhat éve a legfőbb hűbérúr, az összes családtagja tíz meg százmilliárdos, 8 éve rendeleti kormányzással, kvázi-diktátorként uralkodik. Én nem vagyok hajlandó szerencsésnek érezni magamat azért, mert Lenin elvtárs hajlandó volt venni a kalapját, amikor közénk is lövethetett volna. Én nem szoktam magam elragadtatni, de most az egyszer megengedem magamnak. Lenin elvtárs, rohadj meg ott ahol vagy.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
24 napja
Stez SMU Mustangs 48 355 — Whoops, looks like something went wrong.
ez korrekt volt
Beki
teljesen, bár Svábynak abban igaza van, hogy úgy gratulált a Tiszának, hogy nem mondta ki sem a Tisza, sem MP nevét
Kampman
De az egyszeru kommunikacios huzas szerintem, magat magasabb rendunek allitja be a nezok, mindenki szemeben. Evek ota ezt csinalja, sok esetben.

24 napja
Be fog jutni a MIHASZNA, az baj!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
24 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 050
Hogy a jó isten húzza a faszára, hogy a mi körzetünk már kijelenthető, hogy megint fideszes győzelem. Nem hiszem el!!!
24 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Akkor az Európai Ügyészséghez való csatlakozásra készülj!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!
bold: szeirntem 2034-re új vezetéssel, megint ők jönnek
24 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
szíjas hol van?
Löfli
Remélhetőleg nem Kispesten. Amióta elnők lett, szenved a Honvéd. Leisztinger kidobhatná holnap a picsába, Fórizzsal együtt!

Szerkesztette: iktriad
24 napja
deyell

24 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 471 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!

24 napja
Pep71 Green Bay Packers 3 638
akkor a 2/3-addal mehetnek is a böribe!!!