Politika
70 feliratkozó
24 napja
de Győr nem létezik 😀Győrben élek, csak a fél család csornai!Gyere át Sopronba, várunk szeretettel 😀Csorna átfordul-e. olyan szép lenne ha Gyopáros Alpár is menne a fenébeCsorna a mérhetetlenül buta emberek hona, sajnos ezt tapasztalom és a bőrömön érzem...
deyell
nagir
Toto21
nagir
24 napja
Így!Viktor meglepően jó beszédet mond. Gratulálok neki.Tizenhat éve a legfőbb hűbérúr, az összes családtagja tíz meg százmilliárdos, 8 éve rendeleti kormányzással, kvázi-diktátorként uralkodik. Én nem vagyok hajlandó szerencsésnek érezni magamat azért, mert Lenin elvtárs hajlandó volt venni a kalapját, amikor közénk is lövethetett volna. Én nem szoktam magam elragadtatni, de most megfelelőnek érzem a pillanatot. Lenin elvtárs, rohadj meg ott ahol vagy.
szaba
peterk2005 udvari bolond
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
furcsállnám, még Ausztriába se annyi 😀basszameg, holnaptól 2000 forint lesz a benzinmég ma.
Löfli
Tactful Cactus
24 napja
Győrben élek, csak a fél család csornai!Gyere át Sopronba, várunk szeretettel 😀Csorna átfordul-e. olyan szép lenne ha Gyopáros Alpár is menne a fenébeCsorna a mérhetetlenül buta emberek hona, sajnos ezt tapasztalom és a bőrömön érzem...
deyell
nagir
Toto21

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
24 napja
Oké hogy két évig ez elment de még negy évig ezt így letolniDe az egyszeru kommunikacios huzas szerintem, magat magasabb rendunek allitja be a nezok, mindenki szemeben. Evek ota ezt csinalja, sok esetben.ez korrekt voltteljesen, bár Svábynak abban igaza van, hogy úgy gratulált a Tiszának, hogy nem mondta ki sem a Tisza, sem MP nevét
Beki
Kampman
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Na most hogy vitya is elismerte, Hahn ellovagolhat a naplementébe.. én meg a végeredmény után meg fogom csinálni azt a kurva Hahn Endre nevű trapp reppet 😆😆

Just Win Baby!
24 napja
Ha MP nem balfasz, akkor a fidesz elindul az mszp-i útonSOHA TÖBBÉ fidesz!!!bold: szeirntem 2034-re új vezetéssel, megint ők jönnek
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Toto21
Tepper takarodj!
24 napja
basszameg, holnaptól 2000 forint lesz a benzinmég ma.
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
basszameg, holnaptól 2000 forint lesz a benzinaz hagyján, de jön a behívó
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
basszameg, holnaptól 2000 forint lesz a benzin

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
A főni mögötti biodíszletet nézni fogom még párszor a közeljövőben, azt hiszem 😀

24 napja
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!Ezt nem gondolom, ha talalnak egy normális vezèrt, konszolidálják magukat, esetleg Magyar elszáll, akkor lesz mèg esèlyük.
24 napja
Gyere át Sopronba, várunk szeretettel 😀Csorna átfordul-e. olyan szép lenne ha Gyopáros Alpár is menne a fenébeCsorna a mérhetetlenül buta emberek hona, sajnos ezt tapasztalom és a bőrömön érzem...
deyell
nagir
24 napja
Szabó Andi <3
24 napja
Viktor meglepően jó beszédet mond. Gratulálok neki.Tizenhat éve a legfőbb hűbérúr, az összes családtagja tíz meg százmilliárdos, 8 éve rendeleti kormányzással, kvázi-diktátorként uralkodik. Én nem vagyok hajlandó szerencsésnek érezni magamat azért, mert Lenin elvtárs hajlandó volt venni a kalapját, amikor közénk is lövethetett volna. Én nem szoktam magam elragadtatni, de most az egyszer megengedem magamnak. Lenin elvtárs, rohadj meg ott ahol vagy.
szaba
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
24 napja
De az egyszeru kommunikacios huzas szerintem, magat magasabb rendunek allitja be a nezok, mindenki szemeben. Evek ota ezt csinalja, sok esetben.ez korrekt voltteljesen, bár Svábynak abban igaza van, hogy úgy gratulált a Tiszának, hogy nem mondta ki sem a Tisza, sem MP nevét
Beki
Kampman
24 napja
Be fog jutni a MIHASZNA, az baj!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
24 napja
Hogy a jó isten húzza a faszára, hogy a mi körzetünk már kijelenthető, hogy megint fideszes győzelem. Nem hiszem el!!!
24 napja
Akkor az Európai Ügyészséghez való csatlakozásra készülj!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!bold: szeirntem 2034-re új vezetéssel, megint ők jönnek
24 napja
Csorna átfordul-e. olyan szép lenne ha Gyopáros Alpár is menne a fenébeCsorna a mérhetetlenül buta emberek hona, sajnos ezt tapasztalom és a bőrömön érzem...
deyell

24 napja
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!
24 napja
akkor a 2/3-addal mehetnek is a böribe!!!