NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

46 feliratkozó

5 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
 rtl.hu/belfold/2024/06/11/kinai-ceg-szennyviz-debrecen-birsag-valasztas

milyen meglepő
de így is simán nyernének
Negritis, a vajda
Ez amúgy nem kirívó, nálunk egy víziközmű társulat kapott már 500 milliósat is

A határozat csak annyit mutat, hogy a tisztítási kapacitása nem megfelelő a szennyvízrendszerüknek, ahogy kb az országban egy vállalatnak sem.
Sajnos az EU is kitáncolt abból a szigorból, hogy ilyenkor be kell vonni a működési engedélyt (persze pl ki más tisztítaná a szennyvizeket, ha nem az arra szakosodott, csak fejlesztési pénzekkel nem rendelkező kistársulás/cég/önkormányzat), hanem helyettesítheted bírsággal, ergo végül megfizeted másképpen, csak gazdálkodd is ki. Ergo a környezetszennyezés elkerülése nem cél, csak a pénzbeszedés.

Az EU meg ott rontotta el leginkább, hogy szennyvízművek fejlesztésére, korszerűsítésére nem adnak pályázatot, hanem csak újak létesítésére.
Ny-Mo-on a szlovén és az osztrák állam adott bele pénzeket a magyar szennyvíz-és csatornahálózat fejlesztésébe /kisebb helyeken teljesen új építésébe, azért, hogy ne szennyezzük vissza a patakjaikat és folyóikat (a medertalajon keresztül visszafelé is szivároghat szennyezés).

Szerkesztette: Willie Parker
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
 rtl.hu/belfold/2024/06/11/kinai-ceg-szennyviz-debrecen-birsag-valasztas

milyen meglepő
de így is simán nyernének

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megcálfolják a szólas mondást meg a biológiát, ès b | szni | is sikerül meg szűznrk maradni 😏🤔
5 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Magyarán ismét segget csinált a szájából a szavazói felé!
NB2
Figyi, végülis elérte azt amit akart, ő mondhatja, hogy Magyarország kimarad ebből a háborúból, kvázi független, mint Svájc vagy Ausztria (lol).

Ezt azért majd nagyon szépen el tudják adni kommunikációban és a NATO is örülhet, mert gördülékenyen fognak menni a dolgaik.

Ez most megint OV-nak egy nyert ügy.
5 hónapja
StormST Denver Broncos 11 179 — SB 50 Champion @ Grund
NB2
Igen, de a kormánymédia lehozza 1 órán belül, hogy ez az igazi békepártiság, amit csinál, mert a többi NATO tagállam háborút akar, csak mi akarjuk a békét, a nép meg éljenezni fogja, mint a hőst, aki megvédte a magyar fiatalokat az ukrajnai haláltól...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
5 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
NATO - Magyarország sajtótájékoztató
KeyG
Tehát megállapodtak abban, hogy Magyarország nem blokkol semmilyen Ukrajnával kapcsolatos dolgot, amit a szövetség tagjai szeretnének csinálni, de nem is kell benne részt venniük.

Szóval akkor ez azt jelenti, hogy hallgatólagosan ajtón kívülre tettek minket addig, amíg az ukrán háború tart?
Legalábbis a nyilvánosság számára.

Mert gondolom a segítségnyújtást ugyanúgy megadjuk, ahogy ez megtörtént és történik több ízben is, csak épp a kormány kussol róla, mert nem illik a narratívába.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
5 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 537
IMG-6603

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 939 — Kinek mit intézett a kormánya
Még egy lépés a konszolidáció felé: Gulyás leült beszélni Karsay Dániellel
5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 290 — Saturday Night Lights
A Fidesz mint jelölőszervezet 2452 önkormányzati mandátumot szerzett, ami nagyon látványos visszaesés az öt évvel ezelőttihez képest: 575-tel kevesebb pozíciót jelent, mint az akkori 3027 volt.
deyell
És mégis hatalmas sikerként könyvelik el. Ami mondjuk nem biztos hogy baj, hátha két év múlva pofára is esnek.
Mikey
Csak a mérték kérdéses, hogy 1998-as MSZP-ként vagy 2002-es Fideszként távoznak a hatalomból.
2010-ben nem reménykedem.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
A Fidesz mint jelölőszervezet 2452 önkormányzati mandátumot szerzett, ami nagyon látványos visszaesés az öt évvel ezelőttihez képest: 575-tel kevesebb pozíciót jelent, mint az akkori 3027 volt.
deyell
És mégis hatalmas sikerként könyvelik el. Ami mondjuk nem biztos hogy baj, hátha két év múlva pofára is esnek.
5 hónapja
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Nem tudom, hogy az általam elért eredmény felér-e a DK EP sikerével, de

-az elmúlt 6 hónap komplett politikai iszapbírkózását

-valamint az ebben a topicban (a legutóbbi 46 oldalon) kitermelt többtízezer karakternyi kisesszében felmerülő kérdéseket sikerült az átolvasásuk után tisztáznom tegnap este, egyetlen egy képen:

Szívesen.

5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 290 — Saturday Night Lights
Senki értelmes nem gondolta hogy a Botka és Tisza együtt indulnak, csupán annyi, hogy mennyire leválthatatlan ez a rendszer.
Az állítás csak annyi, hogy Botka és Tisza 2/3 lenne alapból manapság.
Nyilván nem életszerű /ma/
Se válasz azoknak akik szerint nem leváltható demokratikusan.
/de igen
ozibozi
Ha Botkát sikerülne bevenni a Tiszába, akkor engem is megvenne MP és talán még orrcsipesz se kéne hogy 26-ban rájuk szavazzak.
dancogo
Botka egy balközép politikus az MSZP egykori fiataljai közül, a Tisza pedig jobbközép politikusok (egyelőre többségében egykori fideszesek) gyűjtőhelye, szóval nehéz elképzelni.
De tény, hogy egy ponton a Tiszának le kell majd ülnie a független polgikkal egyeztetni az országos hálózatépítés részeként.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
ozibozi New York Giants 17 227
Havas Henrik is megszólalt az ATV-ügyben:

frisshirek.hu/hirek/hirek/2024/06./magyar-peternek-meg-akar-igaza-is-lehet
deyell
"Egyrészt hosszú éveket töltöttem az ATV-ben, minden szempontból megbecsültek egészen addig, amíg a Fidesznél nem telt be a pohár azzal, hogy a 2018-as választások előtt annak ellenére írtam könyvet Vona Gáborról, hogy Szlazsánszky Ferenc szerkesztővel megüzenték, hogy tönkretesznek. "
Amadeus von Dollárbaloldal
Fridinek is volt anno egy szekta ellenes kifakadása, pedig tőle nem áll távol a libsi politika
5 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 232
5 hónapja
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915

deyell
"Egyrészt hosszú éveket töltöttem az ATV-ben, minden szempontból megbecsültek egészen addig, amíg a Fidesznél nem telt be a pohár azzal, hogy a 2018-as választások előtt annak ellenére írtam könyvet Vona Gáborról, hogy Szlazsánszky Ferenc szerkesztővel megüzenték, hogy tönkretesznek. "

criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 702

choose life
5 hónapja

choose life
5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 321 — 49ers GM
aki csodálkozik, hogy lehet ezek után még mindig 2 millió szavazója a fidesznek, nézze meg ezt a videót.

deyell
Azért valahol ez annyira szomorú… Az is, hogy mennyien tartanak itt, és az is, hogy senki nem tesz semmit azért, hogy ne ezt a végtelen sötétséget és kilátástalanságot teremtsük újra minden egyes generációval. Persze, tudom, senkinek nem érdeke.

5 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 279 — Steelers fan
Senki értelmes nem gondolta hogy a Botka és Tisza együtt indulnak, csupán annyi, hogy mennyire leválthatatlan ez a rendszer.
/de igen
ozibozi
Ha Botkát sikerülne bevenni a Tiszába, akkor engem is megvenne MP és talán még orrcsipesz se kéne hogy 26-ban rájuk szavazzak.
dancogo
Szeged és a Tisza elválaszthatatlan egymástól. 😊
5 hónapja
aki csodálkozik, hogy lehet ezek után még mindig 2 millió szavazója a fidesznek, nézze meg ezt a videót.

choose life
5 hónapja
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 088 — Big Penix Energy
/de igen
ozibozi

5 hónapja
ozibozi New York Giants 17 227
/de igen

Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 913 — Csodabogár
"Mivel az ATV NER lovag vezérigazgatója, a csatorna tulajdonos Németh Sándor fia, már büntetőeljárással fenyegetőzik, öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba.
Kedves Németh Szilárd,
Értem én, hogy kellemetlen, hogy mostanra mindenki számára kiderült, hogy az ATV és az Önhöz közel álló médiumok ezer (személyes és tulajdonosi) szállal kötődnek a fideszes médiabirodalomhoz és a propagandához.
Megértem, hogy Rogán Antalék megrendelték önöktől a tegnapi hazug provokációt, amit a megafonos közpénzégető propagandisták tűkön ülve vártak (alig átlátszó, hogy Bohár Dániel két perccel azután, hogy kijöttem a stúdióból, már összevágott videót és posztot tett ki az oldalára).
Megértem, hogy jó Rogán körével közös cégeket gründolni.
Megértem, hogy jó NER-es partikban lazítani és Rogán Cilivel ünnepelni szülinapot.
Viszont mielőtt perrel fenyegetőzik, konzultáljon egy jogásszal. Én a tegnapi posztomban nem neveztem meg senkit vallási hovatartozása kapcsán. Bár akár meg is tehettem volna, mert minden érintett büszkén vállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy a Hit Gyülekezete nevű “egyházhoz” tartozik.
Önök a választás előtt szándékosan meghamisították az egyik külföldi lapnak adott interjúmat. A háború kapcsán olyan dolgot adtak a számba, amivel aztán lejárathatott volna a rogáni propaganda. Akkor ez nem jött össze. Most más módon próbálkoznak.
Csodás látni, hogy a rogáni propaganda egységesen, szó szerint lehozza ugyanazt a hazugságot a tegnapi esetről. Végre a médiában is összenő, ami összetartozik.
Csak a tisztánlátás kedvéért: Önökhöz és a NER-hez kapcsolódik a Naphíre oldal, a Spirit FM, az Ultrahang, a HIT rádió és még ki tudja hány sajtótermék.
MP
ui.: van egy rossz hírem. A magyar emberek átlátnak a szitán. És az ATV-én is. És ez meg is fog látszani a nézettségen."

MP posztja. vótmá?

5 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Én a földjáradék adót vezetném be, ha nem is ez lenne a teljes alapja az adózási rendszeremnek, de nagyon nagy részét képezné. Lenne a gazdagok között felzúdulás.