Politika
69 feliratkozó
több mint 3 éve
Így megszivatott ez az oldal ma mint a pinty. Zöld volt pár kut a környéken, arrafelé jöttünk haza, sehol semmi benya…Hunyadi János úton a Lukoil meg a MOL kutat is úgy mutatja, hogy van minden... Előbbi a Mezőkövesd utca, utóbbi a Kondorosi magassága.telex.hu/belfold/2022/12/06/mol-benzinkut-uzemanyag-szallitasTud amúgy most viccen kívül valaki olyan mol kutat Dél-Budán, ahol lehet tankolni?
Ciki...
warr_b
r.baggio
De benzinkút.info
warr_b
több mint 3 éve
Amúgy az a baj, hogy hamarabb nézem ki a hetente csak egyszer tankolhatsz törvényt, mint hogy végre abbahagyják ezt a közgazdaságilag teljes félresiklást ársapka néven
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Szerintem mindenkinek, akinek van benzinje, fel kell ajanlania a taxisoknak. 😊
több mint 3 éve
nem hiszem, hogy ezt a kereslet/kínálat befolyásolja, főleg hogy még hetekig nem lesz finomító max kapacitáson.Ha kivezetik a stoppor, akkor 617 forint/liter a benzin és 681 forint/liter a gázolajMajd lejjebb megy, ahogy elkezd csökkenni ez a hatalmas kereslet. Covid beütött, mindenki otthon kuksolt, lement a benya 300-ra.
Klaci79
warr_b
Ez akkor megy le, ha az ársapkával leesik a nyomás a forintról és lemegy 380 alá a dollár...az jó lenne, de nagyot persze nem változik...túl sok az adó jelenleg és minél magasabb az ár, annál több az adó, úgyhogy nem várok nagy csökkenést rövidtávon
több mint 3 éve
Ha kivezetik a stoppor, akkor 617 forint/liter a benzin és 681 forint/liter a gázolajMajd lejjebb megy, ahogy elkezd csökkenni ez a hatalmas kereslet. Covid beütött, mindenki otthon kuksolt, lement a benya 300-ra.
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Hunyadi János úton a Lukoil meg a MOL kutat is úgy mutatja, hogy van minden... Előbbi a Mezőkövesd utca, utóbbi a Kondorosi magassága.telex.hu/belfold/2022/12/06/mol-benzinkut-uzemanyag-szallitasTud amúgy most viccen kívül valaki olyan mol kutat Dél-Budán, ahol lehet tankolni?
Ciki...
warr_b
r.baggio
De benzinkút.info

több mint 3 éve
Érden - Diósdon én tudtam tankolni simán 2 MOL kúton a diósdi SPAR után meg a Pennyvel szemben Érden.telex.hu/belfold/2022/12/06/mol-benzinkut-uzemanyag-szallitasTud amúgy most viccen kívül valaki olyan mol kutat Dél-Budán, ahol lehet tankolni?
Ciki...
warr_b
r.baggio
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
444.hu/2022/12/06/orban-varga-es-szijjarto-is-probalja-tagadni-a-kedd-delelotti-europai-vetotLehet most igazat mondanak. Az EU pedig egy ilyen hír terjesztésével baszik ki Orbánnal. Semmi hasznuk belőle, de most legalább magyarázkodnia kell, reagálni, ami a kontroll elvesztésével jár.
Ezt most már tényleg nem értem.
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
van benzinem és csirkemell...cukrot, olajat, lisztet nem eszek...sertéscomb kellett volna még, főleg karácsony közeledtével 😊de azért nyugodtan várhatom a bejelentést...aztán max majd koppanok a földön
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/12/06/mol-benzinkut-uzemanyag-szallitasTud amúgy most viccen kívül valaki olyan mol kutat Dél-Budán, ahol lehet tankolni?
Ciki...
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Megtankoltam és vettem ma cukrot is.Én tankoltam , van cukrom és étolajam, némi liszttel az almáriumban. A címemet nem árulom el. már haveroknak se
Úgy érzem magam mint az ősember aki elkapott egy mamutot.
200liter benya maradt a kúton és baszott sokan voltak még....
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Igazából, mélyen valahol bennem lakó ártatlan gyermek szeretné, ha a felnőttek úgy csinálnának dolgokat, hogy annak értelme is van, mert az növeli a saját biztonságérzetemet. A 6 évesem is így van vele, akkor zavarodik meg, ha valami logikátlan, számára értelmezhetetlen dolog történik.444.hu/2022/12/06/orban-varga-es-szijjarto-is-probalja-tagadni-a-kedd-delelotti-europai-vetotAkarod? 😊
Gyurma Pappa
MC12
Szóval részben igen, szeretném, ha lenne értelme a körülöttünk lévő dolgoknak, de közben már felnőttem, és rájöttem, hogy néha jobb hagyni a dolgokat a maga útján menni.

több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/12/06/pdsz-per-jogeros-itelet-ingyen-tulora-helyettesitesekEgy aprócska győzelem

több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=RuUXP6EQpPEés ez a hoppál a kulturális államtitkárunk
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
444.hu/2022/12/06/orban-varga-es-szijjarto-is-probalja-tagadni-a-kedd-delelotti-europai-vetotMar tenyleg nem tudjak hogy aznap mit kamuztak, hazudtak ossze. Teljesen belezavarodtak. Nem csodalom.
Gyurma Pappa
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/12/06/mol-benzinkut-uzemanyag-szallitasCiki...

több mint 3 éve
444.hu/2022/12/06/orban-varga-es-szijjarto-is-probalja-tagadni-a-kedd-delelotti-europai-vetotAkarod? 😊
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
444.hu/2022/12/06/orban-varga-es-szijjarto-is-probalja-tagadni-a-kedd-delelotti-europai-vetotEzt most már tényleg nem értem.

több mint 3 éve
Ukraine will receive EU financial assistance despite Hungary's veto, Brussels assuresKíváncsi lennék Orbán ábrázatára, ha úgy mondták volna h a magyaroknak szánt 7.5 milliárd euró benne lenne. 😀
Kyiv will be provided with the promised 18 billion euros for 2023, regardless of whether 27 or 26 countries take part in this, the European Commission said.
Zsellértelkes Vrij
Beki
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Faipar.Mindíg tanulok valami újat.ez milyen cég ?
Megy a cégnél a dünnyögés a benzinhiány miatt.
Egymásnak adják a szót, ki hol tudott, nem tudott és mit nem tudott tankolni.
Bekérdeztem, hogy mi lehet az oka ennek a helyzetnek.
Vártam Brüsszelt, szankciókat, Sorost stb...
De nem.
"A MOL visszatartja a benzint. Nyerészkedik rajtunk"
Kérdem erre "de az államnak csak van valami ráhatása a MOL-ra nem?"
"Hogy lenne. Részvénytársaság. Csak a saját hasznát nézni"
Szóval azt már kapirgálják a felszín alatt, nem biztos,hogy mindenben a felsoroltak a hibásak, de addig még nem jutottak el, hogy a kormányban is lehet valami hiba.
De legalább találtak új ellenségképet.
kittli
Janek
Mért?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
NISZMOLMindíg tanulok valami újat.ez milyen cég ?
De nem.
Szóval azt már kapirgálják a felszín alatt, nem biztos,hogy mindenben a felsoroltak a hibásak, de addig még nem jutottak el, hogy a kormányban is lehet valami hiba.
kittli
Janek
YoungZeeZee

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 581
MOLMindíg tanulok valami újat.ez milyen cég ?
De nem.
kittli
Janek