Politika

69 feliratkozó

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 119
 telex.hu/belfold/2022/12/06/mol-benzinkut-uzemanyag-szallitas

Ciki...
warr_b
Tud amúgy most viccen kívül valaki olyan mol kutat Dél-Budán, ahol lehet tankolni?
r.baggio
Hunyadi János úton a Lukoil meg a MOL kutat is úgy mutatja, hogy van minden... Előbbi a Mezőkövesd utca, utóbbi a Kondorosi magassága.
De benzinkút.info
warr_b
Így megszivatott ez az oldal ma mint a pinty. Zöld volt pár kut a környéken, arrafelé jöttünk haza, sehol semmi benya…
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 795 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy az a baj, hogy hamarabb nézem ki a hetente csak egyszer tankolhatsz törvényt, mint hogy végre abbahagyják ezt a közgazdaságilag teljes félresiklást ársapka néven

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 454 — Chiefs GM
Szerintem mindenkinek, akinek van benzinje, fel kell ajanlania a taxisoknak. 😊

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 050
Ha kivezetik a stoppor, akkor 617 forint/liter a benzin és 681 forint/liter a gázolaj
Klaci79
Majd lejjebb megy, ahogy elkezd csökkenni ez a hatalmas kereslet. Covid beütött, mindenki otthon kuksolt, lement a benya 300-ra.
warr_b
nem hiszem, hogy ezt a kereslet/kínálat befolyásolja, főleg hogy még hetekig nem lesz finomító max kapacitáson.
Ez akkor megy le, ha az ársapkával leesik a nyomás a forintról és lemegy 380 alá a dollár...az jó lenne, de nagyot persze nem változik...túl sok az adó jelenleg és minél magasabb az ár, annál több az adó, úgyhogy nem várok nagy csökkenést rövidtávon
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 784 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ha kivezetik a stoppor, akkor 617 forint/liter a benzin és 681 forint/liter a gázolaj
Klaci79
Majd lejjebb megy, ahogy elkezd csökkenni ez a hatalmas kereslet. Covid beütött, mindenki otthon kuksolt, lement a benya 300-ra.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 784 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Ciki...
warr_b
Tud amúgy most viccen kívül valaki olyan mol kutat Dél-Budán, ahol lehet tankolni?
r.baggio
Hunyadi János úton a Lukoil meg a MOL kutat is úgy mutatja, hogy van minden... Előbbi a Mezőkövesd utca, utóbbi a Kondorosi magassága.
De benzinkút.info

több mint 3 éve
Ha kivezetik a stoppot, akkor 617 forint/liter a benzin és 681 forint/liter a gázolaj

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 462

Ciki...
warr_b
r.baggio
Érden - Diósdon én tudtam tankolni simán 2 MOL kúton a diósdi SPAR után meg a Pennyvel szemben Érden.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 613 — I like the Texans, I like who we are
 444.hu/2022/12/06/orban-varga-es-szijjarto-is-probalja-tagadni-a-kedd-delelotti-europai-vetot

Ezt most már tényleg nem értem.
Gyurma Pappa
Lehet most igazat mondanak. Az EU pedig egy ilyen hír terjesztésével baszik ki Orbánnal. Semmi hasznuk belőle, de most legalább magyarázkodnia kell, reagálni, ami a kontroll elvesztésével jár.
több mint 3 éve
van benzinem és csirkemell...cukrot, olajat, lisztet nem eszek...sertéscomb kellett volna még, főleg karácsony közeledtével 😊
de azért nyugodtan várhatom a bejelentést...aztán max majd koppanok a földön
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

Ciki...
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 303 — Bears & Illinois fan
Megtankoltam és vettem ma cukrot is.
Úgy érzem magam mint az ősember aki elkapott egy mamutot.

200liter benya maradt a kúton és baszott sokan voltak még....
Bazzani
Én tankoltam , van cukrom és étolajam, némi liszttel az almáriumban. A címemet nem árulom el. már haveroknak se

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 793 — zászló zászló szív
 444.hu/2022/12/06/orban-varga-es-szijjarto-is-probalja-tagadni-a-kedd-delelotti-europai-vetot

Gyurma Pappa
Akarod? 😊
MC12
Igazából, mélyen valahol bennem lakó ártatlan gyermek szeretné, ha a felnőttek úgy csinálnának dolgokat, hogy annak értelme is van, mert az növeli a saját biztonságérzetemet. A 6 évesem is így van vele, akkor zavarodik meg, ha valami logikátlan, számára értelmezhetetlen dolog történik.

Szóval részben igen, szeretném, ha lenne értelme a körülöttünk lévő dolgoknak, de közben már felnőttem, és rájöttem, hogy néha jobb hagyni a dolgokat a maga útján menni.

több mint 3 éve
 telex.hu/belfold/2022/12/06/pdsz-per-jogeros-itelet-ingyen-tulora-helyettesitesek

Egy aprócska győzelem

több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 541
 www.youtube.com/watch?v=RuUXP6EQpPE

és ez a hoppál a kulturális államtitkárunk

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 210 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

Gyurma Pappa
Mar tenyleg nem tudjak hogy aznap mit kamuztak, hazudtak ossze. Teljesen belezavarodtak. Nem csodalom.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve

Ciki...

több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 462

Gyurma Pappa
Akarod? 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 793 — zászló zászló szív

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 878 — Így remélem megfelelek nektek.....
 telex.hu/belfold/2022/12/06/kormanyinfo-hernadi-zsolt-gulyas-gergely?utm_source=app&utm_medium=notification&utm_campaign=kormanyinfo-hernadi-zsolt-gulyas-gergely
NB2
Nagy a gebasz...
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 471 — nabege2@yahoo.com
 telex.hu/belfold/2022/12/06/kormanyinfo-hernadi-zsolt-gulyas-gergely?utm_source=app&utm_medium=notification&utm_campaign=kormanyinfo-hernadi-zsolt-gulyas-gergely
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 541
Ukraine will receive EU financial assistance despite Hungary's veto, Brussels assures

Kyiv will be provided with the promised 18 billion euros for 2023, regardless of whether 27 or 26 countries take part in this, the European Commission said.
Zsellértelkes Vrij
Kíváncsi lennék Orbán ábrázatára, ha úgy mondták volna h a magyaroknak szánt 7.5 milliárd euró benne lenne. 😀
Beki

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 908 — Steelers fan
Mindíg tanulok valami újat.
Megy a cégnél a dünnyögés a benzinhiány miatt.
Egymásnak adják a szót, ki hol tudott, nem tudott és mit nem tudott tankolni.
Bekérdeztem, hogy mi lehet az oka ennek a helyzetnek.
Vártam Brüsszelt, szankciókat, Sorost stb...
De nem.
"A MOL visszatartja a benzint. Nyerészkedik rajtunk"
Kérdem erre "de az államnak csak van valami ráhatása a MOL-ra nem?"
"Hogy lenne. Részvénytársaság. Csak a saját hasznát nézni"
Szóval azt már kapirgálják a felszín alatt, nem biztos,hogy mindenben a felsoroltak a hibásak, de addig még nem jutottak el, hogy a kormányban is lehet valami hiba.
De legalább találtak új ellenségképet.
kittli
ez milyen cég ?
Janek
Faipar.
Mért?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 805 — capitaine du château de Vienne 1487
De nem.
Szóval azt már kapirgálják a felszín alatt, nem biztos,hogy mindenben a felsoroltak a hibásak, de addig még nem jutottak el, hogy a kormányban is lehet valami hiba.
kittli
ez milyen cég ?
Janek
MOL
YoungZeeZee
NISZ

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 581
De nem.
kittli
ez milyen cég ?
Janek
MOL