Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
mayet Purdue Boilermakers 155
Sajnos ma nem látok olyan pártot, aki jobb alternatívát kínál a kormánynál. Ésigaz, hogy szétlopják az országot, de csurrantanak is!
lásd Pesten ugyanez, csak még szívatnak is!!!
Könnyebb lenyelni a szart, ha vizet is adnak hozzá!
meme
Ilyenkor tényleg elgondolkodom rajta, hogy hová is tart az ország...
Klaci79
Nyilván ez elsősorban vidékre igaz, de a választás ott fog eldőlni jövőre nem Pesten, a Jakab egyetlen okos mondása volt ez az elmúlt egy évben, de ez nagyon igaz. És nagy kérdés, hogy a vidéki szavazónak mit tud ajánlani az ellenzék - és abból mit hisz el neki.
MC12
tobb szem krumplit kell adni a pofajukba mint amit orban ad es mar megvetted az ilyet, ilyen egyszeru.
mayet
Ez egyébként egy valid taktika csak nem mindig működik. Mert ma van 10 krumplim, te jössz és ígérsz 15-öt, fasza. De rémlik, hogy amikor régen egyszer voltál már nálam és ígértél krumplit, nos abból lószar se lett.

Lehet kritizálni elképesztően sokmindent ezen a kormányon, de azt egyszerűen butaság lenne tagadni, a valóság figyelmenkívülhagyása, hogy az elmúlt 10 évben az általános életszínvonal nőtt, nem kicsit. Hogy ez a nemzetközi gazdasági konjunktúrának köszönhető 95%-ban az most mindegy is, de az embereknek ma van 10 krumplija és az egyik oldal az fogja mondani, hogy a másik el akarja venni a krumplidat én meg nemhogy elvenni nem akarom hanem adok még kettőt tessék (Fidesz és mondjuk az SZJA visszatérítés). A másik oldal mondása lesz erre az érdekes és az, hogy ezt elhiszik e nekik.

A válasz online-on vagy az azonnalin olvastam de jó mondás, hogy talán nem azt kellene rögtön feltételezni, hogy azért alacsonyak - néhol röhejesen alacsonyak - a szavazási számok vidéken mert félnek az emberek elmenni szavazni vagy nem volt elég infrastruktúra - hanem mert annyi szavazójuk van vidéken. És ezzel kell foglalkoznia az ellenzéknek ha nyerni akar, mint hogy Budapesten szarrà nyerte magát.
MC12
ennyit lat az erzsineni igen, aki krumplit kap meg tobb nyugdijat es ezzel be lehet tomni a szajat. de konyorgom, 10 ev alatt mi nem fejlodik? a 3. vilag afrikaban.

unios penzekbol megy az a nagy infrastruktúra fejlodes, de igy se oda ahol kellene. maga az eletszinvonal meg lofaszt nem fejlodik, ugyanaz a posvany ha az inflaciot is beleveszed a ber emelkedeshez. az hogy pistike ketpofara tomi a mekis sajtbureszt a kornyezetedben minden nap, az is csak azert van mert apuci kulfoldrol kuldi a gubat.
a csokos, meg kedvezmenyes hiteles vagyontargy is marha jo csak epp duplaja meg triplaja lett sok megyeszekhelyen a haz miatta es annyival vagy elorebb, hogy nagyobb osszegu hitelen ul a nep.
több mint 4 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 541 — Steelers fan
Fekete-Győr szerint a lemondás a gyávák útja
(444)
Amadeus
Konkrétan semmihez sem ért, a saját közösségén kívül egy senki, jó, hogy nem dobja ezt el önként. Kérdés van-e a pártban olyan aki megbuktatná.
FLZOLI
Nem tudom, de ez a gyerek a magyar politikai mezőnyben is páratlanul buta.

Egyszerűen buta.
Amadeus
Én mondjuk szeretném látni azt a 20000 embert, aki benne látta az ország következő miniszterelnökét. Mert még az egyszeri dobrev szavazót is magam elé tudom képzelni, de a fegyőr fanokat valahogy nem
r.baggio
Nem rá szavaztak hanem a Momentum jelentette életérzésre. Ahogy szemlélteték itt lentebb is, a suli utáni HÖK, mindig csorog valami a tagoknak.

De a vicc, hogy még így is ők képesek a legtöbb kompetens új arcot bevinni a prolitika frontvonalába. No nem az NB1-be...
FLZOLI
ez amugy hatalmas f@szság...messze nem ilyen a momentum mint ahogy sározni akarod...bandi miatt viszont nem jön ki több

messze a legtisztább párt, akik komolyan gondolják a politika megtisztítását, így kiváncsi lennék ez a csurgatós marhaság honnan jön
thebeke
😀
Joska mar leirta, hogy az elmult 30 ev politikusainak a gyerekei miert is nem fognak valtozast hozni.

Nagyon meszirol buzlik, hogy ok lesznek / lennenek a fidesz 2.0 10+ ev mulva. Nyernek, lehuznak egy ciklust, kapnak egy nagy pofont a magyar valosagrol es rajonnek, hogy ide mas kell.. hatorszagot epitenek... votma koszonjuk szepen 😀
rokaur
ezeket a tűpontos elemzéseket a napibabona.blog.hu-ról szeditek? kb az a szinvonal 😊...és ezt nem kekeckedésből mondom.

ezek a blődségek marha jól mutathatnak a social mediaban ahol a dk-s nyuggereknek kiadott komm panelekkel kell kommunikálni, de azért aki kicsit komolyan veszi magát, az ilyennel ne égjen már pls 😀

ez egy fiatal kezdeményezés, ami még messze nem forrta ki magát, rengeteg hibával működnek, de az egyetlen esély, hogy újat és vmi tisztábbat toljanak be a politikába...lásd pl most tcs v bangóné esete
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 376
Sajnos ma nem látok olyan pártot, aki jobb alternatívát kínál a kormánynál. Ésigaz, hogy szétlopják az országot, de csurrantanak is!
meme
Klaci79
Nyilván ez elsősorban vidékre igaz, de a választás ott fog eldőlni jövőre nem Pesten, a Jakab egyetlen okos mondása volt ez az elmúlt egy évben, de ez nagyon igaz. És nagy kérdés, hogy a vidéki szavazónak mit tud ajánlani az ellenzék - és abból mit hisz el neki.
MC12
tobb szem krumplit kell adni a pofajukba mint amit orban ad es mar megvetted az ilyet, ilyen egyszeru.
mayet
Ez egyébként egy valid taktika csak nem mindig működik. Mert ma van 10 krumplim, te jössz és ígérsz 15-öt, fasza. De rémlik, hogy amikor régen egyszer voltál már nálam és ígértél krumplit, nos abból lószar se lett.

Lehet kritizálni elképesztően sokmindent ezen a kormányon, de azt egyszerűen butaság lenne tagadni, a valóság figyelmenkívülhagyása, hogy az elmúlt 10 évben az általános életszínvonal nőtt, nem kicsit. Hogy ez a nemzetközi gazdasági konjunktúrának köszönhető 95%-ban az most mindegy is, de az embereknek ma van 10 krumplija és az egyik oldal az fogja mondani, hogy a másik el akarja venni a krumplidat én meg nemhogy elvenni nem akarom hanem adok még kettőt tessék (Fidesz és mondjuk az SZJA visszatérítés). A másik oldal mondása lesz erre az érdekes és az, hogy ezt elhiszik e nekik.

A válasz online-on vagy az azonnalin olvastam de jó mondás, hogy talán nem azt kellene rögtön feltételezni, hogy azért alacsonyak - néhol röhejesen alacsonyak - a szavazási számok vidéken mert félnek az emberek elmenni szavazni vagy nem volt elég infrastruktúra - hanem mert annyi szavazójuk van vidéken. És ezzel kell foglalkoznia az ellenzéknek ha nyerni akar, mint hogy Budapesten szarrà nyerte magát.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 949 — The Mathematician
ha 3al több szavazat senki nem mossa le róluk hogy csaltak 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
rokaur 876
(444)
Amadeus
Konkrétan semmihez sem ért, a saját közösségén kívül egy senki, jó, hogy nem dobja ezt el önként. Kérdés van-e a pártban olyan aki megbuktatná.
FLZOLI

Egyszerűen buta.
Amadeus
Én mondjuk szeretném látni azt a 20000 embert, aki benne látta az ország következő miniszterelnökét. Mert még az egyszeri dobrev szavazót is magam elé tudom képzelni, de a fegyőr fanokat valahogy nem
r.baggio
Nem rá szavaztak hanem a Momentum jelentette életérzésre. Ahogy szemlélteték itt lentebb is, a suli utáni HÖK, mindig csorog valami a tagoknak.

De a vicc, hogy még így is ők képesek a legtöbb kompetens új arcot bevinni a prolitika frontvonalába. No nem az NB1-be...
FLZOLI
ez amugy hatalmas f@szság...messze nem ilyen a momentum mint ahogy sározni akarod...bandi miatt viszont nem jön ki több

messze a legtisztább párt, akik komolyan gondolják a politika megtisztítását, így kiváncsi lennék ez a csurgatós marhaság honnan jön
thebeke
😀
Joska mar leirta, hogy az elmult 30 ev politikusainak a gyerekei miert is nem fognak valtozast hozni.

Nagyon meszirol buzlik, hogy ok lesznek / lennenek a fidesz 2.0 10+ ev mulva. Nyernek, lehuznak egy ciklust, kapnak egy nagy pofont a magyar valosagtol es rajonnek, hogy ide mas kell.. hatorszagot epitenek... votma koszonjuk szepen 😀

Szerkesztette: rokaur
több mint 4 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 541 — Steelers fan
(444)
Amadeus
FLZOLI

Egyszerűen buta.
Amadeus
r.baggio

FLZOLI

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 504 — Lucas Scott
(444)
Amadeus
FLZOLI

Egyszerűen buta.
Amadeus
r.baggio
Az a fajta tudatos momentum szavazó aki azért szavazott Bandira h ő legyen a királycsináló.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 475
Szerintem egyszerűen annyiról van szó, hogy az emberek túlnyomó része egyszerűen magasról leszarja az egészet. Annyi érdekli, hogy legyen kaja, sör, pina, meg meccs a tévében.
warr_b
Mondjuk nagyjából engem is pont ennyi érdekel. Csak ezekből szeretnék minél többet, jobbat, illetve az egyik esetében a lehető legtovább élvezni. Ehhez pedig az vezet, hogy rend legyen a koszfészekben, ahol ezt művelni kívánom.

Szerk: Most akkor ostoba, primitív és sötét vagyok? 😕
Hanni
Nem hiszem.

Van az X-aktáknak egy korai epizódja, amikor Muldert valami háttérhatalmi ügynökök mesterséges kómában tartják és arról álmodik, hogy nyugis középosztálybeli életet él egy kertvárosban, szerető feleséggel és gyerekekkel. Miközben a teste felett arról beszélgetnek az ügynökök, hogy most pont azt éli meg, amiről kb. minden ember álmodik és meg lenne vele elégedve.

A legtöbb emberben úgy általában (és szerintem Magyarországra ez még fokozottabban igaz), nincsenek kiforrott ideológiai álláspontok és célkitűzések. Nyugalmat és kiszámítható fejlődést akarnak, egy a mindennapi életbe lehetőleg nem belemászó hatalommal.

Amelyik párt/rendszer ezt (vagy ennek legalább a hihető illúzióját) megadja, az sikeres lesz és ezerszer is újraválasztják.

Szerkesztette: Kampman

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 649 — farkas.l.zoltan@gmail.com
(444)
Amadeus
FLZOLI

Egyszerűen buta.
Amadeus
r.baggio

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
Na és már el is kezdődött a harc Gyurcsány és Gyurcsány (mert ugye Karácsony az Gyurcsány) között, mert előbbinek (vagy utóbbinak, de ez most részletkérdés) nem tetszik, hogy a másik Gyurcsány összefogna MZP-vel a másik Gyurcsány felesége ellen...aki a fidesz retorikája szerint szintén Gyurcsány. 😀
És még mondja valaki, hogy ez az előválasztósdi nem egy jó móka. Már a Miami-Virginia meccs összefoglalója alatt is kétszer meg kellett néznem, a Gyurcsányos reklámot...
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 712 — no es importante
(444)
Amadeus
FLZOLI

Egyszerűen buta.
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
A demokráciában a választópolgárnak ugyanúgy felelőssége van, de úgy látszik Magyarországon az emberek többsége ezt nem akarja (már) felvállalni, mert szétdolgoztatják (direkt), hogy ne legyen erre ideje.

De amúgy tényleg annyi a lényeg, hogy annyira le van terhelve az átlagember a mindennapi problémákkal, túléléssel, hogy élni nincs ideje/ereje és ami szabadideje van, akkor azt inkább a családdal/barátokkal tölti és nem a politikával mérgezi magát.

Solymi
Ezzel nem értek egyet... hol vannak leterhelve az emberek? Akármikor mész akármikor a városban, roskadásig van autókkal, mindegy hogy délelőtt 10, déli 1 vagy este 8 van... biztos nem utazó porszívóügynök vagy kajafutár az összes 😊 Vagy akik egész nap a kocsma előtt ücsörögnek, vagy a kisbolt előtt álldogálnak órák hosszat?
Szerintem egyszerűen annyiról van szó, hogy az emberek túlnyomó része egyszerűen magasról leszarja az egészet. Annyi érdekli, hogy legyen kaja, sör, pina, meg meccs a tévében.
warr_b
Nem fizikailag értette, hanem mentálisan. Aki egy bizonyos szint fölötti empátiával, világlátással és értelemmel rendelkezik apátiába süllyedt. Akiket te említesz, az egységnyi sugarú embereknek tök mindegy mi zajlik körüttük, amíg a fizikai és virtuálisan létező képmutató szükségleteik kielégülnek.
FLZOLI
Ne viccelj már, az ilyen "egységsugarú" egyszerű átlag népeket, akiket említesz, képtelenség mentálisan leterhelni 😀
Pont ez az, hogy annyira ostoba, sötét, primitív az összes, hogy csak a zabálás, kúrás, piálás, bambulás érdekli őket. Gondolod felfognak bármit a körülöttük lévő világból azon kívül, hogy "mocskosfradi, faszszopóújpest", vagy hogy melyik sunát raknák meg a valóvilágból? 😀
warr_b
Értő olvasás, nem ezt írtam 😊

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 4 éve
warr_b
Mondjuk nagyjából engem is pont ennyi érdekel. Csak ezekből szeretnék minél többet, jobbat, illetve az egyik esetében a lehető legtovább élvezni. Ehhez pedig az vezet, hogy rend legyen a koszfészekben, ahol ezt művelni kívánom.

Hanni
Van egy rossz hírem akkor 😕

több mint 4 éve
rokaur 876
(444)
Amadeus
FLZOLI
Ez az egesz momentumra igaz. Gazdag arisztokrata gyerekek akik mertek egy HOK-os pozicional nagyobbat almodni... 0 elettapasztalat, 0 valosag erzekeles.
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 599 — Poloska confirmed
warr_b

Szerkesztette: Hanni
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 478 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A demokráciában a választópolgárnak ugyanúgy felelőssége van, de úgy látszik Magyarországon az emberek többsége ezt nem akarja (már) felvállalni, mert szétdolgoztatják (direkt), hogy ne legyen erre ideje.

De amúgy tényleg annyi a lényeg, hogy annyira le van terhelve az átlagember a mindennapi problémákkal, túléléssel, hogy élni nincs ideje/ereje és ami szabadideje van, akkor azt inkább a családdal/barátokkal tölti és nem a politikával mérgezi magát.

Solymi
Ezzel nem értek egyet... hol vannak leterhelve az emberek? Akármikor mész akármikor a városban, roskadásig van autókkal, mindegy hogy délelőtt 10, déli 1 vagy este 8 van... biztos nem utazó porszívóügynök vagy kajafutár az összes 😊 Vagy akik egész nap a kocsma előtt ücsörögnek, vagy a kisbolt előtt álldogálnak órák hosszat?
warr_b
Nem fizikailag értette, hanem mentálisan. Aki egy bizonyos szint fölötti empátiával, világlátással és értelemmel rendelkezik apátiába süllyedt. Akiket te említesz, az egységnyi sugarú embereknek tök mindegy mi zajlik körüttük, amíg a fizikai és virtuálisan létező képmutató szükségleteik kielégülnek.
FLZOLI
Ne viccelj már, az ilyen "egységsugarú" egyszerű átlag népeket, akiket említesz, képtelenség mentálisan leterhelni 😀
Pont ez az, hogy annyira ostoba, sötét, primitív az összes, hogy csak a zabálás, kúrás, piálás, bambulás érdekli őket. Gondolod felfognak bármit a körülöttük lévő világból azon kívül, hogy "mocskosfradi, faszszopóújpest", vagy hogy melyik sunát raknák meg a valóvilágból? 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 423
(444)
Amadeus
FLZOLI

Egyszerűen buta.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 949 — The Mathematician
(444)
Amadeus
vona egy pöcs, de benne legalább volt annyi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
(444)
Amadeus

több mint 4 éve

Solymi
warr_b

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 423
(444)
több mint 4 éve
Bocs hogy beleszólok.....De ez az ellenzéknek mondott Hiteltelen szarházi banda tehet róla, hogy:

- Fideszre szavazok
- Nem megyek szavazni

Elárulom, a 2 variáció.....

meme
Van szomorúbb dolog is annál, hogy a kormány szétlopja az országot. Amikor az állampolgárok így állnak hozzá mindehhez.
Klaci79
Meme kommentje tökéletes példa arra, miért van a Fidesz hatalmon. Mert visszaoszt (illetve egyes rétegeknek ezt az illúziót kelti de ne menjünk át közgazdászba) mert bevonja az embereket a mutyiba, mert csurran - cseppen, mert “meg lehet beszélni, hogy mindenkinek jó legyen”, mert lehet “okosba”, mert ha lojális vagy de legalábbis érted mit vár a rendszer (kacsint - kacsint) akkor mindig van egy telefonszám, egy kontakt, így ismerős és a dolgok elintéződnek.

Na a szoci időszakban ez nem volt illetve nem így. Ott egyszerre öt ember állította, hogy az ügyedet ő és csak ő tudja elintézni és mindet meg kellett venned (de kettőt, hármat biztosan) aztán a dolgok vagy elintéződtek vagy nem, azt meg sosem tudtad meg, hogy az intézte el akit megvettél vagy magától átment. Azt nem is mondom, hogy volt hogy havonta cserélődtek az közigazgatási szereplők és kezdhettél mindent előröl. A szocik is loptak és korruptak voltak, de elképesztően hatékonytalanul és kisstílűen tették, no nem azért mert erkölcsi vagy morális problémáik lettek volna, ó nem, hanem mert a vezetés - Gyurcsány kivételével - is kisstílű, koncepciótlan és hatékonytalan volt. Ez mondjuk vállalkozói vagy közép szinten.

A nép szintjén meg van falunap, város nap, ingyen sör, ingyen Tankcsapda meg welhello koncert, felújított népház és bizony stadion, megújuló főtér, szép kormányhivatal és a tekintetes képviselő úr még két játszóteret és egy templomot is felújítatott - 16szorosan túlárazva és a haverja csinálta nyilván, de megvan. Elkészül. Látszik. Ez az amit a szocik nem tudtak megcsinálni, ott nem ment volna mittomén 100 millió két játszótér felújítására csak 10, de abból csak az egyik készült volna el, az is szarul meg félig mert a 10ből 7et elloptak. És amíg a népnek ez tetszik addig a Fidesz lesz, és tudod mit? Én megértem őket. Az egész életüket legályázzák 8-10 -12 órában és annyit látnak hogy a politikusok lopnak és csesznek dolgozni. Akkor legalább tekintetes képviselő úr, tessen valamit nekünk is csurrantani. Nehogy az istenadta egy darab szavazatomat a másik politikusnak adjam és akkor ön nem tudja a Pistának adni a következő felújítást. És a politkus csurrant.

MC12
Jajj, pont ez a hozzáállás a legmérgezőbb...visszaoszt...lófaszt oszt vissza, az átlagpolgárnak nem jut semmi se, ugyanúgy a haveri köröknek megy minden, sőt még jobban mint eddig, csak most kevertek bele egy kis nacionalista nagymagyar vircsaftot is, hogy mi megmutatjuk mindenkinek.

Az átlagemberrel az a probléma, hogy azt nem érti meg, hogy nagymértékben Ő tehet arról, hogy ez az állapot kialakult és hogy körülötte szétlopják az országot és neki nem marad semmi.

Mert lehet mondani, hogy a Fidesz buktatta meg a Gyúcsányt, de a lófaszt, az emberek buktatták meg, mert nekem is elegem lett abból a faszkodásból amit műveltek. Ettől még nem akartam Orbánt hatalmon, csak azt, hogy az ilyen mutyigépek tűnjenek el, tisztuljon a Parlament...erre még rosszabb lett az egész, mert sokan benyelték az orbáni kamut, az meg gyorsan át is alakított mindent, hogy lassan már leváltani se lehessen.

Aztán meg a sok függés miatt persze h mindenki mögéjük állt, mert különben nem halad előre a szekere...és ezzel szépen kinyírták a vidéket is. Persze, most Debrecenben örülnek, mert oda is vittek gyárat, ami pozitív, de iszonyatmód betokozódtak az emberek.

Meme hozzászólása meg szintén rámutat arra mennyire vakon vannak az emberek...
Azt ő se veszi észre, hogy azok az emberek akik itt beléptek a politikába azt kockáztatják, hogy a Fidesz karaktergyilkosságot követ el rajtuk és tönkre vágja az életüket, démonizálja őket.
Így azért összegründolni egy normális, életképes, alternatívát jelentő pártot/választást elég nehéz...

Szóva meme, te betonozod be a Fideszt és juttatsz nekik még több hatalmat, miközben magad alatt ásod a gödröt és elvárod másoktól, hogy a legeslegalkalmasabbak legyenek, miközben te magad nem teszel semmit azért, hogy azok lehessenek.

A Forma-1-es pilóták se annak születnek, hanem egy utat járnak végig, ugyanígy van ez mindenki mással.
Ha nem adsz nekik esélyt, akkor nem lesz változás.
Solymi
A masszív szekta táborokat leszámítva, amelyek a NER-t, a DK-t életben tartják mindenki valami ellen szavaz, így meg rohadtul nem lesz itt semmi változás, csak épp a másik oldal kerül közelebb a pénzes bödönökhöz.

Plussz baromi sokan vannak, akik 1 dinnyét is megszavaznának, csak csökkenjen végre a posztnáci, enyveskezű maffia banda hatalma. Mindegy mi lesz az eredmény, 2022-ben is egy pöcegödör lesz az ország a szellemi, kultúrális és szociális térben egyaránt, mert az egész primitív gyülölködő és irigy szellem a gyökerekbe van már vésve. Hosszú évek munkája kellene hozzá, hogy itt társadalmilag valami nagyobb fordulat történjen. Előbb lesz itt valami "The Battle of Capitol Hill" mint konszolidáció...

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 478 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Solymi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 934
Kezd egyre zseniálisabbá válni ez az előválasztás, amikor már Gyurcsány "elmúlt nyócévezik", elértünk azt hiszem a magyar politikai kommunikáció egy újabb szintjére. 😅
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 358
Most jó lenni nyugdíjasnak.😊
nagylaza
Főleg ha még ma teherbe is esel.
Tactful Cactus
😀
Nem eszik azt olyan forrón! Pár napig még lehet próbálkozni, mert a fogantatás napja papíron az utolsó menstruáció első napja. Szóval van még egy melós hetük, sok tornával...

Szerkesztette: Lecsó