Politika

65 feliratkozó

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Más. Ki mit szól a GameStop sztorihoz?
peterk2005
A penzes topikban van/volt rola szo

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 508 — The only discipline that lasts, is self discipline
Más. Ki mit szól a GameStop sztorihoz?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 508 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért 2020 után én semmire se mondanám, hogy "kizárt", meg "soha az életben".
Szerintem se valószínű, hogy fegyveres konfliktusba bonyolódunk a migránshordákon kívül mással, de nem tartom faszságnak r.baggio teóriáját, lehet benne ráció.
Sobri Jóska
Tényleg semmi nem kizárható, de azért az, hogy szándékosan, előre tervezve, általunk kezdeményezve fegyveres konfliktusba keveredjünk egy Ukrajna méretű és erejű országgal, igen merész teória. Katonailag nincs esélyünk belőle jól kijönni, és az első nem katonai következménye az lenne, hogy térdre vágja a gazdaságot. Nem látom, hogy bárkinek hogyan érné ez meg.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 072 — Cowboys fan
Ez is csodás:  24.hu/kulfold/2021/01/27/szijjarto-ukrajna-karpatalja-fenyegetes/
empty taxi
haverommal van egy elméletünk, hogy ezért kezdtük el jelentősen a katonságot fejleszteni; Kárpátalján fegyveres konfliktusba fogunk bocsátkozni belátható időn belül

ezután se lettem kevésbé biztos ebben
r.baggio
Háborúval manapság lehet szavazatokat szerezni? ez hogy jön ki ?
nem igazán értem...ki a tököm tudna lelkesedni ezért?
yooker
ezt én sem értem. persze, határon túli honfitársak meg minden, de ha határon belüli honfitársakat hoznak haza fémdobozban, az nagyobbat üt...
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 480 — Expect the Best !
Ez is csodás:  24.hu/kulfold/2021/01/27/szijjarto-ukrajna-karpatalja-fenyegetes/
empty taxi
haverommal van egy elméletünk, hogy ezért kezdtük el jelentősen a katonságot fejleszteni; Kárpátalján fegyveres konfliktusba fogunk bocsátkozni belátható időn belül

r.baggio
Háborúval manapság lehet szavazatokat szerezni? ez hogy jön ki ?
nem igazán értem...ki a tököm tudna lelkesedni ezért?
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 715 — #NoStress
Kizart amugy, hogy fegyveres konfliktusba lepjen Orban. Maximum nemzetkozi koalicio reszekent, amugy meg teljes politikai ongyilkossag lenne.
undisputedly
NATO-tagok vagyunk, az egy nemzetközi koalíció.
És ha magyar állampolgárokat ér szervezett fegyveres támadás Ukrajnában, akkor a Magyar Állam csak reaktívan cselekszik.
Sobri Jóska
NATO soha ebben az eletben nem tamadna meg Ukrajnat. Pont ok szakitottak el az orosz erdekszferabol.
Orban pedih egymaga nem indithat senki ellen haborut, vagy akar csak "bevonulast" emberi jogok vedelmere, ezt o is tudja.
undisputedly
Azért 2020 után én semmire se mondanám, hogy "kizárt", meg "soha az életben".
Szerintem se valószínű, hogy fegyveres konfliktusba bonyolódunk a migránshordákon kívül mással, de nem tartom faszságnak r.baggio teóriáját, lehet benne ráció.

több mint 5 éve
Azért így könnyű, nem? 😀
 hvg.hu/itthon/20210126_varga_judit_miniszter_ingatlan_vasarlas_vagyonnyilatkozat?fbclid=IwAR0-yC9NXU4M4yP-ob53qrIuMXBqHfKrN8os55SfUZTFRVPI31fA1DasJbc

Mi is kaphatunk bármikor 8 millióra 192 millió banki hitelt, csak kérni kell 😉
Klaci79
Ha havi két milla a fizud, plusz a férjedé még három és fél, miért ne adnának?

A kalkulátorban 60 millió hitel a max beállítható és egymillió fizu, így hoz kb 340ezres havi törlesztőt.

Szerintem simán adnak.

Mondjuk ez is jó:
férje V. kerületi lakását kiadták, ami legutóbb évi plusz 7,4 millió forintot jelentett.

Az havi több mint 600ezer. Nyilván irodának, rendelőnek, de ez mennyire lehet valós?
warr_b
1. Annyi hitel adható ki, hogy a törlesztőrészlet nem lehet több, mint a havi jövedelem 40 százaleka. De kivételek, egyedi esetek mindig lehetnek, végtére is a bank is ember. 😊

2. Egy 80-100 m2-es jó helyen lévő kecó (Szalay utca környéke, ott rengeteg ügyvédi iroda bérel a bíróság miatt, vagy Váci utca környéke, pláne Duna-part) simán lehet 2000€/hó. Még a 6.kerületben a Liszt Ferenc téren, Andrássyn, vagy a 7-ben a Madáchnál is. Az újépítésű luxuskecókról (Gozsdu-udvar, Holló utca, bulinegyed, stb.) nem is beszélve. Egy nagyobb penthouse akár millió fölött is.
Sobri Jóska
airbnb....
yooker
Pláne.
Én a hosszútávúakat írtam.

több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 480 — Expect the Best !
Azért így könnyű, nem? 😀
 hvg.hu/itthon/20210126_varga_judit_miniszter_ingatlan_vasarlas_vagyonnyilatkozat?fbclid=IwAR0-yC9NXU4M4yP-ob53qrIuMXBqHfKrN8os55SfUZTFRVPI31fA1DasJbc

Mi is kaphatunk bármikor 8 millióra 192 millió banki hitelt, csak kérni kell 😉
Klaci79
Ha havi két milla a fizud, plusz a férjedé még három és fél, miért ne adnának?

A kalkulátorban 60 millió hitel a max beállítható és egymillió fizu, így hoz kb 340ezres havi törlesztőt.

Szerintem simán adnak.

Mondjuk ez is jó:
férje V. kerületi lakását kiadták, ami legutóbb évi plusz 7,4 millió forintot jelentett.

Az havi több mint 600ezer. Nyilván irodának, rendelőnek, de ez mennyire lehet valós?
warr_b
1. Annyi hitel adható ki, hogy a törlesztőrészlet nem lehet több, mint a havi jövedelem 40 százaleka. De kivételek, egyedi esetek mindig lehetnek, végtére is a bank is ember. 😊

2. Egy 80-100 m2-es jó helyen lévő kecó (Szalay utca környéke, ott rengeteg ügyvédi iroda bérel a bíróság miatt, vagy Váci utca környéke, pláne Duna-part) simán lehet 2000€/hó. Még a 6.kerületben a Liszt Ferenc téren, Andrássyn, vagy a 7-ben a Madáchnál is. Az újépítésű luxuskecókról (Gozsdu-udvar, Holló utca, bulinegyed, stb.) nem is beszélve. Egy nagyobb penthouse akár millió fölött is.
Sobri Jóska
airbnb....
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 719 — nabege2@yahoo.com
 index.hu/belfold/2021/01/27/racs-mogott-m.-richard/
ezt is megéltük...
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 799 — SuperBowl Champions 2013/2014
Kizart amugy, hogy fegyveres konfliktusba lepjen Orban. Maximum nemzetkozi koalicio reszekent, amugy meg teljes politikai ongyilkossag lenne.
undisputedly
És ha magyar állampolgárokat ér szervezett fegyveres támadás Ukrajnában, akkor a Magyar Állam csak reaktívan cselekszik.
Sobri Jóska
NATO soha ebben az eletben nem tamadna meg Ukrajnat. Pont ok szakitottak el az orosz erdekszferabol.
Orban pedih egymaga nem indithat senki ellen haborut, vagy akar csak "bevonulast" emberi jogok vedelmere, ezt o is tudja.
több mint 5 éve
Közben SzTE kampó.
Amadeus
Felkészül a PTE és az ELTE.

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 401
Közben SzTE kampó.
több mint 5 éve
undisputedly

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 799 — SuperBowl Champions 2013/2014
empty taxi

r.baggio
Vicc, hogy eppen az oroszok kenik fel veluk a padlot, nyugati tamogata nelkul mar kijev se lenne meg nekik, de az ukran nacionalistak egy kepzeltmagyar teruletszerzestol tartanak 😀

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 448 — Lucas Scott
 telex.hu/gazdasag/2021/01/27/hogy-vehetett-fel-varga-judit-igazsagugyminiszter-tizmillios-csok-tamogatast-a-nyaralojara

vajon, ha erről kérdez vki vmit a parlamentben Polttól akkor feljelentésnek fogja értékelni?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Azért egy fegyveres konfliktustnak nem csak a megnyerése siker. Rengetegféle nagyon profitábilis módon lehet elveszíteni is.
Sobri Jóska
Remélem elsőként mész majd.
Amadeus
Meglepne.
De nem is én fegyverkezem, nem is én politizálok, nem is én akarok konfliktust.
Csak gondoltam kiemelem, hogy nem csak a területszerzés lehet célja egy fegyveres konfliktusnak, vagyis attól még, hogy megy a magyar haderő fikázása, alkalmas poltikai, gazdasági haszonszerzésre az esetleges alkalmazásuk, és nem teljesen légbőlkapott r.baggio elmélete.

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 401
Azért egy fegyveres konfliktustnak nem csak a megnyerése siker. Rengetegféle nagyon profitábilis módon lehet elveszíteni is.
Sobri Jóska
Remélem elsőként mész majd.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 645 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egy jól kivitelezett Lovasrohamra talán képesek lennének és a hagyományos nyilazás helyett gránátokat hajigálnának a Vereckei-hágónál.
ozibozi
Elég lenne valószínűleg a határon és aztán az utakról kitiltani a veterán korú csotrogány lélekvesztőket 😊

több mint 5 éve

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 647
Egy jól kivitelezett Lovasrohamra talán képesek lennének és a hagyományos nyilazás helyett gránátokat hajigálnának a Vereckei-hágónál.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 837 — The Mathematician
Van elég leopárd az állatkertekben? 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 418 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
empty taxi

r.baggio
ha nem Oroszországnak hívnak akkor nehezen tudsz határokat mozgatni, és még nekik sem igazán megy plusz hiába próbálnak mindent, hogy látszólag rendben legyen vagy ne lehessen rájuk hárítani. nekünk még kevésbé sikerülne így meg mi értelme lenne. ráadásul az ukrán haderő körberöhögne minket ...
csebi
Eh, mi ez a sorosista nemzetietlen hozzáállás? A három darab bevethető Gripenünk lealázza az ukrán Su-27-eseket, aztán megindulnak a Leopárdok, és a földdel teszik egyenlővé egész Ukrajnát! | Ja, már most is egy nagy síkság az egész 😀) |

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 851
empty taxi

r.baggio
Ehhez a haderő fejlesztésnél szerintem több kell! Elsősorban pénz, pénz, pénz! Olyan pénz amit utána költesz el, fejlesztésre.
Szerintem pont elég alkalommal b@sztunk rá a próbálkozásra ahhoz, hogy rajöjjünk, ez nekünk nem megy...
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 647
Vlsz Bármelyik haderő körberöhögne minket
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 448 — Lucas Scott
empty taxi

r.baggio
ha nem Oroszországnak hívnak akkor nehezen tudsz határokat mozgatni, és még nekik sem igazán megy plusz hiába próbálnak mindent, hogy látszólag rendben legyen vagy ne lehessen rájuk hárítani. nekünk még kevésbé sikerülne így meg mi értelme lenne. ráadásul az ukrán haderő körberöhögne minket ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.