Politika

65 feliratkozó

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 647
 index.hu/kulfold/2021/01/23/lofegyver_ukrajna_torvenytervezet/
😬
warr_b
De jól is állnak, hogy ez a legnagyobb gondjuk manapság.
peterk2005
a fegyverek már régen náluk vannak csak legalizálni akarják.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 508 — The only discipline that lasts, is self discipline
😬
warr_b
De jól is állnak, hogy ez a legnagyobb gondjuk manapság.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 417 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

😬

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 508 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az egyik képviselő ismét fegyverrel próbált bemenni a képviselőházba. Valószínűleg annyira félt, hogy megint rátörik a Kapitóliumot, hogy már előre felfegyverkezett. 😀 😀

Viccet félre téve, ez nem a 70 millió GOP szavazó mérsékelt többségének szánt gesztus. Pandora szelencéje. Ha egyszer kinyitják, rohadt nehéz visszazárni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 835 — The Mathematician
ahogy Biden alatt is ugyanúgy 4ezren haltak meg covidban és nem oldódott meg

úgy a Brexit se hozott 1 csapásra kánaánt, sőt elég sok és komoly probléma van
ezek jelentős része sztem megoldódik, de ettől még rövid távon sokan csődbe fognak menni
a covid és a brexit miatt IS

www.bbc.com/news/uk-england-humber-55621259
 www.theguardian.com/politics/2021/jan/17/shock-brexit-charges-are-hurting-us-say-small-british-businesses
 www.independent.co.uk/news/uk/politics/brexit-uk-eu-delivery-charges-vat-b1791148.html

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 688 — no es importante
mert a világ így működik!
 hvg.hu/gazdasag/20210122_A_rosszabb_forgatokonyv_jott_be_9_szazalek_lett_a_koltsegvetes_hianya_2020ban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 072 — Cowboys fan
majd Amit kérdezzük meg, hogy az egységsugarú német milyen, simán hallottam már olyat, hogy - főleg idősebb korban - elvetemülten ragaszkodnak a szabálokhoz, ha a járdán kell menni, akkor a járdán megy, oszt' itt lehet, hogy nem volt elég hely a parkoló autók meg a stáb között.slowmotion
Nem csak az öregek, az egész nép ilyen. Velem előfordult már, hogy késő éjjel csengettek fel a szálloda szobában, hogy hol a cipő amit tisztítani kell. Mondom neki sehol, mert nem kell tisztítani. Erre szabályosan számonkért, hogy akkor miért nincs kiakasztva a ne zavarjanak tábla, mert úgy szokás jelezni. Az nem volt neki elég erős jelzés, hogy nincs kint a cipő és éjszaka közepe van. 😊

Szegény öreget még meg is értem. Bottal is alig tud menni, kerülgetni kész küzdelem ilyen állapotban. Amúgy egy ilyen bejelentkezés miért élő?
peterk2005
mer' fontos
több mint 5 éve
majd Amit kérdezzük meg, hogy az egységsugarú német milyen, simán hallottam már olyat, hogy - főleg idősebb korban - elvetemülten ragaszkodnak a szabálokhoz, ha a járdán kell menni, akkor a járdán megy, oszt' itt lehet, hogy nem volt elég hely a parkoló autók meg a stáb között.slowmotion
Nem csak az öregek, az egész nép ilyen. Velem előfordult már, hogy késő éjjel csengettek fel a szálloda szobában, hogy hol a cipő amit tisztítani kell. Mondom neki sehol, mert nem kell tisztítani. Erre szabályosan számonkért, hogy akkor miért nincs kiakasztva a ne zavarjanak tábla, mert úgy szokás jelezni. Az nem volt neki elég erős jelzés, hogy nincs kint a cipő és éjszaka közepe van. 😊

Szegény öreget még meg is értem. Bottal is alig tud menni, kerülgetni kész küzdelem ilyen állapotban. Amúgy egy ilyen bejelentkezés miért élő?

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
német nagykövet be lett már kéretve? 😊
 www.youtube.com/watch?v=lNBWRWgjj-s
NB2
Azért az, hogy kommenteknél is valaki az öreget védi... 😀
Biztos hitlerjugend tag volt
r.baggio
majd Amit kérdezzük meg, hogy az egységsugarú német milyen, simán hallottam már olyat, hogy - főleg idősebb korban - elvetemülten ragaszkodnak a szabálokhoz, ha a járdán kell menni, akkor a járdán megy, oszt' itt lehet, hogy nem volt elég hely a parkoló autók meg a stáb között.

(mondjuk ez kb olyan, mint a bótban, ha két ember leáll beszélgetni, azt biztosan azon a helyen teszik, ahol a legkeskenyebb a hely, hogy biztosan elállhassák. de hát már az ókor óta tudjuk, hogy a stratégiai fontosságú pontok megszállása kiemelt jelentőségű.)
slowmotion
de volt elég hely mer elvileg korábban van egy rész ahol a futók elférnek, csak az ki van vágva

több mint 5 éve
NB2
r.baggio
majd Amit kérdezzük meg, hogy az egységsugarú német milyen, simán hallottam már olyat, hogy - főleg idősebb korban - elvetemülten ragaszkodnak a szabálokhoz, ha a járdán kell menni, akkor a járdán megy, oszt' itt lehet, hogy nem volt elég hely a parkoló autók meg a stáb között.

(mondjuk ez kb olyan, mint a bótban, ha két ember leáll beszélgetni, azt biztosan azon a helyen teszik, ahol a legkeskenyebb a hely, hogy biztosan elállhassák. de hát már az ókor óta tudjuk, hogy a stratégiai fontosságú pontok megszállása kiemelt jelentőségű.)
több mint 5 éve

Engem az zavar, hogy ezt 1,5 millióból meg lehet úszni. Vajon ha olyan kártérítések lennének, mint az USA-ban, akkor ezek a szennylapok (mindegy, hogy most bal vagy jobboldalról) ugyanezt megengednék maguknak?
Klaci79
Első nekifutásból 15 milliót olvastam, csodálkoztam is. Jelen esetben azonban teljesen mindegy. A szóban forgó "lap" nem a szó szoros értelmében vett sajtó része, hanem politikai kampánytermék. Bármennyire büntetik is a célpontot lejáratni akaró tudatos hazugságai miatt, van rá keret.
nagylaza
pont akartam mondani, hogy azt is ki tudnák pengetni, legfeljebb megtolnák kicsit reklámbevételekkel. az ebből származó haszon ennél sokkal nagyobb volt. ha nekem kínálnak egy valóban 30-50 milliós autót nyolc-tízmillióért, akkor az simán jó vétel, csak ki kell tudni használni a helyzetet.
több mint 5 éve
NB2
r.baggio
Hilda Gobbi
2 minutes ago
Tulajdonképpen sajnálom az öreget.. Anno a Hitlerjugend kötelékében megszokhatta, hogy kitérnek az útjából, most meg belebotlik egy stábba, amelyik azon a nyelven makog,amelyiket akkor raklappal vagonoztak..A harmadik birodalom igérete helyett manapság a szomszéd Jürgen és Fritz helyén bömböl a Rap meg az RnB,s ha ezt szóváteszi, a most ott lakó feka vagy arab leoltja, hogy finoman fogalmazzak.. Hát persze, hogy frusztrált..

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 688 — no es importante
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
NB2
elég bátor az m1 hogy a tek nélkül migráns gettóba enged bármilyen nőt

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 718 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 371
A nejem olvassa Michell-t, neki nagyon tetszik, habár az a meglátása, hogy ott is keresztül ment azért 2-3 körön mire kiadható lett és elolvasná az eredetit is 😊
MC12
Van egy olyan gyanúm, hogy ész osztásnál az asszony előbbre állt a sorban, mint az elnök úr. A férj művelt, egyáltalán nem hülye, és van gerince, de nagyjából ennyi. Nem érzem rajta, hogy kiverné az ész a plafont. Az asszonyon inkább. Szerintem ő nagyon okos nő, szerintem ő hordja a nadrágot a családban.
peterk2005
Ebben én is szinte biztos vagyok. De nem ez lenne a első eset a történelemben (Nancy Reagen). Az utolsó elnök akinek a visszaemlékezéiseiből, a kortársak leírásából is látszik, hogy egy széles műveltségű, magas intellektusú pali volt az Carter. Meg is verte azonnal a westernhős 80-ban egy ciklus után 😊 ebből is látszik, hogy a magas intellektus nem előny egy választásnál sőt 😊 hátrány 😊

Előtte Nixonról tudjuk, hogy minden képesége megvolt hogy vezesse mondjuk a maffiát 😀 Reagen se az általános műveltségéről volt híres, idősebb Bush egy viszonylag beszűkült gondolkodású repi volt, akit csak Reagen miatt választottak meg, Clinton...oké hagyjuk, ifjabb Bushről se az ész jut eszünkbe ha rá gondolunk, Obama ahogy írod is, egy közepesen okos faszi de a carteri (hagyományos?klasszikus?) intellektustól azért messze van, Trump meg Trump.
MC12
Bocs hogy grammar náciskodom de az nem Reagen hanem Reagan, sokadjára írod rosszul 😊 bocs, baszta a szemem...
davemayer
Valóban, javítva 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 432 — "Grammar maci"
A nejem olvassa Michell-t, neki nagyon tetszik, habár az a meglátása, hogy ott is keresztül ment azért 2-3 körön mire kiadható lett és elolvasná az eredetit is 😊
MC12
Van egy olyan gyanúm, hogy ész osztásnál az asszony előbbre állt a sorban, mint az elnök úr. A férj művelt, egyáltalán nem hülye, és van gerince, de nagyjából ennyi. Nem érzem rajta, hogy kiverné az ész a plafont. Az asszonyon inkább. Szerintem ő nagyon okos nő, szerintem ő hordja a nadrágot a családban.
peterk2005
Ebben én is szinte biztos vagyok. De nem ez lenne a első eset a történelemben (Nancy Reagen). Az utolsó elnök akinek a visszaemlékezéiseiből, a kortársak leírásából is látszik, hogy egy széles műveltségű, magas intellektusú pali volt az Carter. Meg is verte azonnal a westernhős 80-ban egy ciklus után 😊 ebből is látszik, hogy a magas intellektus nem előny egy választásnál sőt 😊 hátrány 😊

Előtte Nixonról tudjuk, hogy minden képesége megvolt hogy vezesse mondjuk a maffiát 😀 Reagen se az általános műveltségéről volt híres, idősebb Bush egy viszonylag beszűkült gondolkodású repi volt, akit csak Reagen miatt választottak meg, Clinton...oké hagyjuk, ifjabb Bushről se az ész jut eszünkbe ha rá gondolunk, Obama ahogy írod is, egy közepesen okos faszi de a carteri (hagyományos?klasszikus?) intellektustól azért messze van, Trump meg Trump.
MC12
Bocs hogy grammar náciskodom de az nem Reagen hanem Reagan, sokadjára írod rosszul 😊 bocs, baszta a szemem...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 139 — beers & Packers

Engem az zavar, hogy ezt 1,5 millióból meg lehet úszni. Vajon ha olyan kártérítések lennének, mint az USA-ban, akkor ezek a szennylapok (mindegy, hogy most bal vagy jobboldalról) ugyanezt megengednék maguknak?
Klaci79
Első nekifutásból 15 milliót olvastam, csodálkoztam is. Jelen esetben azonban teljesen mindegy. A szóban forgó "lap" nem a szó szoros értelmében vett sajtó része, hanem politikai kampánytermék. Bármennyire büntetik is a célpontot lejáratni akaró tudatos hazugságai miatt, van rá keret.
több mint 5 éve

Klaci79
Ezt egyszer egy hazai jogász elmagyarázhatná, hogy nálunk miért nincsenek giga kártérítések soha? Mármint nekem egyszerű állampolgárnak. Azt látom, hogy a fogy.védelem, meg a GVH meg bármelyik állami szerv 100 milliókra büntethet, de a károsultak miért nem kaphatnak ugyanennyi kártérítést? Az orvosi műhibarekben is pár millió vagy nevetséges 10-20 milliókat adnak élethosszig tartó károk esetén is. (lúgos orvos 25 millió....a nő nem szülhet, a szex is nagyjából kizárt és folyamatos fájdalmai vannak még úgy 30-40 évig, ez évi fél milliót ér ezek szerint kb...) De a jogtalan fogvatartásért is nevetséges amit kapnak, volt egy nő pécsen két és fél évig előzetesben tartották majd a bíróság megállapította, hogy full jogtalanul és kapott 8 millió körül. Tehát 3 millió évente...nevetséges.

Értem, hogy a bírók a hatályos jogszabályok alapján valószínűleg nem szabhatnak ki nagyobb bírságokat ez oké. De mi volt a jogalkotó szándéka ezzel? Ezt nem értem. Illetve tippem van, de biztos nem az van a hátérben, hogy a jogalkotó így védi egyrészt magát másrészt a piaci vállalatokat a nagy összegű kártérítésekkel szemben.

több mint 5 éve
MC12
peterk2005
Ebben én is szinte biztos vagyok. De nem ez lenne a első eset a történelemben (Nancy Reagan). Az utolsó elnök akinek a visszaemlékezéiseiből, a kortársak leírásából is látszik, hogy egy széles műveltségű, magas intellektusú pali volt az Carter. Meg is verte azonnal a westernhős 80-ban egy ciklus után 😊 ebből is látszik, hogy a magas intellektus nem előny egy választásnál sőt 😊 hátrány 😊

Előtte Nixonról tudjuk, hogy minden képesége megvolt hogy vezesse mondjuk a maffiát 😀 Reagan se az általános műveltségéről volt híres, idősebb Bush egy viszonylag beszűkült gondolkodású repi volt, akit csak Reagan miatt választottak meg, Clinton...oké hagyjuk, ifjabb Bushről se az ész jut eszünkbe ha rá gondolunk, Obama ahogy írod is, egy közepesen okos faszi de a carteri (hagyományos?klasszikus?) intellektustól azért messze van, Trump meg Trump.

Szerkesztette: MC12

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 851

több mint 5 éve
MC12

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 851
 www.portfolio.hu/global/20210121/tobb-amerikai-nagyvarosban-is-zavargasok-voltak-joe-biden-beiktatasanak-napjan-466204
több mint 5 éve
Sikerült a tökénél megragadni a kritika lényegét 😊 (súgok: nem a kampány-szlogenekhez képest találta bonyolultabbnak a valóságot.)

Mondanám, hogy inkább olvasd el a könyvet, de nehogy eszedbe jusson. 😀 Tényleg olvashatatlanul sablonos, Csak elkötelezett, mindent fogyasztóknak. Az asszonyt kell olvasni, aki Obama könyvre kíváncsi.

(Első fekete vezető témában meg Mandela könyve sokkal jobb. Vigyázat, az előszót Obama írta hozzá 😊 De rövid, hamar átjutsz rajta.)
peterk2005
Egy ideje felhagytam az amerikai elnökök memoárjainak olvasásával, mert egy időben egymás után letoltam a Carter - Reagan
- Clinton - Bush négyes kb. 3 ezer oldalát és Clinton után már én is megírhattam volna Bush-ét annyira ugyanúgy írnak a szellemíróik. A politikai hangsúlyok máshol vannak persze de végig az az érzés, hogy ezt a problémát meg ezt a kezelést már olvastam valahol...Mindegyiket őszintén az amerikai nép boldogulása és a politikai árkok betemetése motiválta stb. stb. és szemetek, mert 50 oldalnyi propaganda, meg patetikus bullshit után, amikor éppen letennéd a könyvet, jön 2-3 oldalnyi kurva jó sztori vagy történés amikor elhiszed, hogy na, ez jó lesz! Aztán persze nem és jön újabb 50 oldal unalom 😊

Szerkesztette: MC12

több mint 5 éve
Sikerült a tökénél megragadni a kritika lényegét 😊 (súgok: nem a kampány-szlogenekhez képest találta bonyolultabbnak a valóságot.)

Mondanám, hogy inkább olvasd el a könyvet, de nehogy eszedbe jusson. 😀 Tényleg olvashatatlanul sablonos, Csak elkötelezett, mindent fogyasztóknak. Az asszonyt kell olvasni, aki Obama könyvre kíváncsi.

(Első fekete vezető témában meg Mandela könyve sokkal jobb. Vigyázat, az előszót Obama írta hozzá 😊 De rövid, hamar átjutsz rajta.)