Politika

70 feliratkozó

27 napja
warr_b Washington Commanders 29 862 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Holnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
M1, Duna, origo.hu? 😄

De komolyan. Melyik tv, neten hol?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
27 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 845 — zászló zászló szív
Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.

444.hu/2026/04/10/szamos-kulfoldi-nagyvarosban-nem-lesz-tiszas-kulkepviseleti-megfigyelo-csak-fideszes-a-szavazason
KB23
Akkor meg is van, honnan jonnek majd plusz szavazatok. Xd
Es nyilvan teljesen logikus is, hogy azoktol kapjak majd a pluszt, akiknek a java minden bizonnyal azert ment ki kulfoldre, mert az itteninel jobb eletben remenykedtek. Hihetonek tunik, mint legutobb.
Stez
Mindenhol bizottság van. És azt jól tudjuk, már a hatóságokban sem bízhat 100%-ban a Fidesz. Továbbra sem itt fognak csalni.

Láncszavazás az egyetlenegy igazi veszély, azt kell megakadályozni
Gyurma Pappa
Legyen igazad. Bennem azert ott van a felelem az ellenkezoje miatt.
Stez
Kb. lehetlen csalni a szavazó lapokkal. Eddig sem ezzel csaltak, ezután sem ezzel fognak. Sem az IT rendszer, sem a körös csalás nem játszik. A zsarolás és a vesztegetés a szegényeknél, na az a gond

27 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Holnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
27 napja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 019
Felemelő érzés volt ott lenni ezen a rendezvényen, még ha meg is fagytam kicsit. Ivan és Bródi előadása volt számomra a legjobb.
27 napja
Stez SMU Mustangs 48 362 — Whoops, looks like something went wrong.

444.hu/2026/04/10/szamos-kulfoldi-nagyvarosban-nem-lesz-tiszas-kulkepviseleti-megfigyelo-csak-fideszes-a-szavazason
KB23
Es nyilvan teljesen logikus is, hogy azoktol kapjak majd a pluszt, akiknek a java minden bizonnyal azert ment ki kulfoldre, mert az itteninel jobb eletben remenykedtek. Hihetonek tunik, mint legutobb.
Stez
Mindenhol bizottság van. És azt jól tudjuk, már a hatóságokban sem bízhat 100%-ban a Fidesz. Továbbra sem itt fognak csalni.

Gyurma Pappa
Legyen igazad. Bennem azert ott van a felelem az ellenkezoje miatt.

27 napja

KB23
Stez

27 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
 www.youtube.com/watch?v=CUhtRbpXCbg
Ez friss és több embert befolyásolhat a döntésében mint a tökömtudja kinek a heréi.
SBL
És ez is.
 www.youtube.com/watch?v=ViHkp1rh_FI
Kicsit előbb is feltehette volna, akkor még több emberhez jut el a szavazás előtt.

Szerkesztette: SBL
27 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 479 — #neverpunt
a szavazat ára

27 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
 www.youtube.com/watch?v=CUhtRbpXCbg
Ez friss és több embert befolyásolhat a döntésében mint a tökömtudja kinek a heréi.
27 napja
Stez SMU Mustangs 48 362 — Whoops, looks like something went wrong.

KB23

27 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 827
Basszus többen pörögnek itt Eckü heréin, mint amennyi szót megér. Semmi de semmi hatása nincs a választókra. Úgy csináltok mintha ez akkora botrány lenne mint a szőlő utca, vagy Szabó Bence és Pálinkás százados megnyilvánulása. Hagyjuk már hogy egy nimand rapper, akit amúgy meg Veszprémben is ruhelnek, ekkora hatással legyen bármire is 1 nappal a választás előtt. Ez max a verfaszu fidess szavazóknak egy újabb megerősítés arra hogy maradjunk hülyék, de őszintén, ti nem ezt gondoljátok GG-rol?
27 napja
Az a baj, hogy sok a billegő körzet.
Nem kell 7-8%-ot bevonzani, ha csak annyit be tudnak vonzani, amivel megfordul 1-2 nagyon szoros körzet, az a végén nagyon fog fájni a tiszának.

Qrva nagy öngól, nyert helyzetből ilyen municiót adni az ellenfélnek, akinek amúgy már nem volt semmi új mondanivalója, csak a megfáradt ukránozás meg a háború. Most kaptak egy új témát, amin lehet pörögni.Holnap minden ezzel lesz tele, a csapból is ez fog folyni.
Elég valószínű hogy ez a rendezvény a tiszának többet ártott, mint amennyit segített.
Jan
A lőtéri kutyát nem érdekli Eckü farka.

Amíg nem Magyar Péter lóbálja a farkát addig ennek semmi de semmi hatása nincs.

Könyörgöm, két napja attól volt hangos a Kormánymédia, hogy MP Radnait seggbe dugja. Meddig ért el?

De most képzeld már el az a kampányt, ahol egy random rapper heréje az ATOMBOMBA, és Jaber mellé kell tenni, ahol utóbbi a pozitív példa.

Ennél sokkal súlyosabb dolgok sem hatottak semmit.

Szerk.: a helyzet, hogy sok Fideszes így tudta meg, hogy van ez a rendezvény 🙂

Szerkesztette: Gyurma Pappa

27 napja
Pep71 Green Bay Packers 3 644
Saiid így utólag nézve is nagyon komoly melót tett bele, nekem az tetszett a legjobban messze.
27 napja
cartman023 Indianapolis Colts 1 010
Hollikot bedobta a FB. A tegnapi herék foglalkoztatják nyilván, de elfelejtették kivágni a hatalmas tömeget is. Csak nehogy a szavazók összezavarodjanak, hogy ez nem egy párszáz fős esemény volt.
27 napja
gyurczi New York Giants 2 676 — Giants fan
Én most lehet túl öreg vagyok, vagy nem értek a repphez...
Nem erről szól ez a műfaj? Megondani a tutit, elküldeni "mindenkit" a g...be...
Mert a másik oldalon meg Csokonai verseket szavalnak...
Nagyon fura lenne, ha egy ilyen "életemben most hallottam először művész" performansza ezreket fordítana el a változás vágyától...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
27 napja
peach Atlanta Falcons 15 881 — a new hope (again)
Biztos öreg vagyok.
20-25 éve hallgattam az akkori Hip-hop underground zenéket, de számomra a mai napig ezek a Krúbi félék nincsenek azon a szinten.
steelwolf
volt ma NKS is, ami top magyar underground rap.
deyell
a vegyetek jót ha tudtok gondolom kimaradt 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
27 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 827

27 napja
YoungZeeZee 9 635
Sajnos nem tudtam kimenni munka miatt, de megnyugodtam, Saiid még mindig egy zseni (05:50:20-tól a streamen) és annak is örülök, hogy Dzsúdló is előadta ezen a rendezvényen az elmúlt 16 év legjobb magyar dalát 00:54:30).
r.baggio
Nálam mint gyerekkorom óta rap zenét hallgatónak azért a killák, nks, füstös meg funk elvitték az estét... Nagyon nagyot raktak. A többi is rendben volt de nálam ők raktak a legkomolyabbat. A hősöket nem értem mit kerestek ott..napraforgó gecik.
Raider89
azert vannak erdekessegek.
said anno volt a patriotaban meg mas musotban is kifejtett h apolitikus nem erdekli a politika.az nks anno kifarolt a politika tema elol es ok csak altalanosan beszelnek dolgokrol.
amugy atoorgetve a hosok fellepese volt a legprofibb.jol szolt jol hasznaltak a mikrofont.
beton hofi eloadasa csalodas volt.

alapvetoen ez egy tulhosszu musor volt sok toltelekkel.az otlet jo volt.
legalabb a repp ezen mufaja is meg tudta ugy mutatni magat ahogy kell es nem az emberek fejeben elo bugyuta hadovalast lattak hallottak hanem a each one teach onet
27 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sajnos nekem lejárt a bejelentesem Pesten, és amikor megujitottam, akkor olvastam hogy 30nappal előtte kell bejelentkezni ideiglenesre mielőtt atjelentkezek, szóval beszoptam, de a mai koncert után vettem rá magam hogy leutazzak vasárnap komlora, oda vissza egy jó 7 óra.. de oda kell baszni.
Raider89
Ha meg kell baszódni akkor meg kell baszódni...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
27 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Sajnos nekem lejárt a bejelentesem Pesten, és amikor megujitottam, akkor olvastam hogy 30nappal előtte kell bejelentkezni ideiglenesre mielőtt atjelentkezek, szóval beszoptam, de a mai koncert után vettem rá magam hogy leutazzak vasárnap komlora, oda vissza egy jó 7 óra.. de oda kell baszni.
Raider89
Le a kalappal....

Segítségképp, hogy más is sokat tesz a rendszerváltásért:
Most végeztem a melóban, 7-kor már indulok kampányolni Nagykátára és még este is lesz program, hogy aztán reggel 5-kor kelés, hogy korán szavazzak holnap, aztán fürkésszek estig....majd eredményváró remélhetőleg jó sokáig, | utána lesz idő pihenni és végre a drafttal foglalkozni!!! |
27 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 764 — C-lver'N'Blacc

Just Win Baby!
27 napja
Puzsér beszéde meg godmode volt... Hogy a faszomba tudott összehozni egy ilyen slam poetryt.. minden szava aranyat ért! Árad..

Just Win Baby!
27 napja
Nálam mint gyerekkorom óta rap zenét hallgatónak azért a killák, nks, füstös meg funk elvitték az estét... Nagyon nagyot raktak. A többi is rendben volt de nálam ők raktak a legkomolyabbat. A hősöket nem értem mit kerestek ott..napraforgó gecik.

Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
27 napja
Csak én érzem úgy hogy ecku és a hősök része egy hamis zászlós mission volt? Bolond nka támogatások, fideszes jelölt mellett kiállás, azt most meg a herejet lobalja hogy legyen min csamcsognia a propinak... Amúgy geci korrekt volt az egész este, én sajnos dolgoztam de végig követtem és ugráltam az egészet.

Just Win Baby!
27 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 159 — The Mathematician
rákerestem én is miről van szó
 hvg.hu/kultura/20260410_gulyas-gergely-ecku-hosok-tere-koncert

a kommentek zseniálisak:
A sokat látott pénisz szakértő most is elemezhet! Legalább van munkája
ma megszületett a herearcú fideszes fogalma.
mondjuk fura, hogy az akasszátok fel a királyokat helyett a herére cuppantak rá, de hát láttunk már szájert ereszen csúszni...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!