Politika
70 feliratkozó
27 napja
Holnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
M1, Duna, origo.hu? 😄
De komolyan. Melyik tv, neten hol?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
27 napja
Kb. lehetlen csalni a szavazó lapokkal. Eddig sem ezzel csaltak, ezután sem ezzel fognak. Sem az IT rendszer, sem a körös csalás nem játszik. A zsarolás és a vesztegetés a szegényeknél, na az a gondLegyen igazad. Bennem azert ott van a felelem az ellenkezoje miatt.Mindenhol bizottság van. És azt jól tudjuk, már a hatóságokban sem bízhat 100%-ban a Fidesz. Továbbra sem itt fognak csalni.Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.Akkor meg is van, honnan jonnek majd plusz szavazatok. Xd
444.hu/2026/04/10/szamos-kulfoldi-nagyvarosban-nem-lesz-tiszas-kulkepviseleti-megfigyelo-csak-fideszes-a-szavazason
KB23
Es nyilvan teljesen logikus is, hogy azoktol kapjak majd a pluszt, akiknek a java minden bizonnyal azert ment ki kulfoldre, mert az itteninel jobb eletben remenykedtek. Hihetonek tunik, mint legutobb.
Stez
Láncszavazás az egyetlenegy igazi veszély, azt kell megakadályozni
Gyurma Pappa
Stez

27 napja
Holnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
27 napja
Felemelő érzés volt ott lenni ezen a rendezvényen, még ha meg is fagytam kicsit. Ivan és Bródi előadása volt számomra a legjobb.
27 napja
Legyen igazad. Bennem azert ott van a felelem az ellenkezoje miatt.Mindenhol bizottság van. És azt jól tudjuk, már a hatóságokban sem bízhat 100%-ban a Fidesz. Továbbra sem itt fognak csalni.Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.Akkor meg is van, honnan jonnek majd plusz szavazatok. Xd
444.hu/2026/04/10/szamos-kulfoldi-nagyvarosban-nem-lesz-tiszas-kulkepviseleti-megfigyelo-csak-fideszes-a-szavazason
KB23
Es nyilvan teljesen logikus is, hogy azoktol kapjak majd a pluszt, akiknek a java minden bizonnyal azert ment ki kulfoldre, mert az itteninel jobb eletben remenykedtek. Hihetonek tunik, mint legutobb.
Stez
Gyurma Pappa
27 napja
Mindenhol bizottság van. És azt jól tudjuk, már a hatóságokban sem bízhat 100%-ban a Fidesz. Továbbra sem itt fognak csalni.Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.Akkor meg is van, honnan jonnek majd plusz szavazatok. Xd
KB23
Stez

27 napja
www.youtube.com/watch?v=CUhtRbpXCbgÉs ez is.
Ez friss és több embert befolyásolhat a döntésében mint a tökömtudja kinek a heréi.
SBL
www.youtube.com/watch?v=ViHkp1rh_FI
Kicsit előbb is feltehette volna, akkor még több emberhez jut el a szavazás előtt.
Szerkesztette: SBL
27 napja
www.youtube.com/watch?v=CUhtRbpXCbgEz friss és több embert befolyásolhat a döntésében mint a tökömtudja kinek a heréi.
27 napja
Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.Akkor meg is van, honnan jonnek majd plusz szavazatok. Xd
KB23
27 napja
Basszus többen pörögnek itt Eckü heréin, mint amennyi szót megér. Semmi de semmi hatása nincs a választókra. Úgy csináltok mintha ez akkora botrány lenne mint a szőlő utca, vagy Szabó Bence és Pálinkás százados megnyilvánulása. Hagyjuk már hogy egy nimand rapper, akit amúgy meg Veszprémben is ruhelnek, ekkora hatással legyen bármire is 1 nappal a választás előtt. Ez max a verfaszu fidess szavazóknak egy újabb megerősítés arra hogy maradjunk hülyék, de őszintén, ti nem ezt gondoljátok GG-rol?
27 napja
Az a baj, hogy sok a billegő körzet.A lőtéri kutyát nem érdekli Eckü farka.
Nem kell 7-8%-ot bevonzani, ha csak annyit be tudnak vonzani, amivel megfordul 1-2 nagyon szoros körzet, az a végén nagyon fog fájni a tiszának.
Qrva nagy öngól, nyert helyzetből ilyen municiót adni az ellenfélnek, akinek amúgy már nem volt semmi új mondanivalója, csak a megfáradt ukránozás meg a háború. Most kaptak egy új témát, amin lehet pörögni.Holnap minden ezzel lesz tele, a csapból is ez fog folyni.
Elég valószínű hogy ez a rendezvény a tiszának többet ártott, mint amennyit segített.
Jan
Amíg nem Magyar Péter lóbálja a farkát addig ennek semmi de semmi hatása nincs.
Könyörgöm, két napja attól volt hangos a Kormánymédia, hogy MP Radnait seggbe dugja. Meddig ért el?
De most képzeld már el az a kampányt, ahol egy random rapper heréje az ATOMBOMBA, és Jaber mellé kell tenni, ahol utóbbi a pozitív példa.
Ennél sokkal súlyosabb dolgok sem hatottak semmit.
Szerk.: a helyzet, hogy sok Fideszes így tudta meg, hogy van ez a rendezvény 🙂
Szerkesztette: Gyurma Pappa

27 napja
Saiid így utólag nézve is nagyon komoly melót tett bele, nekem az tetszett a legjobban messze.
27 napja
Hollikot bedobta a FB. A tegnapi herék foglalkoztatják nyilván, de elfelejtették kivágni a hatalmas tömeget is. Csak nehogy a szavazók összezavarodjanak, hogy ez nem egy párszáz fős esemény volt.
27 napja
Én most lehet túl öreg vagyok, vagy nem értek a repphez...Nem erről szól ez a műfaj? Megondani a tutit, elküldeni "mindenkit" a g...be...
Mert a másik oldalon meg Csokonai verseket szavalnak...
Nagyon fura lenne, ha egy ilyen "életemben most hallottam először művész" performansza ezreket fordítana el a változás vágyától...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
27 napja
a vegyetek jót ha tudtok gondolom kimaradt 😊Biztos öreg vagyok.volt ma NKS is, ami top magyar underground rap.
20-25 éve hallgattam az akkori Hip-hop underground zenéket, de számomra a mai napig ezek a Krúbi félék nincsenek azon a szinten.
steelwolf
deyell
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
27 napja
Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.444.hu/2026/04/10/szamos-kulfoldi-nagyvarosban-nem-lesz-tiszas-kulkepviseleti-megfigyelo-csak-fideszes-a-szavazason
27 napja
YoungZeeZee
9 635
Sajnos nem tudtam kimenni munka miatt, de megnyugodtam, Saiid még mindig egy zseni (05:50:20-tól a streamen) és annak is örülök, hogy Dzsúdló is előadta ezen a rendezvényen az elmúlt 16 év legjobb magyar dalát 00:54:30).
r.baggio
Nálam mint gyerekkorom óta rap zenét hallgatónak azért a killák, nks, füstös meg funk elvitték az estét... Nagyon nagyot raktak. A többi is rendben volt de nálam ők raktak a legkomolyabbat. A hősöket nem értem mit kerestek ott..napraforgó gecik.azert vannak erdekessegek.
Raider89
said anno volt a patriotaban meg mas musotban is kifejtett h apolitikus nem erdekli a politika.az nks anno kifarolt a politika tema elol es ok csak altalanosan beszelnek dolgokrol.
amugy atoorgetve a hosok fellepese volt a legprofibb.jol szolt jol hasznaltak a mikrofont.
beton hofi eloadasa csalodas volt.
alapvetoen ez egy tulhosszu musor volt sok toltelekkel.az otlet jo volt.
legalabb a repp ezen mufaja is meg tudta ugy mutatni magat ahogy kell es nem az emberek fejeben elo bugyuta hadovalast lattak hallottak hanem a each one teach onet
27 napja
Sajnos nekem lejárt a bejelentesem Pesten, és amikor megujitottam, akkor olvastam hogy 30nappal előtte kell bejelentkezni ideiglenesre mielőtt atjelentkezek, szóval beszoptam, de a mai koncert után vettem rá magam hogy leutazzak vasárnap komlora, oda vissza egy jó 7 óra.. de oda kell baszni.Ha meg kell baszódni akkor meg kell baszódni...
Raider89
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
27 napja
Sajnos nekem lejárt a bejelentesem Pesten, és amikor megujitottam, akkor olvastam hogy 30nappal előtte kell bejelentkezni ideiglenesre mielőtt atjelentkezek, szóval beszoptam, de a mai koncert után vettem rá magam hogy leutazzak vasárnap komlora, oda vissza egy jó 7 óra.. de oda kell baszni.Le a kalappal....
Raider89
Segítségképp, hogy más is sokat tesz a rendszerváltásért:
Most végeztem a melóban, 7-kor már indulok kampányolni Nagykátára és még este is lesz program, hogy aztán reggel 5-kor kelés, hogy korán szavazzak holnap, aztán fürkésszek estig....majd eredményváró remélhetőleg jó sokáig, | utána lesz idő pihenni és végre a drafttal foglalkozni!!! |
27 napja
Sajnos nekem lejárt a bejelentesem Pesten, és amikor megujitottam, akkor olvastam hogy 30nappal előtte kell bejelentkezni ideiglenesre mielőtt atjelentkezek, szóval beszoptam, de a mai koncert után vettem rá magam hogy leutazzak vasárnap komlora, oda vissza egy jó 7 óra.. de oda kell baszni.

Just Win Baby!
27 napja
Puzsér beszéde meg godmode volt... Hogy a faszomba tudott összehozni egy ilyen slam poetryt.. minden szava aranyat ért! Árad..

Just Win Baby!
27 napja
Nálam mint gyerekkorom óta rap zenét hallgatónak azért a killák, nks, füstös meg funk elvitték az estét... Nagyon nagyot raktak. A többi is rendben volt de nálam ők raktak a legkomolyabbat. A hősöket nem értem mit kerestek ott..napraforgó gecik.
Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
27 napja
Csak én érzem úgy hogy ecku és a hősök része egy hamis zászlós mission volt? Bolond nka támogatások, fideszes jelölt mellett kiállás, azt most meg a herejet lobalja hogy legyen min csamcsognia a propinak... Amúgy geci korrekt volt az egész este, én sajnos dolgoztam de végig követtem és ugráltam az egészet.

Just Win Baby!
27 napja
rákerestem én is miről van szóhvg.hu/kultura/20260410_gulyas-gergely-ecku-hosok-tere-koncert
a kommentek zseniálisak:
A sokat látott pénisz szakértő most is elemezhet! Legalább van munkája
ma megszületett a herearcú fideszes fogalma.
mondjuk fura, hogy az akasszátok fel a királyokat helyett a herére cuppantak rá, de hát láttunk már szájert ereszen csúszni...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!