Politika
70 feliratkozó
26 napja
Most ébredtem.De elő is vette, vagy csak megmarkolta? 😀 Mert ahol szembejött velem a hír, csak annyit írtak hogy megmarkolta. Az sem éppen méltó dolog színpadon, de nem gondolnám hogy bárkit is befolyásolna, ha csak megmarkolta.
Szóval a Fidesz-provokátor Eckü adott a NER-nek még négy évet?
Ez folyik mindenhonnan.
Dzsokijuing
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
26 napja
Milyen dolgozói szintekről beszélsz, ezernyi kis neres vállalkozás van, amin keresztül lopják a pénzt, nem csak a sokmilliárdos nagy cégek léteznek.Miért kellene több ezer embert összeszedni a cégekhez? Meg melyikekhez?Attól függ 😉A drog rossz, értem? 😊Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".Ugyanmár, talán 10 éve még figyeltek a törvényekre, de az uccsó pár évben már ellustultak, mert tudták, hogy azt csinálnak, amit akarnak. Meg lehetne fogni a nagy részüket, de nem fogják, mert MP-t nem érdekli ez, pláne, ha valaki átáll.
Sebii
ender1112
Lúdas Solymi
Szerinted képesek több ezer embert összeszedni ezekhez a cégekhez? Kétlem. Plusz: ki fizette a kampányukat, még ha nem is került nyilván annyiba, mint a Fideszé. Plusz ha 90-ben nem volt semmi büntetés, most se lesz.
ender1112
Vagy azt gondolod, hogy itt teljes söprés kellene, dolgozói szinteken? Még jó, hogy nem záratnád az összes Fidesz szavazót börtönbe.
Persze, megvan ott is az a réteg akinek csurrant-cseppent, de nem az a fő probléma, mert ezek csak kihasználták a rendszert és annak adottságait.
Itt a rendszer működtetőit kell felelősségre vonni, a rendszert szabályozni és akkor a lopásra is sokkal kevesebb lehetőség lesz illetve mindenki kétszer meggondolja majd, hogy belemenjen-e ilyenbe.
Továbbá logikád szerint akkor kár bárkire is szavazni, hisz ezek ugyanazok...és míg a Tiszától még nem láttunk gyanús eseteket vagy pénz elsíbolást, összefonódást, az MKKP-s Kovács Gergőnél ezek már előjöttek és eddig nem tudta mindezt megnyugtatóan cáfolni.
Az meg, hogy '90-ben nem volt semmi büntetés, miért vonná magával azt, hogy most se lesz?
Pont ezt ígéri MP, hogy most előveszik az ügynökaktákat és mindenkit elszámoltatnak akit kell.
Fun fact: bár így is lesznek (lennének) meglepetések és akár vezéráldozatok is, korántsem annyi, mint amennyi akkor lett volna, továbbá az akkori politikusi közeg nagy része vagy inaktívvá vált, eljelentéktelenedett, óellenzéki vagy Fidesz tag.
Veled egyszerűen az a probléma, hogy esélyt se adsz a változásra, hanem megint csak a saját ideológiád fogságában senyvedsz és fogsz is az elkövetkezendő hosszú-hosszú években, hisz innen, ahol most vannak, az MKKP-nak nehéz lesz visszajönni.
Ajánlom Bödőcs szavait:
„Árgus szemekkel, kritikusan, részrehajlás nélkül fogom követni egy esetleges Magyar-kormány minden rezdülését. Lassan, tűnődve, kétkedve figyelem a Tiszát, próbálok csalás nélkül szétnézni könnyedén, de ilyen könnyű választás előtt még nem álltam.” – írta, majd meg is indokolta, miért könnyű a választás: „Aki nem a Tiszára szavaz, az Putyinra és Pócs Jánosra, Andi táskájára, Lázár János kastélyára, Deutsch Tamás gondolataira, Matolcsy fiára, a Bayer showra meg a hatvanpusztai vízilovakra szavaz.”
Illetve:
"Én úgy vagyok vele, hogyha ég a ház, akkor nem mondod azt, hogy én nem ilyen tűzoltót képzeltem."
És akkor, hogy annak idején OV-ék miért is nem erőltették tovább Medgyessi D-209-es ügyét és miért nem vették elő azokat a bizonyos aktákat:
substack.com/home/post/p-193728684
"Mit tudhatott Orbán Viktor múltjáról a rendszereken át szolgáló titkosszolga?"
Lúdas Solymi
A rendszer működtetője OV és a közvetlen mögötte állók; te tényleg látod őket felelősségre vonva? Ezért számít 90 is, tudod, a következmények nélküli ország.
Nagyon akarsz reménykedni az igazságosságban, miközben egy-két napja még a morál ellen írtál. Meh, egy-két hónap múlva remélhetőleg visszatérhetünk a témára értelmesebben 😉
26 napja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1sihnlk/w%C3%A1berer_gy%C3%B6rgy_300_ezer_forintot_aj%C3%A1nl_a/Héttel lentebb 😊
Nomac
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
26 napja
A választás vége felé sok embernek elment a maradék józan esze is. Túlreagálás. Mindenre ugranak. Bolhából is elefántot csinálnak. Lásd ezt az esetet is.Most ébredtem.Szörnyű ez a doomer, reményvesztett réteg, legyen már holnap, komolyan legalább annyira felbasznak a stockholm szindrómások mint a propi 😀
Ez folyik mindenhonnan.
Dzsokijuing
esanders10
Ha nyer a Fidesz, akkor nem emiatt fog.
26 napja
dawyd728
4 215
Amúgy most én is őket tervezem. A győztes oldal bármelyik csatornájában nincs semmi fun.Hír TV-n szoktam általábanHolnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
M1, Duna, origo.hu? 😄
De komolyan. Melyik tv, neten hol?
warr_b
Kampman
26 napja
Most ébredtem.Hát ha valóban ez billenti vissza azt a 12-14 %ot a fidessnek akkor tényleg vége ennek az országnak.
Ez folyik mindenhonnan.
Dzsokijuing
26 napja
Ecküszöm, félig vicc volt.Most ébredtem.Szörnyű ez a doomer, reményvesztett réteg, legyen már holnap, komolyan legalább annyira felbasznak a stockholm szindrómások mint a propi 😀
Ez folyik mindenhonnan.
Dzsokijuing
esanders10
De tényleg para a holnap. Vissza is fekszem.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
26 napja
Most ébredtem.Szörnyű ez a doomer, reményvesztett réteg, legyen már holnap, komolyan legalább annyira felbasznak a stockholm szindrómások mint a propi 😀
Ez folyik mindenhonnan.
Dzsokijuing
26 napja
Stefán Géza bácsit nem láttam jönni a 2026-os kampánybanMiért kellene több ezer embert összeszedni a cégekhez? Meg melyikekhez?Attól függ 😉A drog rossz, értem? 😊Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".Ugyanmár, talán 10 éve még figyeltek a törvényekre, de az uccsó pár évben már ellustultak, mert tudták, hogy azt csinálnak, amit akarnak. Meg lehetne fogni a nagy részüket, de nem fogják, mert MP-t nem érdekli ez, pláne, ha valaki átáll.
Sebii
ender1112
Lúdas Solymi
Szerinted képesek több ezer embert összeszedni ezekhez a cégekhez? Kétlem. Plusz: ki fizette a kampányukat, még ha nem is került nyilván annyiba, mint a Fideszé. Plusz ha 90-ben nem volt semmi büntetés, most se lesz.
ender1112
Vagy azt gondolod, hogy itt teljes söprés kellene, dolgozói szinteken? Még jó, hogy nem záratnád az összes Fidesz szavazót börtönbe.
Persze, megvan ott is az a réteg akinek csurrant-cseppent, de nem az a fő probléma, mert ezek csak kihasználták a rendszert és annak adottságait.
Itt a rendszer működtetőit kell felelősségre vonni, a rendszert szabályozni és akkor a lopásra is sokkal kevesebb lehetőség lesz illetve mindenki kétszer meggondolja majd, hogy belemenjen-e ilyenbe.
Továbbá logikád szerint akkor kár bárkire is szavazni, hisz ezek ugyanazok...és míg a Tiszától még nem láttunk gyanús eseteket vagy pénz elsíbolást, összefonódást, az MKKP-s Kovács Gergőnél ezek már előjöttek és eddig nem tudta mindezt megnyugtatóan cáfolni.
Az meg, hogy '90-ben nem volt semmi büntetés, miért vonná magával azt, hogy most se lesz?
Pont ezt ígéri MP, hogy most előveszik az ügynökaktákat és mindenkit elszámoltatnak akit kell.
Fun fact: bár így is lesznek (lennének) meglepetések és akár vezéráldozatok is, korántsem annyi, mint amennyi akkor lett volna, továbbá az akkori politikusi közeg nagy része vagy inaktívvá vált, eljelentéktelenedett, óellenzéki vagy Fidesz tag.
Veled egyszerűen az a probléma, hogy esélyt se adsz a változásra, hanem megint csak a saját ideológiád fogságában senyvedsz és fogsz is az elkövetkezendő hosszú-hosszú években, hisz innen, ahol most vannak, az MKKP-nak nehéz lesz visszajönni.
Ajánlom Bödőcs szavait:
„Árgus szemekkel, kritikusan, részrehajlás nélkül fogom követni egy esetleges Magyar-kormány minden rezdülését. Lassan, tűnődve, kétkedve figyelem a Tiszát, próbálok csalás nélkül szétnézni könnyedén, de ilyen könnyű választás előtt még nem álltam.” – írta, majd meg is indokolta, miért könnyű a választás: „Aki nem a Tiszára szavaz, az Putyinra és Pócs Jánosra, Andi táskájára, Lázár János kastélyára, Deutsch Tamás gondolataira, Matolcsy fiára, a Bayer showra meg a hatvanpusztai vízilovakra szavaz.”
Illetve:
"Én úgy vagyok vele, hogyha ég a ház, akkor nem mondod azt, hogy én nem ilyen tűzoltót képzeltem."
És akkor, hogy annak idején OV-ék miért is nem erőltették tovább Medgyessi D-209-es ügyét és miért nem vették elő azokat a bizonyos aktákat:
Lúdas Solymi
26 napja
Mondjuk így:Mindenhol bizottság van. És azt jól tudjuk, már a hatóságokban sem bízhat 100%-ban a Fidesz. Továbbra sem itt fognak csalni.Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.Akkor meg is van, honnan jonnek majd plusz szavazatok. Xd
444.hu/2026/04/10/szamos-kulfoldi-nagyvarosban-nem-lesz-tiszas-kulkepviseleti-megfigyelo-csak-fideszes-a-szavazason
KB23
Es nyilvan teljesen logikus is, hogy azoktol kapjak majd a pluszt, akiknek a java minden bizonnyal azert ment ki kulfoldre, mert az itteninel jobb eletben remenykedtek. Hihetonek tunik, mint legutobb.
Stez
Láncszavazás az egyetlenegy igazi veszély, azt kell megakadályozni
Gyurma Pappa
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
26 napja
Most ébredtem.Szóval a Fidesz-provokátor Eckü adott a NER-nek még négy évet?
Ez folyik mindenhonnan.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
26 napja
dawyd728
4 215
www.youtube.com/watch?v=CUhtRbpXCbgTeljesen félreérted. Szerintem a bizonytalan korábbi fideszes nem néz és hallgat olyan mennyiségben ellenzéki sajtót, kontrollt stb.
Ez friss és több embert befolyásolhat a döntésében mint a tökömtudja kinek a heréi.
SBL
Egyszerűen ugyanonnan táplálkozik hírekből, ugyanaz a buborékja, mint 2-4 éve is, csak nem él jobban és túl sok esetben érezte azt, h a kormánynak valami stiklije miatt magyarázkodnia kell. Buborékjában ugyanúgy lesznek benne olyan propagandisták, vagy csak hasznos hülyék, akik 2022-ben is nyomták a háborúpártizást, 2024-ben az atomvillanást stb.. Nem tudom egy ilyen típusú embernek mi számít erős hatásnak és mi nem. Mindenesetre úgy gondolom a leegyszerűbb érzelmekre lehet az utolsó pillanatban hatni. Lehet tényleg pár ezer nettó vesztett szavazat lesz. De, here mutogatás és free palestina, izrahell és egyéb Tisza által eddig messze került értékválasztás nem növelte a Tisza táborát az biztos.
26 napja
Miért kellene több ezer embert összeszedni a cégekhez? Meg melyikekhez?Attól függ 😉A drog rossz, értem? 😊Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".Ugyanmár, talán 10 éve még figyeltek a törvényekre, de az uccsó pár évben már ellustultak, mert tudták, hogy azt csinálnak, amit akarnak. Meg lehetne fogni a nagy részüket, de nem fogják, mert MP-t nem érdekli ez, pláne, ha valaki átáll.
Sebii
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Ajánlom Bödőcs szavait:
Illetve:
26 napja
Egészen elképesztő és egyben undorító, amit Oláh Gergő művel facen a fidesz mellett.Egyszerű gereblyéző emberből lett egy hatalmas fideszcsicska
Óriási csalódás...
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
Egészen elképesztő és egyben undorító, amit Oláh Gergő művel facen a fidesz mellett.Óriási csalódás...
26 napja
Ha már tűzoltók.Az enyém ez:Bödőcs: "Gyere dédi, gyere a dpk-ba, meg kell vívni a kommentmezei csatát, a kommentmezei csatat. Na jol van megyek mert ugy felbaszott ez a magyarpéteeeeeeer! A zselenszkijjel is egyutt ették az ai csecsemőőőt!" Meghalok. XDNekem ez a két kedvencem:
Brouwerij van de Vrij
"Mindig jókedvű a Lázár, minthogyha már minden elévült volna."
"Orbán: Visszakapjuk Erdélyt?
Trump: Nem, de itt egy sapka."
Őszentsége Sobri Jóska
"Ha ég a ház, akkor nem mondod hogy én nem ilyen tűzoltót akartam" 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
hvg.hu/itthon/20260411_tuzoltoautorol-szereltek-fel-magyar-petert-lejarato-plakatot-a-tisza-debreceni-kampanyzarojanak-helyszinen-foto
26 napja
Reggel/délelőtt 9-kor?Holnapra nem lesz egy külön eredménykövető? 😁Kilenckor már jöhetnek a csöcsök.
steelwolf
Tactful Cactus
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
26 napja
Az enyém ez:Bödőcs: "Gyere dédi, gyere a dpk-ba, meg kell vívni a kommentmezei csatát, a kommentmezei csatat. Na jol van megyek mert ugy felbaszott ez a magyarpéteeeeeeer! A zselenszkijjel is egyutt ették az ai csecsemőőőt!" Meghalok. XDNekem ez a két kedvencem:
Brouwerij van de Vrij
"Mindig jókedvű a Lázár, minthogyha már minden elévült volna."
"Orbán: Visszakapjuk Erdélyt?
Trump: Nem, de itt egy sapka."
Őszentsége Sobri Jóska
"Ha ég a ház, akkor nem mondod hogy én nem ilyen tűzoltót akartam" 😊
26 napja
playoffban az íratlan szabály a "csöcsök 17 pontos különbségnél, Falcons meccs esetén 34 pont különbségnél" voltHolnapra nem lesz egy külön eredménykövető? 😁Kilenckor már jöhetnek a csöcsök.
steelwolf
Tactful Cactus
Választási eredménykövetőben egyezzünk meg a 20+ százalékos különbségnél és 50+ százalékos feldolgozottságnál.
Illetve ha valaki szintén ugyanebben a fázisban 65+ körzetben vezet.
Szerkesztette: Kampman
26 napja
Holnapra nem lesz egy külön eredménykövető? 😁Kilenckor már jöhetnek a csöcsök.
steelwolf
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
26 napja
Holnapra nem lesz egy külön eredménykövető? 😁
26 napja
Attól függ 😉A drog rossz, értem? 😊Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".Ugyanmár, talán 10 éve még figyeltek a törvényekre, de az uccsó pár évben már ellustultak, mert tudták, hogy azt csinálnak, amit akarnak. Meg lehetne fogni a nagy részüket, de nem fogják, mert MP-t nem érdekli ez, pláne, ha valaki átáll.
Sebii
ender1112
Lúdas Solymi
Szerkesztette: ender1112
26 napja
Forditva viccesebb lenne.Visszatér a hétfői adásszünet. Vasárnap. 😊Amúgy a narratíva harcot ki lehetne maxolni, ha a két oldal médiája az adott fél győzelmét tudósítaná: köztévén a Fidesz, pl Partizánon meg a Tisza győzelmét hoznák le.
somoskovig
szaba
26 napja
Visszatér a hétfői adásszünet. Vasárnap. 😊Amúgy a narratíva harcot ki lehetne maxolni, ha a két oldal médiája az adott fél győzelmét tudósítaná: köztévén a Fidesz, pl Partizánon meg a Tisza győzelmét hoznák le.
somoskovig