Politika

64 feliratkozó

4 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 480

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 hónapja
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
 nepszava.hu/3300423_szolidaritasi-ado-fovarosi-onkormanyzat-kuria

Ez után vajon kihez megy még el a MÁK? Megint az AB-hoz, hogy azok megint üljenek rajta egy darabig?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 739 — Lucas Scott
Olvasom a reddit-et és ott megemlítik, hogy nagy cégeknél kikötés, hogy egyszerre egy gépen minden fejes nem mehet. És tényleg, azért ez mekkora biztonsági kockázat? Tényleg egy eltévedt rakéta és a fél magyar politikai galeri megy a levesbe!
Mondjuk kedvenc kommentem: nem adja valaki a kacsameséket? 😊
NB2
Semmilyen Zsolti nem megy, szóval nincs gond, egy lezuhanás esetén nem lenne gond... 😀

Egyébként a nagy nőügyi DPK-sok vajon ilyenkor mit gondolnak, amikor a kirakott képről lefolyik a kanszag, kb. 30 hímneműhöz van 2 nő?
StormST

Klaci79
ez kurva nagy.
o maradna nekunk mikozben Panyi szepen probalja eppen derekba torni a karrierjet 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 936
Olvasom a reddit-et és ott megemlítik, hogy nagy cégeknél kikötés, hogy egyszerre egy gépen minden fejes nem mehet. És tényleg, azért ez mekkora biztonsági kockázat? Tényleg egy eltévedt rakéta és a fél magyar politikai galeri megy a levesbe!
NB2
Semmilyen Zsolti nem megy, szóval nincs gond, egy lezuhanás esetén nem lenne gond... 😀

Egyébként a nagy nőügyi DPK-sok vajon ilyenkor mit gondolnak, amikor a kirakott képről lefolyik a kanszag, kb. 30 hímneműhöz van 2 nő?
StormST
4 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
StormST
Örülnek, hogy ők nincsenek abban a kettőben.

4 hónapja
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 294 — Cowboys fan
 24.hu/belfold/2025/11/06/negyven-tiszas-nevet-tette-kozze-a-promenad24-a-hodmezovasarhelyi-korzetben/

MC remelem buszke arra a polgari ertekkozossegre, amihez sikerult gravitalni😊
dankodavid
Annyira büszke vagyok, hogy ezek nálunk történnek. Nem.
Bazzani
már többet éltem egyessel kezdődő irányítószámon, mint 7400-assal, de még mindig, amikor kijön valami hír, hogy Kaposváron valami tróger csinált valamit, akkor sóhajtok egy nagyot olvasás előtt, hogy "na nézzük, mi a fasz volt már ott megint"
4 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 285
NB2
Lengyelország ugye ezt egyszer átélte. Amúgy meg nem tökmindegy?
4 hónapja
NB2 New England Patriots 28 185 — nabege2@yahoo.com
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 668 — The Mathematician
Frei Tamás reggeli interjújáról Balázséknál semmi visszhang?
Nemes samu09
Neten se találok még erről semmit
r.baggio
mi történt?
thebeke
biztos jött az orgyilkos

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
thebeke Pittsburgh Steelers 546 — Steelers fan
Frei Tamás reggeli interjújáról Balázséknál semmi visszhang?
Nemes samu09
Neten se találok még erről semmit
r.baggio
mi történt?
4 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 589
meanwhile:

444.hu/2025/11/06/igy-maszott-be-a-ministransfiu-agyaba-semjen-baratja-az-fszb-s-pap
csebi
Ez kemény nem patka. És még mennyi ilyen csontváz hullik ki? De az bárányok így is hisznek ezeknek a geciputtonyoknak. Kinek milyen lelki világa van, hogy még a gyerekek, fiatal korúak megrontása se haboritja fel? Tényleg pusztulásra vagyunk ítélve.
4 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
meanwhile:

444.hu/2025/11/06/igy-maszott-be-a-ministransfiu-agyaba-semjen-baratja-az-fszb-s-pap
csebi
Borzalmas szellemi, morális állapotban van ez az ország, a gazdasági helyzet már csak rátesz egy lapáttal. Mondanám, hogy van összefüggés a kettő között, de mint látjuk nap mint nap az ilyesmi látleletekből, nincsen.
4 hónapja
NB2 New England Patriots 28 185 — nabege2@yahoo.com
meanwhile:

csebi
megnéztem, nem látszik semmi...
jajj bocs, ez nem a Fideszes zárt csoport 😊
4 hónapja
meanwhile:

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Azért rendes a kormányunk hogy gondol a zsebünkre és nem a kormánygépen (tudom nincs ilyen csak honvédségi Airbus A319) közpénten utaztatja a "riportereket" és a szakértő elemzüket, hanem inkább nyomorognak egy bérelt wizzair-es "tragacsban". Csak semmi luxizás ilyen nehéz időkben , nagyon dicséretes.
Josszi
azért Washingtonig WizzAirrel menni az nekem inkább büntetésnek hangzik.
resistance is futile
sztem karacsony elott mar ez is tok jo h OV munkatarsai osszedobtak a penzt a repcsire (gondolom).

4 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 111 — Axel Foley
Biztos, hogy kideríthető, illetve ha nem, akkor feleljen érte a főszerkesztő.
Mondjuk németh balázs esetében sztem már ma reggel kopogtathatott volna a rendőrség.
gabokocka
Biztos fog.
Nálad, hogy ezt le merted írni.

4 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 111 — Axel Foley
 24.hu/belfold/2025/11/06/negyven-tiszas-nevet-tette-kozze-a-promenad24-a-hodmezovasarhelyi-korzetben/

dankodavid
Annyira büszke vagyok, hogy ezek nálunk történnek. Nem.

4 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 243 — Keep pounding
Biztos, hogy kideríthető, illetve ha nem, akkor feleljen érte a főszerkesztő.
Mondjuk németh balázs esetében sztem már ma reggel kopogtathatott volna a rendőrség.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 294 — Cowboys fan

dankodavid
Amugy illegalisan kikerult adatok tovabbi felhasznalasa/kozzetetele nem btk ellenes?

Vagy mivel ez is mind bullshit ugyanaz lesz mint az Indexes tisza ados cikkel hogy ha hazudunk a hazugsagrol akkor az kioltja egymast?😃
JéBé
Btk. 219. § (1) Aki a személyes adatok védelméről vagy kezeléséről szóló törvényi rendelkezések megszegésével haszonszerzési célból vagy jelentős érdeksérelmet okozva a) jogosulatlanul vagy a céltól eltérően személyes adatot kezel, vagy b) az adatok biztonságát szolgáló intézkedést elmulasztja, vétség: 1 év.

talán a jelentős érdeksérelem megállhat. már csak azt kéne bizonyítani, ki tette közzé a cikket. a cikkíró neve természetesen nem szerepel a cikkben, ahogy szokott lenni, a főszerkesztő meg majd azt mondja, hogy nem tudja, ki írta a cikket. így ússzák meg a rágalmazásos, becsületsértéses bűncselekményeket is.
deyell
nincsenek logfájlok arról, hogy mikor milyen változtást ki eszközölt az oldalon? onnan ip-cím alapján visszafejthető lenne az egész, oder nein?
4 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 529

dankodavid
Amugy illegalisan kikerult adatok tovabbi felhasznalasa/kozzetetele nem btk ellenes?

Vagy mivel ez is mind bullshit ugyanaz lesz mint az Indexes tisza ados cikkel hogy ha hazudunk a hazugsagrol akkor az kioltja egymast?😃
JéBé
Btk. 219. § (1) Aki a személyes adatok védelméről vagy kezeléséről szóló törvényi rendelkezések megszegésével haszonszerzési célból vagy jelentős érdeksérelmet okozva a) jogosulatlanul vagy a céltól eltérően személyes adatot kezel, vagy b) az adatok biztonságát szolgáló intézkedést elmulasztja, vétség: 1 év.

talán a jelentős érdeksérelem megállhat. már csak azt kéne bizonyítani, ki tette közzé a cikket. a cikkíró neve természetesen nem szerepel a cikkben, ahogy szokott lenni, a főszerkesztő meg majd azt mondja, hogy nem tudja, ki írta a cikket. így ússzák meg a rágalmazásos, becsületsértéses bűncselekményeket is.
deyell
Bingó. Konkrétan bizonyíthatatlan az ügy. A sajtó jogi helyzete Magyarországon az igazságszolgáltatás egyik legkomolyabb állatorvosi lova.
4 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 368 — Sworn to the Dark

dankodavid

JéBé

chemicals keep me under control

4 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 897

dankodavid

4 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 480
Azért rendes a kormányunk hogy gondol a zsebünkre és nem a kormánygépen (tudom nincs ilyen csak honvédségi Airbus A319) közpénten utaztatja a "riportereket" és a szakértő elemzüket, hanem inkább nyomorognak egy bérelt wizzair-es "tragacsban". Csak semmi luxizás ilyen nehéz időkben , nagyon dicséretes.
Josszi
resistance is futile
De ez luxus wizzair 😊

aircraft.airbus.com/en/aircraft/a320-family/a321XLR
warr_b
remélem kaszinósboborján vezeti

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 668 — The Mathematician
Josszi
resistance is futile
első repülésem az new york volt Lot-tal, az se volt egyszerű
második az wizz air londonba, hát ott az a 3 óra is sok nem hogy 13 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!