Politika
70 feliratkozó
26 napja
3. üveg bor ma, holnap szauna, kacsa sütés, további borok, el leszek ezen a két napon is.Ez már úgy lesz, ahogy lesz. Én is izgulok, de már semmit nem tehetek a szavazáson kívül.
"Klasszikus", egy kis béke. Kiss Tibi sok démonnal küzdött, szerintem illik ide: youtu.be/nAwDPmalScE?is=vqlDCPTih33QSsYq
Szerkesztette: Gyurma Pappa

26 napja
Tudom, hogy rákereshetnék, de most nincs erőm kutatómunkázni:Pl a mienk, Pest 07
Azt is tudom, hogy nincs ilyen tökéletes indikátor, de:
Van olyan 2-3 választókörzet, amiről el lehet mondani hogy aki azt megnyeri, az valószínűleg viszi a többségét a z egyéniknek?
bobi0092
26 napja
Na nekem most volt elég ebből az őrületből. Majd megnézem az eredményt, addig meg csak sport.Nagyon sokáig bírtad, tisztelet!
Matthew99
Hat dr miniszterelnök úr nagyon gyenge és megfáradt hatást kelt.Én kicsit féltem tőle, hogy ebbe a tempóba bele fog halni/rokkanni. Azért az ő korában és fizikai állapota mellett ez végzetes is lehet.
rob3r7o
26 napja
Átérzem.Az, hogy mindenhonnan ömlik az orbitális baromság. Főleg az eddig normálisnak gondolt velem egykorú ismerősök szemellenzőssége visz le az életről.Na nekem most volt elég ebből az őrületből. Majd megnézem az eredményt, addig meg csak sport.12 órával se a valasztasok előtt? 😀
Matthew99
Jól bírtad, mi ütötte ki a biztosítékot?
Toca
Matthew99
Én ezert kezdtem az ivast ma 😀
26 napja
Gyér heni, kuki, Curtis trió vadhajtasok alapra, JESSZUS ATYA ÚR ISTEN.Dér Heni azt mondta neki rosszul esik, hogy azért támadják mert fellép. Hát még a kis településén is kinevették 😀
Én azt hittem hogy a cringemeterem már korábban ki lett maxolva, aha, meg a nagy faszt.
Gyerekek, ez kurva jó 😂
Azért a meme aranybánya hiányozni fog 😞
esanders10
26 napja
Az, hogy mindenhonnan ömlik az orbitális baromság. Főleg az eddig normálisnak gondolt velem egykorú ismerősök szemellenzőssége visz le az életről.Na nekem most volt elég ebből az őrületből. Majd megnézem az eredményt, addig meg csak sport.12 órával se a valasztasok előtt? 😀
Matthew99
Toca

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
26 napja
Gyér heni, kuki, Curtis trió vadhajtasok alapra, JESSZUS ATYA ÚR ISTEN.Én azt hittem hogy a cringemeterem már korábban ki lett maxolva, aha, meg a nagy faszt.
Gyerekek, ez kurva jó 😂
Azért a meme aranybánya hiányozni fog 😞
26 napja
Úgy érzem ezt a kampányt a Fidesz és minden egykoron szövetségese elengedte legyen az kampánycsapat, Orosz vagy más support.Látják, hogy a kampányt nem nyerhetik meg, de csalni még próbálnak bőven, ahogy lentebb látszik, a külképviseleti megfigyelőhelyekkel is, szavazatvásárlással, mindennel.
Ennyire vérgyengr kampány záróhetet nem làttam sokat.
Vagy ennyire tudják mit vesznek vagy màr leszarják.
Toca
És utána még jöhet az is, hogy megtámadják az eredményeket, a köztársasági elnök baszakszik, csinálnak valami hamis zászlós műveletet, esetleg robbantanak az oroszok vagy bombariadóznak, bármi lehet még, nem tudjuk, hogy akár a Fidesz, akár az orosz fél meddig megy el.
26 napja
Én aggódtam, hogy Rétvári nyerhet, de mostmár nem aggódok. www.facebook.com/share/v/18Y2mYqM5y/?
Rétest vág, látszik, hogy ő rendesen megfogja a munkát.
26 napja
Úgy érzem ezt a kampányt a Fidesz és minden egykoron szövetségese elengedte legyen az kampánycsapat, Orosz vagy más support.Ennyire vérgyengr kampány záróhetet nem làttam sokat.
Vagy ennyire tudják mit vesznek vagy màr leszarják.
26 napja
Várós könyv már most.És akkor, hogy annak idején OV-ék miért is nem erőltették tovább Medgyessi D-209-es ügyét és miért nem vették elő azokat a bizonyos aktákat:Stefán Géza bácsit nem láttam jönni a 2026-os kampányban
substack.com/home/post/p-193728684
"Mit tudhatott Orbán Viktor múltjáról a rendszereken át szolgáló titkosszolga?"
Lúdas Solymi
resistance is futile
És ha egy esetleges rendszerváltás miatt jobban kezd áramlani az információ, akkor lesznek még itt meglepetések.
26 napja
Nekem így választás napja és a választás előtti buli előtt egy kérdés van, amit szeretnék feltenni.Ez most komolyan kérdés 10+ év után is?
Sobrinak honnan van fix infoja az először 15-20, majd 20-25 százalékpontos különbséges Fideszes belső mérésekről?
zacknorb
26 napja
ViccEzzel kapcsolatban ez jött szembe nemég instán:
telex.hu/belfold/2026/04/11/kulkepviseleti-megfigyelok-london-munchen-berlin-fidesz-tisza-ellenzek-nvb?fbclid=IwVERDUARHdBZleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR76-9IYjx4ngGDzIa6DaP2D4KaVTSEzYpNfO8cehAUCWwPbiIVTNpgAqg0ViQ_aem_cweiI_8Fap8XDx_MPveeCg
steelwolf
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
26 napja
Hat dr miniszterelnök úr nagyon gyenge és megfáradt hatást kelt.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
26 napja
Na nekem most volt elég ebből az őrületből. Majd megnézem az eredményt, addig meg csak sport.12 órával se a valasztasok előtt? 😀
Matthew99
26 napja
Na nekem most volt elég ebből az őrületből. Majd megnézem az eredményt, addig meg csak sport.Az eredmény megtekintése előtt azért ne felejts el szavazni.
Matthew99
26 napja
Nem ekézném szegény Eküt, mer teljesen visszafogott rendezvényvót - mive nem engedtek fő szexardiakat. De tök nem ússzátok meg ennyivel, kaptok setlistetNa süti mintha csak valami kormányzati politikust hallanám.
youtu.be/OrrtIm4UP7c?is=1mKoPGToLX4Fw8uG
youtu.be/edLQ3e0KCw8?is=Z2OPmdjhI--MmQ4B
youtu.be/JghyZmIzeIw?is=wT5SdoVydY-s-Kfz
youtu.be/byQ2f-4t-Hc?is=yZYPh0lM1xT5xm40
youtu.be/LTXRj3EIou0?is=0zuflkFwoC0v3Pei
youtu.be/nKbNdKtrVkY?is=Ntiwbpb3eaYDO5KR
youtu.be/9d1hgG9FZrE?is=cNWpnqaeb40wZRgJ
youtu.be/1qJfrBMJaOU?is=QOKyI2kQ-Q1UJk2v
Megperszeén!
youtu.be/svTjy6pylhI?is=u9Z8-BqP1S8cdiIe
youtu.be/ySBvr8qDclo?is=CBLfs8M3_f8wLzQJ
sutianap
"Nem ígérhetünk semmit, de azt legalább betartjuk." 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
26 napja
Na nekem most volt elég ebből az őrületből. Majd megnézem az eredményt, addig meg csak sport.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
26 napja
Debrecen asszondta Győrnek hogy " tartom és emelek "☺️
26 napja
Szerintem ez is ai generált, mármint a fejek.Ennyi undorító fejű embert egy csoportba gyűjteni sem lenne könnyű normális körülmények között, itt meg szinte mindegyik az, mintha alapfeltétel lenne.Akkor meg szabad kérdezni, hogy ki az aki még letiltott itten? 😀Nem a főni 😏www.facebook.com/share/r/1U97G1mZiL/?mibextid=wwXIfrEgy beágyazást kérhetnénk! Én is szeretnék így nevetni a főnin! 😀
🤣🤣🤣🤣🤣
petey
bogjosi
petey
bogjosi
petey
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
26 napja
Viccen kívül innen ahol most van csak esni lehet vszeginnen lehet nagyon esni 😀flowba van a kicsi nagyon.Úgy beszél mint aki már nyert is.
Kenny
Nem lehet h a két beszed dátumát fel csereltek véletlenül?
csebi
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
26 napja
innen lehet nagyon esni 😀flowba van a kicsi nagyon.Úgy beszél mint aki már nyert is.
Kenny
Nem lehet h a két beszed dátumát fel csereltek véletlenül?
csebi