Politika
70 feliratkozó
26 napja
Na nekem most volt elég ebből az őrületből. Majd megnézem az eredményt, addig meg csak sport.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
26 napja
Debrecen asszondta Győrnek hogy " tartom és emelek "☺️
26 napja
Szerintem ez is ai generált, mármint a fejek.Ennyi undorító fejű embert egy csoportba gyűjteni sem lenne könnyű normális körülmények között, itt meg szinte mindegyik az, mintha alapfeltétel lenne.Akkor meg szabad kérdezni, hogy ki az aki még letiltott itten? 😀Nem a főni 😏www.facebook.com/share/r/1U97G1mZiL/?mibextid=wwXIfrEgy beágyazást kérhetnénk! Én is szeretnék így nevetni a főnin! 😀
🤣🤣🤣🤣🤣
petey
bogjosi
petey
bogjosi
petey
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
26 napja
Viccen kívül innen ahol most van csak esni lehet vszeginnen lehet nagyon esni 😀flowba van a kicsi nagyon.Úgy beszél mint aki már nyert is.
Kenny
Nem lehet h a két beszed dátumát fel csereltek véletlenül?
csebi
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
26 napja
innen lehet nagyon esni 😀flowba van a kicsi nagyon.Úgy beszél mint aki már nyert is.
Kenny
csebi
26 napja
10/10 Shawnkának ötletre ês kivitelezésre azzal kapcsolatban hogyan buzdít mindenkit arra, hogy menjen szavazni! 26 napja
Ennyi undorító fejű embert egy csoportba gyűjteni sem lenne könnyű normális körülmények között, itt meg szinte mindegyik az, mintha alapfeltétel lenne.Akkor meg szabad kérdezni, hogy ki az aki még letiltott itten? 😀Nem a főni 😏www.facebook.com/share/r/1U97G1mZiL/?mibextid=wwXIfrEgy beágyazást kérhetnénk! Én is szeretnék így nevetni a főnin! 😀
🤣🤣🤣🤣🤣
petey
bogjosi
petey
bogjosi
petey
Szerkesztette: ozibozi
26 napja
flowba van a kicsi nagyon.Úgy beszél mint aki már nyert is.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
26 napja

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
26 napja
az "értékeim", "higgadt maradok" és "békésen" szavaknál hangosan felnevettem 😀Akkor meg szabad kérdezni, hogy ki az aki még letiltott itten? 😀Nem a főni 😏www.facebook.com/share/r/1U97G1mZiL/?mibextid=wwXIfrEgy beágyazást kérhetnénk! Én is szeretnék így nevetni a főnin! 😀
🤣🤣🤣🤣🤣
petey
bogjosi
petey
bogjosi
petey
btw. köszönöm petey!
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
26 napja
Ami nekem fontos volt, megint kihangsúlyozta hogy azonnal csatlakozunk az EU ügyészséghez, remélem ez tényleg igaz lesz.végülis eddig semmiben nem hazudott, szóval bármi lehet 😀
Nomac
26 napja
Akkor meg szabad kérdezni, hogy ki az aki még letiltott itten? 😀Nem a főni 😏www.facebook.com/share/r/1U97G1mZiL/?mibextid=wwXIfrEgy beágyazást kérhetnénk! Én is szeretnék így nevetni a főnin! 😀
🤣🤣🤣🤣🤣
petey
bogjosi
petey
bogjosi
26 napja
Egyrészt azt hittem ez többeket is érdekel az elmúlt hónapok alapján.Nekem így választás napja és a választás előtti buli előtt egy kérdés van, amit szeretnék feltenni.Mondjuk ezt tőle is megkérdezheted szerintem 😊 utolsó információim alapján tök simán visszaír ha írsz neki! Vagy tippeljünk mi hogy honnan van neki?
Sobrinak honnan van fix infoja az először 15-20, majd 20-25 százalékpontos különbséges Fideszes belső mérésekről?
zacknorb
MC12
Másrészt vártam a vicces/ötletes reakciókat.
Poloska vagyok.
26 napja
Ami nekem fontos volt, megint kihangsúlyozta hogy azonnal csatlakozunk az EU ügyészséghez, remélem ez tényleg igaz lesz.
26 napja
MP azért keményen osztja OV-t a kampányzárón 😀Kakadu is emlitve van
Lúdas Solymi
26 napja
Ha beszélgetsz, kérdezel, akkor nem kell jeleket keresni.10eve a parom de tenyleg semmi jele nem volt, foleg azutan hogy 1 eve orvos hiany miat nem tudtak elatni a nagymamat a korhazban...Ma sokot kaptam. Kiderult hogy parom csaladja Fideszre fog szavazni.Többet kell beszélgetni az emberekkel, ha érdekel mi van a fejükben.
Semmi elojele nem volt mindig szidtak a kormanyt. Egyetlen gyanus dolog hogy tv2tot neztek.
Azert szavaznak rajuk mert a ferfiakat MP befogja sorozni es Ukrajnaba kuldi....
Ilyen rejtozkodo szavazoktol felek...
beltazor
Attól, hogy a lányukat varrogatod még nem kerültök közel egymáshoz.
Őszentsége Sobri Jóska
Hatalmas wtf volt ez..
beltazor
Legalábbis én így szoktam, de én irl is szeretek diskurálni.
De no para, nem rajtuk fog múlni.
Vagy nyugtasd magad azzal, hogy egy eddig fidesz-szavazó hazaspár ismerősömék el se akartak menni, de a gyerekeik már nagyok lettek, és pont ma mondták, hogy "rájukparancsoltak", hogy menjenek és szavazzanak a Tiszára, úgyhogy rengeteg egyedi eset van ide is, oda is. A trend meg sima Tisza, ezen esetektől függetlenül is.
26 napja
10eve a parom de tenyleg semmi jele nem volt, foleg azutan hogy 1 eve orvos hiany miat nem tudtak elatni a nagymamat a korhazban...Ma sokot kaptam. Kiderult hogy parom csaladja Fideszre fog szavazni.Többet kell beszélgetni az emberekkel, ha érdekel mi van a fejükben.
Semmi elojele nem volt mindig szidtak a kormanyt. Egyetlen gyanus dolog hogy tv2tot neztek.
Azert szavaznak rajuk mert a ferfiakat MP befogja sorozni es Ukrajnaba kuldi....
Ilyen rejtozkodo szavazoktol felek...
beltazor
Attól, hogy a lányukat varrogatod még nem kerültök közel egymáshoz.
Őszentsége Sobri Jóska
Hatalmas wtf volt ez..

26 napja
same hereMP azért keményen osztja OV-t a kampányzárón 😀Eckü heréjéről mit mond? Ez a mai hot topic.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
26 napja
MP azért keményen osztja OV-t a kampányzárón 😀Eckü heréjéről mit mond? Ez a mai hot topic.
Lúdas Solymi
26 napja
MP azért keményen osztja OV-t a kampányzárón 😀
26 napja
telex.hu/belfold/2026/04/11/penzosztas-a-szegedi-kdnp-iroda-elott-nem-vagyunk-olyan-szivtelenek-hogy-az-aktivistainknak-ne-adjunk-eteltNem kell ebbe többet belelátni 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
26 napja
Nekem így választás napja és a választás előtti buli előtt egy kérdés van, amit szeretnék feltenni.Hamis zászlós akció.
Sobrinak honnan van fix infoja az először 15-20, majd 20-25 százalékpontos különbséges Fideszes belső mérésekről?
zacknorb
Így próbálja elérni, hogy minél többen azt gondolják, menni fog nélkülem is, el se kell mennem szavazni.
Aztán a választás napján felnyomja saját magát Waberernél, és még felmarkolja a 3 kilót is.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.