Politika
70 feliratkozó
26 napja
www.facebook.com/share/r/1U97G1mZiL/?mibextid=wwXIfrEgy beágyazást kérhetnénk! Én is szeretnék így nevetni a főnin! 😀
🤣🤣🤣🤣🤣
petey
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
26 napja
Pont erre gondoltam én is. Aki amúgy is úgy van vele, hogy el se megy azt ezzel nem győzi meg senki, aki meg amúgy is megy nagy eséllyel már rég eldöntötte kire adja a voksot.Most komolyan hány ezer emberhez jut el ez az Eckü-s baromság? Levonva a facebookon és instán található botokat és propi "szakembereket".Olyanhoz aki a Tiszára szavazott volna, vagy el se ment volna, de emiatt rohan a Fideszre szavazni? Kb. nulla a jó válasz.
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
Plusz ez elég visszásnak hangzik, ahogy korábban írtam egy kegyelmi botrány, szőlő utca utána.
26 napja
Itt egy Facebook link volt görgess le #nopiramisEs akkor sokadik öngól, jól látom?
bogjosi

26 napja
Hát inkább ennek a noname reppernek a heréi legyen az utolsó napi téma, mint egy balhé az orosz követségnél, vagy a fidesz székháznál, vagy valami hamis zászlós provokálás...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
26 napja
mondjuk én láttam a Youtube-on amikor történik. Hát igazából nem lehet látni a pömpölőjéből ott semmit. Szóval elég gyenge kísérlet volt.Eleg sokan tippelik, hogy direkt csinalta. A multja ismert, hogy melyik oldalon allt.elővette az a barom, pont ebből gondolom hogy provokáció volt, meg abból, hogy 4 éve még a fidesznek kampányolt. le is lőhette volna a youtube a streamet emiatt. saját koncertjén csinálja leszarom, de itt az egész tegnapi eseményt lejáratta ezzel. el lehet küldeni a fideszt a picsába, lehet én is ezt tettem volna fellépőként de azért degenerált gyökér módjára nem kellene viselkedni. de lehet én vagyok a boomer.Most ébredtem.De elő is vette, vagy csak megmarkolta? 😀 Mert ahol szembejött velem a hír, csak annyit írtak hogy megmarkolta. Az sem éppen méltó dolog színpadon, de nem gondolnám hogy bárkit is befolyásolna, ha csak megmarkolta.
Szóval a Fidesz-provokátor Eckü adott a NER-nek még négy évet?
Ez folyik mindenhonnan.
Dzsokijuing
Mikey
deyell
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
26 napja
Most komolyan hány ezer emberhez jut el ez az Eckü-s baromság? Levonva a facebookon és instán található botokat és propi "szakembereket".Olyanhoz aki a Tiszára szavazott volna, vagy el se ment volna, de emiatt rohan a Fideszre szavazni? Kb. nulla a jó válasz.
KB23
26 napja
Most komolyan hány ezer emberhez jut el ez az Eckü-s baromság? Levonva a facebookon és instán található botokat és propi "szakembereket".
26 napja
Aha, az úgy gáz, nagyon. Nem vagyok tisztában a magyar zenei előadók politikiai hovatartozásával, de ez így elég egyértelmű.elővette az a barom, pont ebből gondolom hogy provokáció volt, meg abból, hogy 4 éve még a fidesznek kampányolt. le is lőhette volna a youtube a streamet emiatt. saját koncertjén csinálja leszarom, de itt az egész tegnapi eseményt lejáratta ezzel. el lehet küldeni a fideszt a picsába, lehet én is ezt tettem volna fellépőként de azért degenerált gyökér módjára nem kellene viselkedni. de lehet én vagyok a boomer.Most ébredtem.De elő is vette, vagy csak megmarkolta? 😀 Mert ahol szembejött velem a hír, csak annyit írtak hogy megmarkolta. Az sem éppen méltó dolog színpadon, de nem gondolnám hogy bárkit is befolyásolna, ha csak megmarkolta.
Ez folyik mindenhonnan.
Dzsokijuing
Mikey
deyell
Mondjuk bocsánatot kért, manapság, főleg Magyarországon, az is valami.
Mikey
26 napja
"A díj akkoris jár, ha a leleplező maga is érintett a csalásban."www.reddit.com/r/hungary/comments/1sihnlk/w%C3%A1berer_gy%C3%B6rgy_300_ezer_forintot_aj%C3%A1nl_a/Ma pihi van, holnap korán kelek, telefon, kamera élesítve, aksi a töltőn.
Nomac
Megyek "dolgozni", 300 az jó napidíj.
kittli
Ez így túl könnyű.
Viszel egy radírozható tollat, lerakod a fülkébe, levideózod ahogy kipróbálod mindhárom ott lévő tollat, megtalálod amit te vittél, bejelented, és már meg is vagy. Ravasz.
26 napja
tippeljetek az ingyenjegyekért is 😊 kollégám 24.5-re lőtte be az over/undert

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
26 napja
Aha, az úgy gáz, nagyon. Nem vagyok tisztában a magyar zenei előadók politikiai hovatartozásával, de ez így elég egyértelmű.elővette az a barom, pont ebből gondolom hogy provokáció volt, meg abból, hogy 4 éve még a fidesznek kampányolt. le is lőhette volna a youtube a streamet emiatt. saját koncertjén csinálja leszarom, de itt az egész tegnapi eseményt lejáratta ezzel. el lehet küldeni a fideszt a picsába, lehet én is ezt tettem volna fellépőként de azért degenerált gyökér módjára nem kellene viselkedni. de lehet én vagyok a boomer.Most ébredtem.De elő is vette, vagy csak megmarkolta? 😀 Mert ahol szembejött velem a hír, csak annyit írtak hogy megmarkolta. Az sem éppen méltó dolog színpadon, de nem gondolnám hogy bárkit is befolyásolna, ha csak megmarkolta.
Ez folyik mindenhonnan.
Dzsokijuing
Mikey
deyell
Mondjuk bocsánatot kért, manapság, főleg Magyarországon, az is valami.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
26 napja
Most ébredtem.😂
Ez folyik mindenhonnan.
Dzsokijuing
Kérlek.
Fidesz-ellenes bulizó fiatalok vs. Orbán Viktor 1 823 047–17 421
Őszintén komolyan azt gondolod, hogy ezen múlik? Eddig elegük volt Orbánból, majd jött egy random zenész, és akkor tömegek mondják, hogy "oké, akkor maradjon a Fidesz"? Van olyan, akit ez szerinted őszintén érdekel a Fidesz beszélő fejein kívül?
Hozzám pl. el se jut, ha nem doomerkedtek itt tegnap este óta. Eckü heréi vs a több tízezer bulizó fiatal? Akinek tegnap elege lett Pálinkás coming outja vagy a Tavaszi szél után, az meggondolja magát emiatt?
Kérlek, ne legyetek már ennyire készen. Emlékszik valaki, hogy Zselé megfenyegette OV-t? Akkor ettől volt kiborulva mindenki.
Túl sokat láttok ebbe bele
Szerkesztette: Gyurma Pappa

26 napja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1sihnlk/w%C3%A1berer_gy%C3%B6rgy_300_ezer_forintot_aj%C3%A1nl_a/Ma pihi van, holnap korán kelek, telefon, kamera élesítve, aksi a töltőn.
Nomac
Megyek "dolgozni", 300 az jó napidíj.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
26 napja
ebből gondolom hogy provokáció volt, meg abból, hogy 4 éve még a fidesznek kampányolt. le is lőhette volna a youtube a streamet emiatt. saját koncertjén csinálja leszarom, de itt az egész tegnapi eseményt lejáratta ezzel. el lehet küldeni a fideszt a picsába, lehet én is ezt tettem volna fellépőként de azért degenerált gyökér módjára nem kellene viselkedni. de lehet én vagyok a boomer.Amennyi helyről feldobta nekem rögtön az erre hivatkozó tiszaellenes propagandát, meggyőződésem, hogy ez bizony tervezett provokáció volt, abból is a legalja és egyben Puzsér egyetlen nagy hibája, hogy ezt a szerencsétlent meghívták (mondjuk még azt is el tudom képzelni, hogy egyszerűen csak felajánlkoztak és nem tudtak rá nemet mondani)
deyell
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
26 napja
Eleg sokan tippelik, hogy direkt csinalta. A multja ismert, hogy melyik oldalon allt.elővette az a barom, pont ebből gondolom hogy provokáció volt, meg abból, hogy 4 éve még a fidesznek kampányolt. le is lőhette volna a youtube a streamet emiatt. saját koncertjén csinálja leszarom, de itt az egész tegnapi eseményt lejáratta ezzel. el lehet küldeni a fideszt a picsába, lehet én is ezt tettem volna fellépőként de azért degenerált gyökér módjára nem kellene viselkedni. de lehet én vagyok a boomer.Most ébredtem.De elő is vette, vagy csak megmarkolta? 😀 Mert ahol szembejött velem a hír, csak annyit írtak hogy megmarkolta. Az sem éppen méltó dolog színpadon, de nem gondolnám hogy bárkit is befolyásolna, ha csak megmarkolta.
Ez folyik mindenhonnan.
Dzsokijuing
Mikey
deyell
26 napja
elővette az a barom, pont ebből gondolom hogy provokáció volt, meg abból, hogy 4 éve még a fidesznek kampányolt. le is lőhette volna a youtube a streamet emiatt. saját koncertjén csinálja leszarom, de itt az egész tegnapi eseményt lejáratta ezzel. el lehet küldeni a fideszt a picsába, lehet én is ezt tettem volna fellépőként de azért degenerált gyökér módjára nem kellene viselkedni. de lehet én vagyok a boomer.Most ébredtem.De elő is vette, vagy csak megmarkolta? 😀 Mert ahol szembejött velem a hír, csak annyit írtak hogy megmarkolta. Az sem éppen méltó dolog színpadon, de nem gondolnám hogy bárkit is befolyásolna, ha csak megmarkolta.
Ez folyik mindenhonnan.
Dzsokijuing
Mikey
built for this shit
26 napja
dawyd728
4 215
Te is túlreagálsz most. Szó sincs arról, h emiatt nyerne a fidesz. +-1%-ot jelenthet szavazóban, ami pár mandátum. Ettől még, ami ki nem kényszerített hiba, arra ne mondjuk azt h az egy jó lépés..A választás vége felé sok embernek elment a maradék józan esze is. Túlreagálás. Mindenre ugranak. Bolhából is elefántot csinálnak. Lásd ezt az esetet is.Most ébredtem.Szörnyű ez a doomer, reményvesztett réteg, legyen már holnap, komolyan legalább annyira felbasznak a stockholm szindrómások mint a propi 😀
Ez folyik mindenhonnan.
Dzsokijuing
esanders10
Ha nyer a Fidesz, akkor nem emiatt fog.
xrace77
26 napja
Itt a rendszer működtetőit kell felelősségre vonni, a rendszert szabályozni és akkor a lopásra is sokkal kevesebb lehetőség lesz illetve mindenki kétszer meggondolja majd, hogy belemenjen-e ilyenbe.Veled meg az, hogy ugyanolyan naív vagy, mint eddig.
Továbbá logikád szerint akkor kár bárkire is szavazni, hisz ezek ugyanazok...és míg a Tiszától még nem láttunk gyanús eseteket vagy pénz elsíbolást, összefonódást, az MKKP-s Kovács Gergőnél ezek már előjöttek és eddig nem tudta mindezt megnyugtatóan cáfolni.
...
Veled egyszerűen az a probléma, hogy esélyt se adsz a változásra, hanem megint csak a saját ideológiád fogságában senyvedsz és fogsz is az elkövetkezendő hosszú-hosszú években, hisz innen, ahol most vannak, az MKKP-nak nehéz lesz visszajönni.
Lúdas Solymi
Csak ezen a héten 3 különböző szektorbeli embertől hallottam, hogy már mennek az egyeztetések MP embereivel, tervezik a leosztásokat, matekolnak ezerrel, vagyis nem az igazság és a szeretet rendszerét tervezik kiépíteni, hanem készülnek működtetni egy Orbán nélküli NER-t, ami teljesen logikus és életszerű.
És ettől még igaz, hogy "ha csak tizedével kevesebbet lopnak", meg "legalább maradunk az EU-ban", vagy "de nem Bohár meg Deák fejét kell nézni" és "nem Lölö nyer minden közbeszerzést" de azért ne csináljunk úgy, mintha hétfőtől, vagy akár szeptembertől beköszöntene a Kanaán, kifordulna sarkaiból a világ, visszafele folynának a folyók, mert erről szó sincs, hanem arról van szó, hogy Orbénéknál már tulcsordult és ömlik a szar mindenhonnan, ez a projekt becsődölt, MP-ék meg visszaléphetnek párat, dobhatnak újra, de attól meg ugyanazt a monopolyt játszák.
26 napja
Hát, nekem a kivetítőn úgy jött le, hogy az előkerült!Most ébredtem.De elő is vette, vagy csak megmarkolta? 😀 Mert ahol szembejött velem a hír, csak annyit írtak hogy megmarkolta. Az sem éppen méltó dolog színpadon, de nem gondolnám hogy bárkit is befolyásolna, ha csak megmarkolta.
Ez folyik mindenhonnan.
Dzsokijuing
Mikey
Mondjuk komoly logisztika kellett, hogy csak az látszódjon/legyen szorongatva 😀
26 napja
Most ébredtem.De elő is vette, vagy csak megmarkolta? 😀 Mert ahol szembejött velem a hír, csak annyit írtak hogy megmarkolta. Az sem éppen méltó dolog színpadon, de nem gondolnám hogy bárkit is befolyásolna, ha csak megmarkolta.
Ez folyik mindenhonnan.
Dzsokijuing
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
26 napja
Milyen dolgozói szintekről beszélsz, ezernyi kis neres vállalkozás van, amin keresztül lopják a pénzt, nem csak a sokmilliárdos nagy cégek léteznek.Miért kellene több ezer embert összeszedni a cégekhez? Meg melyikekhez?Attól függ 😉A drog rossz, értem? 😊Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".Ugyanmár, talán 10 éve még figyeltek a törvényekre, de az uccsó pár évben már ellustultak, mert tudták, hogy azt csinálnak, amit akarnak. Meg lehetne fogni a nagy részüket, de nem fogják, mert MP-t nem érdekli ez, pláne, ha valaki átáll.
Sebii
ender1112
Lúdas Solymi
Szerinted képesek több ezer embert összeszedni ezekhez a cégekhez? Kétlem. Plusz: ki fizette a kampányukat, még ha nem is került nyilván annyiba, mint a Fideszé. Plusz ha 90-ben nem volt semmi büntetés, most se lesz.
ender1112
Vagy azt gondolod, hogy itt teljes söprés kellene, dolgozói szinteken? Még jó, hogy nem záratnád az összes Fidesz szavazót börtönbe.
Persze, megvan ott is az a réteg akinek csurrant-cseppent, de nem az a fő probléma, mert ezek csak kihasználták a rendszert és annak adottságait.
Itt a rendszer működtetőit kell felelősségre vonni, a rendszert szabályozni és akkor a lopásra is sokkal kevesebb lehetőség lesz illetve mindenki kétszer meggondolja majd, hogy belemenjen-e ilyenbe.
Továbbá logikád szerint akkor kár bárkire is szavazni, hisz ezek ugyanazok...és míg a Tiszától még nem láttunk gyanús eseteket vagy pénz elsíbolást, összefonódást, az MKKP-s Kovács Gergőnél ezek már előjöttek és eddig nem tudta mindezt megnyugtatóan cáfolni.
Az meg, hogy '90-ben nem volt semmi büntetés, miért vonná magával azt, hogy most se lesz?
Pont ezt ígéri MP, hogy most előveszik az ügynökaktákat és mindenkit elszámoltatnak akit kell.
Fun fact: bár így is lesznek (lennének) meglepetések és akár vezéráldozatok is, korántsem annyi, mint amennyi akkor lett volna, továbbá az akkori politikusi közeg nagy része vagy inaktívvá vált, eljelentéktelenedett, óellenzéki vagy Fidesz tag.
Veled egyszerűen az a probléma, hogy esélyt se adsz a változásra, hanem megint csak a saját ideológiád fogságában senyvedsz és fogsz is az elkövetkezendő hosszú-hosszú években, hisz innen, ahol most vannak, az MKKP-nak nehéz lesz visszajönni.
Ajánlom Bödőcs szavait:
„Árgus szemekkel, kritikusan, részrehajlás nélkül fogom követni egy esetleges Magyar-kormány minden rezdülését. Lassan, tűnődve, kétkedve figyelem a Tiszát, próbálok csalás nélkül szétnézni könnyedén, de ilyen könnyű választás előtt még nem álltam.” – írta, majd meg is indokolta, miért könnyű a választás: „Aki nem a Tiszára szavaz, az Putyinra és Pócs Jánosra, Andi táskájára, Lázár János kastélyára, Deutsch Tamás gondolataira, Matolcsy fiára, a Bayer showra meg a hatvanpusztai vízilovakra szavaz.”
Illetve:
"Én úgy vagyok vele, hogyha ég a ház, akkor nem mondod azt, hogy én nem ilyen tűzoltót képzeltem."
És akkor, hogy annak idején OV-ék miért is nem erőltették tovább Medgyessi D-209-es ügyét és miért nem vették elő azokat a bizonyos aktákat:
substack.com/home/post/p-193728684
"Mit tudhatott Orbán Viktor múltjáról a rendszereken át szolgáló titkosszolga?"
Lúdas Solymi
A rendszer működtetője OV és a közvetlen mögötte állók; te tényleg látod őket felelősségre vonva? Ezért számít 90 is, tudod, a következmények nélküli ország.
Nagyon akarsz reménykedni az igazságosságban, miközben egy-két napja még a morál ellen írtál. Meh, egy-két hónap múlva remélhetőleg visszatérhetünk a témára értelmesebben 😉
26 napja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1sihnlk/w%C3%A1berer_gy%C3%B6rgy_300_ezer_forintot_aj%C3%A1nl_a/Héttel lentebb 😊
Nomac