Politika
70 feliratkozó
26 napja
Visszatér a hétfői adásszünet. Vasárnap. 😊Ha így lesz akkor az Anglia:Magyarország 0:4 ismétlése fog ott menni. Utána meg 6:3.Ha már látszik hogy sima Tisza győzelem, én is köztévét fogok nézni, látni akarom ahogy szenvednek...Partizán/RTL tv, gépen nálam a telex is menni fog. Ha meg szopna a fidesz, na akkor fogok átkapcsolni a köztévé-hörrtévé tengelyre, a telex helyén pedig pár percig a Lentulai-Deákos Mandiner fog menni. Örök sajtótörténeti pillanatokat látunk majd, abban biztos vagyok.Holnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
M1, Duna, origo.hu? 😄
De komolyan. Melyik tv, neten hol?
warr_b
bergerdani
Nomac
SBL
26 napja
Bödőcs: "Gyere dédi, gyere a dpk-ba, meg kell vívni a kommentmezei csatát, a kommentmezei csatat. Na jol van megyek mert ugy felbaszott ez a magyarpéteeeeeeer! A zselenszkijjel is egyutt ették az ai csecsemőőőt!" Meghalok. XDNekem ez a két kedvencem:
Brouwerij van de Vrij
"Mindig jókedvű a Lázár, minthogyha már minden elévült volna."
"Orbán: Visszakapjuk Erdélyt?
Trump: Nem, de itt egy sapka."
26 napja
igen, hallottam, hogy sokan megutálták Becsót. DK és a Kutyapárt is visszalépett, meglesz ez.Orbán ma Balassagyarmaton és Salgótarjánban kampányolt. gondolom érzi, hogy Nógrád 1. bukó lesz.Ha Orbán kampánya szar volt, Becsóé konkrétan 2007-08 Derby County (negatív PL pontrekord)
deyell
zacknorb
built for this shit
26 napja
Orbán ma Balassagyarmaton és Salgótarjánban kampányolt. gondolom érzi, hogy Nógrád 1. bukó lesz.Ha Orbán kampánya szar volt, Becsóé konkrétan 2007-08 Derby County (negatív PL pontrekord)
deyell
Poloska vagyok.
26 napja
Orbán ma Balassagyarmaton és Salgótarjánban kampányolt. gondolom érzi, hogy Nógrád 1. bukó lesz.
built for this shit
26 napja
Ha így lesz akkor az Anglia:Magyarország 0:4 ismétlése fog ott menni. Utána meg 6:3.Ha már látszik hogy sima Tisza győzelem, én is köztévét fogok nézni, látni akarom ahogy szenvednek...Partizán/RTL tv, gépen nálam a telex is menni fog. Ha meg szopna a fidesz, na akkor fogok átkapcsolni a köztévé-hörrtévé tengelyre, a telex helyén pedig pár percig a Lentulai-Deákos Mandiner fog menni. Örök sajtótörténeti pillanatokat látunk majd, abban biztos vagyok.Holnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
M1, Duna, origo.hu? 😄
warr_b
bergerdani
Nomac
26 napja
Bödőcs: "Gyere dédi, gyere a dpk-ba, meg kell vívni a kommentmezei csatát, a kommentmezei csatat. Na jol van megyek mert ugy felbaszott ez a magyarpéteeeeeeer! A zselenszkijjel is egyutt ették az ai csecsemőőőt!" Meghalok. XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
26 napja
A drog rossz, értem? 😊Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".Ugyanmár, talán 10 éve még figyeltek a törvényekre, de az uccsó pár évben már ellustultak, mert tudták, hogy azt csinálnak, amit akarnak. Meg lehetne fogni a nagy részüket, de nem fogják, mert MP-t nem érdekli ez, pláne, ha valaki átáll.
Sebii
ender1112
26 napja
Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".Érdemes elolvasni a cikket.
Sebii
www.valaszonline.hu/2026/04/09/vagyonvisszaszerzes-kormanyvaltas-jog-lendvai-andras-toth-gabor-attila-hatter/
"Hiba volna, ha a NER bukása után elmaradna a vagyoni rendezés, de az is, ha politikai indulat és bosszú vezérelné. A magánjog, a tulajdon és jogállam elveinek megfelelő vagyoni helyreállítás azonban vendégszerzőink szerint nem csupán szükséges, de lehetséges is. Hogyan? Hát úgy, hogy a látszólag jogszerű, „lepapírozott” tranzakciókra is vonatkozik a jóhiszeműség és tisztesség követelménye, valamint a nyilvánvalóan jóerkölcsbe ütközés tilalma. Lendvai András ügyvéd és Tóth Gábor Attila alkotmányjogász, egyetemi tanár közös írása következik az egyik legégetőbb kérdésről: a vagyonvisszaszerzés jogi lehetőségeiről."
Szerkesztette: Lúdas Solymi
27 napja
Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".Ugyanmár, talán 10 éve még figyeltek a törvényekre, de az uccsó pár évben már ellustultak, mert tudták, hogy azt csinálnak, amit akarnak. Meg lehetne fogni a nagy részüket, de nem fogják, mert MP-t nem érdekli ez, pláne, ha valaki átáll.
Sebii
27 napja
Ha már látszik hogy sima Tisza győzelem, én is köztévét fogok nézni, látni akarom ahogy szenvednek...Partizán/RTL tv, gépen nálam a telex is menni fog. Ha meg szopna a fidesz, na akkor fogok átkapcsolni a köztévé-hörrtévé tengelyre, a telex helyén pedig pár percig a Lentulai-Deákos Mandiner fog menni. Örök sajtótörténeti pillanatokat látunk majd, abban biztos vagyok.Holnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
M1, Duna, origo.hu? 😄
warr_b
bergerdani
27 napja
Ha meg szopna a fidesz, na akkor fogok átkapcsolni a köztévé-hörrtévé tengelyre, a telex helyén pedig pár percig a Lentulai-Deákos Mandiner fog menni. Örök sajtótörténeti pillanatokat látunk majd, abban biztos vagyok.Ez a scenario nálam is játszik
bergerdani
Poloska vagyok.
27 napja
Partizán/RTL tv, gépen nálam a telex is menni fog. Ha meg szopna a fidesz, na akkor fogok átkapcsolni a köztévé-hörrtévé tengelyre, a telex helyén pedig pár percig a Lentulai-Deákos Mandiner fog menni. Örök sajtótörténeti pillanatokat látunk majd, abban biztos vagyok.Holnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
M1, Duna, origo.hu? 😄
warr_b
Mindig jövőre
27 napja
Tóth Gabi zseni, a MŰVÉSZ, aki sose tudott még 200 fizető nézőt se összeszedni kb. a teljesítményével, ellenben ugye házasként hülyére keféltette magát a háttértáncosával a keresztény értékek jegyében, most megtalálta az erkölcsi magaslatát... 😀 😀Imádom ezt a nagykeresztény szöveget tőle.
somoskovig
A tízparancsolat minimum felét megszegte már, de ő az etalon.
A másik meg:
"Nem értetek el semmit az életben, mert nem emeltétek meg a seggeteket"
Gabika szó szerint tette.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
27 napja
Davemayer szavazatát szvsz megkapják 😉Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.Akkor meg is van, honnan jonnek majd plusz szavazatok. Xd
444.hu/2026/04/10/szamos-kulfoldi-nagyvarosban-nem-lesz-tiszas-kulkepviseleti-megfigyelo-csak-fideszes-a-szavazason
KB23
Es nyilvan teljesen logikus is, hogy azoktol kapjak majd a pluszt, akiknek a java minden bizonnyal azert ment ki kulfoldre, mert az itteninel jobb eletben remenykedtek. Hihetonek tunik, mint legutobb.
Stez
27 napja
Eckü heréi helyett inkább Pálinkás százados tisztelgését nézzétek. Épp halálba hangosítják a nagyobb és közepes influenszerek. Egyébként meg nem én könnyezek, ti könnyeztek.Nojoke megkönnyeztem a végén.
Gyurma Pappa
Sobrihoz hasonlóan én is szeretem a mézesmázas elnagyolt jelképeket. Nekem EZ a kép marad meg örökre tegnapról.
27 napja
Eckü heréi helyett inkább Pálinkás százados tisztelgését nézzétek. Épp halálba hangosítják a nagyobb és közepes influenszerek. Egyébként meg nem én könnyezek, ti könnyeztek.Én ideológiailag nem vagyon képzett, ez milyen tisztelgés?
Gyurma Pappa
27 napja
Az havi nettó 1,3......Tóth Gabi zseni, a MŰVÉSZ, aki sose tudott még 200 fizető nézőt se összeszedni kb. a teljesítményével, ellenben ugye házasként hülyére keféltette magát a háttértáncosával a keresztény értékek jegyében, most megtalálta az erkölcsi magaslatát... 😀 😀Havi nettó egymillióért megtalálta, igen.
somoskovig
Mikey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
27 napja
Tóth Gabi zseni, a MŰVÉSZ, aki sose tudott még 200 fizető nézőt se összeszedni kb. a teljesítményével, ellenben ugye házasként hülyére keféltette magát a háttértáncosával a keresztény értékek jegyében, most megtalálta az erkölcsi magaslatát... 😀 😀Havi nettó egymillióért megtalálta, igen.
somoskovig
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
27 napja
Medián szerint a teljes népességben 17 pontos tisza előny vanMost is megjósolta a 90% körüli részvételt, ami az 1945-ös és 47-es választások óta sose volt?
resistance is futile
27 napja
PartizánHolnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
M1, Duna, origo.hu? 😄
warr_b
Főleg, hogy Kovalcsik Toma lesz az adatos ember, nem egy random paralimpikon próbálkozik ezzel.
Poloska vagyok.
27 napja
Hír TV-n szoktam általábanHolnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
M1, Duna, origo.hu? 😄
warr_b
27 napja
Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".Pedig csak azt kéne meghagyni nekik ami a bevallásukban szerepel, aztán onnantól mindenki annyit ér amennyije van.
Sebii

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
27 napja
Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".