Politika

70 feliratkozó

26 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 479 — Chiefs GM
Holnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
M1, Duna, origo.hu? 😄

De komolyan. Melyik tv, neten hol?
warr_b
Partizán/RTL tv, gépen nálam a telex is menni fog. Ha meg szopna a fidesz, na akkor fogok átkapcsolni a köztévé-hörrtévé tengelyre, a telex helyén pedig pár percig a Lentulai-Deákos Mandiner fog menni. Örök sajtótörténeti pillanatokat látunk majd, abban biztos vagyok.
bergerdani
Ha már látszik hogy sima Tisza győzelem, én is köztévét fogok nézni, látni akarom ahogy szenvednek...
Nomac
Ha így lesz akkor az Anglia:Magyarország 0:4 ismétlése fog ott menni. Utána meg 6:3.
SBL
Visszatér a hétfői adásszünet. Vasárnap. 😊

26 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 901 — #NoStress
Bödőcs: "Gyere dédi, gyere a dpk-ba, meg kell vívni a kommentmezei csatát, a kommentmezei csatat. Na jol van megyek mert ugy felbaszott ez a magyarpéteeeeeeer! A zselenszkijjel is egyutt ették az ai csecsemőőőt!" Meghalok. XD
Brouwerij van de Vrij
Nekem ez a két kedvencem:

"Mindig jókedvű a Lázár, minthogyha már minden elévült volna."

"Orbán: Visszakapjuk Erdélyt?
Trump: Nem, de itt egy sapka."

26 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 642 — Sworn to the Dark
Orbán ma Balassagyarmaton és Salgótarjánban kampányolt. gondolom érzi, hogy Nógrád 1. bukó lesz.
deyell
Ha Orbán kampánya szar volt, Becsóé konkrétan 2007-08 Derby County (negatív PL pontrekord)
zacknorb
igen, hallottam, hogy sokan megutálták Becsót. DK és a Kutyapárt is visszalépett, meglesz ez.

built for this shit

26 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 962 — Kinek mit intézett a kormánya
Orbán ma Balassagyarmaton és Salgótarjánban kampányolt. gondolom érzi, hogy Nógrád 1. bukó lesz.
deyell
Ha Orbán kampánya szar volt, Becsóé konkrétan 2007-08 Derby County (negatív PL pontrekord)

Poloska vagyok.
26 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 642 — Sworn to the Dark

built for this shit

26 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
M1, Duna, origo.hu? 😄

warr_b
Partizán/RTL tv, gépen nálam a telex is menni fog. Ha meg szopna a fidesz, na akkor fogok átkapcsolni a köztévé-hörrtévé tengelyre, a telex helyén pedig pár percig a Lentulai-Deákos Mandiner fog menni. Örök sajtótörténeti pillanatokat látunk majd, abban biztos vagyok.
bergerdani
Ha már látszik hogy sima Tisza győzelem, én is köztévét fogok nézni, látni akarom ahogy szenvednek...
Nomac
Ha így lesz akkor az Anglia:Magyarország 0:4 ismétlése fog ott menni. Utána meg 6:3.
26 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 216 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Bödőcs: "Gyere dédi, gyere a dpk-ba, meg kell vívni a kommentmezei csatát, a kommentmezei csatat. Na jol van megyek mert ugy felbaszott ez a magyarpéteeeeeeer! A zselenszkijjel is egyutt ették az ai csecsemőőőt!" Meghalok. XD

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
26 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 262
Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".
Sebii
Ugyanmár, talán 10 éve még figyeltek a törvényekre, de az uccsó pár évben már ellustultak, mert tudták, hogy azt csinálnak, amit akarnak. Meg lehetne fogni a nagy részüket, de nem fogják, mert MP-t nem érdekli ez, pláne, ha valaki átáll.
ender1112
A drog rossz, értem? 😊
26 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 262
Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".
Sebii
Érdemes elolvasni a cikket.

www.valaszonline.hu/2026/04/09/vagyonvisszaszerzes-kormanyvaltas-jog-lendvai-andras-toth-gabor-attila-hatter/

"Hiba volna, ha a NER bukása után elmaradna a vagyoni rendezés, de az is, ha politikai indulat és bosszú vezérelné. A magánjog, a tulajdon és jogállam elveinek megfelelő vagyoni helyreállítás azonban vendégszerzőink szerint nem csupán szükséges, de lehetséges is. Hogyan? Hát úgy, hogy a látszólag jogszerű, „lepapírozott” tranzakciókra is vonatkozik a jóhiszeműség és tisztesség követelménye, valamint a nyilvánvalóan jóerkölcsbe ütközés tilalma. Lendvai András ügyvéd és Tóth Gábor Attila alkotmányjogász, egyetemi tanár közös írása következik az egyik legégetőbb kérdésről: a vagyonvisszaszerzés jogi lehetőségeiről."

Szerkesztette: Lúdas Solymi
26 napja
Beki New York Jets 2 721
 hvg.hu/vilag/20260411_szerbia-torok-aramlat-robbanoanyag-mennyiseg-keves
27 napja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 781 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Sebii
Ugyanmár, talán 10 éve még figyeltek a törvényekre, de az uccsó pár évben már ellustultak, mert tudták, hogy azt csinálnak, amit akarnak. Meg lehetne fogni a nagy részüket, de nem fogják, mert MP-t nem érdekli ez, pláne, ha valaki átáll.
27 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
M1, Duna, origo.hu? 😄

warr_b
bergerdani
27 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 962 — Kinek mit intézett a kormánya
Ha meg szopna a fidesz, na akkor fogok átkapcsolni a köztévé-hörrtévé tengelyre, a telex helyén pedig pár percig a Lentulai-Deákos Mandiner fog menni. Örök sajtótörténeti pillanatokat látunk majd, abban biztos vagyok.
bergerdani
Ez a scenario nálam is játszik

Poloska vagyok.
27 napja
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
M1, Duna, origo.hu? 😄

warr_b

Mindig jövőre
27 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 916 — Steelers fan
Tóth Gabi zseni, a MŰVÉSZ, aki sose tudott még 200 fizető nézőt se összeszedni kb. a teljesítményével, ellenben ugye házasként hülyére keféltette magát a háttértáncosával a keresztény értékek jegyében, most megtalálta az erkölcsi magaslatát... 😀 😀
somoskovig
Imádom ezt a nagykeresztény szöveget tőle.
A tízparancsolat minimum felét megszegte már, de ő az etalon.
A másik meg:
"Nem értetek el semmit az életben, mert nem emeltétek meg a seggeteket"
Gabika szó szerint tette.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
27 napja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 781 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.

444.hu/2026/04/10/szamos-kulfoldi-nagyvarosban-nem-lesz-tiszas-kulkepviseleti-megfigyelo-csak-fideszes-a-szavazason
KB23
Akkor meg is van, honnan jonnek majd plusz szavazatok. Xd
Es nyilvan teljesen logikus is, hogy azoktol kapjak majd a pluszt, akiknek a java minden bizonnyal azert ment ki kulfoldre, mert az itteninel jobb eletben remenykedtek. Hihetonek tunik, mint legutobb.
Stez
Davemayer szavazatát szvsz megkapják 😉
27 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 692 — Poloska confirmed
Eckü heréi helyett inkább Pálinkás százados tisztelgését nézzétek. Épp halálba hangosítják a nagyobb és közepes influenszerek. Egyébként meg nem én könnyezek, ti könnyeztek.
Gyurma Pappa
Nojoke megkönnyeztem a végén.
Sobrihoz hasonlóan én is szeretem a mézesmázas elnagyolt jelképeket. Nekem EZ a kép marad meg örökre tegnapról.

27 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 683
Eckü heréi helyett inkább Pálinkás százados tisztelgését nézzétek. Épp halálba hangosítják a nagyobb és közepes influenszerek. Egyébként meg nem én könnyezek, ti könnyeztek.
Gyurma Pappa
Én ideológiailag nem vagyon képzett, ez milyen tisztelgés?
27 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tóth Gabi zseni, a MŰVÉSZ, aki sose tudott még 200 fizető nézőt se összeszedni kb. a teljesítményével, ellenben ugye házasként hülyére keféltette magát a háttértáncosával a keresztény értékek jegyében, most megtalálta az erkölcsi magaslatát... 😀 😀
somoskovig
Havi nettó egymillióért megtalálta, igen.
Mikey
Az havi nettó 1,3......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
27 napja
Mikey Cincinnati Bengals 21 601
somoskovig
Havi nettó egymillióért megtalálta, igen.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
27 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Medián szerint a teljes népességben 17 pontos tisza előny van
resistance is futile
Most is megjósolta a 90% körüli részvételt, ami az 1945-ös és 47-es választások óta sose volt?

27 napja
M1, Duna, origo.hu? 😄

warr_b
Partizán
Főleg, hogy Kovalcsik Toma lesz az adatos ember, nem egy random paralimpikon próbálkozik ezzel.

Poloska vagyok.
27 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
M1, Duna, origo.hu? 😄

warr_b
Hír TV-n szoktam általában

27 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 417 — Invisible man
Sebii
Pedig csak azt kéne meghagyni nekik ami a bevallásukban szerepel, aztán onnantól mindenki annyit ér amennyije van.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
27 napja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 019