Politika

70 feliratkozó

27 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 659 — Steelers fan
Na megneztem mit csinált Eckü, hát ki nem ért egyet azzal amit mondott amúgy? 😀

Illetve ki hiszi, hogy ezért fog valaki szavazatot váltani?
Eazzy
A bizonytalan fideszes, aki eddig azt gondolta, h "megbünteti" egy kicsit OV-t és otthon marad, ahhoz nehogy eljusanak a legmegosztóbb pillanatok a ma estéből. Az még okozhat meglepetést.
dawyd728
Ez kb. 2-3 ezer ember lehet. Hol van ez a vásárolt szavazatokhoz képest?
SBL
Írj mögé két nullát. Minden kutatás azt mutatja, h a fidesz szavazók nem elég lelkesek. Itt nem mindkét párttól egyenlő távolságban lévő bizonytalanokról van szó. Itt olyanokról, aki fidesz szavazó volt eddig, akár mondhatjuk azt, h gyűrű- vagy peremszavazójuk, de zavarja az elmúlt 2 évben sok minden őket és még jobban sem élnek. Ezek esetében soha nem az volt a kérdés, h a Tisza meg tudja őket szólítani vagy sem, hanem vissza tudja a fidesz magához édesgetni őket a hajrában. Pont erről, ahogy fentebb is írtam rengeteg elemzésben beszéltek közvéleménykutatók, h ezeket a potenciális fidesz szavazókat nem sikerült eddig arra bírniuk, h mégis oda szavazzanak. A fidesz propi és a beszélő fejeik orrba szájba ezeket fogják tolni a hátralevő órákban, hátha eljutnak ezek a képek/szövegek ehhez a csoporthoz. Nem mondom, h 2-300 ezer embert ezzel vissza fognak csábítani (én kb erre lövöm a fent körülírt fidesz bizonytalankodó szavazóit), de nem csak 2-3 ezerre lőnek ezzel és nem csak 2-3 ezret fognak tudni nyájba visszaterelni. Annyi szerencse, h kevés idő van már, h ez kellően szét tudjon terülni korábbi fidesz peremszavazók között..
Ez a koncert politikailag 2-3 vállalhatatlan figurával 1 héttel ezelőtt, sokkal nagyobb kárt okozott volna most vasárnapra.
Nem véletlen, h Jakab is próbálta menteni a menthető G Ras után is. Vagy ahogy egész este a nyugodt békés érzületre játszott rá.. A megbotránkoztató zenészek is érthetők valahol, akik a saját érdekük mentén, csak a pecsenyéjüket sütögetik..
Ahogy az sem véletlen, h a Tisza rohadtul ügyel arra, h minimálisra szorítsa a korábbi fideszes vagy mostani fideszes szavazókkal szemben meglévő ellenzéki gyűlöletet. Egy széttárt karú megértő apafigurát akarnak közvetíteni, aki befogad minden megtévesztett/tékozló fiút.

Ha az kérdés, h az apolitikus, bizonytalan 30 alatti fiatalok közül sikerült ezzel a koncerttel, mind az 50 előadójával együtt több szavazatot bevonzani a Tisza irányába vagy a fent említett fideszesek közül sikerül többet a nyájba visszaépíteni, akkor szerintem utóbbi..
dawyd728
mondjuk vicces, hogy egyből azt pörgetik, ilyen képekkel amin Curtis meg Pataky mwg Jaber van vs Ecku, hogy melyiket választanád?
😀

alatta meg a fideszesek ilyen 7-8%-os bevonzást vízionálnak erre.
lófasz nem volt ez, át sem üti az ingerküszöböt szerintem, aki bizonytalan, már ha van ilyen még. holnapra el is felejtődik, mint ahogy nem ment nagyot az ukrán zászlós művelet, a hangfelvételek sem.
ha meg MP elhatárolódna, az sem jelent semmit, mivel a fideszes magnál alapból Tiszás minden megmozdulás amit nem a kedves vezető és sleppje szervez.
petey
Az a baj, hogy sok a billegő körzet.
Nem kell 7-8%-ot bevonzani, ha csak annyit be tudnak vonzani, amivel megfordul 1-2 nagyon szoros körzet, az a végén nagyon fog fájni a tiszának.

Qrva nagy öngól, nyert helyzetből ilyen municiót adni az ellenfélnek, akinek amúgy már nem volt semmi új mondanivalója, csak a megfáradt ukránozás meg a háború. Most kaptak egy új témát, amin lehet pörögni.Holnap minden ezzel lesz tele, a csapból is ez fog folyni.
Elég valószínű hogy ez a rendezvény a tiszának többet ártott, mint amennyit segített.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
27 napja
ozibozi New York Giants 21 500
Sokkal nagyobb kárt okoz a faroklobálgaxtó hülyegyereknél a bizonytalanok esetében a sok előmászó, már lecsengett szadeszes meg volt Maszopos fáradt arc, akik már most arcoskodnak nagy hanggal, hogy sikerült végre velük—hosszú évek után—pedig nem miattuk, hanem annak ellenére sikerülhet hogy ők is nyomulnak.
#ezekugyanazok
27 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Sajnos nem tudtam kimenni munka miatt, de megnyugodtam, Saiid még mindig egy zseni (05:50:20-tól a streamen) és annak is örülök, hogy Dzsúdló is előadta ezen a rendezvényen az elmúlt 16 év legjobb magyar dalát 00:54:30).

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
27 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha már zenei vonal:

"De hogyha eljön az idő, te kit választanál...te kinek hazudtál valami mást?..." 🙂

youtu.be/aCjlNjL_Q84?is=bmCfTXZcI_5JXa2-

Szerkesztette: dande2
27 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 647 — Csodabogár

Eazzy
A bizonytalan fideszes, aki eddig azt gondolta, h "megbünteti" egy kicsit OV-t és otthon marad, ahhoz nehogy eljusanak a legmegosztóbb pillanatok a ma estéből. Az még okozhat meglepetést.
dawyd728
SBL
Írj mögé két nullát. Minden kutatás azt mutatja, h a fidesz szavazók nem elég lelkesek. Itt nem mindkét párttól egyenlő távolságban lévő bizonytalanokról van szó. Itt olyanokról, aki fidesz szavazó volt eddig, akár mondhatjuk azt, h gyűrű- vagy peremszavazójuk, de zavarja az elmúlt 2 évben sok minden őket és még jobban sem élnek. Ezek esetében soha nem az volt a kérdés, h a Tisza meg tudja őket szólítani vagy sem, hanem vissza tudja a fidesz magához édesgetni őket a hajrában. Pont erről, ahogy fentebb is írtam rengeteg elemzésben beszéltek közvéleménykutatók, h ezeket a potenciális fidesz szavazókat nem sikerült eddig arra bírniuk, h mégis oda szavazzanak. A fidesz propi és a beszélő fejeik orrba szájba ezeket fogják tolni a hátralevő órákban, hátha eljutnak ezek a képek/szövegek ehhez a csoporthoz. Nem mondom, h 2-300 ezer embert ezzel vissza fognak csábítani (én kb erre lövöm a fent körülírt fidesz bizonytalankodó szavazóit), de nem csak 2-3 ezerre lőnek ezzel és nem csak 2-3 ezret fognak tudni nyájba visszaterelni. Annyi szerencse, h kevés idő van már, h ez kellően szét tudjon terülni korábbi fidesz peremszavazók között..
Ez a koncert politikailag 2-3 vállalhatatlan figurával 1 héttel ezelőtt, sokkal nagyobb kárt okozott volna most vasárnapra.
Nem véletlen, h Jakab is próbálta menteni a menthető G Ras után is. Vagy ahogy egész este a nyugodt békés érzületre játszott rá.. A megbotránkoztató zenészek is érthetők valahol, akik a saját érdekük mentén, csak a pecsenyéjüket sütögetik..
Ahogy az sem véletlen, h a Tisza rohadtul ügyel arra, h minimálisra szorítsa a korábbi fideszes vagy mostani fideszes szavazókkal szemben meglévő ellenzéki gyűlöletet. Egy széttárt karú megértő apafigurát akarnak közvetíteni, aki befogad minden megtévesztett/tékozló fiút.

Ha az kérdés, h az apolitikus, bizonytalan 30 alatti fiatalok közül sikerült ezzel a koncerttel, mind az 50 előadójával együtt több szavazatot bevonzani a Tisza irányába vagy a fent említett fideszesek közül sikerül többet a nyájba visszaépíteni, akkor szerintem utóbbi..
dawyd728
mondjuk vicces, hogy egyből azt pörgetik, ilyen képekkel amin Curtis meg Pataky mwg Jaber van vs Ecku, hogy melyiket választanád?
😀

alatta meg a fideszesek ilyen 7-8%-os bevonzást vízionálnak erre.
lófasz nem volt ez, át sem üti az ingerküszöböt szerintem, aki bizonytalan, már ha van ilyen még. holnapra el is felejtődik, mint ahogy nem ment nagyot az ukrán zászlós művelet, a hangfelvételek sem.
ha meg MP elhatárolódna, az sem jelent semmit, mivel a fideszes magnál alapból Tiszás minden megmozdulás amit nem a kedves vezető és sleppje szervez.

27 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
27 napja
dawyd728 4 215

Eazzy
dawyd728
SBL

Szerkesztette: dawyd728
27 napja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/670278837_1494229385398428_2502049242483815688_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx526x640&ctp=s526x640&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=295ae4&_nc_ohc=DF1ki-erBfUQ7kNvwHOcW5l&_nc_oc=AdqQ0plUdLfs73rJKDNTRC0JCYX5c-dliksDybZ8CB_7Q6pJsuT_ATx5G3YgpOTtvso&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=xl_-i6Zt8XnDSwoVx3FPGQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af6WIp_aPPHw_yTK2-1bIR92EBrRuSYapaVWNY_l7LqxDw&oe=6A02671E
Bruti
Ettől féltem... a Fidesz beveti az atomot a végére! Csovi Csovi Jasper és Hápi Kacsa elharapja minden rendszerváltó torkát, a Béke nevében! Papp Rita és Bodnár Attila Ausztriából aggódik a Fideszért.
27 napja
SBL Green Bay Packers 2 898

Eazzy
dawyd728
27 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
Mellesleg ezzel párhuzamosan vót egy miskolci teltházas MP buli is
ozibozi
Meg ne fázzon a sok ember, aztán vasárnap nem tudnak szavazni!
A Fidesz csak emiatt nem visz tömegeket az utcára. 5D sakk, ugye.
27 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 827

Eazzy
Nem tudom egy nap alatt mit tudna kihozni ebből a fidess, de igazából ez már kurvara nem oszt szoroz 1 nappal a választás előtt. Nem tudják ezt már hirdetni plakátokon vagy végig haknizni vele az országot.
27 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 642 — beers & Packers
Orbánnak nincs jó napja. Az oroszok megüzenték, hogy veszteni fog; a Hősök terén több százezer ember; csúnyán kikapott a Felcsút.
Viktor, rábasztál.
27 napja
Az RTL most A Tanút adja. /véletlen?
😂✌️
27 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 366 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bődöcs megint fején találta a szöget.
 hvg.hu/kultura/20260410_bodocs-tibor-tisza-putyin-matolcsy-valasztas
27 napja
dawyd728 4 215

Eazzy
27 napja
Mellesleg ezzel párhuzamosan vót egy miskolci teltházas MP buli is
27 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 352 — je suis poloska

Eazzy
Lehet, de pont neki nem kellene arcoskodni, mikor 2 éve még a fidesz faszát szopta. Hihetetlen hogy még egy ilyen rendezvényen is csak ártani tudott. Meg se kellett volna hívni. 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
27 napja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 259 — No one likes us, cause no one like us

Don't talk the walk, Walk the talk!
27 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 642 — beers & Packers
Ez hatalmas (és fontos) vállalkozás volt, jól is sikerült, örülök neki. Grat mindenkinek, aki részt vett benne.
27 napja
JéBé Green Bay Packers 8 049
27 napja
Stez SMU Mustangs 48 362 — Whoops, looks like something went wrong.
Kifejezetten jó ez a Puzsér beszéd, meg az egész esemény szerintem több mint korrekt lett.
ervinator
Lehet, de nehany szovegresz nem lett „nezobarat”, es azert ezeket nyilvan most hulyere nyomatjak hergeles gyanant, marpedig nem nez ki jol, amikor azt olvasod, hogy XY „akassza fel magat”. Es ez szvsz MP-nek sem jo, mert ot meg sokan ezzel fogjak beazonositani.

Szerkesztette: Stez

27 napja
esanders10 Denver Broncos 957
Ez az Ecku amúgy tehet egy szívességet.. Tele van spammal az FB feedem, nem győzöm tiltani őket.
27 napja
esanders10 Denver Broncos 957
Nem lehetne fast forwardolni vasárnapra, már nem bírom Mónika ☺️
27 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 041
Kifejezetten jó ez a Puzsér beszéd, meg az egész esemény szerintem több mint korrekt lett.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
27 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Kicsit visszaadta a hitem hogy a "ruszkik haza" nem veszett el, és megvan még valami 56 identitásából.